Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
taught
csendes tag
válasz
p@gabi
üzenetére
Egyrészt nem "szaroztam", hanem leírtam a hibát. Másrészt nem "biccentettem" a fejem, hanem szemben ültem vele, majd "egy embernyit" jobbra és balra, és ez az embernyi, de akár egy fejnyi távolság elég a színvesztéshez, és fakuláshoz.
Nem vagyok elitista, amúgy szuper képe van mind film, mind játék közben, egy árva szavam nem lehet rá eltekintve ettől a nagyon szűk betekintési szögtől.
Mondjuk az is lehet a gond, hogy 65-ös TV-t 3,5 méterről nézem, de szerintem ez egy normális távolság ekkora TV-hez.
Illetve azért tettem fel főleg a kérdést, hogy a VA az ilyen, vagy én nyúltam bele egy rosszba.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
p@gabi
üzenetére
Valószínű arról van szó, hogy nem egészen ehhez szokott hozzá. Sokkal érzékenyebb rá.
Nekem is feltűnik itthon 2 OLED mellett a VA TCL -nél. Mondjuk a nappaliban nekem nagyon fontos a betekintési szög, mert több mint 3.5 méter széles, nagy U alakú kanapém van.
Persze a hálóban lévő TCL -nél sokkal kisebbek a szögek, így nagyjából kevésbé zavar.
-
Imi1981
veterán
-
Nabukin
tag
válasz
p@gabi
üzenetére
Black fridaykor vettem pont egy 55C805-öt 260-ért, ami 11 nap alatt ide is ért. Elvileg még vissza tudom küldeni. Csak a kérdés, hogy az probléma-e, hogy leszedtem a fóliákat róla?
Vagy így is vissza tudom adni, csak szépen be kell dobozolni? Mert hát én is pont néztem, hogy 216-ért be tudnám húzni.
-
Bogyi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Bloodborne (PS4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy így is vissza tudom adni, csak szépen be kell dobozolni? Mert hát én is pont néztem, hogy 216-ért be tudnám húzni.
Vhiktor