- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
taught
csendes tag
válasz
p@gabi #22802 üzenetére
Egyrészt nem "szaroztam", hanem leírtam a hibát. Másrészt nem "biccentettem" a fejem, hanem szemben ültem vele, majd "egy embernyit" jobbra és balra, és ez az embernyi, de akár egy fejnyi távolság elég a színvesztéshez, és fakuláshoz.
Nem vagyok elitista, amúgy szuper képe van mind film, mind játék közben, egy árva szavam nem lehet rá eltekintve ettől a nagyon szűk betekintési szögtől.
Mondjuk az is lehet a gond, hogy 65-ös TV-t 3,5 méterről nézem, de szerintem ez egy normális távolság ekkora TV-hez.
Illetve azért tettem fel főleg a kérdést, hogy a VA az ilyen, vagy én nyúltam bele egy rosszba.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
p@gabi #22802 üzenetére
Valószínű arról van szó, hogy nem egészen ehhez szokott hozzá. Sokkal érzékenyebb rá.
Nekem is feltűnik itthon 2 OLED mellett a VA TCL -nél. Mondjuk a nappaliban nekem nagyon fontos a betekintési szög, mert több mint 3.5 méter széles, nagy U alakú kanapém van.
Persze a hálóban lévő TCL -nél sokkal kisebbek a szögek, így nagyjából kevésbé zavar.
-
Imi1981
veterán
-
Nabukin
tag
válasz
p@gabi #22263 üzenetére
Black fridaykor vettem pont egy 55C805-öt 260-ért, ami 11 nap alatt ide is ért. Elvileg még vissza tudom küldeni. Csak a kérdés, hogy az probléma-e, hogy leszedtem a fóliákat róla?
Vagy így is vissza tudom adni, csak szépen be kell dobozolni? Mert hát én is pont néztem, hogy 216-ért be tudnám húzni.
-
Bogyi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Háztartási gépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest