Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
Celtis #23988 üzenetére
Xh900 volt nekem is. jo volt tvhez kepest, de nem annyira hogy nelkulozzem a soundbart ..most LG c3 ..soundbar ment a háztól, a hangprofil pedig az ahol a legkisebb a basszus...egyszerűen nagyon szépen tisztán szól, és mély basszus van benne...
Pedig volt nekem anno nagy 5.1em is....szóval van viszonyítási alapom.
Tcl c835 szódával elmegy kategória volt .... -
szkutyi
addikt
válasz
Vismajor01 #23872 üzenetére
Értem...legnagyobb filmek is azonnal indulnak nekem, porgeteskor is kb másodperc tört része a buffer...ott valami belalitasi hiba vagy más van...esetleg tcl....
-
szkutyi
addikt
válasz
Vismajor01 #23860 üzenetére
Minek dugná a tvre?így simán mehet akármi a tv-n és használható is marad a gép..arról nem beszélve hogy dv nincs pc-n....
-
szkutyi
addikt
válasz
TheSuperben #23700 üzenetére
Ne agyalj rajta.hidd el..csapja hozzá egy kicsit és vegyel egy tv-t
-
szkutyi
addikt
aki esetleg megunta a szaggatott lejatszást stb, és szeretne külső medialejatszót, az írjon, nálam épp van egy szép darab
(zidoo z9x)
Koszi ha maradhat! -
szkutyi
addikt
válasz
Stealth #23410 üzenetére
Igen ott van...csak gondoltam eladom a külső média playert, és megveszem a mini pc-t szervernek, aztán ha ne adja isten lessz egy olyan tv aminek szar a hardvere, nem jól viszi a filmeket, akkor ott lessz a mini pc mint lejátszó eszköz.
Egyébként tcl-hez biztos hogy vennék valami külsőt mert ez ami itt megy az vicc.. -
szkutyi
addikt
válasz
bigyoka1981 #23347 üzenetére
Most ez komoly?tcl tv csoportban Samsung kérdés, és még oda írod hogy remeled jó helyre írsz? Van Samsung csoport....
-
-
szkutyi
addikt
válasz
Vismajor01 #22718 üzenetére
Nem szabadna neki egyáltalán ..a kattanas hangja egy relé...azt akkor szabadna hallani amikor ki ill be kapcsolód
-
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #22246 üzenetére
Én értem...de a hw adott...ott a jó erős hardwer....kisebb a zóna ..stb...megoldható lenne. .de ..
-
szkutyi
addikt
válasz
Imi1981 #22242 üzenetére
Én 65c835 ön kimértem és bőven kisebb volt a zóna és mégse kapcsolta le ..sőt .ha olyan világító tartalom volt akkor extrém bevilagitott...és ne jöjjön nekem senki azzal hogy mert atvilagít..át a kutyának a f@szat....az osszes local dimming tesztnél világító tartalom körül korom fekete a panel ....ha akkor megoldható akkor filmnél is meg lehetne ...
-
szkutyi
addikt
nem.szeretnek offolni, sem szabályt szegni, ha maradhat megköszönöm.
megvalok külső média lejatszomtol, zidoo z9x.adatlapomon megtaláljátok.
Koszi -
szkutyi
addikt
válasz
boborján2 #21989 üzenetére
Ha a hideghez vagy szokva Az azt jelenti hogy kék.
Kalibralas után az fehér lessz..nem.sarga...ha a szemed sárgát lát, akkor ott gond van.(nem rosszbol mondom mielőtt nekem estek) en szintevesztő vagyok, de fehér az fehér nálam is.kalibralas előtt (nem mini LED hanem oled) fehér volt, igaz tört fehér, most kalibralas után viszont az igazi fehér
-
szkutyi
addikt
válasz
Imi1981 #21817 üzenetére
Idezlek: A színek szerintem kicsit világosabb árnyalatúak mint más tévén ( pl samsung).
Hidd el tudom miről beszélek...a samsungon alapból túl vannak tolva a színek..értsd sokkal mélyebbek haragosabbak....tulszaturalt....ezután persze hogy a tcl színei világosabbnak tűnnek .. -
szkutyi
addikt
válasz
d.véderjoe #21765 üzenetére
Mekkora vinyo?
-
-
szkutyi
addikt
Ottapont...
Rumkola: de igen kell segítség! Mert amíg nem kap Addig nézi a tulélesitett, tultolt szart, mert senki sem születik hozzáértőnek ..jó példa erre az idősebb kolegám, akinek meséltem sokat a dolgokról, majd egyszer csak egy reggelen jön oda hozzám hogy bammeg mennyire más és kellemesebb.,....én sem tudtam hogy foglalkozni kell vele, amíg egy haver meg nem mutatta az akkori vt40-en....
Lehet nézni az élesitett képet, lehet egy egy pillanat "jól" néz ki, de az nem helyes, és a másik 10 000 pillanat szarul néz ki....konturozik, a zajt felerősíti, akár eltűnik a fekete stbstb...mire jó ez?
Full meleg sárgás???hát az áll a legközelebb a d65-hőz...ha neked az sok, akkor te játszol full.hideg kékes beállítással...
Mostanában nagyon megy a fórumon a szájkatate hogy már miért ne allithatná be úgy ahogy neki tetszik....nyugodtan...de szerintem ez a strucc politika...
Kalibralas vagy legalább a helyes beállítás eredményezi azt a képet a tv-ken, ami a LEGSZEBB...ha ezt valaki nem látja. Nem fogja fel, attól még nem a beállított, kalibralt kép a szar mert túl sötét vagy életlen, vagy stbstb.,.
Végezetül itt egy kép, ahol az élesség nulla(nálam mindig mindenhol 0.) És mégiscsak tű éles minden. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest