Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Nem, nem így. Beállítottam pár portot, amit fordítson át, de ennyi.
Igazából az a legnagyobb bajom, hogy kb. 10 helyről 10 teljesen eltérő infót olvastam erről eddig (a Telekom topikot is beleérteve), és most te adtál egy 11. tippet.
Szóval azt mondod, egyszerűbb lenne, ha a csak a pppoe pass be lenne kapcsolva (szerintem be van, most nem otthon vagyok), és a saját routerembe írnám be a hitelesítő adataimat?
Ebben az esetben nem kell semmit forwardolni, és DMZ sem kell?boxoslaca
A Sagem egyik LAN portja van az Asus WAN portjába kötve, ahogy a kábelmodemnél is volt előtte. A Sagem-ben már mindenfélét állítgattam, DMZ-t, pppoe-t, port forwardot.Igazából pont ez a bajom, hogy sok egymásnak ellentmondó infót találtam (itt a ph!-n is), pl. hogy ha az upnp-t bekapcsolom, állítólag nem is kell forwardolni, mert "kitalál".
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest