Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy1000
tag
Sziasztok!Szeretnek segitseget kerni az open Vpn beallitasaban!Telepitettem a Vpn Servert es engedelyeztem Open Vpn-t.Ezutan exportaltam a konfiguraciot ,melyben atirtam a YOUR SERVER IP-t atirtan a sajat .....synology.me cimemre.Tunnelblick-el csatlakozom,ami at is valt zoldre,viszont a kovetkezo hiba uzenetet kapom:
A számítógép publikus IP címe nem változott, miután csatlakozott a(z) openvpn konfigurációval. Továbbra is: ..........
Ez jelentheti azt, hogy a VPN konfiguráció nem megfelelő.Mi baj van a beallitassal?Mit kell valtoztatnom?Synology egy router moge van csatlakoztatva,router pedig egy modemhez.
A Tunnelblick naplojaban ezt talaltam:
NOTE: The DNS servers do not include any free public DNS servers known to Tunnelblick. This may cause DNS queries to fail or be intercepted or falsified even if they are directed through the VPN. Specify only known public DNS servers or DNS servers located on the VPN network to avoid such problems.illetve:
WARNING: Not restoring DNS settings because no saved Tunnelblick DNS information was found.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Last Epoch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pajac: Gigászkalmár
- RAM topik
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest