Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
stellaz #272155 üzenetére
Mázlista vagy, neked gyártják a Berny-t. VH31 (f*sza kvarc szerkezet, ahogy kérted). Nekem is van. Dátum sajna nincs, de titán, zafír. Titán szíja nem az igazi, jobb a zulu hozzá. 30 alatt megúszod, ha ne zavar, h másik topikos... SNK809 nekem is volt, de optikailag kicsinek éreztem. A 39 mm-es Seiko field illene hozzám, de már nem szeretek ilyen árfekvésű órát befogni mindennaposnak. És a mp mutatót is cserélnem kellene, s az üvegét zafírra - nem éri meg nekem.
Pénteken motorral mentem családi ünnepségre Bugyi településre. Kiváló tesztpálya lehetne a mechanikus órák rezgésállóságára az 5-ös útról bemenő útnak nevezett több km-es rázópad. Jó, h kvarc volt rajtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ZIDOO médialejátszók
- Okos Otthon / Smart Home
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Kugoo Kirin G1
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest