Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsgyi
tag
válasz Lev Abalkin #250294 üzenetére
"A céget 2007-ben New Yorkban alapították"
Akkor gondolom kínai gyártás. (nem mintha ez baj lenne)
-
fagyalllo
őstag
Nagytakarítás volt, udvari bohócunk megint kipontozódott.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Lev Abalkin
tag
válasz ricsik #250291 üzenetére
Több órát váltogatok, majdnem mind eltérő stílusú. Új óra vásárlásánál az a fő szempontom, hogy milyen "élethelyzetben", illetve célra fogom használni (egyre nehezebb újakat kitalálni...).
Ez nekem is nyári, nyaralós óra lenne, merülni nem fogok benne, árnyékban koktélt szürcsölgetni annál inkább .
Az úgynevezett "alap" óráin már megvannak, ezért szeretek színben, formában, funkcióban eltérni a meglévőktől.
Egyébként csomagban véve jóval olcsóbb a fémszíj is, de nekem a gumi és bőrszíjak a gyengéim.A véleményeitek alapján ezek szerint nem annyira gáz, hogy SKX "utánérzés". (Magamnak veszem az órát, persze, csak próbálok objektívebben látni, mivel a kedvező ár is befolyásol.)
[ Szerkesztve ]
-
Lev Abalkin
tag
-
nagyúr
Deep Blue van a Helvetia butikban a belvárosban készleten. Szerintem érdemes benézni.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ricsik
őstag
válasz Lev Abalkin #250288 üzenetére
Gondolom keveseknek volt, van valós tapasztalata a márkával, típussal.
Ha megfelel az oldal alapján, nekem az a véleményem, hogy ár / érték arányban remek órának tűnik. Én nagyon szeretem a domborított írásos bezeleket, szép a számlap, a tokforma már régóta bevált receptet követi. Kicsit magas, de nem vészes, valszeg passzos ingujj alá nem fog kényelmesen beférni, de gondolom nem is kell. A szerkezet alap, de az áráért teljesen jó.
Összességében jó masszív lehet, tuti kell hozzá csukló is. Zafír jó, 300m jó, de a gyári fém szíj majdnem az óra árának a fele, ha később szeretnél hozzá.
Jó kis Scopy ez. Ez jut eszembe róla, más is csinált nagyon hasonlót.
Én játszósnak el tudnám képzelni, amire nem tud, akar az ember annyira vigyázni -
momcrew
tag
válasz Lev Abalkin #250288 üzenetére
A neve nekem nem órás cég nevét sugallja, de nem hangzik kínaisan. Acél tok, zafír üveg, Seiko szerkezet, ezek együttesével csak, ha nincs szerencséd, akkor lehet mellényúlni. Az indexek ragaszottak, nem nyomtatottak. Ezek egyformaságával szokott probléma lenni az olcsób "gyártóknál". Kerámia számlap, hélium szelep plusz extrák. Látatlanban nem lehet rosszat mondani róla.
Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
nagyúr
-
Lev Abalkin
tag
válasz Lev Abalkin #250273 üzenetére
Rossz az időzítés, de erre valaki?
Szívesen venném a véleményeteket. -
Lev Abalkin
tag
Mostanában indokolatlanul sokat nézegetem ezt:
Érdekes módon az ihletet adó SKX-ra soha nem kívántam rá, ennél viszont - a visszafogott színkombináció mellett - tetszik a "szerszámóra" jelleg.
Amúgy a tokja nagyobb, mint az SKX-é (44 × 50 mm), zafír, NH-35, 300 m, héliumszelep (tudom, tudom...).
A beszámolók szerint szépen kidolgozott óra, és még a chapter ring sem ferde...
Az ára sem rossz, mellesleg a San Martin, Steeldive, Heimdallr és társai is szépen beérték ezt az árfekvést.Szerintetek (a sok Submariner-tisztelgés fényében) gáz ez a forma?
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz fagyalllo #250248 üzenetére
De a Seiko sokkal jobb nem?
Ja nem, mert ha a 62Mas-t összehasonlítom ez eredeti Submariner-el, akkor tényleg copy a Seiko. Csak a Rolex továbblépett.
Ha ugyanannyiért van Rolex mint Seiko, ki az a hülye aki a Seiko-t veszi, mert tudjuk, hogy van 2,3 - 2,8 milláért is Seiko modell, ami majdnem 62mas csak mégsem. (Persze a raktáron maradt alacsony eurós áron, mert ha majd eléri a 400 Ft-os euro a szegmenst, akkor ez is 3,5 milla lesz)Te meg egy kettő Órakedvelő Seiko-t venne mindenki más meg Rolex-et (Értem ezalatt, hogy az órás szakma 99%-a, akik nem ti vagytok). Hozzáteszem én sem a Seiko-t venném meg csak úgy mondom, mert annyira ellenszenves lett számomra a márka a ténykedésetek miatt. Pedig nekem is van Seiko-m, de az még az a modell, ami itt nem menő.... (Nem felel meg annak a trendnek, hogy vegyél Seiko-t mert önzetlenül tudunk ajánlani neked olyan órát.... )
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
arn
félisten
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
LimaBravo69
tag
válasz Laurh #250253 üzenetére
Igazán nincs mit
Mostmár legalább ketten elmondhatjuk majd, hogy ugyanolyan óránk van, mint Bill Gates-nek
[ Szerkesztve ]
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
Laurh
aktív tag
válasz LimaBravo69 #250222 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, felvettem vele a kapcsolatot.
Búvár órák tekintetében ebben az árszegmensben 50e ft környékén van ajánlott kategória MDV-n kívül?[ Szerkesztve ]
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
arn
félisten
válasz fagyalllo #250236 üzenetére
Megis a goldfingertol van valszeg ennyi diver meg mindig, az meg rolex. Olyan ez, minthogy az iphone elott is volt okostelo is, erintokepernyos telo is, megis az iphone csinalta a forradalmat.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
aktív tag
-
Lev Abalkin
tag
válasz "_Maverick_" #250223 üzenetére
50 darabos szókincstől ne várj csodát...
-
Lev Abalkin
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
Ne vegyétek be, direkt trollkodik, a vak is látja, hogy ennél jobban nem is különbözhetne a lünetta ,tok forma ,szíj.
Ha nem trollkodás, akkor vak és még nemhogy élőben nem látta, de a fáradságot sem vette, hogy megnézzen két review-t a youtube-on. -
aktív tag
válasz BloodRay #250221 üzenetére
Teljesen igazad van, néha már nem bírom ki
Köszi szépen szerintem (is) a legszebb copy#250219TechN7ne
de szeretnék japán "csöves" lenni... de inkább elnyomom magam#250224TechN7ne"_Maverick_"#250223
Szia Uram! Nem látod?[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
TechN7ne
nagyúr
válasz "_Maverick_" #250223 üzenetére
Lünetta ,tok forma ,szíj ugyanaz - nem látod?
-
"_Maverick_"
kezdő
válasz TechN7ne #250219 üzenetére
Nem találok hasonlóságot a két óra között. Teljesen más a vonalvezetés, az élek, az insert, a bezel, a számlap, a mutatók és az indexek sem mutatnak semmiféle azonosságot. A Seiko 62MAS modellje ugrik be róla elsőre és nem egy Submariner. Kifejtenéd, hogy miért tartod, "Rolex kopinak"?
[ Szerkesztve ]
-
LimaBravo69
tag
válasz Laurh #250220 üzenetére
szia,
tőlük vettem az MDV-106-ot.
Teljesen korrekt webshop, bármikor rendelnék tőlük újra.Én személyesen vettem át az órát, a rendelés feladása után kb 3 órával. Egy nagyon szimpatikus fiatal srác viszi az órásbizniszt, elmondása szerint kintről hozzák be az itthon ne kapható modelleket. Jót dumáltunk az átvétel közben, megcsodáltam a kezén horsott Hamilton Khaki Fieldet is.
A gari mondjuk érdekes kérdés, de egy 35ezer forintos óránál vállaltam a kockázatot
Doboz, papírok, stb, szerintem nem hamis az óra."The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Marketmaker.hu-val van valakinek tapszatalata? [link]
Folyamtosan van náluk elméletileg Casio MDV-106, ami számomra azért fura mert sehol máshol nincs nagyon itthon.
Létezik ebből a típusból hamisitvány?köszi
[ Szerkesztve ]
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
TechN7ne
nagyúr
válasz djeperto #250211 üzenetére
Hozzá is akartam rakni off-ba ,hogy valójában ez egy csöves Japan óra topik ahol a Seiko a király és ha bármi rosszat merek mondani megint troll lesz a nevem.
Ha nem Rolex kopi akkor mi ,Casio G-Shock?
Na nyomd el magad jó gyorsan és meg közben ismét eltolom a biciklit.Örültem ,hogy a sok sz@r között végre felcsillant egy Doxa -
Egy lány kezén sokkal nagyobb presztízs mint bármelyik Japan kotyvalék.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Magnum_ #250214 üzenetére
"Ha ügyesen választasz telefont, egy Aquaracer quartz is befigyelhet mellé."
Na, ezt kétlem! A legdrágább telefonom eddig 120k volt... A következő telefont úgy tervezem megvenni, hogy figyelek, és hátha elcsípek mondjuk emagon, egy hihetetlen mértékben leakciózott darabot, esetleg egy újra csomagolt darabot. Nem akarok kiadni 2-300k-t telefonra, még akkor se, ha elég sokáig nyúzom őket. Mondjuk, ezt szeretném is megváltoztani, lehet jobb lenne elcsípni egy komolyabb telefont jó áron és mondjuk évente eladni és újat venni, hogy ne kelljen pár évente egy vagyont kiadni egy telefonra. Mindjárt rákeresek az aquaraceredre.
#250217 bigmasterg
Alakul az, kezd elhatalmasodni feletted, ez a hobbi. Helyes![ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Múlt héten jött Rothwell doboz. videó:[link] Ezt a 6osat találtam jó áron, de ez hamar kicsi lesz.
A Seiko szervizben. (Onnan még nem hívtak, hogy mizu).
Gshock-ot meg várom egy ideje:
Amúgy teljesen korrekt minőségű a doboz, elégedett vagyok vele.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz SOAD19 #250209 üzenetére
persze, hogy quartz-ra én quartz bzi vagyok, nem is nagyon tudom, mire cserélném le a mostani brenyómat
Ha ügyesen választasz telefont, egy Aquaracer quartz is befigyelhet mellé.
(én még zárás előtt kedvezménnyel vettem egy i13-at az áremelés előtt, még így is sokallottam az árát amúgy, de lehet sokszor kuponhalmozással jó (?) samsungot is venni és akkor mehet nem microbrand de szép állapotú óra (akár patika is). Nem tudok most példát küldeni, nekem is volt nemrég 150k körül lőtt nagyon szép Aquracerem fém szíjjal, de eladtam, nem hordtam, szerintem ide is szúrtam fotót róla.Microbrand: nekem egyszer volt, a mostani Venezianico akkor még Pegasus néven futott, rózsafa doboz, minden körítés, aztán leestek a mutatók, szerencsére pont Olaszországban tőlük 20km-re voltam, amikor ez történt, átmentem oda, le is adtam nekik, aztán küldtek kettő újat inkább, ez pont egy rossz példa lehet, de nem szeretnék soha többet microbrand órát.
Zolika: Aquaracer, quartz, 39-41mm, vannak ilyenek.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
aktív tag
válasz Jürgenmüller #250195 üzenetére
"there are more jacks then one at the fair..."
-
SOAD19
addikt
válasz Magnum_ #250207 üzenetére
Nem szoktam használtat venni, amit magamon hordanék, illetve nem annyira vágyok luxus márkára se túlzottan. Meg ugyebár az a bizonyos banán... Bár, ha kvarcra gondoltál, akkor ez nem él. Jelenleg nem is férne bele a költségvetésembe egy 2-300k-s óra. Csak most van egy kb. bő 100k-s plusz pénzmennyiség (többek között túlórából), és megtetszett a korábban említett óra számlapja, csábít. Pedig idén már vettem egy órát. Alszok még rá párat azért, mert lenne jobb helye a pénznek, a bő 4,5 éves telefonomat is le kellene már cserélni, mert eléggé kezd belassulni. Azért privátban elküldheted, ha van konkrét óra, amire gondoltál. Úgyse vagyok túl jártas a luxus órák felhozatalában, nem nagyon szoktam figyelemmel követni őket.
-
SOAD19
addikt
válasz zolikaDB #250203 üzenetére
Jó, hát nem Omega minőségre vágyok. Egy CW szintű minőséggel, felület megmunkálással már bőven kiegyeznék. Ez az óra valószínűleg az árához képest teljesen rendben lehet minőség ügyileg amúgy. Csak korábban azt döntöttem el, hogy inkább legyen kevesebb, de kicsit minőségibb, komolyabb órám. Az a baj, hogy 2-300k környékén nem sok olyan óra van, ami igazán tetszik. A CW-k között sincs igazán olyan (mármint számlapot tekintve), amire azt mondanám, hogy szerelem első látásra, instant get. Talán a Seikotól lehetne ilyen, de valószínűleg túl nagy a csuklómra. Illetve az utóbbi időben elkezdtem átpártolni a kvarcokhoz, mert az én felhasználási szokásomhoz, életvitelemhez lehet jobb választás az automatánál. Úgyhogy továbbra is marad célnak az ocw-s100. Talán, esélyes, hogy beszerzem, ezt a Dan Henryt fehér számlappal és valami ilyen szíjat hozzá, mert a gyári valószínűleg hosszú nekem: [kép].
Aztán majd egyszer lehet jó lenne venni egy tényleg komolyabb órát, mondjuk egy kék Seiko sharp edget, bár az már elég húzós áron van számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Macska topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple notebookok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest