Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz fagyalllo #250248 üzenetére
De a Seiko sokkal jobb nem?
Ja nem, mert ha a 62Mas-t összehasonlítom ez eredeti Submariner-el, akkor tényleg copy a Seiko. Csak a Rolex továbblépett.
Ha ugyanannyiért van Rolex mint Seiko, ki az a hülye aki a Seiko-t veszi, mert tudjuk, hogy van 2,3 - 2,8 milláért is Seiko modell, ami majdnem 62mas csak mégsem. (Persze a raktáron maradt alacsony eurós áron, mert ha majd eléri a 400 Ft-os euro a szegmenst, akkor ez is 3,5 milla lesz)Te meg egy kettő Órakedvelő Seiko-t venne mindenki más meg Rolex-et (Értem ezalatt, hogy az órás szakma 99%-a, akik nem ti vagytok). Hozzáteszem én sem a Seiko-t venném meg csak úgy mondom, mert annyira ellenszenves lett számomra a márka a ténykedésetek miatt. Pedig nekem is van Seiko-m, de az még az a modell, ami itt nem menő.... (Nem felel meg annak a trendnek, hogy vegyél Seiko-t mert önzetlenül tudunk ajánlani neked olyan órát.... )
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest