Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
válasz lacizeg #256804 üzenetére
Tehát, ha találok egy olyat, ami RC-os, meg tudom emészteni a kinézetét, és ilyen számlap alatti dátumjelzője van, akkor mondjuk február 28 után átvált március 1-re? Jól értem? Mert akkor hurrá!
@Deskdiver
Köszi, de német cuccot nem. Meg ez már túl minimalista.@bigmasterg
Nem tudom ki az a Stevenke. Nyilván olyan órát akarok, ami minden szempontból megfelel, hiszen én fogom hordani, nem másnak veszem, hanem magamnak. Így felesleges mondani, hogy az arany nekem bazári, még ha valódi is. Lehet az tőlem egy Pathek Philippe is, tök mindegy, ha egyszer nem tetszik. Másnak ettől még tetszhet, ez tök természetes. Nem szóltam le senki ízlését, az enyém meg olyan amilyen.@fagyalllo
Az órám akkor szerelemből lett választva. Persze kis idő múlva magam is rájöttem, hogy ezek a funkciók sosem lesznek használva (amiket felsoroltál). Talán a stoppert párszor használtam. Ezért is szeretnék egy olyat, amiben a számomra legfontosabb funciók megvannak (pontos idő, dátum, no elemes vacakolás), a legkevesebb sallanggal, és minimális csicsával. Funkcionális minimalizmus. De ahogy írtam, a második hsz-ban, az az olcsó Citizen tetszik a legjobban, kinézetre az szinte tökéletes lenne. Bárcsak RC-os lenne! Nem is jöttem volna kérdezni sem.
Havi hány másodpercet? Mondjuk +- 1-et. Azt reálisnak tartanám. Meg tudtunk alkotni egy olyan szerkezetet, mint pl. a James Webb, vagy az LHC, egy pontos óra, viszont nehezünkre esik. Azért remélem érted, hogy mire gondolok!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
kovsol
titán
válasz lacizeg #252990 üzenetére
Nekem két Eco-Drive órám van, de ezek egyik se tudja ezt az energia takarékos módot amit mondasz. Az egyik 6 hónap, másik 8 hónapos tartalékkal rendelkezik. Eddig nem volt gond.
Casio ProTrek solar óram viszont szoktam látni, hogy kikapcsol ha nem hordom, és amikor fény éri, vagy megnyomok rajta valamit akkor felébred.
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz lacizeg #252983 üzenetére
Mondjuk gondolom az ilyen elegánsabb órát hosszú inggel hordod, míg egy sportosabb modell mellé mehet a póló, nyáron is többet hordod azokat napon. Legalábbis magamból indulok itt ki. A búvár citizenem simán kibírja azt is ha fél évet nem hordom, de nyári szezon végén maxra töltve rakom el ugye.
Egyébként tetszik ez az óra így a kezeden. Sokkal szerethetőbb, mint a gyári fotókon. Épp ezért nézek mindig videót az órákról, vagy fotót használat közben.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
dud998
őstag
válasz lacizeg #246083 üzenetére
Nagyon szép!
És dzsi23 a tied is.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-
SOAD19
addikt
válasz lacizeg #242268 üzenetére
Igen, azért az árakkal szerettek játszani, de az ember vásárlás előtt azért, csak rákeres, hogy hol a legolcsóbb, hogy tényleg olyan jó áron adja-e az emag.
Májustól már nehezebb lesz a webshopoknak eljátszani, ezt az akciózás előtt felemeljük az árat."Májustól árcsökkentés, vagyis akciós ár kommunikálása esetén az eredeti árat is fel kell tüntetni. Ez utóbbinál csak az árcsökkentés előtti 30 napos (új terméknél 15 napos) időszak során alkalmazott legalacsonyabb ár lesz kommunikálható. Ezekhez a szabályokhoz természetesen a hirdetéseket és a kampányokat is hozzá kell majd igazítani.
„Jövő májustól már nem fordulhat elő, hogy egy eladó pár napra megemeli egy adott termék árát, hogy azt követően bejelentsen egy jelentős leértékelést.” – tette hozzá Ritter Eszter. A termékek ártörténetét a fogyasztóvédelmi hatóság és a GVH is ellenőrizheti."
[link] -
Pszihonaranc
senior tag
-
Nimda
addikt
válasz lacizeg #241374 üzenetére
Nyugodtan vehető ha tetszik. Személyesen érdemes azért ránézni. A szíja biztosan tartós, előbb fogod eladni, vagy fogsz ráunni, mielőtt tönkremenne. A tömör, nem tömör szemes megoldások csak néhányunk fétise, de ettől még nagyon szépen kidolgozottak, én is venném ettől függetlenül. Egy drágább, felső kategóriást viszont már nem, ha integrált.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
Ha nincs széles kezed, elállhat a csuklódtól, a tok kialakítása miatt. Felpróbálni vásárlás előtt ajánlatos.
241385 odipapa :
Kínai automaták bejönnek? Heimdallr, Pagani Design - jó ár-érték sztem. És egy Vosztok Amfíbia is kijön ennyiből, hazai nullszervizzel együtt.
Zolnagy :
Bátor voltál, én még nem nyitottam ki az enyém - lehet, érdemes lenne nekem is mutatók után nézni.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
dud998
őstag
Általánosságban elmondható minden Edifice óráról, hogy nem szokott gond lenni velük és ár/érték nagyon jók. A többi egyéni preferencia kérdése (funkció, szín, forma).
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
fagyalllo
őstag
válasz lacizeg #204226 üzenetére
Ha megfigyeled, a 8200 csak az egyik irányba pörög, abba ugyanis szabadon forog, semmi hasznos munkát nem végez, a másik irányba húzza csak a rugót. A Seiko viszont mindkét irányú elmozdulást hasznosítja, ezért nem tudod megpörgetni.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Mercutio_
félisten
válasz lacizeg #201965 üzenetére
Élőben nézd meg őket, ott látszik a kidolgozásbeli különbség, illetve az összhatás is egész más lehet mint fotón.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
evo87
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest