Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SOAD19

addikt

válasz zolikaDB #250203 üzenetére

Jó, hát nem Omega minőségre vágyok. Egy CW szintű minőséggel, felület megmunkálással már bőven kiegyeznék. Ez az óra valószínűleg az árához képest teljesen rendben lehet minőség ügyileg amúgy. Csak korábban azt döntöttem el, hogy inkább legyen kevesebb, de kicsit minőségibb, komolyabb órám. Az a baj, hogy 2-300k környékén nem sok olyan óra van, ami igazán tetszik. A CW-k között sincs igazán olyan (mármint számlapot tekintve), amire azt mondanám, hogy szerelem első látásra, instant get. Talán a Seikotól lehetne ilyen, de valószínűleg túl nagy a csuklómra. Illetve az utóbbi időben elkezdtem átpártolni a kvarcokhoz, mert az én felhasználási szokásomhoz, életvitelemhez lehet jobb választás az automatánál. Úgyhogy továbbra is marad célnak az ocw-s100. Talán, esélyes, hogy beszerzem, ezt a Dan Henryt fehér számlappal és valami ilyen szíjat hozzá, mert a gyári valószínűleg hosszú nekem: [kép].
    Aztán majd egyszer lehet jó lenne venni egy tényleg komolyabb órát, mondjuk egy kék Seiko sharp edget, bár az már elég húzós áron van számomra.

Új hozzászólás Aktív témák