- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz
#17803776 #173731 üzenetére
Túlliheged a dolgot. Jó néhányszor ajánlják a Seiko szervizt. Mint az Edisont, a WDL-t, Szabó Gábort, Hegyessi Árpádot, stb. Negatív véleményt nem olvastam rólatok. Tényleg felesleges csinálni a fesztivált időről-időre. Senki nem mondott/írt olyat, hogy a többi béna.
Az, hogy a kuncsaftok nagy része (úgy tűnik) töketlen és nem képes pár betűt leütni egy kis reklém érdekében, nos az megint más téma...Maradva a szerviz témánál: több éves, de baromi jó és értékes mecha-quartz, vagy komolyabb szerkezetű quartz órákat pl én továbbra is hozzátok fogom vinni és titeket ajánlak mindenkinek. Olyan holmikba lehelt már életet a Seiko szerviz, amihez más nem volt hajlandó hozzányúlni és már én is lemondtam róla. Aztán nálatok lett alkatrész és működött az óra. Kevesen értenek hozzá, bár ezek az órák nem is gyakoriak (illetve idehaza nincs túl nagy respektjük, pedig izgalmasabb holmik, mint sok mechanikus)
És igen volt olyan is, hogy törölték a hozzászólásomat...
Moderációt nem illik kritizálni (sic!), de aki ezt megcsinálta az vagy félreértett valamit, vagy túlbuzgó, vagy egy idióta. Baromság volt egyszerűen. Egy fórumon szolgáltatást ajánlani kétélű fegyver: tök jó reklám, de ha valami balul sül el, az marha hamar kikerül az éterbe...
Ezzel az erővel Timecenter szinte összes hozzászólását törölni kéne, amiben segítséget nyújtott óravásárlásban döntéshez, szervizkérdésben, garanciával kapcsolatban, használati utasítások beszerzésével kapcsolatban, stb (mielőtt valaki félreértené: NEM KÉNE!)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged