- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
squir #173727 üzenetére
Ezek szerint nem ment át, hogy mit akartam írni.
Nem duzzogok csak elmondom a véleményemet. Nem azzal van itt a bajom, hogy nem ajánlanak minket hanem azzal, hogy ha akármit kell csinálni egy órán azt csak a Hantos tudja megcsinálni mindenki más béna.
És igen volt olyan is, hogy törölték a hozzászólásomat de nem érdekel. Nem a szerviz nevében írok hanem én gondolom így mielőtt az lenne, hogy a szervizt hibáztatja itt valaki!
Kell egy szíj az órámhoz menny Hantoshoz jó tapasztalatom van vele mert ott vettem én is a Hirsch szíjat.
Elemet cseréltettem az órámhoz menny oda mert ott aztán nagyon ki tudják cserélni.
Ki kell venni egy szemet a szíjból menny oda mert ott meg tudják csinálni.
Nyomáspróbáztatni kell menny oda mert van olyan gép ami tudja ráadásul ingyen.Ha van valami gondom a fórummal akkor kiírom ide, hogy mindenki lássa nem pedig a fórum háta mögött intézkedek.
Részemről lezártam ezt a dolgot. További szép napot mindenkinek.weiss: Ne haragudj nem neked akartam ezt írni csak véletlenül így jött ki. Bocsánat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged