Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0RVUS
tag
válasz Lauda #174392 üzenetére
Egyrészt már előre kaptál választ (illetve megengedem, hogy te is elolvasd).
Másrészt meg egész biztosan találkoztál ilyen táblázattal:
[link][link][link][link][link][link][link][link] Ha netán mégse, Gúglbarát a "karórák vízállósága" vagy "wrist watch water resistance" varázsszavakra készséggel ontotta volna számodra őket.
Amúgy az 50m/5bar jelölés az, aminél nem tiszta a kép, egyes ajánlások bátran buzdítanak zuhanyzásra, úszásra velük, míg mások óva intenek ilyesmitől. De 100m/10bar jelölésnél semmi ellentmondásba nem futottál volna. -
siralyur
újonc
Sziasztok,
Tudtok ajánlani valakit automata Breitling Crosswind(7750) tisztitás, beállításra?
-
C0RVUS
tag
Akkor már a pontosság kedvéért:
A linkelt írás alapján 2004-ben. Igaz, nem kincstáriként és kérdés, hogy ezek a Volmaxosok mennyire valódi örökösei A Sturmanszkijoknak, és mennyire inkább csak divatórák.
Előtte meg 1990-ben. Igaz, nem orosz, hanem japán elvtárs kezén. (Érdekes, hogy kihagyták azt a ziccert, hogy valami Szejkót kötözzenek a kezére, ha már Sony meg miegymás volt a rokettára hímezve.)[ Szerkesztve ]
-
titán
https://logout.hu/tema/svajci_es_egyeb_orak_topicja/hsz_174258-174258.html
Tegnap megfurdettem az skx-et, szep tiszta es illatos lett. Azokon a tipusokon ahol nincs koronazar, gondolok itt az SNZH szeriara, ott is lehet ily modon tisztitani az orat? Illetve ezek a tipusok milyen vizi igenybevetelt viselnek el?
Esetleg kaphatnek tanacsot ezzel kapcsolatban?
-
5-ös kezelő
senior tag
Én is nepper vagyok, csak nagyon ügyetlen. El akarok adni,és végül megtartom.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Mercutio_
félisten
válasz gipsztigris #174380 üzenetére
A gyűjteményt gazdagítja és az el lesz adva (és ezt maga az eladó is nagyon jól tudja az esetek többségében) szerintem két különböző dolog.
Nincs semmi bajom a nepperkedéssel, hisz megvan az eladó hozzáadott értéke, de a topic kvázi reklámfelületként való használatában nem árt(hat) némi mértékletesség.
És itt nem az a kérdés milyen szemmel nézzük a képet, hanem az, hogy milyen szándékkal került fel. Megosztom az örömöm vs. hirdetem a portékám. Utóbbira ott az FB/hardverapró aláírásba pedig lehet linkelni.
Nyilván ha nem tucat fotó vagy valami egyedibb (moonwatch ugye) itt is helye van, de szerintem nagyjából mindenki érzi hol a határ.Részemről nem írok erről többet
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
senior tag
-
zsocy
őstag
válasz BB9360 #174385 üzenetére
Azért szerintem a Steinhartot sem kell leírni, nagyon jó órai vannak.
Igaz hogy microbrand, igaz hogy "csak" tokozó, de az az ETA amit tokoz jófajta, és az általános minőség is ott van, főleg azért az árért amit elkérnek érte.
Sokan talán azért sem szeretik mert nagyon hasonlít a nagy márkákra több modellje (mondhatni ugyanaz ), de engem pl ez nem zavart. Egyszerűen jó felvenni az Ocean One-om
Szerintem a Steinhart tökéletes kapudrog a minőségi órákhoz -
BB9360
aktív tag
válasz squir #174377 üzenetére
És a többieknek: köszönöm, igen, erre gondoltam.
Fortisom van, ezek alacsonyabb árúak, így sejtettem, hogy az lesz a három közül a top, de mint tudjuk, manapság az ár nem minden... Pl. a Chr. Ward majd' kétszerese árban a Steinhartnak, és mégsem minden szempontból van felette.
Köszönöm mégegyszer! -
Nekton
aktív tag
-
gipsztigris
addikt
válasz Mercutio_ #174376 üzenetére
Csak a magam nevében beszélek....
Szóval, szerintem az óraszerető embereket nem érdekli, hogy ha ebben a topikban látnak egy szép órát ami az egyik társunk gyűjteményét gazdagítja -hogy az az óra el lesz-e adva pár napon belül,vagy maradós lesz.
Vagy más szemmel fogod nézni a képet?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Spet
addikt
válasz C0RVUS #174373 üzenetére
'83-ban járt utoljára Sturm az űrben.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
fagyalllo
őstag
Licitáljatok vagány és ritka Orientekre, nagyon jó áron szoktak elkelni az órák: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
squir
aktív tag
válasz BB9360 #174362 üzenetére
Cr. Ward és a Steinhart microbrand, a Fortis márka. Mindhárom különböző stílust képvisel, szerkezetre kb hasonló. A Steinhart csak elabore ETA-t tokoz, a Cr. Ward-nál néha-néha megjelenik magasabb kategória is (főleg limitáltban), a Fortis pedig más tészta, magasabb ligában játszik az előző kettőhöz képest. Tokok terén is.
Steinhartot és Fortis-t könnyű itthon megnézni (Fortis van több üzletben-szalonban is), a harmadik nehezebb dió, errefelé azt sem tudják legtöbben, hogy eszik-e vagy isszák.
Ha anyagilag megengedheted, akkor első helyre tenném a Fortist, másodikra a Cr Ward-ot és legvégére a Steinhart-ot.
Ha viszont kronográfot szeretnél beszerezni, akkor első Fortis, második Steinhart, harmadik Ward.
Ha számít a név, presztízs, szervizháttér (hosszabb időn keresztül, mert pl előbb utóbb cserélni kell koronát, tokcsövet, stb), akkor első helyre Fortis, második teinhart, harmadik Cr Ward.
Ha elegánsabb vonalon mozognál, lényeg a külső, akkor első helyre Cr Ward, második Fortis, harmadik Steinhart.
Még lehetne sorolni, remélem segítettem... -
Mercutio_
félisten
válasz gipsztigris #174321 üzenetére
Azt ugye te is érzed, hogy ha nem sajnálná rá az idejét bárki találna szép számmal olyan hsz-t ami arról szól, hogy a (pár napja) berakott óra megy a piacra ? (igen, nekem is van ilyen órám)
És mivel ez valahol egy szenvedély nincs is ezzel baj, egy bizonyos szintig a gyüjtőszenvedély velejárója, de egy egészséges önkontroll és arányérzék szerintem mindenkiben ott kell(ene) legyen.
Aztán lehet, hogy ezzel (is) a kisebbség táborát gyarapítom
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Nekton #174372 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy utóbbiból mostanság sok hamis forog a piacon amit könnyű benyelni, ha a márkát/típust nem ismeri eléggé a vevő.
Többek között ezért is javasoltam a keresőt, pro-kontra vélemények megismerése nélkül egy néhány szavas válasz nem mindig elég bármennyire is szeretnénk.
-
Brave_86
aktív tag
Rugós stift-et hol lehetne beszerezni skx007-hez?
Tutuban ezt ajánlották: TMC Kft. Budapest XIII. Csángó u. 4/b.
Még ezt találtam, de nekem nem kellene ennyi. -
fagyalllo
őstag
válasz Medocsabi #174365 üzenetére
Simán ontopik a Parnis, maradhatsz!
Ha hosszú távra keresel órát és maradnál a márkánál, akkor a Miyota automatával szerelt modelleket nézegesd. Nem rosszak a Sea-Gull werkek se, de azért a jó öreg japán biztos megbízhatóbb és a szervizelésétől se retten vissza egyetlen órás se.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
BB9360
aktív tag
válasz Oposzumtoszó #174342 üzenetére
Köszönöm, az más. Kellemes viselést!
-
Atesz 666
aktív tag
válasz csabulaxi #174354 üzenetére
-Szerintem 10:09 34 mádodperc.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Mercutio_ #174352 üzenetére
-Őőő passz.
-Csak meg fogott a különleges egyedisége.
-Az eladóval is azt beszéltük,hogy nem sokan járkálnak ilyen szerkezettel a csuklójukon.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Predator2
addikt
Köszönöm a válaszokat.
Hol tudnám ezt az órát a legolcsóbban beszerezni? [link]
Értelemszerűen csak eredeti érdekel.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
csabulaxi
senior tag
Longines[link]
References numbers
The Longines Master Collection sunray blue
L2.128.4.92.6 Ladies model Ø 25.50 mm
L2.257.4.92.6 Ladies model Ø 29.00 mmL2.628.4.92.6 Men Model Ø 38.50 mm
L2.793.4.92.x Men Model Ø 40.00 mm
L2.893.4.92.x Men Model Ø 42.00 mmMovement
Ladies model:
Mechanical self-winding movement
Calibre L592.2 (ETA A20.L01)
8¾ lines, 22 jewels, 28'800 vibrations per hours
Power reserve: 40 hoursMen model:
Mechanical self-winding movement,
Calibre L888.2 (ETA A31.L01)
11½ lines, 21 jewels, 25'200 vibrations per hours
Power reserve: 64 hoursFunctions
Hours, minutes, seconds and dateCase
Round, Stainless Steel
Transparent case back
Sapphire Crystal
Water Resistance: To 3 bar (30 meters)Dials
Ladies models: Sunray blue, 11 applied bar indexes
Men models: Sunray blue, 12 applied bar indexes
Hands: rhodium-platedStraps
Stainless steel with triple safety folding clasp and push-piece opening mechanism
Only for: L2.793.4.92.2 and L2.893.4.92.2: Blue extra-long alligator with triple safety folding clasp and push-piece opening mechanism"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Atesz 666
aktív tag
-Találtam egy ilyen csuda cuccot.
-Ez is nagyon tettszik.
-Tudom ez sem Fossil,de na...
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
alphaville
aktív tag
válasz manager2220 #174346 üzenetére
Master.
-
oba
addikt
-
csabulaxi
senior tag
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Nekton
aktív tag
válasz Predator2 #174339 üzenetére
Szia Predator2!
Igen. Cserélhető az akksi. kb. 10e Ft. Folyamatos használat mellett nem biztos, hogy egyáltalán cserélned kell az óra élettartama alatt, mert észre sem veszed, hogy csökken a kapacitása.
Más:
Az órák, amiket kinéztél, mind 40mm feletiek (45mm-esek), azaz nagyon nagyok. Azt írtad eredetileg, hogy nem szeretnél nagy órát. Szerintem nézegess 40mm-alatti órát. Nehéz lesz, mert még mindig a tányér a divat. Keskeny üvegrámájú órák még nagyobbnak hatnak. A normális méret, ami még nem "túl nagy", az 40-42mm búváróráknál, ahol a búvárlünetta csökkenti a számlap méretét. Sima óráknál, amiket néztél, 40mm alatt.
Üdv.
-
senior tag
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok! Tervezek venni magamnak egy órát,40-50.000ft környékén. Automata a cél,hosszú távra.Amit biztosan nem szeretnék:fém szíjas bumszlinagy és feltűnő órát! Külsőre kb a Panerai Luminor ami nagyon tetszik,csak hát ugye az más árkagetória... Éppen ezért nézegetem a Parnisokat mostanában(gyönyörű szerintem hasított barna bőr szíjjal). Van a márkáról vélemény,tapasztalat? ebayen 28.000ft környékén már kapni. Egyéb ötlet,tanács a keretben esetleg?
-
Mercutio_
félisten
-
Predator2
addikt
válasz pulutodurumo #174337 üzenetére
De az akksi is cserélhető benne ha behal, nem kell rögtön kukázni?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
BB9360
aktív tag
válasz Oposzumtoszó #174322 üzenetére
Szép és így megnéztem a honlapjukat, ott is vannak még szépek. Te hol vetted? Itthon a riosshop.hu-n?
Számomra eddig a Steinhart és pl. a Christopher Ward teljesen ismeretlenek voltak. Hova lehet őket elhelyezni, kb. minek felenek meg? Jól gondolom, hogy a Chr. Ward magasabb minőség, presztizs (legalábbis az árakból ez jött le...)? Pl. a Fortishoz képest merre van ez a kettő?
Thx -
pulutodurumo
addikt
válasz Predator2 #174334 üzenetére
A legkevésbé problémás konstrukció. 10-15 évet kibír benne az akksi/kondenzátor. Ha tetszik, nem fogsz vele mellé. Több boltban is láttam itthon, Timecenteréknél a Pólusban volt (van?) belőle kirakva, szóval fel is próbálhatod vásárlás előtt.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
-
TOZ
addikt
Ezekkel az új solar Orientekkel mi a tapasztalat?
Elég vicces áron vannak. Némelyik még tetszik is.... -
Predator2
addikt
válasz pulutodurumo #174327 üzenetére
Mennyivel problémásabb ez a Citizen? [link]
Nem festett így nem kopik. Évek múlva sem lesz csúnya.
Fluoreszkáló, illetve az elemekkel sem kell bajlódni, és csak minimálisan drágább mint az Orient.Tetszik az a Timex is, de az is elemes.
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz gipsztigris #174321 üzenetére
Ez Angliából jött, 5+1 év garanciával.
Szép nagyon, jól választottunk.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
pulutodurumo
addikt
válasz Predator2 #174323 üzenetére
Semmi baj azzal az Orienttel, az egy sima elemes quartz. Két-három évente elemcsere, tömítések ellenőrzése a karbantartás. Mechanikusokat ~5 évente kell szervizeltetni, tömítésekre figyelni, és ne álljon hónapokig.
Ha kell nagyon a világítás, akkor Casio, vagy Timex Indiglo pl. német Amazonról. Lehet kapni itthon is, de szoktak jó akciók lenni.Amit linkeltek a srácok, az ugyebár fényre gerjed, aztán foszforeszkál. Külföldiül ez a lume. Amit én írtam, az meg elemes, és világítja az egész számlapot.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
senior tag
válasz nostromo73 #174325 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
nostromo73
tag
válasz Oposzumtoszó #174322 üzenetére
Gratula+
-
senior tag
-
Predator2
addikt
Helló
Rég jártam erre, akkor viszont leírtam mit szeretnék, illetve az elvárásaimat is:[link]
Valaki ajánlotta nekem az Orient órákat. Erről mi a véleményetek? [link]
Mivel "töltődik" napelemes vagy ahogy mozog a kezem? Mert nem találom a leírásban.
Illetve még egy kérdés. Mechanikus órát, átlag földi halandónak hogyan kell karban tartania?
Oposzumtoszó
Kölcsönvettem az egyik képed, elnézést!
Hogy sötétben így világítson, hogy kell keresnem? Hogy jelzik ezt egy hirdetésben?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
gipsztigris
addikt
válasz t_a_m_a_s #174310 üzenetére
"meg ettől függetlenül zavaró az is, hogy az itt új szerzeményként bevillantott órák két nap múlva rendszeresen kerülnek fel a FB csoportban eladóként."
Ezt csak az veszi észre aki mindkét helyet látogatja.
Egyébként meg amíg itt nem úgy teszik ki az új szerzeményeket, hogy "eladó, vedd meg!" addig ugyanolyan megítélés alá kell, hogy essen mint egy olyan óra amit sok évre vásárol valaki. Ha már említetted , hogy az óra több mint használati tárgy.
Magam részéről továbbra is meg fogom mutatni az új jövevényeimet függetlenül attól, hogy eladom-e vagy sem, azért mert tetszik és hátha másnak is tetszik egy olyan fotó ami nem vegytiszta katalógus kép.(#174312) @mriya@
Szép! ....és fólia is van rajta. Az USA-ból jött Citizenem ugyanígy fóliás volt, amit Ázsiából küldtek azon egyiken sem volt. Érdekes!
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
004
tag
válasz Oposzumtoszó #174296 üzenetére
Nagyon szép óra, én is nézegetem egy ideje, de nálam ez nem jut sajnos tovább a nyálcsorgatásnál, mert hatalmas a csuklómra.
Ez melyik méret egyébként 44-es, vagy 47-es?
Tennél fel róla "karonülős" képet?
Gratula hozzá mégegyszer!
-
Milu87
csendes tag
válasz t_a_m_a_s #174310 üzenetére
Nem fontos ezt a topicot követni, ott van az Exkluzív..Nem értem a kirohanásai d.Egyébként ha követed, akkor abban a csoportban is megpörgött pár SMP, LLD és még sok más pl SKX,Sumo,SARB /Ami ugye nem exkluzív/ ez természetes,hogy kipróbálok valamit es ha nem jön be/ megunom továbbadom. Az hogy a Fb-on vannak nepperek az más dolog, 99%uk nem is tudja mi az a PH.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Gyerekek. Peace van
Amíg drágább (értsd, 100 v. 200ezres v. fölötti) órákban (swiss made -ben is) pár tíz dolláros szerkezet van, addig nem látok abban problémát, hogy ha valaki hibásodás esetén cserélteti azt. Ha 10 év után beszarik egy svejci kvarc, és nem gazdaságos, vagy nem célszerű a javítása, akkor miért baj az ha 10-20 dollárért vesz valaki egy ugyanolyan werket és kicseréli? Jó érzés azt hinni, hogy a 200 ezres svájci kvarc órában a szerkezet értéke legalább 50%, de mindenki tudja, hogy valójában tényleg az óra árához képest filléres dologról beszélünk. Hihetetlen, hogy egyből megy itt a kínaizás meg a "bezzeg exkluzív" -ozás. Autóknál is van olyan, amikor már nem éri meg, vagy nem lehet egy motort felújítani (és amúgy sem lesz már olyan amilyennek lennie kéne) és kap az autó egy új motort. A kasztni, az alváz, a belső, az autó belsejében évek óta összegyűlt "szag" ugyanaz marad. Na de tényleg hagyjuk a témát...
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Mercutio_
félisten
válasz schawo #174313 üzenetére
Ha nem jöttél rá hogy a hsz mely részei nem rólad szólnak talán többet kellene olvasni és kevesebbet írni.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz consono #174295 üzenetére
Nálam ott bukik meg a mutatvány, hogy minden órám több egyszerű használati tárgynál, még a huszonezres Orient is. És meggyőződésem, hogy ezzel a topiktagok többsége így van.
És ne haragudjatok, de azért kicsit zavaró ez a kardoskodás az "eldobható" szerkezet mellett, meg ettől függetlenül zavaró az is, hogy az itt új szerzeményként bevillantott órák két nap múlva rendszeresen kerülnek fel a FB csoportban eladóként. Ez a topik nem erre volt való, és mindenki nagypofával savazta az exkluzívosokat amikor ezt szóvá tették.
De hagyjuk is ezt mert nem vezet sehova, csak már kikívánkozott...
Holnap majd jól beletépünk...
-
robi1979
aktív tag
Ha valakinek van egy eladó Seiko Monsterje normális árban, az kérem jelezze. Hol érdemes jelenleg beszerezni a Monstert?
Ez a Monster szerintetek gagyi hamisítvány vagy eredeti?
Erről az óráról valakinek tapasztalata, véleménye:
Zeno Watch Basel Airplane diver.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz pulutodurumo #174305 üzenetére
A korona nem a sajátja? Jó, hogy mondod, mert fel sem tűnt. Ezek fényében sok a 40k Ft, amit kérnek érte.
Régóta vadászok egy szép Marvinra, esetleg Doxára, ne adj' Isten Atlanticra, de az árban mindig ezek felett van."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
gyulagy
tag
válasz t_a_m_a_s #174264 üzenetére
Igazad van..de, aki nem tud papírra írni,.. az ne véssen kőbe.
Én azt gondolom, hogy mindennek van egy útja. Megismerés, szelektálás, elhivatottság, ismeret.
Ezzel nem mindenki rendelkezik egyformán, itt nincs vizsga, illetve önigazoló aranyfüst sem terjeng.
Ezért ezt nem így látom, habár szubjektív az álláspontom, de hiányzik a mondatokból az alázat.
Az ember lehet hülye és tudatlan, illetve tud fejlődni, ennek a a korlátozása a korlátoltság jele is lehet.[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
válasz Veron #174303 üzenetére
Ahogy nézem a tok szép állapotú (reméljük a hátulja is rendben), és a számlap sem kezdett el még patinásodni. Vagy nem eredeti. Korona nem a sajátja. Nekem is van egy pont ugyan ilyen.
Teszek fel makrót az enyémről. Ha újra festett a számlap, akkor lehet alkudni belőle bátran. Reálisan kb. 10000 körül ér szerintem maximum."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Veron
addikt
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
consono
nagyúr
válasz Mercutio_ #174297 üzenetére
Dehogy nem Ez az arany középút: nem kínai, nem exkluzív. Így is van: Orient automatám van, meg a fiókban Casio meg Timex. A kezemen meg jelenleg Garmin
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest