Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
pulutodurumo #166299 üzenetére
Igen! Minden szuper-fogyókúrás cikk így kezdődik.
Egyébként nagyon jó ötlet, csak sajnos rétegtermék lesz...
-
ronin s8
senior tag
-
-
Chance
tag
Sziasztok!
Sejtem, hogy naiv kérdés, de nem tud valaki jóáras/ külföldi beszerzést ehhez a Seiko modellhez?
[link]Tudom, több éves évfordulós modell, de a remény hal meg utoljára...
-
resool
aktív tag
válasz
phranxinatra #166263 üzenetére
PO?
-
Mit gondoltok, srp313 varhato meg egyeb helyeken? Egy helyen talaltam, csak meg kell varni a kovetkezo fizut.
Kifuto ez, vagy lesz meg belole?
-
törölt tag
válasz
7s26c #166278 üzenetére
Szeretik az emberke azt mondják bent az eladók. Aki nem akar bajlódni az automatákkal és az elemcserével, és van neki ennyi pénze annak tuti választás lehet az ilyen óra. (nem fizetett reklámot olvashatták
)
Ezt is meg akarják venni azért fényképeztem le. Gondoltam felteszem mivel ilyen ritkán van az oldalon. -
-
fagyalllo
őstag
válasz
Mások szerint a legjobb denevéres mozi, pedig a Tim Burton filmek a legjobbak.
JDMKid: nem gyári csat
-
JDMKid
tag
válasz
yodamastah #166212 üzenetére
ez milyen csat? létezik szajkó gyárilag ilyennel?
-
C0RVUS
tag
-
saiyajin
senior tag
válasz
A film konnyu, de az orat passzolom.
-
berigazek
őstag
válasz
007
-
berigazek
őstag
Láttam már 49 év alatt sok mindent,de ilyet még nem...ez az ár nem elírás egy kicsikét egy bőrszíjért?
-
Mercutio_
félisten
Retró fun-ok figyelem
-
Mivel nekem is tetszenek a bauhaus órák, elég sokat keresgéltem már.
100 ezer környékén legfeljebb Junkers és Zeppelin órákat lehet találni a bauhausban, de látom már ajánlották a Junkers-et.
Spórolsz még fél évet és tudsz venni Zeno, Stowa órát, használtan már 500-600 dollár körül ki lehet fogni, de ahhoz már vadászni kell.
Egyébként megjegyzem, hogy európai kínálatban szinte kizárólag német órákat lehet bauhaus stílusban találni Stowa, Zeno, Junkers, Junghans. Ami persze cseppet sem hátrány, hogy német, nekem jobban bejönnek mint a svájciak. -
gprspeter
senior tag
-
Misi1979
őstag
http://www.zeno-watch.ch/product/bauhaus-winder/
Most mondanám, hogy épp tudok egy eladót
-
oba
addikt
-
g0n21
senior tag
Ácsi!
Azzal a Junghans-szal semmi baj az égvilágon.
Azért elméletileg, mert eddig 7750-et tokoztak, de lehet azóta újítottak, nem követem nyomon őket.
Minőségi kidolgozás, bauhaus stílus, és PLEXI.
És illik hozzá a plexi. Amit egyrészt könnyen lehet polírozni, másrészt nem 80k a cseréje, mint egy zafírnak.És ne felejtsük, hogy ebben a 4-500 ezres kategóriában a Seiko sok esetben egyszerű üveget tesz bele, aminek gyakorlatilag nincs előnye. Nem stílusos, mint egy plexi, és nem rendesen karcálló, mint a zafír.
Nem tudom hány embert beszéltek le eddig a klasszikus, újonnan is kapható Moonwatch-ról az Omegánál, hogy plexi...
-
mike1334
veterán
Van vhol infó arról, hogy milyen vastag ennek az óratokja?
-
-
oba
addikt
Akkor ajánljátok nekem másik órát. A múltkor a Rodinanál maradtunk de hajlandó vagyok többet rááldozni, hogy ne kínai legyen. Mondjuk max 100ezerig. Megpróbálok összegyűjteni rá. Nomos vagy ez a Junghans jellegű Bauhaus stílusú órát szeretnék, alsó másodperc mutatóval, kézi húzós vagy automata szerkezettel, 40mm körüli méretben, 10 mm körüli vastagságban. Ha megkérdezem a Googlet vagy olcsóbb kínait találok vagy 1000-2000 dollár körüli órákat.
-
oba
addikt
Na jóóó... légyszi mondjátok, hogy nem jó ez az óra, ronda is, meg amúgy is túl árazott pontatlan kínai werkes... pls
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy Certina DS Podium fémszíjas órára keresnék ugyanolyan szíjat mint a gyári, de valami olyasmi réteggel legyen bevonva, vagy alapból olyan anyagból legyen ami nem, vagy csak nagyon nehezen karolódik.
Van valakinek tippe ilyenre?
-
oba
addikt
válasz
Alpachino #166205 üzenetére
Nem látom a kérdést
Nem annyira ritka megoldás. A Festina F16673 -on sincs.
-
Alpachino
veterán
Kérdésem lenne....a Seiko VK64 Qartz szerkezetnek tulajdonképpen nincs másodperc mutató funkciója...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest