Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmon
aktív tag
válasz HourHand #12993 üzenetére
Ha tritiumos Vostok Europe akkor már inkább az Ekranoplan szerintem. Ha orosz óra akkor legyen benne orosz werk.
Az biztos hogy jó nagy csukló kell mind a kettőhöz (48, 47 mm KN átmérő). -
HourHand
csendes tag
A lenti óráról esetleg vélemény. Elég minőségi darabnak néz ki, emellett elég egyedi is az biztos. 130k körül beszerezhető. Mindenesetre érdekes...
-
dmon
aktív tag
válasz MaUser #12982 üzenetére
Igen én is láttam az idei Bauhaus Junkerseket, elég egyértelmű a Max Bill koppintás, mondjuk mecha chronojuk nincs a szériában.
Nekem is az általad linkelt járástartalékkijelzős moddolt citizen werkes darab tetszik a legjobban ebből a sorozatból, ebben van talán némi egyéniség. A fekete számlapos nekem jobban bejön. Bár ahhoz hogy komolyan gondolkodjak a megvételén legalább 42 esnek kellene lennie, ez a 40 es az én ízlésemnek még kicsi. -
seiko
senior tag
Találtam egy jó kis búvárórát:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=113893047&t=9207431
-
pohár
félisten
-
MaUser
addikt
Jaja, szerencsére (vagy nem, döntse el mindenki maga) most éppen az összes német óramárka Bauhaus órát jelent be nyakra főre.
Junkers-sel már szemezek a bejelentése óta:
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
MaUser
addikt
válasz Palika71 #12977 üzenetére
Jó neked. Nekem a régi (15 éves), 50eFt-ért vett, leg alapabb Seiko Titanium-on a Hardlex cserélje 25 volna + tömítés + munka. Na én az árajánlat kézhezvétele óta megfogadtam, hogy soha többé semmi üveg zafíron kívül. Az egyetlen kivétel a Junghans Max Bill Chronoscope, de ott ugye ez érthető.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
Palika71
őstag
Az már igaz. Ellenben nem nagyon van másik kinetikus, ami tetszene.
(Meg szvsz ez a zafír vs. hardlex egy kicsit túl van lihegve. Hosszú évek óta használok Hardlexes órát melóba, hajszálkarc nélkül. Igaz, egyszer lett rajta egy marha nagy, de 1-2 ezerért vettem másik gyári üveget.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
seiko
senior tag
válasz crabant #12974 üzenetére
szerintem ha teljesen biztos akarsz lenni a dolgodban, akkor mindenképpen cserélteted az összes tömítést.
szurkolj, hogy az órában lévő elem legyen egyben, mert a kifolyt elektrolit komoly kárt tud okozni az óra belsejében.
szerintem 1-2 ezresnél biztosan többet fogsz fizetni, tartok tőle, hogy valahol 5 és 10 ezer között lesz az irányár.
érdeklődj a Casio márkaszervizben, pontos típus megjelölésével.Itt, ni: [link]
-
crabant
csendes tag
Tanácsoljatok nekem kérlek. Régi cuccaim között találtam ma egy Casiót. Olyan 6-8 éves lehet, soha nem hordtam, német rokontól kaptam , de nem tetszett (akkoriban egyáltalán nem érdekeltek az órák). Kvarc, lünettás, nekem félig repülős, félig búvár kreációnak tűnik. Olyasmi mint az alábbi, csak sokkal csúnyább 200 méterig vizállós, csavaroós koronás. Gondoltam befogom játszósnak. Első kérdés lenne: Kvarc óra. Attól hogy 6-8 évet állt, még ugyanúgy működni fog, nem? A második a vizállóság lenne. Rakatok bele elemet. Tömítést hol kell benne cseréltetni? Hátlapnál, vagy a koronánál is? Nyomáspróba ilyesmi?
Őszintén, arról van szó, hogy jó lenne nekem az az óra úszni, dolgozni, "szabadidőt eltölteni" , de csak ha 1-2 ezresnél nem kerülne többe az életre keltése.
Előre is köszi.
(majd teszek fel róla fotót) -
norbertb88
tag
válasz Roland93 #12954 üzenetére
Én 2000-Ft.-ot adnék érte, h el tudjam adni 5ezerért!
Amugy szerintem nem is néz ki jól.....az ilyen plázázós selyemrambók hordanak ilyet és még akkornem is beszéltünk arról, h ezeknek a divatmárkáknak a minősége semmivel nem jobb mint egy 1000Ft-os kínai sz@rnak!!!
Hogy miért nem??? Mert ez is pont az!Szerintem ha karórát szeretnél akkor vegyél egy normális órát, ha meg csak úgy kiegészítőnek, karkötőnek (és van rá fölöslegben több 10ezred), akkor vedd meg!
-
ujskodas
tag
Erről az oldalról vélemény? Egyáltalán magáról az áruházról, ill. mennyire lehetnek eredetiek a cuccok.
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
-
pohár
félisten
-
Roland93
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #12944 üzenetére
Ha nagy a csönd akkor hallom, de épphogy.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
busman
veterán
válasz tupacamaru #12943 üzenetére
Akkor lehet baj van....
Jah,a füldugó?[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #12938 üzenetére
Az enyém nem ketyeg, legalábbis nem hallom.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
ans
aktív tag
válasz lovagisas #12929 üzenetére
[link]
Szerkezet és működési elvek.Nem kell felhúzni, nem kell a hagyományos értelemben vett elem, hanem kapacitor van bennük, csak hordani kell, mint egy mechanikus automatát.
A régebbiek nem voltak elég megbízhatóak, gondok voltak kapacitorral, az újakkal nem tudom mi a helyzet, valószínűleg azok már megbízhatóak. Ezek a gondok kapacitor cserével orvosolhatóak, ami állítólag nem sokkal bonyolultabb, mint egy elemcsere.
[link]
[link] -
lovagisas
csendes tag
A seikónál müködik ez a KINETIC PERPETUAL rendszer ? Tényleg igaz
hogy gyakorlatilag nem kell elem, nem kell felhuzni vagy ez csak
mókusvakítás? Jó ez ? Mit jelent a"kéz mozgatására", állandóan ráznod
mozgatnod kell ? (A kezet) -
seiko
senior tag
a legjobb eséllyel a japán és a svájci mechanikus órák indulnak a tartóssági versenyben.
kellő karbantartás mellett hosszú évtizedekig működhetnek gond nélkül.
az áruk kb. 20ezertől indul felfelé, a csillagos égig.
és még az sem biztos, hogy a drágább a jobb.
napi használatra a vízálló, acél tokos, zafíros karóra a legjobb választás. -
Mariner
tag
válasz Mr. Green #12923 üzenetére
A Slava-hoz volt "szerencsém".Egy kollégám vett egyet mert tetszett neki,a látható szerkezet.Másnap vette észre,hogy az üveg hátlap alatt egy elszabadult csavar kandikál...Elhozta nekem,visszatettem a helyére és meghúztam az összes többit.Összerakáskor feltűnt,hogy a rotor akad a sorjás műanyag távtartóban.Lesorjáztam utána már elég jól húzott,a pontossága is eléggé jó és talán szabályozható is lenne még ha az ember szánna rá időt.A szerkezeten látszik,hogy nem túl nagy gondosságal készült,de ennyi pénzért azt hiszem teljesen elfogadható.Ha nem sürgős inkábbgyűjtsél még hozzá és vegyél egy kicsit drágábbat szerintem,valami jobb minőséget(de egy használt Doxát,Seiko 5-öt például ennyiért is tudsz találni).Ha nem ragaszkodsz a minőséghez és van óraértő ismerősöd akkor tulképpen vállalhatóak az álltalad linkeltek is,sokat nem veszítesz vele az olcsó ára miatt.
[ Szerkesztve ]
MZ/X jelentkezz!
-
pohár
félisten
10 évet kibíró óránál nem tudom hol a lélektani határ, de én perpill 200k-nál nem adnék többet érte
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ToBeY
nagyúr
Vajon hány ezres órára lehet az mondani hogy már jó óra?10k?50k?100k?500k?5milla?
Nyilván az árral egyenesen arányosan nő a minőség is.De vajon hány ezres órára lehet azt mondani igen ez korrekt óra,és akár kibír(hat) több 10évet is?A kérdés költői,de érdekelne ki mit gondol.
-
pohár
félisten
válasz Mr. Green #12923 üzenetére
ennyiből jó órát nem fogsz venni, felejtősek ezek a kínai szarok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lovagisas
csendes tag
Á, köszönöm , kicsi a kezemre. A házam meg nem eladó . A forint még 280 volt amikor
elkezdtem keresgélni, napról napra javul a helyzet.Még ez is....
Hogy stilusus legyek óráról órára változik a véleményem .Érdekes ez az óravilág.
Viszont kár, hogy ezt nem kenték be egy kis szuperluminovával. -
SQX_Barto
addikt
Rolex Explorer, az egyetlen Rolex, ami nagyon tetszene, az àràt kivéve. Seamaster utàn jöhetne màsodik òrànak (vagy harmadiknak fekete és kék Seamaster utàn) ràmszakadò bank esetén...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
pohár
félisten
válasz norbertb88 #12917 üzenetére
na az pont jó
-
pohár
félisten
hm, ez inkább Certinás, mint Rolex, ez tetszik is
gondolom elég kicsit a tok átmérője na meg az óra is drága gondolomGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lovagisas
csendes tag
Az előbb néztem egy honlapot és a következőket láttam.
Többször megnéztem, hogy igaz-e , de ez van:Luminox 9228 F-22 Raptor $149,89
Seiko Premier KIMETIC 132,90
Citizen Skyhawk ( 132,45
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest