Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz veector #12153 üzenetére
Az ebay-es óravásárlást felejtsd el. Nagyon kockázatos, és bebizonyíthatatlan, ha hamisat kapsz. S, úgyis kamut küldenek, még 300 dodóért is.
Nekem is ilyenem van, hidd el, h nem kevés időt fektettem bele, mire utánanéztem szinte mindenhol.
PRC 200 ügyében keresd Young-ot innen a fórumról, tud adni sokkal jobb áron, garantáltan eredetit, garantált 2év Tissot garanciával - ami adott esetben érvényesíthető is.
seiko
Nem semmi.
Alapvetően nem jönnek be az ilyen órák, de ez tényleg pazar tud lenni.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Mariner
tag
válasz veector #12153 üzenetére
Elvileg a nagyobb hivatalos szervízek be tudják vizsgálni,de 15000huf-ba kerül a bizonylat róla.A legegyszerűbb ha egy elemcserére beadod mondjuk/vagy nyomáspróbára mivel azt csak eredetinél végzik el(vagyis ha hamis akkor nem vállalják el egyik műveletet sem,nehogy azt mondhasd,hogy egy eredetit beadtál egy hamisat meg visszakaptál)és ez a művelet megvan 3-5000huf-ból.Én a nyomáspróbás változatot választottam az LBS-ben amikor vettem egyet,az enyémmel semmi gond nem volt,amit sejtettem is de biztos ami biztos.
MZ/X jelentkezz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest