Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz norbertb88 #13597 üzenetére
-
norbertb88
tag
Candino-ról senki nem tud semmit???
-
Dzsana
senior tag
válasz norbertb88 #13593 üzenetére
Sajna hamisítják szinte mindegyik típust. A Couturiert is előszeretettel, a Veloci-T-t is, és a Le Locle-lt is.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
norbertb88
tag
Na látjátok ezért nem vennék én soha PRC200-t, mert agyon van hamisítva!
Pedig alapjában véve tetszik....persze szigorúan a 3mutatós! -
Dzsana
senior tag
válasz Tomate #13586 üzenetére
Van az 100 dodo alatt is, még ezüst számlaposat is kapsz, amilyen szintén nem létezik! :-)
PRC200 Silver
PRC200 78 dollárért[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz Dzsana #13585 üzenetére
Ja, mellesleg most vettem észre, hogy ki az eladó, neki voltak olyan referencia számú Tissot órái is, amilyenek nem is léteznek! :-) Pl. volt a kék számlapos Tissot PRC200-asa bőr szíjjal, kitalált referencia számmal. Gyárilag bőr szíj csak a fekete és a fehér számlaposban van.
-
Tomate
veterán
válasz Dzsana #13585 üzenetére
A genyók... Sejtettem, hogy itt valami el van ásva. De az a legcsúnyább, hogy átverik az embereket. Mert ha kiírnák legalább, hogy figyelj te csóró ez másolat azt mondom oké, csinálja a kis bizniszét, de azért 30rongyot akasztani és átverni valakit csúnya dolog.
És mi a véleményetek a kamukról? Nem éri meg? Nagyon gagyi minőség? Vagy azért jók, csak éppen nem eredetiek? Mert az az igazság, hogy vennék ebayről párezerért egy ilyen órát ha elfogadható minőség. (nagyon tetszik, de nincs rá 40pénzem)Dzsana: Az a pár ezer forint nem feltétlen pár ezer... Mert mondjuk 5-10 között még megvenném, de a legolcsóbb kamu is 125$ ami azért nem pár ezer Ft...
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomate
veterán
Ez a Tissot nagyon tetszik. Kamu vajon?
[ Szerkesztve ]
-
norbertb88
tag
Ma a tdk témavezetőmnek a karján egy Candino virított!
Igényes, drága órának tűnt...mondjuk a pasas elég jól szituált, egzisztencia is meg van (klinikai docens), szoval nem tudom eldönteni, hogy a Candino tényleg egy jó óra vagy csak annak látszik???(Annyit tudok, hogy most már a Festina group tagja, de attól még akár jó is lehet....)
-
eddie17
addikt
válasz norbertb88 #13579 üzenetére
Orient!
Ezeket régebben nézegettem, és ebben a kategóriában még automata szerkezetesek is vannak. Szóval akkor jó iparos munkák ezek az órák? -
norbertb88
tag
válasz jimmy05 #13567 üzenetére
Ha sok pénzt szeretnél kiadni gagyi minőségre, akkor a Doxa....
De feltételezem, hogy nem, uh +1 a Tissot-ra...az tisztes becses svájci óra, remek minőségű szerkezettel!Furcsa különben, hogy itthon a Doxa az ismertebb, de ez csak itthon van így....a nagyvilágban tudják, h mi a JÓ!
De azért szerintem is nézz szét a Certinák között ha még nem tetted, mert az is a Tissot-hoz hasonlóan remek minőség és név a svájci óraiparban![ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz Dzsana #13576 üzenetére
Sejtettem. Bár én nem tudok és nem is akarok több százezret költeni órára.
Reménykedtem, hogy vannak még akik a földön járnak.
De Tomaso nekem inkább régi olasz autómárka!
Tissot-ot is találtam ebben az árkategóriában de nem tetszenek, amik tényleg jól néznek ki azok meg drágák.
Nézegettem Certina-t az árkategóriában ugyancsak a nekem nem tetsző órák vannak.
Casio Edifice-en belül már vannak olyanok amik tetszenek. Csak nem tudom mennyire megbízható ez a széria.
Ezért kérdeztem a TW Steelt, mert egész pofásak, és ha már F1-et is támogatnak reménykedtem, hogy nem gagyi divatcucc.
De megköszönném ha valaki segítene, hogy ebben az árkategóriában melyik órát érdemes megvenni? -
Dzsana
senior tag
-
eddie17
addikt
50 ezres árkategóriában a TW Steel mennyire vehető komolyan?
Azt látom, hogy japán szerkezet van benne. -
pohár
félisten
-
jimmy05
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni két órával kacsolatbanDOXA vs. Tissot)! Szerintetek melyiket érdemes megvenni? Mi a véleményetek a két órával kacsolatban, melyik a megbíhatobb?Körübelül egy árban van a két óra!
http://www.oraker.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=539
http://baloghekszer.hu/hu/karora/t17152652/308
Segítségeteket előre is kösz! -
Szizol
tag
Még ha igaz is amit hallottál, őszintén szólva addig, amíg eredeti órát kapok kézhez, addig nekem nem számít, hogy melyik beszállítótól van. Az enyémre kaptam 2 év garanciát, ami abszolút megfelel. Az viszont nagyon nem mindegy, hogy az óra hamis vagy nem.
Mivel tényleg csak maximum alapos vásárló vagyok és nem óraszakértő, ezért lehet, hogy valamikor megnézetem egy szakemberrel is. De ennyi erővel kb minden termék eredetiségében kételkedhetnénk, amit a boltokban lehet kapni.[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
válasz Szizol #13556 üzenetére
Pedig a TUTU régebben részt vett a fekete kereskedelemben, hiszen egy Spanyolországban "elveszett" Tissot szállítmány darabjai kerültek náluk eladásra, és azokat biztosan nem a hivatalos dealertől szerezték be.
Azóta is vannak olyan óráik, amiket még a nagykerből is csak drágábban lehet beszerezni.
Az pedig, hogy óraszaküzletekben is árusítanak hamisítványokat, az nem fikció, hanem tény.
Nekem is egy vidéki kereskedő számolt be róla.
Egy fővárosi másikuk pedig megerősítette, mikor rákérdeztem.
"Természetesen" a boltban megvett hamisítványokat kizárólag szakember tudja felismerni, egy laikus szinte képtelen erre.
Nem azt a gagyit kínálják, amit a neten láthatunk! -
félisten
Jajjdeszep ez is.
Van jopar szep Steinhart azert, be kell latni. Kar, hogy nem ok talaltak ki a formaterveket. Egy ilyet viszont meg is vennek, mert nem annyira elcsepelt.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
máyköl
veterán
Nautica órákról vélemény?
Egy ilyenbe:
vagy ilyenbe
gondolkodom...
-
Szizol
tag
válasz ujskodas #13533 üzenetére
Én úgy egy hónapja vettem náluk egy fehér számlapos Tissot PRC200-ast. Pont a honlapjukról néztem ki és ugyanazon az áron kaptam meg, mint amin hirdetve volt. Megnéztem jópár másik órát is helyben a Tissot-ok közül, és szerintem a többi is eredeti volt, mint ez is amit vettem. Igaz nem vagyok óraszakértő, de alaposan megnéztem az órát és vásárlás előtt tájékozódtam amennyire lehetett. Korábban én is olvastam vaterás hamis PRC200-asokról, de nem hinném, hogy Tutu-ban vagy más, régebbóta stabilan működő óraszaküzletben olyanokat árulnának. Maximum webshopokról tudnám elképzelni ezt, akiknek nincs fix üzletük.
-
csenike
csendes tag
Sziasztok!
Egy Tissot pr 50-es órámat eladom. Nascar-os kiadás (hátlap) + zafírüveg.
Ő az:
tissot t34-1.721-92
Garanciás.
Ár: 24.000 Ft.
cseni@freemail.hu
-
Tomate
veterán
Ebbe a Timexbe lettem szerelmes... Valaki látott már ilyen órát élőben? Vélemény? szerintem megkukkantom holnap valahol.
-
seiko
senior tag
-
ans
aktív tag
válasz SQX_Barto #13322 üzenetére
[LacoFlieger]
Azt hiszem kézzel is húzható Miyota szerkezetes. -
pohár
félisten
-
tupacamaru
veterán
A limitációnak azért ettől sajnos nagyobb ára van.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Jojo5
őstag
azért írtam a simát mert nem tudtam, hogy ismerted az árukat...
Amúgy, megtaláltam a limited-et... 2290 CHF elvileg
illetve több képpel itt...[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
pohár
félisten
válasz tupacamaru #13544 üzenetére
hát ezért is írtam 400k+-t az árnak, mert tudtam hogy 300-350 közt vannak a simák, de csak nem 600k egy ilyen óra
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tupacamaru
veterán
Gondolom azért is írta hogy sima. A limitált meg szerintem bőven e fölött van árban.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
pohár
félisten
-
Jojo5
őstag
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
pohár
félisten
juuuuuuuj
mi pénz?
bár ahogy látom automata chrono, és még limited is, szóval >400k-ra saccolokGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
félisten
Deszep.
GMT, holdfazis, chrono.
while (!sleep) sheep++;
-
seiko
senior tag
válasz ujskodas #13533 üzenetére
ne ítélkezz előre.
én is csak pletykákat hallottam róluk (nem minden órájuk származik hivatalos helyről), személyes tapasztalatom nincs.
állítólag lopott Tissot-okat is árusítottak, sok órát a nagyker ár alatt kínálnak.
sajnos sok szaküzletben minden második-harmadik PRC200 (és társai) hamis.
de annyira kicsi az eltérés az eredetitől, hogy a laikusok észre sem veszik.
kívánom, hogy semmi problémád ne legyen az ügyintézéssel! -
félisten
20, azaz 20 euron szkanderozunk egy eladoval, en nem ajanlok tobbet, o meg csak adja a counteroffereket ebayen, de nem megy le addig, amit en mondok.
while (!sleep) sheep++;
-
ujskodas
tag
Hátha érdekel valakit, most találtam Tissot akciót:
[link]Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
seiko
senior tag
válasz crabant #13525 üzenetére
én felvenném a kapcsolatot a TUTU-val.
ha az órát a SwissTime-tól szerezték be, akkor nem lehet gond a garanciával.
ha máshonnan, akkor majd most kiderül.
lehetséges, hogy egy komplett tisztításra van szüksége ez órádnak, mert beleszáradtak a kenőanyagok a hosszú állásban (ki tudja, mikor készült).
semmiképpen nem vinném "idegen" óráshoz, mert akkor ugrik a gari!
amúgy a nagy számok törvénye alapján sok órából sok lehet a "hibás" is, de még több a hibátlan.
az Orient egy megbízható igásló, hasonló a Seiko-hoz. -
crabant
csendes tag
Sziasztok, problémázik az Orientem. Egy hónapja kb. a dátum váltás érdekessé vált. Működik, vált, de ha én váltok(külön "gomb" van két óra tájékán) néhány órán belül vált még egyet(előre persze). Aztán tegnap vettem észre, hogy a járástartlék mutatója belassult majd megált. Tavaly márciusban vetem, garanciás, küldjem el(Tutuóránál vettem, pécsi vagyok, tehát nem tudok beugrani), vagy vigyem el óráshoz, mert bagatell dolog lehet?
(Ja, és BIZTOS, hogy nem rossz időpontban váltottam dátumot )
Őszintén szólva csalódás, azt hittem az orient egy megfizethető, de megbízható (mechanikus)márka. Vagy nincs szerencsém? Vagy ott állt évek óta a kirakatban, és ... de az időt jól méri, egyenletes jár..[ Szerkesztve ]
-
Palika71
őstag
Szvsz tökéletes kombinációt találtál ki. Nekem a kék talán jobban tetszik (ha már búvár), és talán a leolvashatósága is jobb.
Bár magamnak én is egy fehér számlapost vennék, egy Exproler II formájában.
Évekig a Submariner volt a kedvencem, de mióta megláttam az újat, már az előző nagypapisnak tűnik.
Persze lehetséges, hogy ha testközelbe kerülnék az új 42mm-es Ex-szel, már abból sem akarnék egy előző verzióst, használtan.
De egyenlőre nagyon!Seiko: Ha nem álmodozol, nincs mit valóra váltani.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
-
félisten
válasz Palika71 #13511 üzenetére
Konkretan az ezustszamlapos Steelfish-re gondoltam, Pro2 kaucsukkal. A femcsat nekem tul sok lenne a sulybol meg a csillogasbol. A bor is szep tud lenni, foleg a vastag barna marhabor.
(Seiko mindig azzal jon, hogy ezer euro felett o mar Rolexet venne, de en bizony nem latok 3500 euro alatt jo allapotu Subot, pedig mar jo ideje rajta vagyok a teman.)
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Palika71
őstag
Az árán kívül semmi. Szvsz tök jól néz ki főleg a Steelfish, az újabbik, laposabb, szálcsiszolt acélcsattal (persze gumival és klassz, és bőrrel is jól mutat, de az búvárórára nem passzol)
Lehet, hogy fém csattal mindennapi használatra nehéz, de mutatós!Emsepo: Na ugye!
Azért egy üblóhoz jól ki kell forgassa a barátod a bankszámláját.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Empsepo
senior tag
Köszönöm a véleményt!
Úgy látszik fejlődöm, mert hasonlókat mondtam az illetőnek.
Le is beszéltem róla!
Azt mondta, akkor nézzünk egy Hublot...
Ő tudja.
Azt tudtátok, hogy a Hublot oldalán is van ilyen " csináld meg az órádat izé" ?
[link]Érdekes, bár nekem alapból nem jön be ezen órák stílusa, formája.
-
Empsepo
senior tag
válasz Palika71 #13507 üzenetére
Ez a szíj kérdés tök érdekes.
Én az órámat egy gyönyörű fényesre polírozott fémszíjjal vásároltam, ami marhára tetszett akkor.
Aztán egyre inkább megváltozott a véleményem, később pedig egyértelművé vált számomra, hogy a szíj " elnyomja " az órát.
Nem nagy méretű ( 40 mm ) és nem hivalkodó az óra ( sima hárommutatós ).
Egy ilyen böszme Breitling mondjuk más tészta.
Lényeg, hogy egy háromezer forintos NATO szíjjal sokkal mutatósabb lett a kicsike! -
Palika71
őstag
Tök jól néz ki.
Nekem az a fájdalmam a Breitlinggel, hogy a fém csatjainak szinte kivétel nélkül polírozott a felülete, ami roppant hivalkodó, gyorsan karcolódik, és nem passzol a sportos kinézetükhöz.
Egy jóképű kaucsukkal, vagy bőrszíjjal már bejövős.
Valóban nem túl jó az ár-érték arányuk, de az árukat jól tartják.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
seiko
senior tag
egy ismerősömnek van ilyen órája.
sajnos tönkrement a korona menete.
a gyári korona (titán) és a tokcső (acél) 100ezres tétel.
semmiképpen nem vennék ilyen órát.
ráadásul 7750-es szerkezet van benne, melynek szervizelésekor a mutatókat szinte le kell tépni a tengelyről, annyira passzentosak.
ezután vagy gyári mutatókészlet kell, vagy marad a barkácsolás.
a két óra közül én a SuperOcean-t választanám, de leginkább azt sem.
a Bretyók ár-érték aránya igencsak pocsék. -
MaUser
addikt
Egyetértek bandussal, A17360. Mert nem titán (így nem karcolódik, mint a nyavaja), mert (bár nem tudom, mekkora vagy) 44mm-es Breitling (utánzatot) csak kigyúrt kopasz kezén láttam, de mérnökön/manageren soha, mert a közel 18mm-es magasságával az E13360 "érdekesen" néz ki ráhúzott ingujjal és mert az A17360 szebb.
Aquaracer: Igen tényleg jóval szebb élőben, mint a képeken. Valahogyan árad róla a minőségérzet és árban is jóval elérhetőbb a 300m sorozat, mint a többi nagy márka búvárórái.
[ Szerkesztve ]
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest