- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- VR topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
A hangnem a lényeg. Ezt le lehet írni bazdmegelés és anélkül hogy reklámozással gyanúsítana egy kis szardarab a nickje mögé bújva. A moderátor meg hagyja mikor itt jár.
Nem vagyok webshop nyomozó még az oldal működik és jelentős forgalmat generál Magyarországon. Semmiféle rossz szándék nem volt a linkelés mögött. -
Aprósólyom
addikt
Nem is magyar semmilyen szinten! "evomag" forgalmazza, ami hivatalosan is romániai bejegyzésű cég. Ott van a linkelt oldalon a forgalmazó.
De egyébként pár hete rendeltem csak és kizárólag "eMAG" forgalmazott (eMAG Magyarország) termékeket, de azok is direkten Romániából lettek kiszállítva: ott virított egyértelműen a csomag címkéjén, honnan adták fel. Úgyhogy ha "szerencséje van" az eMAG vásárlónak, akkor max. magyar számlát kap, de ha így haladnak minden direkten Romániából szállítanak majd ki, meg az egyéb kínai kereskedők európai cégein keresztül akik még ráadásul nettó hamis termékeket is forgalmaznak (pl. SSD-k).
-
PROHARDVER!
Politika a politika topikban. Köszönjük.
-
r3dsnake
nagyúr
250ezer egy Mac Mini M4. Annál kisebbet és erősebbet nehéz lenne találni, pláne ilyen ár-érték arányban.
-
X2N
őstag
Ha kisebb pc kellene Raspberry-t vennék ami így nézne ki:
Lehet rá videokártyát is kötni.
-
KROK640
nagyúr
"ami a 2 generációval régebbi, 5 évvel ezelőtt megjelent középkategóriás gpu-k teljesítményétől is elmarad" ---- na pontosan ezért van az, hogy az RTX 3060 12GB-os kártyámat még mindig nem óhajtom lecserélni, ennyi év után sem. Ránézek az új kártyákra, hasonló kategóriában, és azt látom, hogy abszolút nem érné meg váltanom, pláne, hogy :
1. FHDban játszom
2. Van egy RTX 3080 10GB-os kártyám arra az esetre ha az RTX 3060 12GB kevés lenne
-
KROK640
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Na, ez viszont elég jól hangzó ár, ahhoz képest... Csak kár, hogy én 2025 végén / 2026 elején már nem vennék új 8GB-os VGA-t egyik oldalról sem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Eltudom képzelni én is, majd jó kis 13-14th gen I5-ösökkel / I3-asokkal, meg mint írtad DDR4-el.
Sőt, azt is, hogy a sok mini PC-s is simán kifizet érte majd 300-400 eurot, mert ez befér a gépházba.
Pedig ahogy írod is, már 250-ért is vannak jobb vételek, de a miniség, a fehérség és az NVidia felárat meg kell fizetni. -
PTM
senior tag
A hangnemtől eltekintve abban igazat adok neki, hogy ezt a céget valóban érdemes lenne hanyagolni a fórumon, elég csak az eMAG topik összefoglalóját megnyitni. A linkelt kártyát is egy román webshop
forgalmazzalistázza. Az se biztos, hogy van mögötte valós termék sajnos, aztán sok szerencsét ha bármi gond lesz egy ilyen rendeléssel.
-
cucka
addikt
válasz
üzenetére
Persze, méretéhez képest jó, meg futnak rajta a régi játékok, keveset fogyaszt, szép a dizájn, stb., szóval megértem, ha valakinek ez a jó választás.
De ha teljesítményről van szó. Az 5050 az pontosan 4060 teljesítményét tudja.
Amit már megjelenésekor is kritizáltak, hogy alig gyorsabb a 3060-nál, és bőven elmarad a 3060ti-től.Szóval egy vadiúj videókártya, ami a 2 generációval régebbi, 5 évvel ezelőtt megjelent középkategóriás gpu-k teljesítményétől is elmarad.
Ha ez nem számít teljesítményben fospermetnek, akkor nem tudom, hogy mi az. -
Egyébként annyira nem gyenge,persze itt a 20 eurós különbségekkel az 5060 igazán best buy ha nincs hely a kártyának.
Mindkettőnek a rákfenéje hogy nincs rendes physix,viszont igy én nem vennék meg ezekből olcsó gépbe sem.
2024-ben kiadott az Nv egy 3050-et gb107 chippel ami nem kér tápcsatit sem.
60e ft. -
parandroid
félisten
Zotacnak most is van már egy ventis 5050-e is, 240 euró környékén: [link]. De 100e körül megkapni a kies kárpát-medencében is: [link]. De ez is pofátlanul drága, tekintve, hogy egy 8GB 9060 XT már 279 EUR-ért hazavihető. Vagy 125e Ft körül, ha valaki hazai árat szeretne látni.
p
-
NandoXXL
senior tag
https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/zotac/geforce-rtx-5060-solo-8gb-gddr7-128bit-zt-b50600g-10l-p1200277171/
Hasonló méret, csak egy kis teljesítmény is van ( nem az emag átverős oldalról ahol sorra csapják be a vásárlokat hamistvánnyal)
-
parandroid
félisten
LOL, nagyon nem, annak a feléért lenne kb jó vétel. A Zotac Mini 1050Ti-t anno 130 euró alatt vettem, és az ráadásul tudja azt a feature-t, hogy még külső táp sem kell neki. 250 euróért már 8GB-os 9060XT-t kapni, 200-ért van RX 7600 8GB, annál többet ez sem tud. Persze ettől még 300 fölött fog nyitni, lehet, hogy kesz 400 is, de semmi baj, előre összeszerelt, 700-800 eurós gamer gépekben venni fogják, mint a cukrot, asus prime lapokkal, meg ddr4 rammal.
p
-
Chp
őstag
Kérem szépen, erről lenne szó. Valami ilyesmi, igen.
Itt már terjeng némi "ésszerűségszag", a "szag" szót abszolút pozitívan értve ez esetben. -
moleculez
veterán
Szerintem teljesen rendben van, én nagyon max €/$/£ 300 körül adnék érte de lesz vagy 500.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Magisk
- További aktív témák...
- ASUS Prime GeForce RTX 5060 8GB
- ASUS TUF RTX 4070Ti 12GB új állapotban dobozában! 2029-ig garanciális!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Asus GeForce GTX 660 Ti DirectCU II OC 3GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest