Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
de még ha minden körülményt ki is tudnánk zárni, ami elvileg befolyásolja a mérést ugyanabban az időpontban mégsem lehet mérni, így viszont a gravitációs hatásokat, kozmikus sugárzást, napkitöréseket nem lehet úgyanúgy "beállítani"

a ECU jeleit kellene vizsgálni, monitorozni, hogy a motor hogy viselkedik a változtatásokra, esetleg egy komplett virtuális szimulátorral kellene kísérletezni, ahogy a gyárban is szoktak..
egyébként veled értek egyet, a gyári megoldások nem véletlenül kerülnek bele a kocsikba szerintem sem. persze lehet jobbat/erősebbet építeni ugyanabból a mociból, de radikálisan csökkenhet az élettartam, ill a környezetet is jobban terhelheti..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egyébként veled értek egyet, a gyári megoldások nem véletlenül kerülnek bele a kocsikba szerintem sem. persze lehet jobbat/erősebbet építeni ugyanabból a mociból, de radikálisan csökkenhet az élettartam, ill a környezetet is jobban terhelheti..