-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Üdv mindenkinek!
A PC-s kockulásnak lassan vége.
..mivel összetoltam a konfigom.
Most a vas jön..
Szal amim van az egy Astra F 1,4 SE motoros ( hengerenkénti befecskendezés 8 szelep)
Arra lennék kiváncsi, hogy tuning berkekben mit lehet tudni erről a kocsiról, motorról.
A forgalmi szerint 85 LE..átszámolva, lehet elírták, vagy elveszett belőle nemtom..
A kocsival nincs semmi problémám, jelenleg apróbb javítások lesznek rajta, utána meglátom mi lesz..
Egy kérdésem viszont lenne az Astra F tulajokhoz..nekem kicsit imbójgósnak tünik a gép, lehet felkeményítem a futóművet, de akkor meg elpattog a frankó magyar aszfalton..
.van valakinek olyan futóműve a vas alatt, ami stabil is és a magyar utakon nem pattog el? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Űj baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- iPhone 11 Pro 64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..mivel összetoltam a konfigom.
.van valakinek olyan futóműve a vas alatt, ami stabil is és a magyar utakon nem pattog el?