Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
tibby87
üzenetére
Olyan nincs. Egy atomerőművet szerintem megnyitni sem engednek, ha nem tartják be az előirásokat.
A tv-s dologra visszatérve: ez egy független kutatócsoport volt, a televizióban egy kis részletet adtak a fikuszban.
És mégegyszer mondom, nem ölt meg százezreket a robbanás. A környező településeket sikerült időben kitelepiteni.
Az atombomba az más tészta. Nem hiszem, hogy te atombombával termeled az energiát.
Attól mert lehetséges az atombomba épitése az atomerőműveket nem kell elitélni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Tök fura módon néemtben enm pattognak a környezetvédők, hogy jaj a szélerőmű elijeszti a madarat, emg elcsúfítja a tájat (nem csúfítja el...)
Emmelett nem pattognaka körgyűrűk miatt, amikor a Hungárián meg lehet fulladni a sok kamiontól, az általuk okozott rengésekrőkl nem is beszélve. És a legnagyobb gondjuk nem az, hogy jaj a körgyűrű elcsúfítja a csömöriek kilátását a Gellért hegyre.
Rotflmao.
Van amikor igazuk van a zöldeknek, de pl. körgyűrű témában illene befogniuk a pofájukat. -
deniro2
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért azt ne találjuk már ki, hogy hú de ártalmatlan és veszélytelen volt a csernobili reaktor felrobbanása... Igazad van abban, hogy az atomenergia megfelelően hasznosítva környezetbarát, de attól még potenciálisan a legveszélyesebb dolgok egyike. Ez két külön fogalom: környezetbarát és veszélyes.
-
tibby87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát jó, legyen neked igazad meg a jó öreg kutatócsoportnak...
Ja, anyukád nem mondta, hogy nem kell mindent elhinni, ami a TV-ben (újságban; rádióban; ...interneten) van? -
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
tibby87
üzenetére
Na akkor képzeld, a kutatócsoport annak is utánajárt, hogy milyen a halálozási statisztikák. A környéken élők körében teljesen normális a rákos megbetegedések száma. Adatot nem irok, mert nem emlékszem rá, de teljesen normális.
De javaslom neked, hogy nézz utána ennek a dokumentumfilmnek, valamelyik idei chip magazinban volt. Érdemes megrendelni azt a számot... -
Dufresne
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Sztem elég lett volna ''véletlenül'' berugdosni az ablakokon a labdákat

Amúgy ez így van, mindenkinek programok és fejlődés és kisebb dugók kellenek, de persze változás senki közelében ne legyen, mert akkor hí meg ha...tényleg mindig lesznek, akiknek rossz lesz egy elkerülő út megépítése, de többen lesznek akiknek pedig jó.
Pl ahová nyáron járok pihenni a Duna mellé, most onnan 100-200m-re épül az M0-ás híd, mégsem megyek tüntetni, hogy megzavarjak 17:30 és 18:20 között a napozásomat, mert árnyékot vet a híd és hallom kicsit a kocsik zaját majd...(mert ugyanez otthon is megvan, ott is hallom az autók zaját, de megszoktam és ottis van egy árnyékot adó fa az utcáán mégsem vágatom ki
).
Belátom, hogy kell és arra kell, hogy mennyen és ennyi.
Persze mindig vihetnék másfelé kerülővel, de ígyis iszonyatos pénzeket nyúlnak le km-enkeént, pláne ha még 5 km-t kerül is feleslegesen... -
tibby87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Elhiszem, hogy kezd helyrerázódni, de egy olyan dolog mellett állsz ki, ami közvetetten és közvetlenül több 10 vagy inkább 100 ezer embert ölt meg, és milliókat tett beteggé.
De igazad van: az atomenergia egy csodálatos dolog! -
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért a szombatra tervezett csernobili pikniket én egy kicsit elhalasztanám. Mondjuk 1000 évre

Vlad: Na igen... Mindig azt a lovat ütik, amelyik a szekeret húzza. A símaszkos fatolvajoknak mutogathatnák a tablicskukat
Mifelénk is volt vízszennyezés. A horgászok észlelték itt az iparcsatornán, hogy az ipartelepnél lévő kifolyóból pros vlami ömlik a vízbe.
Átvizsgálták az összes olyan céget, ahol dolgoznak veszélyesebb anyagokkal, de nem találtak semmit. Aztán később kiderült, hogy egy (azóta csődbe ment) szörp gyártó cég szabadult meg így a selejtes málnaszörptől.
Mondjuk nem tudom hogyan lehet a szörp selejtes
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
''Az egyik összeszedte a rokonságot hogy ilyetén módon tüntessen a másik ellen.''
pomntosan ezzel van a baj - mindegyik csak tuntetni, a szajat jartatni, tiltakozni akar, ertelmeset egyik sem tenne - nem azt mondom, hogy alljanak elo jobb otletekkel, de ha valoban annyira vedeni akarjk a kornyezetet, lennenek ennek megfelelobb modjai is, mint hogy ide-oda lancoljak magukat
nemregiben (par eve) a sajobabonyi ipartelep bejaratahoz lancolat oda amgat par kornyezetvedo, mondvan, hogy az emv (eszakmagyarorszagi vegyuimuvek) csunya dolgokat enged a babony patakba (ami a sajoba, majd az a tiszaba omlik) - jo, hena valoban habzik kicsit a patak, hetente ketszer valtozik a szine, de tobb vizimadarcsaladnak (asszem kacsak) is otthont ad (furamod nem doglenek meg, sot, evek ota ott vannak)
de pl boebe irta az illegalis fakivagasokat - elhiszem, hogy egyszerubb transzparensekkel rohangalni a legaluis fakitermelesnel, de nem lenne hatasosabb pl orseget allni (termeszetesen onkent es ingyen) ott, ahol a fekete kitermeles veszelye fenn all?
tibby: nezz utana, lenyegesen kornyezetkimelobb, mint a hoeromuvek (az elegge utopisztikus szel, es vizeromuveket meg hagyjuk mar ki) -
-
tibby87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Na ja.
De ha egy víizerőmű robban fel, akkor nem születnek 50 év múlva is kétfejű csirkék...
-
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A zengői hiszti vegytiszta politika volt. Az egyik összeszedte a rokonságot hogy ilyetén módon tüntessen a másik ellen.
Most kellene okosan dózerbe vágnia magát az illetékeseknek, aztán mire a motorzajra felriad a város aggódó lakossága, már tarvágás volna a csúcson. Most úgysincs ott senki
Tudomásul kell venni, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni. (lásd még a szegényember meg a szamár c. sztori)
Győrben a Fehérvári út mentén lakó párszáz ember sírt évek óta, hogy elkerülő kell, mert nagy a forgalom. Nagy dugók is voltak, meg már az út is szar volt.
Most, hogy elkészült az ''elkerülő'', sír 50 ember, hogy az ő utcájukban most naponta tízzel több teherautó megy át. Most akkor melyik ujjamat harapjam meg. (persze ez is politika, hiszen jönnek a helyhatósági választások és az egyik jelölt már fel is karolta az ügyet.)
Tipikus hozzáállás, hogy persze kell a négyes metró, meg a híd, meg a körgyűrű, meg a vidámpark és a koncertek, csak ne az én házam alatt-melett-felett.
Sosem felejtem el, hogy régen (kb 15 éve) a nyári napközi az iskola négy fala közé szorult, mert a suli melletti (50m) jó nagy játszótér körül lakók panaszkodtak a gyerekzsivajra délutánonként. Játszótér bazmeg!
Sajnos akkoriban még pici voltam, hogy a helyzetet a kívánatos módon kezeljem. (Értsd: banda szervezése és bézbólütőkkel felszerelkezve a panaszkodó lakókkal való asszertív elbeszélgetés)
[Szerkesztve] -
tibby87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Atomenergia -> környezetbarát?
Tényleg nem akarok kötekedni, nem vagyok fizikus-kémikus-akármi, de most pl. Csernobilban az az egyik legnagyobb gond, hogy miből teremtsék elő a pénzt a betonszarkofágra... -
(Kolombusz)
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Én akkor akadtam ki, amikor a zengői lokátor ellen tiltakozott a sok hülye.
Az nem zavarja őket, hogy máshol illegálisan sok ezer, meg sokszázezer fát vágnak ki. Az nem, ugyan minek zavarná őket?
De amikor az ország biztonságáról van szó, az a pár fa hirtelen szent és sérthetetlen lett. Gratula, sok nagyokos.
Azt sem értem, hogy miért tiltakoznak az atomenergia ellen. Nyilván megvannak a hátulütői (terroristaveszély, esetleges robbanás, az hulladékot nehéz tárolni), de környezetbarát, és szerintem ez irányban kellene előrehaladni. -
válasz
Racecam
üzenetére
Az állatvédők is tudnak sötétek lenni, mikor a szegény öreg kutyát a gazdája elakarja elaltni, hogy ne szenvedjen tovább, mert már nem bír menni se és ekkor a kedves állatvédők feljelentik, hogy a gazda elakarja altatni a kutyát mert egy állatgyilkos.
Léptem melóba, meg már úgy is felmérgesítettem magam itt.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Az egyik kedvencem, mondjuk ez nem köthető hozzájuk, hogy karácsokor miért kell kivágni azt a sok fenyőfát, inkább állítsunk műfenyőt.
Mintha ezeket a fenyőfákat nem csak ezért ültették, nevelték volna.
Ilyen megfontolásból a malacokat, csirkéket sem kellene levágni. inkább engedjük el őket, had futkossanak szabadon....
[Szerkesztve] -
válasz
VladimirR
üzenetére
egyebkent nem jol kezelik oket - mikor odalancoljak magukat valamihez, egesz jol el lehetne beszelgetni veluk....
Vegy esetleg ha fához láncolják oda magukat akkor ki lehetne vágni a fát, velük együtt.
Vajon a grínpísz központjában nem szokták megnézni kik az aktivisáik és mi ellen tiltakoznak? Mert azért ez a sok marhaság amit az ő nevükben csinálnak egy elég visszatetsző dolog és lassan a hülyék gyülekezete nevet is felvehetik, annyi értelmetlen dolgot csinálnak. Egyébként tiltakozni könnnyű, miért nem tudnak valami hasznosat is csinálni, ötletekkel előálni? -
ngabor2
nagyúr
mi van ma reggel? a szokásosnál is sokkal álmosabb vagyok. nem is igazán egyszerű álmosság, inkább nyomott. ezen a kávé sem segít, aludni meg nem lehet
pedig ma éjszaka tudtam is aludni, bár túl sötét volt így, hogy nem világít a gépemen és környékén vagy 10 led... meg az a megnyugtató duruzsolás is hiányzik, amit kelt a 4 vinyó. -
Integra
titán
hol a különbség a két képen?
%a link kalandorálva% -
Kokkantas
senior tag
Már megint viharnak kinéző dolgok történnek errefelé. Villámlik és cseoereg az eső.
piqla: Nállunk felgyújtották a kukákat. Eltörném az ilyen ember kezét. Én mindig használom a szelektív hulladék gyűjtöket, mert egy nagyon jó dolog, de az emberek nagy részét nemérdekli.
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Egy ilyennel nalam majdhogynem elszakad a cerna: [link], hogy a hires-neves jennifer lopez videorol ne is beszeljunk.
Ugyanakkor a sotetzoldeknek egy-ket megmozdulasa felesleges: az atomenergia igenis jo, es bizonyos keretek kozott szerintem kell is, ha mas nem, vesztartalekok letrehozasara. (Bar atomeromuvet csak vegszukseg esetere tartogatni... Hat talan a skandinav felszigeten elo rokonaink megtehetnek.)
A szelektiv hulladekgyujtessel es ujrafelhasznalassal annyi a gond, hogy itthon kellene a tarsadalmi elfogadas, neadj' Isten, igeny ra... Nagyon sok penzt olnek bele Magyarorszagon a ''reklamozasaba'', de mire mennek vele, ha Mari neni becseszi az uveget a sarga kontenerbe (veletlen) Janika pedig beledobja a csikket a papirgyujtobe...
De arra is volt pelda itthon, hogy szelektiv kukak kint voltak, erre jott 1 (egy) szallitojarmu es egybeontottek mindegyik kontener tartalmat
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akárhányszor ránéztem ma a Párom gépére, ezek a vödrök voltak ott. Sokszorosítottad őket?
-
ngabor2
nagyúr
pont erről van szó. meg kell találni a határt. az orvvadászokat úgy kellene megbüntetni, hogy mások elrettenjenek. az elkbzott cuccot jópár helyen egyszerűen elégetik... nem érte meg a felhajtás érte. a védett fajok az más téma. és igen, a pénz az úr sajnos.
az alternatív energiaforrásokkal majdnem egyetértek, mindössze a nagyságrendekkel van egyelőre baj. egyik alternatív erőforrás se tud egyelőre annyi energiát előállítani, amennyire szükség lenne.
az újrahasznosítás is szükséges... bizonyos mértékig. viszont ha utánaszámolsz, hogy1 kg műanyag flakon újrahasznosításához mennyi emergia szükséges, és mennyi szennyvíz (oké, általában biológiailag tisztítható) keletkezik... és ne csak az anyagi oldalát nézd, ez is egy oldalról környezetszennyezés. egyes hozzáértők szerint a papírhulladékot elégetni sokkal környezetkímélőbb, mint újrahasznosítani (ismétcsak festékkel és szerves vegyületekkel, rosszabb esetben nehézfémekkel terhelt szennyvíz, energia...).
Vlad: itt nem a zöldekkel, hanem a sötétekkel van a baj. aki azt mondja, zárjuk be gyorsan paksot, és építsünk a helyére szélerőművet. nincs tisztában vele, hogy az atomenergia is lehet biztonságos, ha nagyon odafigyelnek rá. márpedig ha valamire, akkor arra nagyon odafigyelnek. azt mondják, csernobil is felrobbant, és az atomerőmű volt... csak az ''apró'' különbségeket nem veszik észre. és nem is akarják, hogy szakértő, vagy hozzáértő elmagyarázza nekik. nem, a radioaktivitás az rossz, attól félni kell. ha megtudná, hogy micsoda sugárdózist kap nap mint nap... szerintem ólomba öntetné magát némelyik.
(lehet, hogy nem most kellett volna felvetni a témát, mikor aludni készülök... de így jártam. jó éjt.) -
Kidus
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Az egeszseges kornyezetvedelem hatara szerintem ott huzodik, hogy a felesleges oles es pusztitas ellen tiltakozzanak.
Ha van mas megoldas is, mint a bunda ( foleg veszelyeztetett allatok bundaja ), akkor igenis tessek elfelejteni, hogy par fain kabat miatt pusztitsanak egy allatfajt.
Tigriseket pl. a bundajuk, karmaik, es meg ki tudja mi miatt vadasszak, kizarolag azert, mert egyes tevhitek szerint gyogyito hatassal rendelkeznek a testreszeik ( csontjaik is ), a bundaja meg jol mutat.
Ezt csak ugy lehetne kivedeni, ha arra is hangsulyt fektetnenek, hogy oktassanak, es ezeket a tevhiteket eloszlassak, mert amig az emberek ilyen baromsagokban hisznek, addig lesz kereslet a tigrisre, tovabbra is olni fogjak oket, es ez csak 1 allatra volt pelda, sok mas esetben is ez a helyzet.
Nem kellene feltetlen kornyezetszennyezo anyagok hadat hasznalni, ha van mas megoldas.
Nem kellene feltetlen hofeher papirra irni, ha az ujrahasznositott papir elerheto, es teljesen jo.
Nem kene olajbol uzemanyagot hasznalni, ha van mas megoldas is ( es van tobb is ugye ).
Viszont itt a penz beszel, es a hatalom. A masik fele pedig tudatlansag, vagy epp leszaromsag.
Van sok minden, ami ellen lehet(ne) tenni. Csak esszel kene, nem festekkel leontos es egyeb botranyt kelto megoldasokkal. -
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
miert szamit egyebkent, hogy sotetzold? (szerk.: kozeben kesobbi post-odbol rajottem, hogy a ''sotetzold'' nem a csonakra vonatkozo jelzo, hanem alany)
egyebkent nem jol kezelik oket - mikor odalancoljak magukat valamihez, egesz jol el lehetne beszelgetni veluk....
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
látom, van, amiben egyetértünk
amúgy megnéznék egy ''harcos állatvédőt'', amikor nem épp egy 70-éves kifeszített bőrű milliomos vénasszony bundáját önti le festékkel, hanem egy bőrszerkós motoros és/vagy rockerbandába köt bele
rövid menet lenne ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(btw: az értelmetlen vadászatot én se támogatom. de az igazi sötétzöldeket beállítanám dinamót tekerni, ha már nem akarják a mindenféle erőműveket ''engedélyezni''...)
a másik ilyen téma az állatkísérletek. a sok ellenzőn kellene a kísérleteket végezni. vagy mikor hozzátartozója/barátja súlyos beteg lesz, akkor magyarázza meg neki, hogy most azért szenvedsz, esetleg halsz meg, mert megmentettünk ezért 50 db fehéregeret... hát igen, teljesen hasonló súlycsoport... -
ngabor2
nagyúr
a poén az, hogy a tehénből nem (csak) fart-ként távozik az a bizonyos 400l, hanem üzemszerű emésztés (aka. kérődzés) közben. tehát innentől kezdve 1 mód van: tilcsák be a kérődzőket, vagy állítsák át őket, hogy metán helyett pl. oxigént termeljen a bendőjük.
ja, meg a szibériai (olvadófélben levő) metánmocsarakat is be kell tiltani, menjen ki a grínpísz, és tüntessen a metánfelszabadulás ellen... -
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére

-
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Úgy érted b, a és n? Szerintem is.
p -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nevetni fogsz, nemrég egy tanulmány kihozta, hogy az üvegházhatás igazi okozói az új-zélandi és ausztráliai tehenek.
egy tehán napi 400 liter metángázt bocsát ki...
-
(Kolombusz)
veterán
Nocsak, nocsak: [link]
Hmmm, 3betűsnek tűnik. -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
tudom, hogy osszecseng, csak egyre tobb ilyen rekurziv mozaikszoba futok bele (gnu, lame, wine), es a falra tudok maszni toluk
-
-
Kobe
veterán
hallottátok hogy az APEH számlakötelessé tette a gyönyört ?

számlát kell adni a kurváknak...na ez a LOL
mi van ha asszony otthon mosás előtt a zsebedben megtalálja a blokkot ?
szép is lenne....de rendesen tételesen monnyuk franciázás 4ésfél ; anális 5 ; kézimunkát meg csináljon az öreganyád 
-
no-0ne
csendes tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Ha nem csal az emlékezetem, akkor a postán kell kérni egy igénylőt, majd kitölteni, könnyebbé tenni a pénztárcát 2000HUF -al, feladni postán, igazalószelvényt megőrizni, várni a BM levélre. A legszebb az egészben, hogy csak 2 hónapig lesz érvényes az erkölcsid

[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
hmm hmm kolléga

nekem is holnap kell erkölcsit intéznem, én ugy tom a postán kell igényelni formanyomtatványt meg 1000 ftos okmnybélyeget asszem, más nem nagyon kell, mert egy pappert kell kitölteni
de mondjuk az én vagyok mert az összes ilyen személyi taj adó stb számomat fejből tudom
amugy csnedháboritás meg ilyen hasonló szarok nem kizáró ok ugye ?
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Na kezd felmenni a pumpa, már 2 napja számol a gépem egy atomrobbanás szimulációját.
Hogy miért? Mert barátnőm nyári gyakorlaton ezt a feladatot kapta.... és még hol az elemzés...
Nembaj, kiderült hogy jó a hűtés... 
-
Esmein
nagyúr
Na, sikerült a forgalmi vizsga, úgyhogy innentől mehet a carmageddon

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
akkor rosszul tanítottak:
kisfiam ne lopj feltűnően, vagy ha már lopsz, akkor sokat lopj, mert azért nem büntetnek! -
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Tud nekem akkor segíteni valaki?

-
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És megfogadtad?

u.i.: (Csabda!!)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
igazolás arról, hogy nem szerepel semmiféle bűnügyi nyilvántartásban, illetve nem büntetett előéletű.
-
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem mindegy az, ha Neked úgy sem lehet?

-
(Kolombusz)
veterán
Mai szakmai gyöngyszem: [link]
Istenem, mikor olvastam azt hittem falramászok. -
AMD Power
titán
Az új munkahelyemre be kell vinnem az erkölcsi bizonyítványomat. Azt mondták ezt a postán, kell ''igényelni''. Tudja valaki milyen okiratok (Személyi , Adó kártya..) ilyesmik kellenek majd az igényléshez!?
Fontos lenne , THX! -
Integra
titán
csőlátás

![[kép] [kép]](http://index.hu/homar/media/privacyscraf.jpg)
-
föccer
nagyúr
[link]
#8220. vagok a világranglistán
Jó játékot mindekinek
-
MCGaiwer
addikt
tudja vki, h a gamestrahoz kapott nod32 kódott h a szarba kell aktiválni??? mert lejárt a 30napos free cucc, és van ez a rohadt kód, de persze a GS rohadt honlapján mé lenne vmi link v mittudjaménmi, h hol kell használni...
-
föccer
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Hangos-huzatos+ pillanat alatt meg tudok tőle fázni <szerencsére most ez nem következett be>.
Arrol meg nem is beszélve, hogy a külső egység alatti szobában is nehezen tudnak aludni, mert interferál az ablak üvegével a klíma ventije, <men veszéjes, de nagyon zavaró> minek következtében reggel engemet nyösztet a kedves mama, hogy nem tudott aludni... -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Itt semmi nem volt, hogy vinné el az ördög a meleget

-
ngabor2
nagyúr
debrecenben is kellemes kis idő volt, melóhelyre jövet jópár letört ágat és egy kidőlt akácfát láttam.
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap este olyan vihar, én még ilyet nem láttam, legalábbis nem emlékszem rá. Jó, esőt láttam, múlt héten is ott voltam a tornádótól nem messze, de most folyamatosan villámlott, volt hogy több másodpercig folyamatosan világos volt a szobában, annyit villámlott. A redőny 3/4ig le volt engedve.
Ahhoz képest az eső nem is volt nagy.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)