Aktív témák
-
tiv61us
őstag
ja azt nem is meseltem, hogy tegnap nalunk ebedelt kentucky allam kormanyzojanak csaladja, amugy ez egy kis etterem aranylag, 3 holgy es 1 kislany
a csaladi ktodesekt nem simerem de szerintem 2 nagyi, remekul kinezo nagyi
, feleseg, kislany
es kiserte Oket 2 testor,/tobb mint testapolo/ szoval olyan fura volt, toluk tavolabbi asztalhoz ultek, mindent atezteknagyjabol mikor bejottek, ok is kajaltak a sajat szamlajukra, amikor telefonja volt a holgynek es kiment az eloterbe az egyikuk ment vele, persze normalis tavolsagbol, ha wc-re mentek elment a mosdo sarkaig
fura volt na, tudom mar otthon sem ritka a szemelyi testor de nekem erdekes volt, es latszott hogy verprofik
ps. lehet mar meseltem tegnap ejjel
kezd romlani a rovidtavu memoriam
-
szatocs
őstag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Nem kell egy nyomtató potom 5000 - ért? Tök király, photoret IV - es technológiával, percenként 10 színeset és 13 fekete - fehéret nyomtat.

-
tiv61us
őstag
válasz
szatocs
üzenetére
en nem tudom nekem olyan 3 nyomtatom porosodik a gardrobban, mert qrwa olcso volt de utana a festek patron meg a papir olyan draga, hogy inkabb ujat erdemes venni, persze meg az elso eresztes tartott, amit hozzaadtaka addig nyomtattam en is minden szart meg fotokat, de valahogy nem olyan....
aztan a harmadiknal rajottem egyszerubb ha erre szakosodott helyen adom le a CD-t es kivalo minoseget kapok, asszem megcsak nem is dragabban osszessegeben -
szatocs
őstag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Aztán visszajönnek reklamálni - már nekem is eszembe jutott. Volt a HP - nél ez az akció, hogy 10 ezerért beszámítják, ha veszek bizonyos típusú nyomtatót, de mindegyik 40 fölött volt. Azt hittem, hogy valami 18-20 - as is van, de nem volt. Ez lehetett volna egy lehetőség.
-
szatocs
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Ugyanígy voltam én is a HP - mel, olyan szar képet nyomtat, mint az állat, nem adtak hozzá usb - t, a kép azonban lehet, hogy csak a beállítás hiányának tudható be. De nem hiszem, mert mindent végigállítottam már rajta. Lézerben, szkennerben meg fényképezőben is nagyon meg vagyok vele elégedve, de a színes nyomtatója (fotóknál) valami baromi szar, legalábbis nálam. Raktam Photoret 3 - asra, 4 - esre (igaz nem is volt benne fotónyomtató patron) de mindegyiken baszakodott.
Ha van valakinek valami ötlete, hogy mit műveljek vele, az megoszthatná velem.
Asszem Deskjet 5100 - as.
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én 480ért veszek a Canon IP1500-be és az is csinál olyan fotót mint amit linkeltek, talán jobbat is.
-
szatocs
őstag
Matematika témakörrel kapcsolatos idézeteket nem tudtok valahonnan linkelni?
-
-
Eagl3
veterán
Ideis, hátha... sry offért

''Tudom, ez inkább mobilarénába való, de ott senki nem válaszolt eddig.
Szóval egy Ericsson s700i-ről lenne szó, összetörtem a kijelzőjét, de szükségem lenne a képekre, SMS-ekre, telszámokra amik benne vannak. Szóval egy ilyen progi kéne nekem, amivel le tudom menteni őket így, látatlnba... esetleg olyan program létezik, amivel a teló kijelzőjét ki tudom rakni monitorra bloototh-al?'' -
Kidus
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Itt is igy esett del korul, jo volt nagyon.
Bar beazott az erkelyem, es a nyitva felejtett ablak beazott ugy, ahogy volt, azert jo volt egy kis felfrissules.
Most kellemes, 20 fok koruli a homerseklet itt nalam
-
burgatshow
veterán
Mintha dézsából öntenék, úgy szakad itt Gödöllőn: [link]
-
Kokkantas
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Olyan helyünk van, csak még sokan nincsenek itthon. De most szerintem lenézek a pincénkbe.
-
tildy
nagyúr
Köszi
Rám illetve ránk fér. Üdülési csekkes móka, fejenként 5000ft/fő/éj
na gyorsan össze is cuccolok, még egy telefont várunk amcsiból, utána indulás.
Mindenkinek jó hétvégét, egyetek sok palacsintát, meg ilyenek
Kár hogy vasárnap el kell hagyni 11kor a hotelt, lehet kinézünk akkro majd Egerszalókra
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Fiúk - lányok
Mi alssan lelépünk Egerbe, úgyhogy pár napig nem vok netközelben
(pancsikolok a jacuzziban
) -
Kokkantas
senior tag
Már megint viharra áll az idő.

Száguldottam is haza a kocsival nehogy jég essen, mert tegnap Miskolcon esett. -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Erdekes az Orseg nekem is mindig beugrott mint letelepedesi celpont. Azt mar nem is mondom , hogy en is 25 evesen voltam katona....
Persze, hogy mindenki inkabb lakna hazban, mint panelban, en mar laktam vagy 25 fele lakasban-hazban, de nem mindenki teheti meg, Aztan az a haz sem mindegy hol van, mekkora telekkel, milyen szomszedokkal, es a panelban is siman el lehet elni, es azok kozott is hatalmas kulonbsegek vannak
most eppen egy 300 lakasos ''panelban'' elek atmenetileg, de semmi hatranyat nem erzem, kutyat nem akarok most, a kocsimat meg mossa az aki abbol el
persze en is hazban gondolkodom, par even belul meg is veszem, olyat szeretnek ami a hegyek kozott van es 3-4 merfoldre nincs senki a kornyeken
csak annyi biztos meg, hogy ez amerikaban lesz -
Vérboci
addikt
Simán megvenném...
Pont ez a baj, hogy ahogy távolodik az ember a várostól és a munkalehetőségtől, úgy olcsul a ház.
Én kikltöznék házba (persze ha volna pénzem) Győr mellé valahova, de ugye akkor a bejárásra is kell költeni, kocsi nincs. Ha volna kocsi, akkor is kettő kéne, mert a Kedvesem ugye vendéglátós, azok meg későig vannak.
Szar az élet... tényleg nem olyan jó ez a péntek...
Azért várom már, hogy megkapjam a részem az örökségből, ha megszakadok is, belevágok egy lakásvásárlásba. 10 millát kell felvennem
-
MarKoo
addikt
Nem tud valaki ajánlani valami normális készlet nyilvántartó programot? Egy olyan gépre menne, amin azthiszem 98 van, de talán még az XP is felmegy. A következő kérésekkel fordultak felém:
- vonalkód leolvasóval lehessen a nyilvántartást megcsinálni (lehet alap dolog, nem értek hozzá)
- számlával és számla nélkül is ki lehessen adni a dolgokat (ehhez a részéhez szintén nem sokat konyítok)
- ha valami bizományi cucc, szal szállítólevélre érkezett, akkor annak is meglegyen a nyoma
Jah és ami a legfontosabb. Normális árban legyen. -
burgatshow
veterán
Pompás! Beborult, már villámlik és dörög, szóval 10 percen belül akkora zuhi lesz itt, hogy öröm lesz nézni. A ruhákat most szedtem be, a mosógépben meg benyomtam a szárítást.

QuarK: Húzzá má haza!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
izé
nem nyilatkozom... még két óra 
-
-
QuarK
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Attól csak büfizek

-
Lord Zero
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
he, mijafa..?
szerk. jó, leírom a megoldást is:
hi everybody,
may i just attend forum's audience....?
ezt is jó tudni
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Pedig azt mondják nem nehéz. olvass ezermester magazint, ha még van, vagy túrd fel a netet. Én pl. magam akarok majd tapétázni, padlólapozni, csempézni, meg tudjuk azt magunk is csinálni.
fokukac: nem kell lottó kertes házhoz, szomszédunkban, otthon anyáméknál két és fél milla lenne a ház. Csak ott meg ugye munka nincs, vagy max szalaf mellett...
ha ez a meló bejött volna, amit írtam, akkor pénzem is lenne, mwg boldog is lennék, mert azzal foglalkozhatok amit szeretek... De nem ...
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
cu - see you
sw - sleep well
gn - good night
w8 - wait (
)
hf - have fun
gl - good luck
( + nagyon sok mas, stfu es egyeb karomkodasok, azt hiszem, van is erre topic )
fokukac: a fyi az inkabb for your information
meg is van a topic: [link] -
válasz
burgatshow
üzenetére
asap = as soon as possible
fyi = for your interest -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
A kilátás szép. Tényleg. Mondom szerencsések vagytok, hogy meg tudtátok szokni.
Mi olyan szinten nem tudunk meglenni a négy fal közt, hogy hétvégente rendszeresen el kell utaznunk, menni kell. Kertben meg lehetne saját németjuhász kutyuskánk
ajj bakker, és akkor eszembe jut, hogy itt iylen körülmények közt nekem sosem lesz. -
Racecam
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Ez nagyon is szép!!
Én Budaörsön lakom panelban (26 éves koromig Zugliget, négylakásos társasház bazi nagy kerttel 3 lakásban idős lakókkal), úgyhogy tudom a hátrányait, előnyeit a panelnak, de még itt sem sokkal szebb a kilátás (nagyobbak a fák), úgyhogy ez klassz lehet...
-
Sipi
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Heheh, az sem rossz. Mire kiszeded a kádat, szétvered az összes csempét. Ekkora marhákat...
Nekem az volt a kedvencem, amikor az eladó félve megjegyezte: a mélykék színűre festett konyhából a fehér gipsz-stukkókat magukkal vinnék, mert az nagyon a szívükhöz nőtt...
El lehet képzelni, milyen volt a többi... (Nagyszoba rózsaszín, kisszoba libafoszöld, előszoba valami hányásszínű zöldes, folyékony tapétával kinyalva még a plafon is, a fürdő rózsaszín, kék, zöld, stukkókkal, előszobastukkó szintén.)
Sipi -
QuarK
senior tag
Nah, akkor szép nyarat mindenkinek; szeptemberben ha minden igaz, re.
-
Dufresne
addikt
-
Dufresne
addikt
Igen, nagy különbség van a panel és a kertesház között. Én amióta esezemet tudom kertesházban lakom így nincs viszionyítási alapom, de még ígyis nehéz elképzelmen, hogy hogyan lehet elviselni azt a bezártságot és szabadságtalanságot, amit egy panel kölcsönöz az embernek. Gondoldom minden megszokás kérdése, mert mondjuk aki oda született, az már eleve ebbe nő bele...de nekem akkor is nehéz beleképzelnem magam, szerencsére nem is kell, ezúton is köszönöm szüleimnek

A költségeket viszont ha viszonyítjuk, akkor irdatlan pénzeket visz el egy kertes ház. Nem csak hasraütésre mondom, hogy többet, mint egy panel, hanem beszélgettünk olyanokkal akik panelba laknak és mindig ez volt a végkövetkeztetés...
Fűtés azért nem olcsóbb, mert kertesben általában nagyobb teret kell befűteni, akkor a kerti eszközök, fűnyírás, stb...folytonos munkával jár, ami egy panelnál azért nincs meg...
Festés sziegetelés kívül-belül, tetőtér, anyámkínja..szóval egy kertes házzal folyton munka van, de ettől függetlenül szvsz kényelmesebb benne élni, mint egy panelban...
Persze ezis erősen korosztályfüggő, meg pl egy öreg nyugdíjas házaspárnak már nembiztos, hogy ez a megfelelő, hogy havat kell lapátolni, meg egyfolytában melózni a házon...szóval ilyen szempontból is vizsgáltható a dolog. De akkor is szvsz úgy 60éves koráig biztos kényelmesebb egy kertesben laknunk, mint egy panelban...
tildy: költözzetek, költözzetek, költözzetek
-
neduddki
nagyúr
HI!
En kertes hazban nottem fel, de ha asason kivul barmijjen kertapolasra ra akrvenni valaki akkor nagy orditozast rendezek:- ))) /mijotta derakem szetszakdd azot ane asok.../ en technokrtaa vagyok hetvegen is inkabb a a jo hideg szobana alszok mitn kifekugyek naposni!!!
udv
neduddki -
net84
őstag
van egy angol szövegem, amibe nemtudom hova tenni az lábbit:
''r'' - ez minek lesz a rövidítése? a srác kicsit szlengesen írta az egészet, de ez télleg nemtom, hogy mi (...I r running...)
Valaki esetleg?
Sipi - jó neked
én bontottam olyan fürdőszobát, ahol hozzávágtam a 10kg-s bontókalapácsot a falhoz, és nemhogy a falban nem tudtam kárt tenni, de még a csempe sem repedt meg...volt anyag bent rendesen
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Gratula! Hidd el, így az igazi!
Anno mi is sokat megnéztünk, és rájöttünk: az emberek legnagyobb részének nincs ízlése.
Minek fizessek plusz 1-2 milliót azért, mert hupikék csempével van kirakva a konyha? Dicsekedtek, hogy ez is újított, az is, de úgyis azzal kellett volna kezdeni, hogy a falig leverünk mindent.
Az a lagjobb, ha romot veszel, és magadnak alakítod. Annyira nem vészes, szépen, darabokban megoldható.
A miénkben a konyha olyan volt, hogy nekitámaszkodtam a falnak, és csuklóig eltűntem a vakolatban.
Viszont nagyon könnyen le tudtam szedni a csempéket. Egyik szélén meghúztam, és egyben leesett pár négyzetméter.
Sipi -
-
neduddki
nagyúr
HI!
En meg hijjet kapnek ha a napi 20-20 percemnel otbbet kene utanom rendszeresen, ulni a dugobanm, uccan hagyni a kocsit mindkei kedvere stb stb... ezert en az andrassy utrol 4-6 + kisfoldalatti kivlaon megvagyok, akinek meg az kell hogy dogozzak az meg fuvarozgasson :- ))) es benn vagyok a varosban es nem kell napokat orakt utaznom, es csen van a lakasban mert abalkmecsinalva etcetc:- )))
udv
neduddk8i -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Nos én laktam tégla''panel''ban, merthogy kb ezek a házikók is kb azok, csak ugye nem betonelemekből állnak, de kinézetben, meg felépítésben van közük hozzá. (oldalt beton, egyébként az ablakoknál, ajtóknál tégla...)
Hát: mennénk már innét a csába. Nem nem és nem akarunk többet ilyen soklakásos társasházban lakni. Egyszerűen bezüzülünk tőle. Bezüzülünk attól, hogy nem tudjuk lemosni a kcosit, hgoy nem tudunk kifeküdni a napra, hogy egész nap a lakásba vagyunk zárva, vagy ha nem, akkor kocsikázni kell a friss levegőért... Sosem értettem , hogy tudnak egyesek megmaradni panelban, mi nem tudunk. Egyszerűen zavar, feszélyez, rosszul érezzük magunkat benne. Ebben az albinkban ez a 2. év, de ennyi, ha találunk, akkor kertesház... -
neduddki
nagyúr
HI!
Tegnapi nagy foozcskezeshez visszaterve:
mar madnem kesz:![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/23094691.jpg)
toltogetes:![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/23094692.jpg)
nyamnyam:![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/23094693.jpg)
tajkep csata utan:![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/23094694.jpg)
udv
neduddki
p.s.:- ))) -
net84
őstag
-
net84
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
panel? emelet?
nem is gondoltam volna, hogy ottan ilyen ''olcsón'' is lehet lakást venni...
Nálunk az enyhén leharcolt ilyen 1+2félszobás panelek 9-11misi között mozognak. A felújított 11-15misi
ez a teheres dolog engem is érdekelne, mert egyre többet találkozok ilyen hirdetéssel...
ebben az esetben mi van? a tehert viszi az ügyfél tovább magával, vagy levonják tőle, amikor eladja a lakást -
-
net84
őstag
én fél évig munka nélküliként vártam egy normális, jó, az igényeimnek tökéletesen megfelelő munkára
2 hete azt hittem, hogy megtaláltam
1 órás interjú után fél órával visszahívtak, hogy nem húznák az időt, ''kellek nekik''...elfogadtam - ''vezetői pozíció'', jó fizetés+jutalék, és azt csinálhatom, amit szeretnék - cserébe teljes lojalitást kért tőlem a cégvezető (ami később derült ki, az az volt, hogy az egyetlen olyan ember leszek a cégnél, aki elismeri vezetői munkájá és az intézkedésit megértem - talán mert tanultam egy kevés marketinget és dolgoztam már ilyen ágban)
A helyzet azonban már nem olyan rózsás...egyszerű értékesítőként dolgozok, a cégen belül hatalmas ellentétek vannak. Ha kitudódik, hogy én miért kerültem oda (üzletvezetés + a teljes belső átalakítás, cégreform része) akkor nékem lehet, hogy annyi...
Egy héttel azután, hogy elkezdtem dolgozni, az-az e hét elején volt kollégám közölte, hogy aláírták a bérleti szerződést és pár héten belül megnyitnak, és rövid időn belül emberre lesz szüksége. No itt is azt csinálhatnám, amit szeretek, tudom, hogy jól tudnék együtt dolgozni a sráccal,hiszen 1,5 évet lehúztunk már együtt, de még mindig gondolkodok.
Maradok itt és kivárom a változások végét és talán szerencsém lesz, vagy ''átnyergelek'' és a kezdetekben lehet, hogy alacsonyabb fizetésésért, biztosan jobb légkörben ''dolgozok''. -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát akkor legalább neked jó, mégha vannak is dolgok, ami miat ''óvatoskodnod'' kell. . Ennek örülök

Viszont én hiba nézelődöm, ez az egy lett volna, ami megérintett, ami megfogott, és igen ezt akartam, szívből akartam, és értek is hozzá, és szeret(t)em is csinálni. erre egy paraszthajszállal lemaradtam, két ember közül vaciláltak, és én maradtam alul

Szeretnék már végre úgy dolgozni, hogy maximálisan kielégíti a munkával kapcsolatos vágyaimat. -
tildy
nagyúr
Jó reggelt!
Már akinek jó

Legszívesebben t*k*n szúrnám magam, annyira szenvedek, dehát uyge még ezt sem tudom... ÉS a poén, hogy én csinálom a fesztivált az agyamban magamnak. Na és akkor kezdjünk vidám pofát vágnia munkához.. Brooááá. -
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
a honvedsegnel anno Lidi torzsormester erre azt mindta volna: golyoja maganak van katonam, ez lovedek, aravaszra az volt a dumaja, ravasz a roka, ez elsuto billentyu
ilyen szellemes volt
szoval alenyegre terve, ha nem kerul legkoron kivulre, ami tulkeppen 100 szazalekosan valoszinusitheto, akkor az visszaesik
namost, hogy ez valakire raessen annak az eselye a nullahoz konvergal
mondjuk mintha fellonel egy sorozatot es a labaidhoz leesene egy golya egy sas meg egy sarkanyrepulo
de azert megkernelek ne lovoldozz
thx
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, feleseg, kislany

Vkinek van vmi jó 5lete, hogy mit csináljak?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)