Hirdetés
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Sztem elég lett volna ''véletlenül'' berugdosni az ablakokon a labdákat

Amúgy ez így van, mindenkinek programok és fejlődés és kisebb dugók kellenek, de persze változás senki közelében ne legyen, mert akkor hí meg ha...tényleg mindig lesznek, akiknek rossz lesz egy elkerülő út megépítése, de többen lesznek akiknek pedig jó.
Pl ahová nyáron járok pihenni a Duna mellé, most onnan 100-200m-re épül az M0-ás híd, mégsem megyek tüntetni, hogy megzavarjak 17:30 és 18:20 között a napozásomat, mert árnyékot vet a híd és hallom kicsit a kocsik zaját majd...(mert ugyanez otthon is megvan, ott is hallom az autók zaját, de megszoktam és ottis van egy árnyékot adó fa az utcáán mégsem vágatom ki
).
Belátom, hogy kell és arra kell, hogy mennyen és ennyi.
Persze mindig vihetnék másfelé kerülővel, de ígyis iszonyatos pénzeket nyúlnak le km-enkeént, pláne ha még 5 km-t kerül is feleslegesen... -
Dufresne
addikt
-
Dufresne
addikt
Igen, nagy különbség van a panel és a kertesház között. Én amióta esezemet tudom kertesházban lakom így nincs viszionyítási alapom, de még ígyis nehéz elképzelmen, hogy hogyan lehet elviselni azt a bezártságot és szabadságtalanságot, amit egy panel kölcsönöz az embernek. Gondoldom minden megszokás kérdése, mert mondjuk aki oda született, az már eleve ebbe nő bele...de nekem akkor is nehéz beleképzelnem magam, szerencsére nem is kell, ezúton is köszönöm szüleimnek

A költségeket viszont ha viszonyítjuk, akkor irdatlan pénzeket visz el egy kertes ház. Nem csak hasraütésre mondom, hogy többet, mint egy panel, hanem beszélgettünk olyanokkal akik panelba laknak és mindig ez volt a végkövetkeztetés...
Fűtés azért nem olcsóbb, mert kertesben általában nagyobb teret kell befűteni, akkor a kerti eszközök, fűnyírás, stb...folytonos munkával jár, ami egy panelnál azért nincs meg...
Festés sziegetelés kívül-belül, tetőtér, anyámkínja..szóval egy kertes házzal folyton munka van, de ettől függetlenül szvsz kényelmesebb benne élni, mint egy panelban...
Persze ezis erősen korosztályfüggő, meg pl egy öreg nyugdíjas házaspárnak már nembiztos, hogy ez a megfelelő, hogy havat kell lapátolni, meg egyfolytában melózni a házon...szóval ilyen szempontból is vizsgáltható a dolog. De akkor is szvsz úgy 60éves koráig biztos kényelmesebb egy kertesben laknunk, mint egy panelban...
tildy: költözzetek, költözzetek, költözzetek
-
Dufresne
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Pedig rizst is egyszerű ám főzni...Kérdezzétek csak meg Ben bácsikánkat

-
Dufresne
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Akkor énis benevezek

Én asszem csak az almát kérném

[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Nekem lábbal a legmagasabb célpont amit lerúgtam, az kapáslövésnél egy focilaszti volt

Gondolom az egészet álló helyzetből kiindulva kell elkövetni. Ha ebből indulok ki, akkor a 270 már nem kis magasság

-
Dufresne
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére

De mikor leszel már végre nem ifi?
Vagy itt az ifi nem korosztály?
Spec törés az mi? Mit képzeljünk hozzá?
Énis akarok menni aquaparkba mogyoródra és éppen pénztkeresek hozzá szintén
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Azért én nem bánom, ha rendesen megázik

-
Dufresne
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Csatlakozunk még sokan és akkor fel sem jut oda

-
Dufresne
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Ahogy mondod, rendőrt odahívják, elvileg az sem adhajtja ki az adataidat, de persze ha tisztában vagy, akkor meg visszaélhetsz vele, mert annak ellenére, hogy jogtalanul utazol, mégsem bűnhődsz miatta és mindezt ráfogod a jogaidra. Sajnos tényleg a szabályok nem az ártatlanokat védeik, hanem a bűnösöket (tekintsünk el ettől a senki sem bűnös, amíg nem bizonyítják marhaságtól, amiben persze van vlaami
).
Én amúgy az előbb azthittem, hogy a diákjával együtt vették el a bérletét, ezért mondtam, hgy ahhoz nem lett volna joga, de azt sem tudom, hogy a bérletedet mennyire van joga lefoglalni... -
Dufresne
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Jó ez, nincs vele semmi gond sztem. Ahogyan sztem a halálbüntetéssel sem, emberjogi aktivisták ide vagy oda. Aki megöl egy embert, az hol törődött a másik jogaival...ezután meg elvárják, hogy a gyilkossal meg törődjünk...na mind1, ez mindenki saját véleménye...
Tegnap pl apám bringázik hazfelé északi összekötőn, nagy motoros f@..kalap meg jön szembe és összeakadt a kormány, persze fater nagyot perecelt, szerencsére komolyabb baja nem lett, de azért horzsolások rendesen...persze motoros meg sem állt...természetesen itt tilos a motorozás, ami végülis abból a szempontból lényegtelen, hogy cserbenhagyásos gázolásnak is minősíthetnénk a dologt...mindenkire rábízom, hogy miféle büntetést szabna ki az ilyenre, de én tuti végighúznám egy morot után kötve a hídon...
-
Dufresne
addikt
Csodálod

Nálunk is kifejezetten árnyékos a ház és mégis kinn a terszon 34fok volt a hőmérőn....olyan bágyadtak voltunk egész nap, mint a fene, nem csodálom, hogy szegény picúr nembírja...
Mi meg ráadásul még szombaton egy jó 20-25km-t túráztunk a Pilis-be, szóval tegnap abszolut készen voltunk
Jah persze mi nem kisgeyerekkel, hanem haverokkal mentünk
-
Dufresne
addikt
VÁÁÁÁ, csak scrollozni felejtettem el

Meg mertem volna esküdni, hogy sífelvonó
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Én a samorost első részénél rekedtem meg. Felraktam a hábelt a helyére, meg megpipáltattam a muksót. De pl van egy balra nyíl azt nemtudom mire jó, meg forgatom a táblát, de arra sem történik semmi, a muksók közül is csak eg sétel egyet és hiába mnyomodom a gombot semmi...
-
Dufresne
addikt
Még ilyen gamet srácok.
-
Dufresne
addikt
Ez a körtepakolás gáz volt...
-
-
Dufresne
addikt
Basszus, kezembe akadt egy eredeti 3.11-es windows 2es telepítőlemez, erre csak képek vannak rajta

Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztalos klub
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Plazma TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Renault, Dacia topik
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).

).