Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Még jó, hogy egy karon belül egységes tanrend és vizsgarend van. Így előfordlhat,olyan is, hogy a kedves hallgatót simán megszívatják. Matakszigón pl pesten elmélet és gyakorlat is van, a gyakorlat 2/3-a teljes pntszámnak. Namost én 3 napja a gyakorlatra gyúrok, mivel az nem erősségem, erre a tanár csak elméletet kérdez. Természetesen nem sikerült, így mehetek jövő héten ismét, emiatt megint lesz egy tantárgy, amiből nem tudok majd vizsgázni menni.

[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
szegény szobapincérek
az életben nem fognak rájönni, h sztívinek ízlett-e pl a martini avagy sem, ha órákig bámulják a képét, akkor sem
sztíven, akinek mindenhol vannak izmai, kivéve az arcát
szerk. amúgy honnan tudod ilyen pontosan a szobaszámot is? az ilyesmi publikus szokott lenni? azt gondoltam, titkolják az ilyeneket (őrült rajongó, kiéhezett plasztikai sebész, pantomim művészek csoportja, stb miatt)
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Én is egyetértek Vladdal.
Nekem sem tetszett, hogy a modik versenytfutottak címmódosításban.
De azt gondolom, hogy az első 500-1000 hozászólásban mindig lehetne találni valami jópofa frappáns mondtatot a témázások közepette.
Az alcím dolog nem rossz, sőt.
Csak jó magyar szokáshoz méltón elvittük abba az irányba, hogy vagy 3 percenként variáljuk, vagy egyáltalán nincs.
Nevezzünk ki egy alcímfelelőst.
-
BlacKSouL
addikt
Jut eszembe, nem tudja valaki hogy le lehet-e tölteni valahonnan, vagy hogy egyáltalán mi a címe egy kis videónak, amiben egy űrlényke takarít egy kocsmában, de mindig énekel meg táncol, kirúgják, összetalálkozik kis sárga madárkákkal, aztán jönnek a csúnya rossz páncélos szörnyek, és elrejti a madarakat egy vödör alá, de felrúgja, ámde a madarak elkezdik vicsorgatni a fogukat, és a nagy szörnyeket szanaszét verik. Még van vége poén is, de a lényeg ennyi. Az egész kb 5 perc, és asszem egy promó-dvd-n láttam, talán egy Pixar-demó, de sajna azóta sem találom sehol. Ha valaki tudja miről van szó, segítsen plíz
Thx -
Vérboci
addikt
Mér nincs még mindig alcím vazze?
-
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Jah, az lehet. Csak fura, hogy most a rozzant van rákötve a netre direkte; az új pedig arra van használva, hogy cross kábellel megosszam szobatársamnak a netet; arra a feladatra kíválóan működik. És most mindkettőnknek megfelelő sebességgel jön a cucc.
----
más: ügyes voltam ma is (gy.k.: balfasz); elkezdtem rohanni vizsgára; csak aztán a villmegállóban jutott eszembe, hogy nem tudom a termet, visszarohantam, gyors be a gépterembe; megnéztem a helyszínt, és aztán akadt meg a szemem, hogy a monitoron 06.14. virít, az telefonomon meg 06.13. Blááh -
Bash
őstag
Steven Seagal a városunkban van, éppen a Ritz-Carlton 807-es szobájában éjszakázik.

-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
ez beteg

off: adott két hálókártya. Az egyik egy vadiúj, friss darab. A másik egy rozzant, vén kari. Az egyikkel legtöbbször 1.1MB/sec letöltési sebességet tudok elérni. A másikkal olyan 200k körülit. Ugyanaz a chipset. Mindkettő 100mbites üzemmódban.
A rozzant a gyors.
wtf? -
VladimirR
nagyúr
don't you know who i am?
Bovebben: [link]
i'm the juggernaut bitch!
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Jó hír: [link]

-
Integra
titán
viccesek az ilyen mindent feladok és pár éven belül borász leszek emberek

[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
most nézem, dolce vitaban ez az új magyar fejlesztésű túraautó elég jó
-
Winner_hun
félisten
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Nem tudtok egész véletlen vmi olyan weblapot, ahova beírok egy angol szöveget, és lefordítja a szavakat? Tudom, ami teljes mondatokat lefordít, olyan nem létezik, nekem az is elég, ha a szavakat lefordítja. Egy dalszövegre lennék kíváncsi, hogy van magyarul
Előre is köszi: Atesz
(#2369) Viktor0610: Ezer köszi

[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
osszeragadtatok?
min' a kutyak?
Lord Zero: nem akarom en feledtetni, buszke vagyok magamra, hogy azt a hulyeseghullamot is en robbantottam ki -
-
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
azt elhiszem

egynapos frigyed volt a copfos kislánnyal
[Szerkesztve] -
-
Racecam
nagyúr
Na, ez jó volt!

Cseszegette itt közben valaki a télapót?
-
tildy
nagyúr
VÁÁÁÁÁÁÁ, úgy néz ki sínen az életem.
(képletesen persze
Ha összejön. Meglátjuk (vak galamb is ezt mondta) -
Grass
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e valahol valami kimutatás a PH-n használatos arcképekről. Tehát hogy melyiket hányan használják, ilyesmi.
Előre is köszönöm. -
-
ngabor2
nagyúr
tudjátok, milyen idegesítő (már-már frusztráló) bír lenni, ha kiderül, hogy nem is ért az ember annyira valamihez, amiről azt gondolta?
a mai napig azt hittem, hogy úgy-ahogy be tudok lőni egy linuxot. aztán most kiderült, hogy igen, ha az a linux deb alapú. ha a legelső disztibúció (aka. slackware) származéka, akkor meg vagyok lőve.
ráadásul elég érdekes problémákkal terhelt disztribet sikerült feltenni (egymást kizáró hiányosságok), és a végén 3 óra szenvedés után kénytelen voltam feladni. a win legalább nagyjából egységes.
ez nem jelenti azt, hogy itthonról is repül a linux, csak egyszerűen sikerült (sajnos) még egy helyet találni, ahol a leírás ellenére nem használható (egyszerűen és kényelmesen). kegyetlen az élet.
(hogy ezt miért nem blogba írtam...) -
Racecam
nagyúr
Az olaszok játszanak, úgyhogy eltűntem....
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
''Én szívesebben olvasok olyasmit, aminek a megértése alapvetően szellemi erőfeszítést igényel, vagy valamilyen mondanivalót, mélyebb tartalmat, hasznos információt hordoz''
ertem, egy kerdesem maradt: mit keresel ezen a forumon?
katica: erre gondolsz?
az osszes moderator kisebsegi-, es egyeb komplexusokban szenvedo kocsog, akit vertek a szulei, az asszony felredug, a fonok szivat, a farkuk kicsi, gyerek meg nincs, hogy hozzavaghassak a dompert, valahol ki kell elniuk magukat, igyhat ide jonnek, es szegeny szerencsetlen artatlan forumozokon elik ki elfolytott agresszivitasukat, mert nekik ettol all fel, ettol erzik magukat erosnek, hatalmasnak -
ladybug
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem több magyarázkodást nem igényel ez....

-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
2. Lehet, nem sok ilyen szöveget olvasok.
4. Köze nincs a helyesíráshoz, próbálj meg így írni, nehéz, hogy mindegyik betű összekeverve benne legyen egy szóban. A sietés meg a helyesírás az egy teljesen más téma
-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Fene tudja. Én szívesebben olvasok olyasmit, aminek a megértése alapvetően szellemi erőfeszítést igényel, vagy valamilyen mondanivalót, mélyebb tartalmat, hasznos információt hordoz. Az ilyesmi rontja ennek érthetőségét, félreértésekhez, félreértelmezésekhez vezet, ráadásul hosszú távon fárasztó. És lásd az előző hozzászólásom utólag szerkesztett részét.
p -
ngabor2
nagyúr
asszem ma már nem nagyon kellene ph-znom... azt utóbbi 2 órában többeknek sikerült a lelkébe belegázolnom. ez nem az én napom. ráadásul amit a melóhelyen akartam, az se igazán jött össze.
(megyek, eszek még egy kukackonzervet...
) -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
minimalis koncentracioval, tokeletesen ertheto a szoveg - sot: ha csak atfutni akarod, ugyanannyi energiat emeszt csak fel, hisz gyorsolvasanal is csak ra nezel egy-egy szora, nem nezed vegig a betuit
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
2. Hosszú távon igen.
4. Poénnak kicsit erőltetett, ráadásul torzít - egy részigazságot nagyít fel és ferdít el. Szerk: az a baj, hogy sokan komolyan veszik, és ezzel, vagy ilyesmivel takaróznak, holott egyszerűen igénytelenek és balfaszok. A másik kedvenc érvem az, hogy sietni kell, nincs idő helyesen írni.
p -
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
1. Lehet, egyszer láttam itt a Ph-n vmikor vhol a regisztrációm elején.
2. Nem kell nagy koncentráció
3. Hát ja, bár az szvsz inkább az ékezet nélküliségben üt jobban vissza
4.
Poén
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
1. Voltmár.
2. Nem mindegy, hogy mekkora koncentrációval.
3. Nem mindegy, hogy mennyi esetleges félreolvasással hasonló szavak esetén.
4. Igényesség, baszki.
p -
Bash
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ilyen trópusi vihar és majdnem hurrikán körülmények között [link] nem sok értelme lenne dolgozni.
De egyébként tényleg így működik a dolog, ha más dolgom akad, csak szólok és rendben van. Senkit nem köt semmilyen határidő, 1-2 nap ide-oda nem tesz semmit. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Neduddki kollega évek óta e szerint irdogál ide...

[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn
vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslõ és
az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees
össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.
Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
Rgéi de jó
-
-
Bash
őstag
Ma reggeli alvázmosás megtörtént. A belvárosban két szakaszon úgy megállt a víz, hogy nem csak a kerekek merültek félig, de az alváz is alaposan, attól féltem a kipufogón befolyik a víz.
A főnököt viszont tájékoztattam, hogy ma nem dolgozunk. -
VladimirR
nagyúr
focivb => []bBovebben: [link]
-
Winner_hun
félisten
Na csak fel van töltve, loituma remix: [link]
-
Lord Zero
addikt
még ez az egy engedtessék meg: [link]
rövid, velős válasz
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.addel.hu/store/kisarufotok/85906_arufoto.jpg)