Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
Dufresne
üzenetére
Novembertől lépek a felnőtt korosztályba mert 18-as karika leszek.

Nálunk úgy van egy ilyen nemzetközi versenyen, hogy csak feketeövesek indulnak a korosztályok pedig a következőek:
13-18 IFI (azonban ha abban az évben vagy amikor 18 leszel, de még nem vagy annyi, akkor még nevezhetsz az ifi kategóriába lásd én)
18++ felnőtt
A spec törés meg annyi, hogy 5 célpont van (törőállvány) amiket 5 meghatározott rúgással kell elrúgni (értelemszerűen 1 célpont 1 technika). Na most eddig semmi különös. Azonban a spec. törés lényege, hogy a célpontok elég szépen fel vannak pakolva magasságilag. A nevezési magasság: 260/240/230/180/200 cm. És természetesen ezeket kell lerúgni. Minél többet tudsz érvényesen lerúgni, annál több pontot van (1 technika 2 pont).
Ha pedig holtverseny alakul ki (mondjuk 2-3 embernek ugyanannyi az összesített pontszáma) akkor minden versenyző edzője, odabattyog a bírói asztalhoz, ahol egy kalapból, az 5 technika közül kisorsolnak 1et, és azt a technikát megemelik 10 centivel. Mindezt addig játszák, míg el nem dől az eredmény. Nekem a döntős magasságom az egyik technikánál 270 centi volt. Ja minden célpontot lábbal kell lerúgni.
-
Agostino
addikt
válasz
Dufresne
üzenetére
Nem tudom mennyiben számít íratnak a bérlet, bár az tény, hogy a nevem, és a diákigazolvány számom fel van tüntetve rajta.
3133.Xpod - félreértetted. : )) Bérletem vette el, a zengedélyt ami kellett volna, hogy ne toszogasson nem vette, azt utána kértem, miután egy 30 perces rohangálás után lenyomoztam mi a franc is történt. -
Agostino
addikt
válasz
Dufresne
üzenetére
Sofőr elvette, és nem adta vissza, elmentem forgalmi irodában panaszt tenni, és ma visszakaptam a lakhelyemen.
Azért vette el mellesleg mert egy távolsági utazást igazoló papír hiányzott, amit 2 év alatt senkinek sem jutott eszébe adni, én meg a max a kisujjamból szophattam volna ki, hogy kell olyan is, a diákigazolványom mellé. Ma elbattyogtam lakhelyem autobuszállomására, ahol egy kedves ügyintéző hölgy visszadta, és érdeklődött affelöl, hogy kaptam-e bármifajta iratot, hogy lefoglalta. Mondok nem. Gonosz vagyok biztos, de megérdemli a sofőr. Mondott volna annyit : '' Nézze fiatalember, kell egy ilyen lap, pénztárban 40ft-ért kap, következő busszal hazajöhet könnyedén.'' Ehelyett szívózott. Most így járt. -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Dufresne
üzenetére
az megint más téma. ott meg nem illik zavarni az embert. erre is van mondás:
evő, alvó, b@szó embert ne zavarj!
nem, mégse, arra másik van, csak az nem jut eszembe.
megj.: még néhány ''pajzán népi mondás'' eszembejutott, de azokat inkább nem írom le.
Bash: engem meg se ismernének szakáll nélkül. utoljára bátyám esküvőjén voltam megborotválkozva, annak meg már 10 éve. -
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy pár lépést (4-6) neki futhatsz de még úgy is k nehéz! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)