Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Én már túl vagyok rajta, és szerintem az évtized elektromos vihara vonult át Salgótarján fölött. Átlagos mennyiségű esővel, de ennyi villámot én még filmekben sem láttam. Amikor folyamatosan világít az ég, és egyszerűen olyan gyorsan villog, hogy a szem nem tudja követni, másodpercenként szinte minden irányból 4-5 villanás, és folyamatos dörgés, szinte állandó mély mormogás egy-egy nagyobb csattanással, hát, tudom hogy vannak durva trópusi viharok, de ez helyi mértékkel mérve nagyon durván félelmetes és nagy volt. Még apám is azt mondta, hogy nem emlékszik ilyenre, pedig ő is alulról karcolja a 60-at.
Hiába no, változik az éghajlat.. -
Skipp
senior tag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Itt Szombathelyen már vége lett. Jött, villámlott, dörgött, esett, végig nagyon erős szélfújással, be kellett csuknom az ablakot. Utána meg olyan meleg lett, hogy mondom én ezt kinyitom akkor is, ha beesik kicsit, erre elállt. Már csak a szélnek van romboló szándéka.
-
P.H.
senior tag
-
-
Kidus
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Engem senki nem hiv a rendes nevemen, ocsem Kidusnak, a csalad tobbi tagja meg a jol bevalt regi beceneveket alkalmazza

Ezert van az, hogy mikor ( idegenek, vagy akiket futolag ismerek ) a rendes nevemen szolitanak, altalaban meg sem hallom
telapo: invitalj be par denevert, ok majd csinalnak egy kis legmozgast neked
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Kokkantas
üzenetére
csak abba, ami/aki zavar, idegesit, amit/akit hulyenek tartok
persze vannak kivetelek, vannak, akiket inkabb kerulok, hiaba maszok toluk falra
Den: ennyire elvileg meg a paint is kepes - psp, photoshop mar komolyuabban is ki tudja jelolni, ha nem oly' egyszeru az alakzat, azok valamelyikevel nezd meg
bar mindket progi tobb 10MB, ha nincs hirtelen a kozelben, mindketto fizetos, de van ingyen letoltheto probaverziojuk, az erre tobb, mint megfelelo
ingyenesnek ott a gimp, de azt nem ismerem, igy tobbet nem tudok rola mondani
ha megmondod (publikus) a dolog, teszek egy probat
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
Kokkantas
üzenetére
Ez most olyan volt - megpróbálok finoman fogalmazni, hátha kiskorúak is olvassák -, amikor az egyik kollégám, akiről köztudott volt, hogy meleg, mint a frissen sült cipó, azt találta mondani, hogy ha lekapcsolod a lámpát, a sötétben nem mindegy Neked, hogy ki elégít ki orálisan?
u.i.: Persze Ő nem volt tekintettel az ifjúságra, ezért kicsit keményebben fogalmazott.
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
-
válasz
Kokkantas
üzenetére
D tárolós előre/hátra számlálót már taltáltam. Ha jól emléxem akkor ha a JK-t összekötödkötöd akkor D tárolót kapsz. Mindjár scannelem.
tbs akkor ha jól sejtem, a modem beállításaináűl kell valamit bütykölni. Ez így necces lesz, de köszi. Majd valamit kitalálok, hogy tudom megcsinálni.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Kokkantas
üzenetére
veletlenyul se vedd szemelyed ellen iranyulonak, semmi bajom veled, de:
az ilyen, aki ugy megy vizsgazni, hogy majd csak tud valaki segiteni, meg puskahalmokkal szerelkezik fel, az mi a fasznak megy egyetemre/foiskolara?
16 eves korod utan nem vagy tankoteles, elmehetsz szart lapatolni is
akiben meg van annyi, hogy probal tanulni, esetleg meg erdekli/erdeke is, es nem az ilyenekre epit, azt meg kiszorjak
szoval megegyszer, nem szemelyesen neked szol a kerdes, barki valaszolhat, aki erintettnek erzi magat
koszonom -
tildy
nagyúr
válasz
Kokkantas
üzenetére
Te egyébként hol vagy villamos?
Nem gáz, ha egy évvel a rendes villanyszigó után teszem le a szigót szerintetek? Tényleg nicns időm megtanulni 1 nap alatt 3 félévet. Előzőleg (januárban) sem sikerült...
Mondjuk így nem választhatok modult. Lehet behalasztok vagy valami. Villany szigó nélkül nem mehetek tovább, csak sallangtárgyakkal... (Bár talán elektro3t , digit 2t fel tudom venni...) -
ladybug
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Elmondtam neki, megértő volt. A rántott hús egyébként sokkal hamarabb készen van, úgyhogy most áttérünk erre. Ennek is éppen úgy fog örülni.
És nokedli is csak ősszel lesz megint, vagy ha esős nyári nap lesz. Teljesen leizzadok a tűzhely mellett. Nem fogok hőgutát kapni egy ebéd miatt. -
Joco
aktív tag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Most akkor tényleg nem értem mit akartok. Ha már odatoltam a képem, akkor végigvárom, hátha az utolsó 10 percben kerül elém 3 lap, amit csak le kell másolni. Hamár jelentkeztél, meg odamentél, ne mond, hogy azt a 2 órát nem tudod rászánni. Az hogy BSC-ben mi van, nem tudom, régen még úgy müködött, hogy az első alkalom, mikor nem mész oda, tehát nem jelensz meg, sehova nem számít. Ha jófej a tanár, akkor meg alapból lehúz és nem számít alkalomnak. Szóval innen nézve az odamegyek és 2 perc múlva eljövök, a legnagyobb lúzerség, mert kapsz egy karót, eggyel kevesebb alkalmad lesz, kifizeted a pótdíjat és még el is cs*sztél fél-1 órát az életedből

-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Nyár van, ilyenkor mindenkinek akad jobb dolga is, minthogy punnyadjon a gép előtt. Elég az ha télen meg a fagyos tavaszban itt ücsörgünk. Ilyenkor menni kell és csinálni kell. Mit? Hát amit máskor nem. Másrészt a nagy meleg jobban fáraszt mindenkit, éjszaka is nyugtalanabbul alszunk (tényleg, kinek van otthon légkondija?) így az alvási időnek is hosszabbnak kéne lennie, hogy kompenzálja. Mondjuk nekem most speciel szerencsém van, talán egyetlenként a PH-sok közül, hogy lecsapott itt szűkebb pátriámban a nagy mutatóujj, mert míg máshol 20-22fok van odakint ma éjszaka is, addig én a most behozott hőmérőn mindössze 13fokig láttam felkúszni a hőmérő alkoholszálát. Amúgy jó, vihar előtt 29fok, vihar után 2óra szellőztetéssel 26fok, most félórája szellőztetve 22fok van a szobában, de mivel át vannak melegedve a falak, reggelre visszamászik 25fölé. Érdekes módon most jobban bírom a meleget, mint tavaly ilyenkor, igaz akkor ott az albiban 33fok volt a szobában éjszaka!!
..Szóval ilyen nyáridőben az ember legyen kicsit optimistább, always look on the bright side of life!, legyen szerelmes/újra szerelmes, legyen kicsit bolond, lássa meg a szépet, meg úgy egyáltalán...
-
-
Joco
aktív tag
válasz
Kokkantas
üzenetére
''Gábor :
Héber eredetű bibiliai név, a Gabriel magyar alakváltozata. Jelentése: Isten embere, Isten bajnoka vagy ''Isten erősnek bizonyult''.
Az evangéliumok és a hagyomány szerint Gábriel arkangyal Isten küldönce. Nevének jelentése más olvasatban: ''én erőm: az Isten''.
A zsidó hagyomány szerint Gabriel választotta szét a Vörös-tenger vizét, amikor a zsidók Egyiptomból menekültek.
Az iszlám úgy tartja, hogy Gabriel (Gibril, Dzsibril) az Igazság szelleme, aki lediktálta Mohamednek a Koránt.
Gábriel egy Hold-arkangyal, őt úgy is hívják, hogy a születés arkangyala, mivel az ember születési folyamatát segíti elő. Ő az, aki az evangéliumokban bejelenti Jézus születését a szülőknek. Amikor az ember megszületik, mindig vannak körülötte segítő lények, segítő angyalok, a születés angyalai. Ők a gábrieliták, Gábriel arkangyal tanítványai. A halál folyamatát, azt, hogy ott minden helyesen történjen, a michaeliták segítik elő. Amikor Gábriel arkangyal domináns, tehát amikor az ő hatása a legerősebb az emberiségre, akkor mindig egy nagyot lépnek elő a Földön az emberi tudományok. Őt a tudományok arkangyalának is hívják, mivel elősegíti a Földön a természettudományok fejlődését. Ezzel szemben Michael a szellemi tudományok, a szellemi tanítások fejlődését segíti elő.''
-
ladybug
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Bizony az van. És ha Te így szenvedsz, akkor gondold el, hogy az 5,5 hónapos Picink mit áll ki. Ő még el sem tudja mondani, hogy mi lenne jó neki.
Amúgy most kezd elviselhető idő lenni. Tárd ki az ablakot, csinálj huzatot, és ha teheted, menj ki a levegőre.
És különben meg, nemrég még azon sírtatok, hogy milyen hideg van, mennyi eső esik. Nesze Nektek, itt a meleg, akkor most örüljetek neki. -
-
válasz
Kokkantas
üzenetére
Robotlábakat? Fenéket, falábakat hogy tudjon mezítláb dióttörni és ha megvakarja a talpát szálka menjen a körme alá.

Rececam: én ugyan nem ilyeszgetlek, erre ott van a szarvasod, elég aha ő irányítja a szánt.
Rececam
mod:
A télapó is kaphat ám virgácsot, illetve sörmegvonást![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Nekem eddig ez a verzió tetszett a legjobban, mondjuk elég fáradt is vagyok már, ez olyan jó hajnali autózós stílusban megy.
Racecam: Ha mindentől el vagyunk tiltva, akkor nem lehet semmi jót csinálni, naná hogy halott az OT(is) : No chat, Agyelszívás is tilos, Loituma is kifutóban, alcímet sem lehet forszírozni
De az tény hogy USA-ba szakadt honfitársaink is el vannak tűnve, kevesebb az öregapós ...
izé... télapós-hippis nosztalgia-kirohanás is
Dehát már a felénél járunk a záráshatárnak.. -
Bash
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ilyen trópusi vihar és majdnem hurrikán körülmények között [link] nem sok értelme lenne dolgozni.
De egyébként tényleg így működik a dolog, ha más dolgom akad, csak szólok és rendben van. Senkit nem köt semmilyen határidő, 1-2 nap ide-oda nem tesz semmit. -
Skipp
senior tag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Nade.. Ennyire nem vagyok kiferdülve magamból.
Erről jut eszembe, olvastam egyik nap Havasnak a Kurvaélet c. könyvét, vannak benne hímprostik is (hogy ezt a szép szót használjam). Csak annyit mondok rá, hogy fujjj
Racecam: kicsit kiborult a bili belül...
Próbálom vb meccsekkel meg f1gyel takarni a bajaimat, de csak időlegesen megy... -
KMan
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Adidas egyetlen jo modellje a Libero II, amelyik feher-kek mintas. Libero I is jo volt (fekete feher) az osztrak. Manado I, Manado II es Manado III vlami kalap sz*r, Copa Mundial es Mundial Goal is. Ha jol emlekszem az utobbi a kenguru bor. Samba viszonylag jol birja.
Anno vettem egy cipot naluk es havonta vitem vissza, mert mindig szetszakadtak es gariba csereltek. Ez igy ment 2 evig, amig a Libero II vegre birta, egy eve hasznalom, mar nem olyan rendszeresen. Szerintem ha 20 ciponel kevesebbem volt, hazudok. Manadokbol volt vagy 8.
-
MarKoo
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Zacsis vizet osztogatnak az egyetemvárosban. Mostmár a forralt vizet sem ajánlják használatra. Eleinte úgy volt, hogy aki 80km-es körzetben lakik, az hazamehet, majd kitalálták hogy mégsem kellene a cseppfertőzés miatt. Ennek ellenére 40 diák hazament, de mindenkinek felírták a címét.
Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem meglesz, múltkor éppen csak pár ponton múlott , hogy nem.

MÉg a szállítást beleszámolva is.