Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Nézd tovább. Én se próbálkoztam eddig ilyen képekkel, de ha egyszer rájössz hogy kell, hamar elkezdenek körvonalazódni a háttérben levő dolgok. Először nézd a kis lovas képet és utána az oroszlánosat.
Egyébként az a legkirályabb, hogy ha már egyszer megvan a kép, forgathatod jobbra-balra, fel-le, előre-hátra a fejed, az ábra megmarad, csak olyan mintha kicsit mozogna.
-
Sipi
addikt
Hm. Azt hiszem, tudom, hol rontod el!
Ezekből nem kilátni kell, hanem bele! A monitor belsejébe mélyedő képet!
Kidus: idáig tartott?!? Bakker, akkor most éppen könnyekbe ömölve folyik ki a szemed.
Mod: a hátsó ''kerítést'' is látod? Nem tudom teljesen kivenni a háttér végében álldogáló izéket.
Sipi
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
azt aruld mar el nekem, ha tudod, hogy miert az a neve?
nincs neki magyar megfeleloje (usz)
nincs veletlen meg torveny is a magyar nyelv vedelmere?
tudom, nem miattad hivjak igy (ertsd: magadra ne vedd), nem is igazan neked megy a kerdes, de az ilyesmit sosem ertem, mire jo - mint magad is irod, csak azon keves kivetel tudja, mi az a cs, aki olyan helyen dolgozik - az atlagnak eszebe sem jutna, hogy customer service-t keressen pl a tescoban -
net84
őstag
én pl ezt a CS-t még soha nem hallottam...pedig most részben én is eztet csinálom...egyelőre még
Jeges -
- úgymond a gépemért én felelek...
Csak azért érdekelt a dolgo, mert találkoztam már olyan programokkal, amik magánfelhasználónak ingyenesek, cégeknek pedig fizetni kell érte...
De előző munkahelyemen is használtuk a céges gépeken, igaz ott cseppet lesz***uk, ha büntit kapott a cég valamiért - ennek ellenére mindig megúszott mindent
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
-
Vérboci
addikt
Simán megvenném...
Pont ez a baj, hogy ahogy távolodik az ember a várostól és a munkalehetőségtől, úgy olcsul a ház.
Én kikltöznék házba (persze ha volna pénzem) Győr mellé valahova, de ugye akkor a bejárásra is kell költeni, kocsi nincs. Ha volna kocsi, akkor is kettő kéne, mert a Kedvesem ugye vendéglátós, azok meg későig vannak.
Szar az élet... tényleg nem olyan jó ez a péntek...
Azért várom már, hogy megkapjam a részem az örökségből, ha megszakadok is, belevágok egy lakásvásárlásba. 10 millát kell felvennem
-
Dufresne
addikt
Igen, nagy különbség van a panel és a kertesház között. Én amióta esezemet tudom kertesházban lakom így nincs viszionyítási alapom, de még ígyis nehéz elképzelmen, hogy hogyan lehet elviselni azt a bezártságot és szabadságtalanságot, amit egy panel kölcsönöz az embernek. Gondoldom minden megszokás kérdése, mert mondjuk aki oda született, az már eleve ebbe nő bele...de nekem akkor is nehéz beleképzelnem magam, szerencsére nem is kell, ezúton is köszönöm szüleimnek

A költségeket viszont ha viszonyítjuk, akkor irdatlan pénzeket visz el egy kertes ház. Nem csak hasraütésre mondom, hogy többet, mint egy panel, hanem beszélgettünk olyanokkal akik panelba laknak és mindig ez volt a végkövetkeztetés...
Fűtés azért nem olcsóbb, mert kertesben általában nagyobb teret kell befűteni, akkor a kerti eszközök, fűnyírás, stb...folytonos munkával jár, ami egy panelnál azért nincs meg...
Festés sziegetelés kívül-belül, tetőtér, anyámkínja..szóval egy kertes házzal folyton munka van, de ettől függetlenül szvsz kényelmesebb benne élni, mint egy panelban...
Persze ezis erősen korosztályfüggő, meg pl egy öreg nyugdíjas házaspárnak már nembiztos, hogy ez a megfelelő, hogy havat kell lapátolni, meg egyfolytában melózni a házon...szóval ilyen szempontból is vizsgáltható a dolog. De akkor is szvsz úgy 60éves koráig biztos kényelmesebb egy kertesben laknunk, mint egy panelban...
tildy: költözzetek, költözzetek, költözzetek
-
neduddki
nagyúr
HI!
En kertes hazban nottem fel, de ha asason kivul barmijjen kertapolasra ra akrvenni valaki akkor nagy orditozast rendezek:- ))) /mijotta derakem szetszakdd azot ane asok.../ en technokrtaa vagyok hetvegen is inkabb a a jo hideg szobana alszok mitn kifekugyek naposni!!!
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
En meg hijjet kapnek ha a napi 20-20 percemnel otbbet kene utanom rendszeresen, ulni a dugobanm, uccan hagyni a kocsit mindkei kedvere stb stb... ezert en az andrassy utrol 4-6 + kisfoldalatti kivlaon megvagyok, akinek meg az kell hogy dogozzak az meg fuvarozgasson :- ))) es benn vagyok a varosban es nem kell napokat orakt utaznom, es csen van a lakasban mert abalkmecsinalva etcetc:- )))
udv
neduddk8i -
net84
őstag
én fél évig munka nélküliként vártam egy normális, jó, az igényeimnek tökéletesen megfelelő munkára
2 hete azt hittem, hogy megtaláltam
1 órás interjú után fél órával visszahívtak, hogy nem húznák az időt, ''kellek nekik''...elfogadtam - ''vezetői pozíció'', jó fizetés+jutalék, és azt csinálhatom, amit szeretnék - cserébe teljes lojalitást kért tőlem a cégvezető (ami később derült ki, az az volt, hogy az egyetlen olyan ember leszek a cégnél, aki elismeri vezetői munkájá és az intézkedésit megértem - talán mert tanultam egy kevés marketinget és dolgoztam már ilyen ágban)
A helyzet azonban már nem olyan rózsás...egyszerű értékesítőként dolgozok, a cégen belül hatalmas ellentétek vannak. Ha kitudódik, hogy én miért kerültem oda (üzletvezetés + a teljes belső átalakítás, cégreform része) akkor nékem lehet, hogy annyi...
Egy héttel azután, hogy elkezdtem dolgozni, az-az e hét elején volt kollégám közölte, hogy aláírták a bérleti szerződést és pár héten belül megnyitnak, és rövid időn belül emberre lesz szüksége. No itt is azt csinálhatnám, amit szeretek, tudom, hogy jól tudnék együtt dolgozni a sráccal,hiszen 1,5 évet lehúztunk már együtt, de még mindig gondolkodok.
Maradok itt és kivárom a változások végét és talán szerencsém lesz, vagy ''átnyergelek'' és a kezdetekben lehet, hogy alacsonyabb fizetésésért, biztosan jobb légkörben ''dolgozok''. -
Lord Zero
addikt
biztos lehetsz benne, h nem azért jött, h ne legyen vízum
abban is, h ez egy meg-kell-történnie-típusú randevú
nincs értelme azt kérdezgetni, h minek
el tudom képzelni, h neki sem volt hejjehujja nagy kedve jönni - megmutattak neki egy nagy kék strandlabdát, amiről későb kiderült, h a földgömb, és ráböktek az egyik mintára: most ide kell mennünk, elnök úr.. - muszáj?.. - attól tartok, igen
szerk. bárhogyan is, ez nem a miértek terepe, pontosabban: nem a mi miértjeinké
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Nem mindegy, miert jott?
Ugyis csak az anyazas van, meg a szervezetlenseg, mindenki szidja a masikat.
Azt meg eleg furcsanak talalom, hogy ha idejon, menjen a p*csaba, de ha vizum mentesseget jelentene be, akkor egybol jofej lenne, es de jo, hogy jott...
Csak en erzem ezt kicsit neccesnek?
( nah ez az igazi magyar mentalitas ) -
Kidus
őstag
Latom torolted, de azert valaszolok.
Elozo este? Ahogy csak akar. Nem tudom, mikortol zartak ma, de tartok tole, hogy volt lehetoseg a kijutasra tomegkozlekedessel reggel is. Ha nem, akkor taxi, akkor meg nem volt ilyen felhajtas.
Tenyleg lustasag, nem akarom megnezni, mikortol volt lezarva ma, de olyan a vilagon nincs, hogy Magyarorszag egyetlen ( tudom, vannak kis repterek is ) repteret nem lehet elerni 2 napig. Be is b*szna.
Nah, abbahagytam, latom egyedul vagyok, szellel szemben meg nem tul erdekes a dolog. -
-
kovsol
titán
igen egy nagyon kevés vizzel meg kell locsolni és akkor lemegy róla a zsír és a bundája nem ragad rá hanem szépen elválik róla mindig (jó most lesz majd a szókiforgatás, hogy annak hisz rajt kell maradnia... , de én úgy szeretem ha rajt van de mégis lazán van rajt)
amugy meg tök mind1 milyen rántott hús nekem ... de rántott csirkecomb a nyerő nálam
de sokkal jobbak a sült és töltött husok rántott hús az akkor is egy hétköznapi étel marad akárhogy csinálod és kizárolag saját magunk által nevelt álatok husát esszük.. szóval tudom mit eszek és anyit eszek amenyi belém fér nem kell néznem, hogy van-e rá pénzem
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Igen, ugyanez volt, pkusz amikor etöltötte az oldalra, akkor feljött a fájl-letöltés ablak, hogy mit akarok vele csinálni. Itt kiválasztottam a plugin használatát, erre közölte, hogy le kell szednie hozzá egy macromedia plugint, aztán semmi, már épp azt hittem lefagyi, erre beugrott a két flash (fent és jobboldalt). Nem tudom, mit csináltam másképp, ezzel próbálkoztam már korábban is...
Amúgy nekem nem szólt a tetű, pedig nem kapcsoltam ki a verzióellenőrzést. Mondjuk be sem... Kellett volna? Nem az a default?
Ja, és ez a magyar változat (amit felajánlott telepítéskor, én meg rutinból elfogadtam) valami iszonyat mód szokatlan. Asszem uninstall lesz, és megy fel az English version. Vagy lehet nyelvet váltani valahol?
p -
ngabor2
nagyúr
amiért ''kitalálták'', hogy a papír alapúban a bélyegzés könnyen hamisítható, és különben is, milyen jó a műanyag kártya igazolvány. igaz, a fénykép pici, és fekete-fehér (ezt a fénykép beküldésekor nem közölték), de legalább jó drága. akinek az ''átlagnál'' sokkal sötétebb, vagy világosabb a bőre, az érdekesen mutat rajta. a szomszédban 2 testvér pl. ugyan úgy néz ki a diákon, élőben azért van elég sok különbség. csak hát egészen világos bőr, illetve szőkésbarna és vörös haj... a fényképen kb semmi különbség. és gondolom napsütötte országból tanulás címén idejövő emberkéket is érdekes dolog megkülönböztetni/azonosítani ilyen fénykép alapján...
a hologrammos matrica meg a másik vicc. akárki, aki egy kicsit is hamisítani akarja, megtalálja rá a módot. van egy pár hologrammos címkével ellátott termék, az ellenőr meg nem fogja vizslatni, hogy mi is van a címkén...
Agostino: ha a bolt szervíz is, akkor valszeg tudnak adni. ha nem, akkor szerintem bütykölős haverjaidtól tudsz kérni. ha az se megy... akkor kötöződrót/kábelkötegelő, mint a modderek elengedhetetlen kellékei...
mod: most mi a baj vele? mármint a kötöződróttal. a többször több helyre belinkelt egykori gépemet is az tartotta a ''házában'', pontosabban egy hullámpapíron, illetve az epián is az tartotta a hűtőt, amíg el nem adtam. jó dolog, de az ellen nem véd. -
VladimirR
nagyúr
kozben beleszerkesztettem, de akar benne lehet az is, hogy mig ervenyesitot 1-2 ezresert veszel, addig lepecsetelt iskolalatogatasit nem biztos, hogy talalsz (nalunk az kellett a volan-os papirhoz)
szerk.: de kellett (bv 97-98 tanevben, de lehete, hogy 96-97)
szerk2.: tobben jarnak szegeden egyetemre, mint ahany mako teljes lakossaga (legalabbis valamelyik eloadason ezt allitotta az egyik eloado) - ha nagyon akartam volna, tuti szerzek szte-s matricat ;p
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
a volan veszi ilyen komolyan, mvk-nak (miskolci varosi kozlekedes), szkt-nek (szegedi kozlekedesi tarsasag) is eleg a diak, semmi mas nem kell melle
es mondtam, csak a lakohely es az iskola kozotti utazasra veheto igenybe a volannal a kedvezmeny, ezert nem kapsz nyaron, pontosabban tanitasi idon kivul (de asszem szakmai gyakorlat eseten is kapsz, bar erre nem eskudnek meg)
98-ban mar kellett - ugyanott tanultam, ahol laktam, de bejartam volna miskolcra edzesre - nem kaptam diakberletet
hulyesegnek meg hulyeseg, de fentebb irtuk tobben is (ngabor komolyan, en kifigurazva), hogy nem vagy koteles mutogatni a cimed, vagy az iskolad cimet a buszvezetonek/ellenornek
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
-
parandroid
félisten
Jelentem, készen állunk a nyárra: [link].
Vlad, add fel. Reménytelen. Nincs esélyed ellene.
Agostino, vedd meg bátran, nagyon jó ''kis'' hűtő, de a kompatibiliási listáját át kell nézni, vannak alaplapok, amire nem megy fel a processzorfoglalathoz túl közel elhelyezkedő kondenzátorok miatt. A Zalman oldalán folyamatosan frissítik ezt a listát.
p -
ladybug
őstag
Nehezen. Kint még egész jól érzi magát, szinte mindig árnyékan vagyunk. De ittbent (tetőtérben lakunk) nagyon melege van, és sokat nyűgösködik. Semmi és sehogy nem jó neki.
Borka pedig élvezi. De ő is inkább az udvaron szeret lenni. Ki-be szaladgál a medencébe.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Pedig 2,3,6-hoz volt szerencsém.
Más.
Ezt most kaptam mailben, spam:
Happy day!
Make your girlfriend or wife speechless with increased hardness, richer orgsms and more power in bed
Get a several month supply of everything you need – in seconds
State-of-the-art goods from the highest class brands, recognized everywhere
...
jelige: hogy kussoljon az asszony!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már csak azt nem értem, freemail-ék miért kézbesítenek az én Lortech (kukac) freemail (pont) hu mailcímemre egy lortim(kukac)freemail (ponty) hu címre szánt mailt. Illetve értem, hogy nem volt ilyen cím biztosan, és az én címem hasonlít a legjobban, csak nem nagyon tudok egyetérteni vele...
Meg volt egyszer olyan is, hogy valami feltört vagy később törölt postafiókról küldtek spameket valakiknek, az enyémhez hasonló címről, aztán én meg kaptam sorra a kurvaanyázó leveleket a kedves sértettektől.
[Szerkesztve] -
Szerdán csapunk egy jéger patyt ha sikerül a vizsgád azért, ha nem akkor azért.

Bízom bennne, hogy a matekszigóm sikerülni fog kedden.
Nappalin 2 féléves a digit.
És ne add fel, mondj ellent a sorsnak, legyen villamosmérnők belőled is meg kokkantas-ból is, meg természetesen belőlem is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Flashback rula?! 

>
- úgymond a gépemért én felelek...

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/ekelig/a014.gif)

Vkinek van vmi jó 5lete, hogy mit csináljak?