Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Sikerült 3nap alatt lemeríteni az akksikat az új S3 IS-emben, és a másik garnitúrát meg nem tettem fel időben, gondoltam ha 550 kép van megadva a szabvány szerinti használat mellett, akkor még bőven napokig bírni fogja, de mivel sajna nincs előrejelzés a Canonokban, ezért amikor kijelzi hogy merül az akksi, akkor már fújhatom
Most megint várhatok 12 órát míg feltöltődnek. Tanulság(pedig ezt én direkt mondtam magamnak) mindig legyen feltöltve a tartalék akármilyen helyzetben. A kártya szerint 350 képet csináltam vele kb, és max 12-15-öt csak vakuval, és nem zúmolgattam vagy baszakodtam vele többet mint a szabványban írják, de ezekszerint mégis.
Mindegy, amíg ki nem ismerem, meg nem lődözgetem el a szükséges mennyiségű próbaképet, addig ilyen fokozott az igénybevétel. Nem mellesleg szerintem az akksik sem teljesítenek 100%-ot a legelső feltöltés után, aztán majdcsak bejáratódnak.
Amúgy nem rossz kis gép, családi dolgokat meg haveri bulikat fotózni tökéletes lesz. Az előző gépünk egy 23 éves Chinoin(vagy Chinon?), ha az kibírta eddig, és még mindig tökéletes, akkor majdcsak kibírja ez is vagy 20 évig.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Nem hangzik túl jól. Majd ahogy jönnek elő az új, eddig nem tapasztalt problémák, kérdezhetek?
Ilyen csupa praktikus és mindennapi dolgokra lennék kíváncsi, hogy:
Milyen hőmérsékletű vízzel öntöd őket nyakon, ha hisztiznek?
Hogyan közlöd vele, hogy az adott ruhákban úgy néz ki, mint egy szakadt ribanc?
Hogyan tartod távol a kitartóbb udvarlókat, akiket a légpuska és a 80 kilós németjuhász nem riaszt el?
stb...
Na, de most megyek, mert végre odaengedett a gépemhez.
p -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Így van, végre lesz majd egy hely, ahol a lányod magára zárhatja az ajtót, és nyugodtan gépezhet.
(Én is a saját szobámból vagyok kidobva, ha játék van...
) -
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Épp neki akartam állni, hoyg kipróbáljam az Obliviont, erre nagyobbik lányom kitúrt a gép elől. Tegnap vettem végre VGA-t az integrált waczak helyett, de tegnap is csak azután tudtam Heroes-ozni kicsit, hogy lefeküdtek... Alig várom, hogy legyen saját szobám.
Zárható ajtóval.
Belülről zárhatóval, természetesen. 
p -
Racecam
nagyúr
Jó reggelt!

Ma valahogy nem túl frissek az emberek.
Végre nincs kánikula, meg hétvége is van, és most mindenki kialussza magát?
-
VladimirR
nagyúr
omg megorultem
szombaton is fel hetokr kelek -
Racecam
nagyúr
Innentől munka van, úgyhogy jó éjszakát mindenkinek!
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p045.gif)
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
pont mikor jottunk vissza Indianabol, akkor volt egy oriasplakat amin fegyvereket hirdettek, gyerek kerdezte is megalljunk-e, de akkor meg remenykedtem elerjuk a meccs 2-ik felidejet....
amugy magameva tettem a mondast, aki kardot rant kard altal vesz el
igy nem nagyon foglalkozom vele
a medveket is pusztakezzel, tudod -
tiv61us
őstag
nem olyan veszes am, mint en is hittem elsore
ejszaka bizonyos helyekre nem erdemes menni, a nem bizonyosokon is jobb az ovatossag
amugy ezek vaktoltenyek, meg tuzijatekok lehettek
szoval van itt elet az teny, de az elso napok utan rosszabbra szamitottam
ettol fuggetlenul nem itt fogok letelepedni
marmint nem ebben az allamban -
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Fura a divat arrafele.
Ilyenkor orulok, hogy epp nem dolgoztok.... osszeszedve az infokat igy leirva, en nem biztos, hogy kiseret nelkul kimennek az utcara ( de amugy sem akarnek
).
Telo nekem is tecc, de nekem Nokia marad, azt hiszem, amiota csak mobilom van, bevalt. Az elso 3-4 evig birta, aztan tulsagosan tegla lett a tobbihez kepest, a mostani meg tan 3 eves. Evente egyszer ha kikapcsolom, es soha semmi gond nem volt vele. Bar jo lenne ujitani, fenykep meg video hasznos dolog, de egyelore fajna
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Vazze, ettől az almabortól megindult bennem valami.
Egyszer voltunk kirándulni a nem tudom hol, és mire odaértünk ránk estledett. De mindenáron meg akartuk találni a menedékházat, vagy minek hívják az erdő közepén.
Nem akarom hosszúra nyújtani, de a korom sötét erdőben voltak kalandjaink.... a turistaházat viszont nem találtuk meg....
És, hogy hogy jön ide az almabor? Baromi nehéz volt tőle a hátizsákunk, ezért gyorsan megittuk. Baromi rossz volt. Viszont olcsó.
u.i.: Ez így leírva egyáltalán nem érdekes, megélve sokkal jobb volt.
[Szerkesztve] -
-
-
tiv83us
veterán
2 evre kotottem szerzodest, igy a 400 Dollaros telefont megkaptam 99 Dollarert, plusz havi 29 Dollarert - mint mar mondtam - 200 percet dumalhatok. /39 Dollarert lett volna 400 perc, de amugy sem vagyok egy nagy telefonalos, eleg volt ez
/ Az internet meg plusz +15 dolcsi havonta, de ha csak zeneket akarok letolteni, mozi musort nezni, terkepet hasznalni, ujsagot olvasni, azert nem kell perkalni. -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Valami lakásfelújítás is lesz nálatok, ha jól tudom, úgyhogy ne add fel, még aludhattok benne.

-
tiv83us
veterán
Ma delutan elindultunk tiv61us-el szetnezni az ohio tuloldalara, jol elkeveredtunk, hazafele megalltunk telefont venni nekem, vegulis egy Motorola Razor V3 lett belole. 29 Dolcsi havonta, internet, 200 perc ingye dumalhato, tovabba este 6 utan es hetvegen total ingyenes a telefonalas.
Hazafele sikeresen bedugultunk az Interstate 65N-en, 2x6 savos autopalya at az Ohio felett. Csinaltam is egy kepet az ujdonsult telefonommal
[link]
ui: Egyebkent ahhoz kepest, hogy telefonrol van szo, egesz szep 1.1 Megapixeles kepeket csinal. -

![[kép] [kép]](http://index.hu/homar/media/cim_01.jpg)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
'' -Mari néni meséljen valamit.
-Hát jányom, régen mikor még fiatal voltam bizony még öleltek a legények.
-De Mari néni, hát ölelnek azok most is.
-Az lehet, de nem engem... ''
''ha valoban annyira gaz lenne a helyzet, mint azt sokan allitjatok, mar reg kihaltunk volna''
Ezzel majdnem egyetértek, de a kihalás dugás kérdése, a dugás ösztön kérdése, ellenben a kultúra és a normális keretek közti szociális viselkedésforma tanulás és nevelés kérdése.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Akinek esetleg idejébe belefér nézzen rá legyen olyan kedves a Steam-re, hogy neki rendesen behozza-e a szervereket, vagy nem. 20 perce agyalok mi lehet a gond, és nem tudom, hogy a tűzfal beállítása rossz, vagy a Steam gyengélkedik.
Köszönöm! -
Vajon mennyire lehetek fáradt, ha megszerkesztetem a loitumát csnegőhangnak és feltöltöttem a mobilomra?
-
piqla
őstag
faj a labam
-
Kokkantas
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Sajnos drága ha újra kell fényezni, nekünk majd új motorháztető kell mert a nagy szél rádobta a garázsajtót, szerencsére csak kisebb baja lett de nagyon látni. AMikor megvettük másnap egy kedves ember már meghúzta a kocsit. 6 éves és az kérdezgetik hogy ? éves, mindenki azt mondja hogy max 2 éves lehet.
2.0 DTI OWNZ
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem hinném, hogy vigasztal, hogy van ennél rosszabb helyzet is : pl. ha már nincs mit enned...
-----------------------------------------------------------------------------------
Frenetikus élményben volt ma részem. Hugomat költöztettük ki a koliból, majd jöttem fel vonattal, merthogy megint este 8 hajnali 4 közt melózom ( A vége a legrosszabb, mert a ph is pang). És én csak néztem a Balatont, meg a tájat, és valami megfoghatatlan érzés kapott el, és mosolyra görbült a szám. Nem tudom milyen érzés volt, de jól éreztem magam, amolyan minden mindegy, bármi jöhet állapotban. Nem voltaka fejemben gondok, sőt talán igazán gondolataim sem voltak. egyszerűen csak lenyűgözött az egész. Boldog voltam, hála égnek így maradt estére is.
Nektek is azt ajánlom, kicsit felejtkezzetek el az ''észosztásról'' , és fogadjátok el azt amit láttok. Ez van.
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ezüstmetálban szebb +alufelni
. Hátul tuti jól ellhet férni benne. Az ágyam is elfért benne régen.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szép kék G Astra, mi?
-
KMan
őstag
hali! MMC-n van egy JPG kepem ezt szeretnem elohivatni valahol SOS-ben. olyasmi hogy benyomom a gepbe a kartyat es kiadja nekem az elohivott kepet. Media Markt vagy hasonlo?
thxby. -
gozso
őstag
ehh...
el vagyok keseredve...ujrakezdeni az eletet, tudjatok milyen nehez is az?
te szomjas vagy, iszol egy pohar vizet. nalam ez ugy kezdodik hogy veszek egy poharat. almos vagy? lefekszel... en eloszor veszek egy agyat.
fenet, nem gondoltam hogy ennyire nehez lesz
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Tithian
üzenetére
''a mostani fiatalokat (gondolok itt a 6-17 évesekre) már a pár évvel idősebbek (például én) de akár a velük egykorúak is meglehetősen kritikus szemmel nézik, illetve itt nem a szubkultúrák vagy generációk szembesüléséről van szó, hanem egész másról, alapvető nevelési-műveltségi hiányosságokról.''
ha valoban annyira gaz lenne a helyzet, mint azt sokan allitjatok, mar reg kihaltunk volna
bezzeg az en idomben a fiatalok nem irkaltak ilyen hulyesegeket az interneten, inkabb a termeszetet jartak, meg a janyok utan mentek - ezek a maiak meg csak az amitogepet izelgetik -
Tithian
őstag
Szerintem is jól látod a helyzetet.
Mondjuk ahol apuka elmegy leosztani a tanárt, az még nem is a legrosszabb eset, gyakran nem törődnek annyira az iskolai ügyekkel, ugye a figyelmeztetéseknek következménye nincs (osztályfőnöki intő = 0) alsóban meg úgysem fog bukni a gyerek (pedig néha jó lenne).
Racecam: a mostani fiatalokat (gondolok itt a 6-17 évesekre) már a pár évvel idősebbek (például én) de akár a velük egykorúak is meglehetősen kritikus szemmel nézik, illetve itt nem a szubkultúrák vagy generációk szembesüléséről van szó, hanem egész másról, alapvető nevelési-műveltségi hiányosságokról.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ez a hsz-ben a lenyeg: ''ahol is a kétségbeesés mértéke egyenes arányban nő a generációk közötti időbeni távolsággal'', mert minel venevbb valaki, annal inkabb hajlamos hulysesegeket beszelni - nezd meg, Racecam is olyanokat talal mondani, hogy rendes ember lett belole...
-
Kidus
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Legtobb esetben ez azert lehet, mert nem tisztelik a szuloket. Ez a szulok hibaja lehet foleg.
Tudjak, hogy mindent megtehetnek, tokeletesen tisztaban vannak a jogaikkal, kotelesseguknek pedig nem igazan ereznek semmit, mert ha anyu-apu nem cseszegeti oket, hogy tanulj fiam/lanyom, ehelyett bemegy az iskolaba leosztani a tanart, hogy mit kepzel, hogy kikapcsoltatta a mobilt a gyerekkel, akkor a kissracnak az fog ebbol megmaradni, hogy egyreszt a szulo csak arra jo, hogy lehessen neki panaszkodni, a tanar pedig arra, hogy pofan rohogje.
A tarsasag, amiben van, az mar csak a masik fele a dolognak. Meg amit lat mostanaban mindenhol....
A gyerekekkel igenis foglalkozni kene. Beszelgetni leginkabb, es meg ha nem is ertunk egyet egy tanar dontesevel, akkor sem a gyerek elott megalazni, hanem szep csendben, kettesben vele elbeszelgetni a tortentekrol.
Az iskolanak pedig vissza kene adni azt a kivaltsagot, hogy nevelhessenek ( igazolatlan oraval kikuldes, egyesek, ropdolgozat csak annak, aki nem bir magaval, stb ). Ezekre egyre kevesbe van lehetoseg, sot, lassan semmi nem marad, ami megfogja a fiatalokat.
Mert nekik jogaik vannak.....( csak a ralatas, es a tapasztalat nincs meg, de ez mar senkit nem erdekel. )
Remelem, jol latom a dolgokat. Mert ha igen, az azt jelenti, hogy valoban nagyon sok mulik a szulon, es jo esely van meg a normalisan betyar kolkokre
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ezzel nincs is baj, de ha a minket is már anno kritikusan szemlélők a mi korosztályunkat összehasonlítják a mostaniakkal, akkor ők is azt mondják hogy ég és föld, pedig nekik több idő távlatából is van rálátásuk. És vannak dolgok amiket én(mi) gondolni sem mertünk, a maiak meg ugyanannyi idősen pofátlanul és gátlástalanul és korlátozás nélkül megcsinálják. És nem csak azzal van baj hogy bevállalósak, hanem hogy nem érzik hogy bármi is korlátozhatná őket, míg mi azért magunktól is tudtuk hogy hol a határ, de sosem léptünk át egy lépésnél jobban rajta.
Mindegy, egyben tuti biztos vagyok, engem a fiatalabbak sosem fognak úgy tisztelni, mint én tisztel(t)em az idősebbeket. -
net84
őstag
én jobban szeretem, ha látom, mikor belémtolják a tűt - legálbb fel tudok készülni a szúrásra

a véradást pl élvezem -utánna kicsit kellemetlen, mire az ember keze megszokja a mozgást újra (főleg a gépi véradás után...)
de én is ismerek olyat, akit egy-egy vérvétel/''oltás'' után úgy kell felmosni... -
Kidus
őstag
Ha tut latok, es tudom, hogy belem fogjak szurni, sokkot kapok....
Batran nem nezek oda, aztan felallok es beszelgetek, mintha mi sem tortent volna.
Es utana paff
-
net84
őstag
Kellemes délutánt!
Egy kis nyugati időjárásjelentés... amint olvasom, a tegnap reggeli vihar/eső, ami kicsiny városunkat cseppet letarolta, elég erőt tartott magába és késöbb is ''pusztított''.
Tehát jelezném, hogy az utánpótlás ismételten átlépte a nyugati határt
és mi már kaptunk is belőle.
Nevelésről annyit, hogy ma már inkább megbecsülöm azokat a pofonokat/füleseket/fejbekeket, amiket gyerekkoromban kaptam, mert talán annak köszönhetem, hogy most itt vagyok, ahol vagyok (télleg, hol is vagyok most
)
Szvsz elmondhatom magamról, hogy talán az utolsó generáció voltam, akit ált. iskolában még ''nevelő'' tanított.
Aztán jöttek a változtatások, és az addig vas szigoráról elhíresült iskola tanulói részről felhigult...sajnos megszünt az-az iskola, ami a környék kissebségi ''krémjét'' (nagy része nevelhetetlen) befogadta, ezeket szétszórták több iskolába, és szvsz ekkor indult el a káosz. Mára egy átlagos, elég gyakran a verekedésektől/balhéktól hangos iskolává vált.
Meghát sajnos az otthoni nevelés/nem nevelés is erősen közrejátszik.
Öcsém egy időben elindult ''lefele'' a lejtőn, de időben megállt - pár pofont és fejmosást kapott...
Kidus - ''El is ajultam ( sejtheto modon )'' mitöl? csak nem tűallergiád van?
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Megkaptam az elso veszettseg oltasomat. Most mar talan nem harapok

El is ajultam ( sejtheto modon )
Az ido pedig csodalatos, pont idealis szellos, nehol husolni is lehet.
Es meg hetvege is van raadasul, en pedig csak hetfon megyek allatmenteni.
Van ket teljes szabad napom, es meg egy fel
-
ladybug
őstag
Lalallalalllaalllaaa.

Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most megint várhatok 12 órát míg feltöltődnek. Tanulság(pedig ezt én direkt mondtam magamnak) mindig legyen feltöltve a tartalék akármilyen helyzetben. A kártya szerint 350 képet csináltam vele kb, és max 12-15-öt csak vakuval, és nem zúmolgattam vagy baszakodtam vele többet mint a szabványban írják, de ezekszerint mégis.
Mindegy, amíg ki nem ismerem, meg nem lődözgetem el a szükséges mennyiségű próbaképet, addig ilyen fokozott az igénybevétel. Nem mellesleg szerintem az akksik sem teljesítenek 100%-ot a legelső feltöltés után, aztán majdcsak bejáratódnak.
)
Belülről zárhatóval, természetesen. 

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/g086.gif)