- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 32
- (téma lezárva)
- Ismét életjelet adott magáról a Mionix, de most egy ízig-vérig csúcsegérrel
- Bővítményekkel zárkózna fel az Apple az AI versenyben
- TV vásárlási útmutató 2026 – OLED, QLED, melyiket érdemes megvenni?
- Olcsóbb opció jött a Keychrontól a num pados Q6 Ultra 8K-ra
- Nem muszáj egy vagyonba kerülnie egy korrekt egérnek
- Ismét életjelet adott magáról a Mionix, de most egy ízig-vérig csúcsegérrel
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tápos kibeszélő offtopik
- iPad topik
-
4000 - 3901
5003 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Akkor vaki mas elveszkedik:- )))
udv
neduddki -
parandroid
félisten
-
Racecam
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
neduddki
nagyúr
-
Agostino
addikt
Üdv.
Az kellett volna, csak este meg ha behúzom a függönyt akkor szauna lesz. Sötétedés után örvendetesen hűvös fuvallatok érkeznek errefele, amiket csak kiszorítana. Kellene ide valami időzítő, hogy reggel 7 óra fele behuzza a automatikusan a függönyt, de még jobb lenne, ha lemásznék Tacskóban venni valami olcsó ventit ide. -
Racecam
nagyúr
Kocka.....

Agostino:
''Kellene ide valami időzítő, hogy reggel 7 óra fele behuzza a automatikusan a függönyt,''
Feleség, barátnő nincs?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
neduddki
nagyúr
HI!
Miert KedvesBarom aktiv????
Ki vagyok en veltek segtve, meg egy tisztesseges gepfeltoresre se tudlak ravenni benenteket, a sajat pingvines izeim meg eppen aramszunettol szenvednek:- )))
udv
neduddki
mod: Robibab beszes marhasagokat:- ((( jo ki argonso abalka:- ))) es emg szip vilagos is van:- )))
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ilyen is régen volt mint most. Annyira meleg van, hogy bármennyire álmos vagyok, egyszerűen nem tudok aludni, mert ilyenkor telibekapja a szobámat a nap, és forr minden. A fotelba - ide a gép elé - is csak nagy rákészüléssel tudtam leülni, mert mióta a napocska előbujt, azóta süti szorgosan... -
parandroid
félisten
Az a Linux, az valami pingvines játék, ugye?
Én a helyedben Bálint vagy Batman kollégákat uszítanám magamra. ŐK szoktak ezzel a pingvines izével játszani, és lehet hogy még azt is tudják, hogy melyik az a 135-ös port.
Bár most perpill egyikük sem elérhető.
Esetleg kedves bárónk is szívesen nekilát feltörni a portjaidat, ha megkéred.
p -
Racecam
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Van akornyekeden egy jol felejtel linux szerver??? meg ken nmap-olni a szip uj szuzfallamat:- )))
udv
neduddki
mod: NEM, de kibal;tazott sok dogom vna mara, du be az egetem, de eg meg virnyot kine cserelni... de eobb ki kene proalni hogy birja a srapat az uj dog:- )))
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
Racecam
nagyúr
Egyetértek. Mivel most ''véletlenül'' otthon voltam, csak azért maradtam ilyen sokáig, hogy a szobám lehűljön 28.8°C-ról, 26.4°C-ra. Így már bepróbálkozhattam az alvással.
Xpod: Miért, akik vízesés alatt alszanak, azokról nem ömlik a víz?
u.i.: Most akkor elkéstél?
peterkeT: Itt van mellettem a szobámban....
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
Mondjuk ez azokra nem vonatkozik, akik vízesés alatt alszanak.

-
parandroid
félisten
-
Xpod
addikt
-
Kidus
őstag
-
Ganger
aktív tag
-
Xpod
addikt
-
Ganger
aktív tag
Vasarnap nem alszik sokaig senki?
8 ora van meg csak, vagy mindenki sztahanovista?
vagy kocka? -
Xpod
addikt
-
tiv83us
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
Kokkantas
senior tag
-
tiv61us
őstag
na latod, en sosem tudom

most ez nem vicc rendszeresen meg kell neznem az oramon, de azt nem hiszem el es akkor a telefonom
de ugy szep az elet ha zajlik, dolgozzunk amig tudunk, aztan majd elgolfozgatok floridaban
ps. nehogy sajnaltatasnak vedd , en szeretek a hotelszakmaban dolgozni, elvezem
bar sok a stressz, sokszor kivagyok mint a liba de nekem bejon
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
-
Racecam
nagyúr
-
tiv61us
őstag
drukkolas az meg van ezerrel
kozben elment a netem amugy
a kidolgozott felsotested izgathatja oket
nem sok joval kecsegtethetlek
telapo, itt az eltelt evek alatt egyet szoktam meg, minden nap egyforma, a szallodaiparbvan plane, van offod, meg hogy dolgozl, de hogy ez kedd vagy vasarnap
tok mindegy
de igy nem varom a penteket es nem zavar a hetfo
most pl 110 szazalekon megy a Hotel, igy valoszinuleg olyan 14x 10 orat lehuzok zsinorban
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
Kokkantas
senior tag
-
Kidus
őstag
-
Racecam
nagyúr
Egyem a kis szívét a drágának, annyira sajnálom, hogy még szombaton sincs nyugta szegénynek.

Szóval kellene valami jó modszer az elriasztásukra, mert a meztelen felsőtestem látványa nem vált be, csak még agresszívebbek lettek...
u.i.: Én drukkolok!
u.i.2: Vetkőzzek tovább, hátha halálra röhögik magukat?
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
-
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Kidus
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
tiv61us
őstag
azt meg el szerettem volna mondani, hogy errol a RI/OS 5 rol mindig egy del-amerikai katonai puccs jut eszembe
en legalabbis ilyen fedonevet adnek neki
na magameva teszek egy sort asszem megerdemlem
azert be kene vezetni, hogy az off topicbol at lehessen emelni a komolyabb szakmai hozzaszolasokat
szvsz mar addikt lennek
na mind1 -
Racecam
nagyúr
Csak a magad nevében beszélj!!!

-
burgatshow
veterán
-
tiv61us
őstag
az mas, en a Da Vinci kodnal meg a THC kodnal leragadtam
de megnezem ezt a PHP-t is majd -
Racecam
nagyúr
Ne csak álom legyen, dolgozz rajta, hátha előbb leszel kész vele, mint Parci!

-
burgatshow
veterán
Bárcsak azon dolgozhatnék én is!
Szép álom lenne. A saját kis motorocskám lesz 1xer ha kész lesz. 
tiv: Pedig sztem ez egy szép tiszta PHP kód!
Na én meg el aludni. Holnap kocsi takarítás, hétfőn meg meló! :S Bár így sose leszek kész de most nem tudok gondolkodni és gépelni. Fáradt vagyok na. Lejártam a lábam Pesten az Andrássy út és környékén.
Good night to all of you!![[kép] [kép]](http://forums.invisionpower.com/style_emoticons/default/sleeping.gif)
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Min dolgozol, ez már a RI/OS 5?

-Mike-: Ez most miről jutott az eszedbe?
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
hude ronda ocsmany, na tol mencsen meg az eg:- )))
udv
neduddki -
tiv61us
őstag
hat ez furabb a szarnal

en kerek elnezest
-
burgatshow
veterán
Nem nem, dolgozok. Pontyosabban dolgozgatok! Ilyenkor lehet a legjobban mert kuss van a házban. Senki sem basztat.
Hegggesztek: [link] -
Racecam
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
tiv61us
őstag
a klotyon netezel?
-
Racecam
nagyúr
Midet piszkáljam meg?

Pont ma volt a felvonulás előttetek, és Te ilyeneket kérsz tőlem?
t|-|om!: Mit heggesztesz, szobrot magadnak? Nem lesz az még egy kicsit korai?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
u.i.: Nem besértődni, az érzékeny lelkeddel, ez csak egy rossz poén akart lenni!
tiv61us: He-he, ez is jó volt...
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
Mi a fenét hegesztesz ilyenkor? Vagy totál hüle vagyok és nemértem, hogy mit akarsz írni oda.
-
Winner_hun
félisten
Kéne

mod: úgyse leszel egyedül
[link]
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
neduddki
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Miért, ha egyedül lennél félnél?

-
burgatshow
veterán
Azt hittem már csak 1edül vagyok!
Aludjál vazze!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
Király, kösz

-
burgatshow
veterán
Én nagy százalékban balkezes egyébként kétkezes.
Egyedül írni nem tudok jobb kézzel, minden mást (egerészés jobb kéz pölö).
Winner_hun #3927: Nem kamu megcsináltam a hajtogatást.
Más: Bementem Pestre a Múzeumok Éjszakája miatt, de végül 1 múzeumba sem mentem be mert akkora sor volt, h talán még most is ott állnék.
Majd megnézem Őket máskor. 
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
-
Winner_hun
félisten
Kinek van kéznél egy 20 dolláros?
Tudom, hogy régi, de érdekelne, hogy nem kamu-e
[link] -
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
tiv61us
őstag
vazze az ice tea itt nepital, vedelik minden kaja elott kozben, utan
jo vacsorahoz mar nem annyira
a klima az meg ugy jar egy lakashoz mint a falak, meg az ajto
bar ma beszoptam elromlott a hotelben, es qrwa meleg volt
ps. persze itt akkora klimak vannak, hogy a multkor egy jegesmedve megfagyott miutan betert egy nyitvahagyott lakasba
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Azert jo latni, hogy meg vannak, akik szeretnek muzeumba/kiallitasra jarni. En drukkolok, hogy a Muzeumok Ejszakajan minden egyes resztvevo tarlata/muzeuma/galeriaja/es a tobbi ugyanilyen sikeres legyen, mint ma este. Remelem nincs olyan, amelyik uresen all es egy oreg nenike varja, hogy valaki vegre jojjon, mert akkor elbognem magam

-
Racecam
nagyúr
-
Kidus
őstag
-
LOTR
addikt
csíkosfejű nádiposzáta?

jóvan éppen most volt a reklámba, aztán közben ''tanulok'', megyek is a géptől egy pár percre
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
En balkezes ( nem ketbalkezes )

Hanyan vagyunk meg? ( nem, nem nyitok neki topicot, bar amilyen elvetemult emberek vannak manapsag, az is lehet, hogy mar van neki )
Koki: ebbol sajna nekem nem derul ki, hogyan fogom tudni megnezni, de orulok, hogy meg nyilvan tartjak a neten.
Sajna majdnem kizart, hogy valahol meg lehetne venni
-
Tithian
őstag
-
Kokkantas
senior tag
-
Kokkantas
senior tag
-
Kidus
őstag
Nem csak jobb eredeti hanggal, de hasznos is.
Sok szofordulatot lehet tanulni belole, nameg kiejtest. Hozza lehet szokni hamar, en mar csak akkor nezek feliratot, amikor Will Smith szeru karakterek nyomjak olyan szinten, hogy a szajmozgasat se birom kovetni
A legtobb film nagyon jol ertheto, amit meg nem ertesz, azt lecsekkolod a feliraton.
Hatrany, hogy nagyon sok felirat boduletesen szar, esetenkent koze sincs a szoveghez, de egy ido utan ezt is fogod tudni, igy plusz poen is lehet
mod: regi Robin Hoodhoz senki semmit? Lehet, hogy csak en emlekszem erre a filmre?
-
ToBeY
nagyúr
-
Kokkantas
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
-
Kokkantas
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
-
Kokkantas
senior tag
-
Kidus
őstag
-
ToBeY
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
MI a jo qva elt van mostanabn a ZA-val mijjert doglik bele az osszes telepites a gepekbe???
meg rohatt vinydoz minek autantikal ujra??? mar egyszer megcsinalta szaz eve... /de ez nem erdeks a ZA erdeksebbb grrrrrrrrrr:- ((((((((/
udv
neduddki -
Xpod
addikt
Üdv
Bár nem tudom hiányoztam-e valakinek, de még itt vagyok.
Igaz fáradtan, de benéztem. Dúrva ez a 10 órázás. -
VladimirR
nagyúr
hubazz, ehhez ekkora belso ero kellett, hogy legyurve fajdalmadat, ezt ird ide, ne pedig a sztorit
az egymast koveto 6 db gonosz szmajli mutatja, mekkora is az emiatt elszenvedett tores ;p
Aktív témák
-
4000 - 3901
5003 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 32
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p045.gif)