Hirdetés
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Én 7 éves koromban ('83) cigiztem a városligetben (nem tüdőre, de akkor is ), f*sz és társai már megtalálhatóak voltak a szókincsemben, középiskolában tökrészegen Sex Action szövegeket űvöltöttem Vác csendes kis utcáin, temetőben jöttünk össze a csajokkal... Soroljam még?
Mindezt nem most, hanem az előző évezred utólsó két évtizedében. Közben egész normális családom volt (van) és elolvastam néhány ezer könyvet is.
Szerintem nem sokat változott az ifjúság, csak talán picit jobban szemelött van, esetleg mi nőttünk fel csendben. -
deniro2
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vááá, Csernobilban betartották az előírásokat? Nem? Nalátod. Igen? Akkor mégsem csak ez számít. Semmi gond az atomenergiával, de ismerjük már el, hogy bazi nagy bummokat lehet vele csinálni és az ördög soha nem alszik.
-
deniro2
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért azt ne találjuk már ki, hogy hú de ártalmatlan és veszélytelen volt a csernobili reaktor felrobbanása... Igazad van abban, hogy az atomenergia megfelelően hasznosítva környezetbarát, de attól még potenciálisan a legveszélyesebb dolgok egyike. Ez két külön fogalom: környezetbarát és veszélyes.
-
deniro2
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Tavaly nyáron arra ébredtem, hogy a gázkonvektór irányából furcsa neszek jönnek. Feloltottam a villanyt, amivel halálra rémítettem az édes kis denevért, aki a 40x40-es fürdőszobaablakomon besettenkedett a lakásba. 15 percig űldöztem a felmosófával, közben a barátnőm sikoltva fúrta az arcát a párnájába. Végűl szerencsétlen állat bemenekűlt a fürdőbe és a szennyestartón pihegett, láthatóan nem volt már ereje szárnyra kapni. Megfogtam egy törölközővel és kiengedtem az ajtón. Kellemes kis nyáresti élmény volt.
Éljenek a bőregerek! 
-
deniro2
senior tag
Elvileg a biztonsági őrnek annyi joga van használni a fegyverét, mint bárkinek, akinek van fegyverviselési engedélye. Komolyan szeretnél olyan világban élni, ahol nem csak lelőhetnek az utcán mondjuk rablás szándékával, hanem még azon is aggódhatsz, hogy milyen degenerált igazságosztó kapott lehetőséget, hogy rosszúl mérje fel a helyzetet és lője le azt , akit nem kéne? Minimálisra kell csökkenteni az olyan szituációk számát, ahol egy ember belátásán múlhat, hogy ki él és ki hal.
Kalandor : 2575 is fotónyomtató, pc nélkűl is tudod használni, nézd meg a hp oldalán, de szerintem ez a jobb választás.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Ez nagyjából ok. Viszont szerintem egy 6 osztályos biztonságiőr ne döntsön senki életéről, még akkor sem, ha számára nagyon egyértelmű a helyzet. Legutóbb már a banki alkalmazott is kapott pár golyót, legközelebb meg egy ideges őrnek talán akkor jár el a keze, mikor a kabátomba nyúlok a tárcámért.
-
deniro2
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez mind frankó, csak az a baj, hogy a büntetés kiszabása nem hit, hanem bizonyítás kérdése. A legtöbben ezen akadnak ki, hogy valaki nem kapja meg méltó büntetését, annak ellenére, hogy nyílvánvaló a bűnössége. Na, igen, de ezt bizonyítani is kell, mert, ha pusztán érzésből küldenénk az embereket a villamosszékbe, akkor még a mostaninál is nagyobb korrupt szar lenne a vége. Pont ez a töketlenkedés véd téged és engem attól, hogy ok nélkűl kisebb eséllyel kerűljünk dutyiba, mégha a szomszéd fúj is ránk és azt állítja, hogy lelőttük a kutyáját. Ha nem lehet egyértelműen nem lehet bizonyítani valaki bűnösségét, akkor vélelmezni kell az ártatlanságát. Ez van. A halálbüntetéssel pedig egyetlen probléma van, mégpedig, hogy nincs rehabilitáció, pedig sokszor kellene...
Aktív témák
- World of Warships
- Háztartási gépek
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Autós topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...