Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Én akkor akadtam ki, amikor a zengői lokátor ellen tiltakozott a sok hülye.
Az nem zavarja őket, hogy máshol illegálisan sok ezer, meg sokszázezer fát vágnak ki. Az nem, ugyan minek zavarná őket?
De amikor az ország biztonságáról van szó, az a pár fa hirtelen szent és sérthetetlen lett. Gratula, sok nagyokos.
Azt sem értem, hogy miért tiltakoznak az atomenergia ellen. Nyilván megvannak a hátulütői (terroristaveszély, esetleges robbanás, az hulladékot nehéz tárolni), de környezetbarát, és szerintem ez irányban kellene előrehaladni. -
Kidus
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Az egeszseges kornyezetvedelem hatara szerintem ott huzodik, hogy a felesleges oles es pusztitas ellen tiltakozzanak.
Ha van mas megoldas is, mint a bunda ( foleg veszelyeztetett allatok bundaja ), akkor igenis tessek elfelejteni, hogy par fain kabat miatt pusztitsanak egy allatfajt.
Tigriseket pl. a bundajuk, karmaik, es meg ki tudja mi miatt vadasszak, kizarolag azert, mert egyes tevhitek szerint gyogyito hatassal rendelkeznek a testreszeik ( csontjaik is ), a bundaja meg jol mutat.
Ezt csak ugy lehetne kivedeni, ha arra is hangsulyt fektetnenek, hogy oktassanak, es ezeket a tevhiteket eloszlassak, mert amig az emberek ilyen baromsagokban hisznek, addig lesz kereslet a tigrisre, tovabbra is olni fogjak oket, es ez csak 1 allatra volt pelda, sok mas esetben is ez a helyzet.
Nem kellene feltetlen kornyezetszennyezo anyagok hadat hasznalni, ha van mas megoldas.
Nem kellene feltetlen hofeher papirra irni, ha az ujrahasznositott papir elerheto, es teljesen jo.
Nem kene olajbol uzemanyagot hasznalni, ha van mas megoldas is ( es van tobb is ugye ).
Viszont itt a penz beszel, es a hatalom. A masik fele pedig tudatlansag, vagy epp leszaromsag.
Van sok minden, ami ellen lehet(ne) tenni. Csak esszel kene, nem festekkel leontos es egyeb botranyt kelto megoldasokkal.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- XPEnology
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest