- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Én akkor akadtam ki, amikor a zengői lokátor ellen tiltakozott a sok hülye.
Az nem zavarja őket, hogy máshol illegálisan sok ezer, meg sokszázezer fát vágnak ki. Az nem, ugyan minek zavarná őket?
De amikor az ország biztonságáról van szó, az a pár fa hirtelen szent és sérthetetlen lett. Gratula, sok nagyokos.
Azt sem értem, hogy miért tiltakoznak az atomenergia ellen. Nyilván megvannak a hátulütői (terroristaveszély, esetleges robbanás, az hulladékot nehéz tárolni), de környezetbarát, és szerintem ez irányban kellene előrehaladni. -
Kidus
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Az egeszseges kornyezetvedelem hatara szerintem ott huzodik, hogy a felesleges oles es pusztitas ellen tiltakozzanak.
Ha van mas megoldas is, mint a bunda ( foleg veszelyeztetett allatok bundaja ), akkor igenis tessek elfelejteni, hogy par fain kabat miatt pusztitsanak egy allatfajt.
Tigriseket pl. a bundajuk, karmaik, es meg ki tudja mi miatt vadasszak, kizarolag azert, mert egyes tevhitek szerint gyogyito hatassal rendelkeznek a testreszeik ( csontjaik is ), a bundaja meg jol mutat.
Ezt csak ugy lehetne kivedeni, ha arra is hangsulyt fektetnenek, hogy oktassanak, es ezeket a tevhiteket eloszlassak, mert amig az emberek ilyen baromsagokban hisznek, addig lesz kereslet a tigrisre, tovabbra is olni fogjak oket, es ez csak 1 allatra volt pelda, sok mas esetben is ez a helyzet.
Nem kellene feltetlen kornyezetszennyezo anyagok hadat hasznalni, ha van mas megoldas.
Nem kellene feltetlen hofeher papirra irni, ha az ujrahasznositott papir elerheto, es teljesen jo.
Nem kene olajbol uzemanyagot hasznalni, ha van mas megoldas is ( es van tobb is ugye ).
Viszont itt a penz beszel, es a hatalom. A masik fele pedig tudatlansag, vagy epp leszaromsag.
Van sok minden, ami ellen lehet(ne) tenni. Csak esszel kene, nem festekkel leontos es egyeb botranyt kelto megoldasokkal.
Aktív témák
- GARANCIÁLIS RTX 5060 ACER NITRO GAMER LAPTOP - i7 13620h, RTX 5060
- 27" AOC Q27G3XMN Gaming MiniLED "1100Nit" (Garanciás)
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 32 Gb Gb G.skill Trident Z Royal Silver 3200 Mhz CL14 Beszámitok! (16 Gb-ra bontom igény szerint)
- Dell Latitude 3510.15'6 Fhd IPS/I5 10210u/8Gb Ddr4/256Gb nvme/jó akku/gyári töltő
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest