Hirdetés
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Na jó, én bevállalom akkor: szeretnél beszélni róla?

Csak mert úgy tűnik nagyon ki akarod önteni nekünk a szíved a nyomókötéstől elszenvedett sérelmeidről.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Grafiqs
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
A lágy iróniát.

-
Racecam
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Menjetek le a Boglári camping-be, az ott van a kikötőben, láttok sok hajót, és legalább jó szar. Bár a fene tudja, minden esetre vízparti.
![[kép] [kép]](http://www.mvkkvar.hu/digitalizalas/kepeslapok/Balatonboglar/130.jpg)
A camping ott van a hajó mögött, a fák között.
Izgalmas hely. Ha vihar van legalább rinyálhattok, hogy rátok dől-e egy fa!
u.i.: Biztosan fasza lesz bárhová is mentek, feltöltettem idén nyárra a Balatont vizzel, mert már megnőtt a gyerek...
u.i.2: Ja, itt van a campinges kép nagyban.... [link]
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Dehogynem. Lágyan símogatja a bal arcom. Csak egy kicsit érces volt így lassan nyomókötés is kell rá.

-
TexT-BoY
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
nem
bármilyen hely jó vonattal legyen megközelithető az a lényeg. -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
ott azon a vizes, tavas reszen
-
TexT-BoY
addikt
Srácok nemtudotok valami tuti campinget balatonon? egy bő 25fős társosággal lemennénk.
-
Grafiqs
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
3-3 (nap/szabi) dolgozom. Nagyjából ugyanannyi munkaidôben. Több zséért. És pörgôs változatos és kreatív az új meló. Egy kicsit jobb munkakörülmények között.
-
ngabor2
nagyúr
egy rohadt apt-get dist-upgrade kavarásai miatt nem tudom megmutatni, hogy hogyan nézett ki a kajám, mielőtt megettem. pedig jól is nézett ki, és finom is volt.
kb. 2 óra múlva irány a vonat, és nyíregy. buli ezerrel
-
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Jah.

Meg még nagyon sok minden másért is.
-
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Úgy néz ki!

-
burgatshow
veterán
Bocsi, csak be kellett szednem a ruhákat, közben kiteregettem a görényem cuccait (amit persze 60 fokon mostam) és azóta beraktam még egy adagot!
Szerintem nincs még 1 tinédzser aki ennyit mosna nap mint nap. És mielőtt félreértés történne, nem csak a saját cuccaim vannak a motyógépben.
-
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
A sírfelirat pedig: akit megevett egy (vér)nyúl... muhaha
-
Den
veterán
most néztem, az rtl klub-on felül ki van írva hogy németország - svédország 16:40
durva meccs lehetett... -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Dehonnem... Rá kellett jönnöm, hogy utál. Megtámad a lakásomban! Vérnyúl!!!
A kisszobát lefoglalta a sajátjának... Vega pedig sosem! Inkább a halál!
Péter: igen, siessetek gyorsan! Ha mégsem, legfeljebb segítetek lecsót csinálni.
Tom: akkor mégis, miből? A környéken szerintem csak nekem van nyulam... Úgyis melege van, látom rajta, legszívesebben levenné a bundáját.
Öt év?
Oszt méé halna ki szegény Ping? Ippeg hogy méretes méteres szörny lesz belőle. 
Sipi
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hehehe, ez jó vicc.

peterkeT: Attól függ, mikor megyünk. Ha 5 év múlva, addigra Ping szegényem lehet, hogy bedobja a törülközőt. -
P.H.
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Gyurcsány Ferenc azt izente
elfogyott a regimentje
Ha még egyszer azt izeni
Mindnyájunknak kell tejelni
Fizess, mert a hazának szüksége van rád![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Semmit, ha írásban, ajánlva küldenek felszólítást, akkor komoly a dolog. Addig semleges minden. -
P.H.
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Az ösztöndíjra lehetett kapni, fizetésszerű átutalásnak minősült. Pénzt meg nem hagyunk senkinél, ha van neki felesleges, és felajánlja (legalábbis én nem). A teljes mínuszra volt havi 2xx Ft kamat. Bőven nem voltam már egyetemista sem, amikor visszavették. Bár csak 8K-ról volt szó.

-
burgatshow
veterán
Eagle: Nincs mit! Egyébként én is ezt használom mindenre!
Csak 1xer poénból nézd meg az About-ot és várd ki míg legörget a magyar translation fixed-hez és nézd meg kinek a neve van ott. 
Kokkantas: Ülök este a gép előtt, egyszer csak SMS. Mondom mi a manó? OTP Bank? Há' lehidalok. Benne a duma. Áhh mondom nem foglalkozok vele, mert:
1. az sms-ben szerepelt határidő már lejárt
2. nincs is szk-m.
P.H. Én szándékosan nem kértem mert ismerem magam!
Amíg van addig költjük!

-
Eagl3
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Thx, pont erre volt szükségem...

-
Kokkantas
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nekem is küldtek, de nemfoglalkoztam vele. Engem szeretnek az ilyenek tavaly nyáron félreutalt pénz kaptam a számlámra. Én már nemcsodálkozok semmin sem.
-
P.H.
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Simán volt több évig OTP-Junior számlám, A-hitellel. Viszont ott nincs havi törlesztőrészlet.
Bár én minden ilyen esetben kivárom az írásbeli értesítést is. Az SMS nem éppen a leghivatalosabb forma ilyenekre. -
burgatshow
veterán
Ilyet én is kaptam!
[link] A legjobb az egészban az az, hogy Junioros vagyok, tehát a számlám nem kezdődhet mínusszal. Vagy lehet, h igen, de nekem még sosem sikerült!

-
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Én most perpill még csak kajára sem bírok nézni annyira nem vagyok éhes. Igaz köbö 1 órája keltem mert hát ahogy mondani szokás, aki éjjel legény az nappal alszik!

2kor értem haza egy buliból!
-
neduddki
nagyúr
HI!
KIB.....ALTAZOTT JO VOLT A TEGNAP ESTI TUZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!
vaaaaaaaaaaaaaaaaa
aki ott vot az tugya ki nem az sajnahassa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
udv
neduddki -
parandroid
félisten
Ha már mindenki blogol:

Megvolt a féléves leltárunk. Első blikkre minden rendben ment, kiértékelés majd hétfőn. Mára elég volt ennyi. Ja, és túl vagyok a füstölt sonkás tojásos lecsón héjában főtt krumplival és a meggyes sütin is. Most megyek kávézni.
p -
tildy
nagyúr
Üdv mindenkinek Egerből!
jo helye vagyunk, most epp az egyik uszoda ingyenes termialjarol irok. Baromi szep varos,csodalom , hogy eddig nem szerettem. Na mentem is strandolni -
burgatshow
veterán
Megdhöglöthök mindh!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mockos népshég! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Loretto
veterán
No véget ért a ''vizsgabuli''...
Azért jó látni hogy a kor cseppet sem számít az lazulásban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
deniro2
üzenetére
Tegnap éjjel még meg sem gyújtottam, már vártak az ablaknál.
Csinálhattam akármit (tapsoltam, felszólítottam őket távozásra, a kezemmel heves mozdulatokat tettem), le sem szarták, csak jöttek újra és újra.
Az életem kell nekik, tudom.
És addig nem nyugszanak, amig el nem veszik.
u.i.: Nem tud valaki valami jó, ultrahangos denevérriasztót?
Vagy tolmácsgépet legalább, hogy megkérdezzem mi a faxot akarnak?
Kokkantas : Nem idomítani akarom én őket, hanem, hogy eltűnjenek. Gondolod, hogy majd még közös kunsztokat is tanulok velük?
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
deniro2
üzenetére
De ezek (mert ketten vannak, egy fiú, és egy lány.... esetleg két fiú, vagy két lány.... , mindegy ketten vannak és kész), nem settenkednek, hanem egyenesen felém repülnek, ahogy ott tornyosulok az ablakban, és centikre a fejemtől fordulnak. A rovarháló a végső védelmi vonalam, mi van ha azt áttörik?

Mit akarnak tőlem?
Nagyon félek...... -
deniro2
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Tavaly nyáron arra ébredtem, hogy a gázkonvektór irányából furcsa neszek jönnek. Feloltottam a villanyt, amivel halálra rémítettem az édes kis denevért, aki a 40x40-es fürdőszobaablakomon besettenkedett a lakásba. 15 percig űldöztem a felmosófával, közben a barátnőm sikoltva fúrta az arcát a párnájába. Végűl szerencsétlen állat bemenekűlt a fürdőbe és a szennyestartón pihegett, láthatóan nem volt már ereje szárnyra kapni. Megfogtam egy törölközővel és kiengedtem az ajtón. Kellemes kis nyáresti élmény volt.
Éljenek a bőregerek! 
-
Racecam
nagyúr
válasz
Kokkantas
üzenetére
Ez most olyan volt - megpróbálok finoman fogalmazni, hátha kiskorúak is olvassák -, amikor az egyik kollégám, akiről köztudott volt, hogy meleg, mint a frissen sült cipó, azt találta mondani, hogy ha lekapcsolod a lámpát, a sötétben nem mindegy Neked, hogy ki elégít ki orálisan?
u.i.: Persze Ő nem volt tekintettel az ifjúságra, ezért kicsit keményebben fogalmazott.
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
Meg tudja azt itt valaki mondani, hogy miért ''támadnak meg'' állandóan a denevérek, ha odamegyek az ablakhoz cigizni?

Tagjai a dohányzásellenes ligának, vagy mi a fakk?
Mindig összeszarom magam miattuk, ezért úgy utálom őket.... Ezek képesek lennének meggyilkolni!!
Félek.......
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
eccaka van alszik minden modi
bejott nekem is, es en is tobbszor belevagtam meg vegigolvastam
a film is megvan
de ugy idezet nem maradt meg
van par konyv amit szinte kivulrol, mert tizszer is
amerikai irodalmat rengeteget olvastam, amerikai haborus filmet, II.VH, Vietnam sok megvan es jok
ps. az en bibliam Esterhazy Harmonia Cealestis, ha akarod elmeselem szo szerint
szakad az eso, es nincs sorom, a kocsim meg a garazsban ami messzebb van mint a sorlelohely
ez a kentucky parkolas szempontjabol maga a csod
metro meg nincs -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Akkor az lehet a baj.
Én fiatal koromban (hmm..., ez elég hülyén hangzik), szinte faltam a könyveket (na ja, akkor még nem volt Internet...), a 22-es csapdáját kb. 12 éves koromban próbáltam meg elolvasni, de 20 oldal után félredobtam, mert egyszerűen nem értettem az egészet. Később (néhány év múlva), a környezetemben (magyarul a haverok), nagyon sokat beszéltek erről a könyvről, idéztek belőle, és közben jókat röhögtek. Ekkor elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, én elolvasom ezt a könyvet. Úgy látszik addigra fogékony lettem az iróniára, mert szinte faltam az oldalakat, és mikor a végén letettem, azt gondoltam magamban, ez a legjobb könyv, amit valaha is olvastam (pedig volt jó néhány a világirodalom remekeiből is), és sajnáltam, hogy vége van.......
Marha jó így blogot írni ide az OFF-ba, mert itt legalább reagálhatnak is rá....
Gondolom nagy igény lehet rá!!!
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
mentsegemre szoljon kozel 30 eve olvastam es tobb mint 20 hogy lattam
alapmu, de megmondom oszinten nekem annyira nem jott be, jo a temaban az elso 10-ben ott van az igaz, talan
ja, ha hozzateszed a bombazotiszted en akkor is a gyaloggaloppra szavaztam volna
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Frissen feltolt videó a táborból:[link]-nekem ez jobban fexik, mint a PH!
. -
Kanczy
veterán
ciki bum-baszta pappomdzsibáj cikiri bumbum

-
Lord Zero
addikt
[zárójel]
ma négy éve (majdnem órára pontosan) a kisfiam úgy döntött, h aprócska tüdejének addigi vízhűtését léghűtésre cseréli - és megajéndékozott bennünket az ő mai napig tartó csodájával, melyet sem itt, sem máshol leírni nem tudok
boldog napocskát neki
[zárójel/] -
sharpapa
senior tag
csönd
igen először linkeltem, aztán jegyzettömbben ki akartam cserélni a [L]-t [IMG]-re, ez meg kicserélt minden l-t. én hülye.
á hagyjuk fáradt vagyok ehez
, edzőtáborból jöttem haza, egy hete nem voltam gépnél, és amugy se vagyok rutinos zseni...lényeg hogy a videón sírtam azt kész.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
google rulzz => Bovebben: [link]
-
szatocs
őstag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Azt csak dokumntumra használtam, arra jó volt.
-
sharpapa
senior tag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
nem fejeltem meg, a bukfencből fellálltam, és indultam a következő ugrásra.
-
sharpapa
senior tag
Bemutatón bénázok:[link]-ez csak azoknak szólt akik szerint egy b.zi tornász vagyok aki nem tud semmit és arra kemény...akinek szólt az tudja.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ki az a leányzó a Coca-Cola Light reklámban???

-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
nem rossz de en mar beleszerettem az Appalchebe, ott Asheville korul lattam olyan kerokat.... a hegyoldalban
szoval ott szeretenem folytatni par ev mulva es vegezni is, azt egy kicsit meg kesobb
Persze nem ragaszkodom North Carolinahoz, lehet Tenesse, Virginia is, majd kiderul
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Videós, mozgóképes topik
- PlayStation 3
- Battlefield 6
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Home/Nest
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)