Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
csak szolok: a katasztrofavedelemnek ez egyebkent is feladata, annyi kulonbseggel, hogy most jol eltulozza a media az egeszet (biztos uborkaszezon van)
lehet 1-2 ora mulva kimegyek, setalok egyet a faluban, es hangosan rohogve mutogatok majd mindenfele -
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
para nálunk is van, ha megint viszi a vihar a tetőt, akkor komplett tetőcsere lesz, elfogyott a tartalékba elrakott tetőcserepünk a tavalyi viharban

-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Jó kis időt mondanak. A katasztrófavédelem, a rádió mind mondja, hogy készüljünk itt miskolcon és környékén, mert estére hatalmas vihar várható, jégesővel, szélviharral.
Ez tényleg lehet, hogy komoly lesz, ha a katasztrófások is bejelentették.
Bent a városban már egy csomó kocsi le van fedve, itt a faluban is láttam már párat. A nissant beraktuk a garázsba, a kis Fiestát meg letakartuk paplannal, plédekkel, meg kartonnal. -
Esmein
nagyúr
Kész, tuti meg fogok őrülni ettől a hangkártyától. Akad recseg a hang egy teljesen friss rendszeren. Vírusom spywarem nincsen. Amint feltelepítem és elinítom az avant browert csodálatos módonmegjavul a hang ha nincs megnyitva lap akkor is. Iexplorerrel nem megy hiába ugyanaz az engine. Agyam eldobom.
-
MarKoo
addikt
Nézd tovább. Én se próbálkoztam eddig ilyen képekkel, de ha egyszer rájössz hogy kell, hamar elkezdenek körvonalazódni a háttérben levő dolgok. Először nézd a kis lovas képet és utána az oroszlánosat.
Egyébként az a legkirályabb, hogy ha már egyszer megvan a kép, forgathatod jobbra-balra, fel-le, előre-hátra a fejed, az ábra megmarad, csak olyan mintha kicsit mozogna.
-
MarKoo
addikt
Mit jelent ha valakinek szó szerint kinyílik a bicska a zsebébe?
-
Esmein
nagyúr
Kínhalál arra aki ezt a cmi 8738-ast kitalálta ...
-
Üdv.
Most, hogy bőrig áztam amíg beraktam a kasszát táskámba és kezdem a szárítkozást, van időm kicsit végigolvasni a mai OT termést. Jó sok hsz született egy-két megjegyzésből.
Lehet csinlnom kellet volna képeket nekem is, egyik percről a másikra tök sötét lett, akkora szél volt az elején, hogy kicsi hijján fellökött bepakolás közben.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem konnyebbek azok (pontosabban az itt linkeltek nem nehezebbek), csak egyszerubb alakzatok vannak rajtuk
kozben meglett ez is:
-What's he doing?
-If you stare at this poster for a few seconds, a hidden picture appears.
BOY: -Can we do it?
GIRL: -Please?
TEACHER: -Go ahead, but hurry, the Easter Bunny's waiting.
- Wow, it's a schooner!
- You dumb bastard! It's not a schooner, it's a sailboat.
- A schooner is a sailboat, stupidhead.
- You know what? There is no Easter Bunny! Over there is just a guy in a suit.
integra: Bovebben: [link]
mas: az emberek mikor hulyultek meg teljesen? az elmult 20 percben ketten hivtak, hogy ''jujujujjj, tornado jon miskolc fele, meg jeg, meg a katasztrofavedelem mar izzitja az embereit''
johogynem egybol vilagvege
egyebkent is, nalunk max ciklon van -
no-0ne
csendes tag
Régen jobban ment, de már kezdek belejönni.

Elsőre tisztára olyan volt a kisoroszlán, mintha plüss maci lenne. Gondoltam is magamban, milyen torz, beteg elme képes ilyesmit kitalálni, hogy széttépet egy aranyos kis plüss macit két oroszlánnal.
Kezdem sejteni, hogy miért buktam meg a tintapaca teszten
A pillangókat viszont én nem látom
Melyik részen vannak? -
neduddki
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
HI!
tok jo itten naluk a tszcseben is szepen eseget es gyonyoruen lehult minden es kititult a jo kis levego:- )))
udv
neduddki -
burgatshow
veterán
Itt is csúnyán esőre áll.
Hozok fényképet. -
tildy
nagyúr
Most mondják, olyan vihar van veszprémben, hogy fákat csavar ki

-
ladybug
őstag
Hello Drágáim. Mi történik veletek? Alig vagyok itt, sok a dolgom, de jelentem beindult a folyamat.
Bár holnap nyugszom meg csak igazán. -
VladimirR
nagyúr
szerintem az egy kistigris akar lenni, meg elotte meg egy pillango (szerk.: az elso ketto is oroszlan lenne? a hatsot egyertelmu8ve teszi a soreny, de a masik ketton eleg zavaro a mintazat)
Kalandor: oops, ha figyelmesen elolvasom, lattam volna, hogy mar irtad a nevet - nem tettem, igy nem is tudtam, mire keressek
[Szerkesztve] -
Integra
titán
feles és egyes
krav maga simán megy szemüveg nélkül is mert csak nagyon messzire nem látok élesen és szerencsére doki aszongya ahogy idősödöm, úgy még javulhat is a dolog.
szóval bunyó közben nem kell paráznom a szemem miatt, max attól hogy béna vagyok és benézek egy fejrúgást vagy horgot ami azért előfordul
de vannak sárcok akik nem ilyen szerencsések, ha szemüvegben vannak, gond, mert ösztönösen a szemüvegük után kapnak etc.. ha meg nincsen rajtuk életveszélyesek, mert nem tudják időben megállítani magukat, egyszerűen nincsen kontroll és nagyon nagy az értelmetlen sérülés veszély
és akkor ott vannak az idióták jó szemmel, akik meg felpörögnek és nulla mozgáskoordinációval rendelkeznek és finom motorikus mozgásból is felejtősek, ők a leggázabbak, hozzájuk kell a legnagyobb türelem
-
Sipi
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Jobb oldalon, az előtérben, az ki/mi? Kis néger gyerek frászban ücsörög?
Tildy: nem a szemed milyenségétől függ. (Illetve baromi rövidlátóknak nyilván nehezen megy.
) Egyetlen egyszer kell sikerülnie, utána megtanulja a szemed, az agyad, hogyan kell. Magyarázni nem nagyon lehet, meg kell érezni.
Sipi
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Ahh, megvan vegre... baszki de gyonyoru

Bevalt a regi modszer, kozelrol neztem, ahonnan mar nem tudtam fokuszalni... onnan gyorsan ment.
mod: hat mar majdnem, kicsit homalyos minden
mod2: igen, megvan az is ( torest is latom ), meg a napsugarak is.....
Kalandor: megeri, mert nagyon szep. Ha egyszer rajottel, onnantol megy a tobbi is konnyen. Nagyon sok ilyen van
-
Sipi
addikt
Hm. Azt hiszem, tudom, hol rontod el!
Ezekből nem kilátni kell, hanem bele! A monitor belsejébe mélyedő képet!
Kidus: idáig tartott?!? Bakker, akkor most éppen könnyekbe ömölve folyik ki a szemed.
Mod: a hátsó ''kerítést'' is látod? Nem tudom teljesen kivenni a háttér végében álldogáló izéket.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Elernyeszted a szemed, és valamivel mögé nézel. Amikor elkezd táncolni a szemed előtt, akkor kezd kialakulni a tér. Ilyenkor fontos, hogy még ne kezdj el fókuszálni, várj egy kicsit! Elvileg nemsokára vagy megjelenik minden, vagy létrejön valami, ami nem 2D, de még nem is a végleges kép. Ekkor már látni lehet a hátsó ''falát'' a képnek. Ha erre kezdesz fókuszálni (olyan 20-30 centire lehet a monitor síkjától befele, valahol a képcsőben), kialakul az előtérben látható figura is. Onnantól arra kell ügyelni, hogy ne nézz ki a 3D ''dobozból'', mert könnyen elveszítheted a fókuszt. Azon belül szabadon nézelődhetsz.
Sipi -
Ricardo
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
Mobilarena-n jövök. Nekem nincs gondom
-
sanyixXx
senior tag
mit ér egy voodoo3 3000 manapság?
-
burgatshow
veterán
Nektek is cseszekszik a fórum, ha a mobilarena felől jöttök? Nekem állandóan visszavágja a proxy, hogy ''Error resolving server's IP address.''

-
kovsol
titán
jaj de jó ez a vihar elötti szélvihar
nem gondoltam, volna, hogy egyszer még örülök ennek -
no-0ne
csendes tag
A sok értelmetlen tüntetés mindig eszembe juttatja az Eastpark 1. ep-t [link]

[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Kiengedtem a vadallatomat, megkaptam a reggeli puszisorozatot, azota azt nezem, hogy felmeteres ugrasokkal tamadja meg a szoba osszes pontjat, fulei lobognak, en meg inkabb felhuztam a labaimat is a szekbe

Semmi nincs biztonsagban tole, imadom nagyon
-
Kidus
őstag
Azert szoltam, mert nem egeszseges felpercenkent uj postot nyitni feleslegesen, ezzel telenyomva a kepernyot, es postokat gyujtogetni.
Mondom mashogy: plz, hasznald a MOD gombot.
mod: sajnos a ban gomb ezzel a szoveggel jar. Bar, ha kukacoskodni akarnek, van benne igazsag, mivel a mar meglevo reged melle csinaltal egy masikat, ezt pedig nem szabad.... dádádá -
tibz03
őstag
A nagy beszélgetésben annyira elmerültem, hogy kihűlt a reggelim, ami amúgy már ebéd. De nekem igazából vacsora. (Na ezt rakja össze, akinek két anyja van!
)
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Most csak sztereogramokat bámulok. 

(