Hirdetés
Aktív témák
-
Chandler
senior tag
az apróhirdetéseknél miért nincs szofver rész? vagy csak nem talalom

-
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Látod, vitted volna magaddal...
De most, sajnos meg kell próbálnom aludni, mert fél 5-kor kelés. (Viszont kurva meleg van a szobámban.)
8![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p045.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Én ne mennék karácsonykor?
Na, abból lenne még csak igazán sírás abban a nagy országban...
Egyébként miért sírnál ennyire, ha kimegyek? Fogok Neked hiányozni?
De drága vagy!
pikula: Ne kurvázd a sántát, nem illik...
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
En utoljara ugy 96 kornyeken vonatoztam Vac-Budapest viszonylatban
ha nem kaptam el valami szlovak expresszt akkor jo egy ora volt
valamikor 120 vagy tobb eve ez volt az elso vasutvonal az orszagban
szinten egy ora menetidovel futott
/amugy tudom az abaj, hogy azon a par km-en felszed mindenkit es olyan 8 megalloja van, lehet 9, most nem szamolok tana, de akkoris vicces volt/
mondjuk ritkan vettem igenybe, de volt hogy bizonyos okok miatt vonattal kellett mennem, merhogy a hazaerkezes ugye nem ment volna autoval
/
errol ennyit
telapo: ez elottem nem kerdeses, sorry, csak az idopontja
lehet iden mar lopikulat sem kapok karacsonyra
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Kajás vagyok!
A konyha meg túl messze. Mint a híd. Ja nem az egy film! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem pörög a topic, azt vettem észre. Mi van emberek mindenki már csicsika vagy mi a túró?
A mávhoz: én napi rendszerességel járok vele suliba és nem tudom. Nekünk már hál' égnek a jobbik fajtából jutott, mert mi azokat az ''újakat'' kaptuk amik már nem bőr?! ülésekkel járnak hanem azzal a műszálas ''plüssel''?!
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Esetleg sokat segítene egy szunyogháló felszerelése...

(Olyan rolós kivitelű, hogy fel is lehessen húzni, amikor nincs rá szükség.) -
piqla
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
''en sokkal rosszabb velemennyel vagyok az utasokrol - megmondom oszinten, a donto tobbseg szerintem nem is erdemel jobbat, mint a jelenlegi lepukkantabb kocsik''
Ezzel teljesen egyetertek. Hiaba ide Combino, adok neki egy hetet, es az osszes kocsi ossze lesz baszva. Megcsinaltak az egesz jol kinezo (bar hasznalhatosagi erteket tekintve ketes) beallokat, azoknak a tamaszkodojukra is ra lett irva greffitisen, hogy geza.
Szar embereknek szart kell adni; es sajnos emiatt a kulturaltabb kisebbseg szivja meg.
Egyebkent tudom javasolni, hogy vegyetek olyan ''negyzetes'' foggantyut (szakszeru) ami a kallereknel van, azzal tudjatok nyitni a kocsikban a legkondi szabalyzokat. Nekem van
-
Kokkantas
senior tag
Salalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaa ébresztőőőő lányok!!!! Már megint nempörög a topic.
-
Tithian
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát igen, érdekes élmény, amikor felszáll egy galeri és elkezdenek csigerettázsni, holott dohányzó vagon nem is jár errefelé. A megoldás kigyúrt kalauz keretében szokott érkezni. A szesztől bűzlő negyven körüli focirajongó, a mindent összevizelő/hányó/köpködö, Nagykállóból frissen szabadult, rémisztő alak, vagy az n+1 gyerekét nevelni próbáló, neveléshez nem értő szülő - akit hallgatva egy pillanatra jó ötletnek tűnik a ''breeding license'' bevezetése - csak néhány a sok-sok tipikus vonatozó közül.
Hát igen. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Tithian
üzenetére
nem kell bemutatni a mav-ot, en is utazok eleget - bar en kevesbe rossz velemenyel vagyok roluk
pl azzal a dolessel, amit irsz, talalkoztam en is, de mivel tulnyomo reszt kanyarban, meg az is megfordult a fejemben, hogy ez szandekos
en sokkal rosszabb velemennyel vagyok az utasokrol - megmondom oszinten, a donto tobbseg szerintem nem is erdemel jobbat, mint a jelenlegi lepukkantabb kocsik
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Lehetne.
Már 3 napja szerenék beszélni az egyik jánnyal Msn-en, eddig ő nemvolt fent és most én nemtok felmenni.
Érdekes a Holland Portugál meccs. Kivi vaok fognak e verekeni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
Arghhhhhhhhhhhhhhhhhh. Nemtudok külföldi oldalakat nézni és még az MSN sem enged fel. Csak a PH! müxik jól.
Inkább maradtam volna Egerben.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Tudnék jobbakat is mondani, ha nem este tíz lenne és nem feszülne a fejem a pozitivista szemléletű tananyagtól, amit az elmúlt napokban beletömtem... Sebaj.

Az elmúlt 9 hónapban 12,000 km-t volt szerencsém vonatozni (szigorúan csak másodosztályon, bár marxista logikával ezek osztályáruló szerelvények lennének). Ahogy a szlogenük is mondja: a másodosztály kényelme nem álom.
Először nem értettem, aztán megértették. Az sem semmi, amikor a vonat belsejében érezni, hogy meg van dőlve a vasúti pálya, s odabent látni, ahogy durván 15-20 fokban meg van dőlve a kocsi. Azt is szeretem, amikor a kis piros ''lefullad'', vagy amikor 10 percig állunk, mert a váltót úgy működtetik, hogy a vonat érkezésekor valaki biciklire pattan, kiteker a váltóhoz, vált, visszajön, s jelez, hogy mehetünk.
De a kedvenceim akkor is a fűtés és a világítás. Nem egyszer nem működött a világítás, s sötét lévén az ellenőr elemlámpával jött leolvasni a bérleteket. A fűtési rendszerben pedig három fokozat van, ebből kettő nagyon forró, az egyik pedig a kikapcs. Borzalmas, hogy az ember örül, ha télen nincs fűtés, mert nem lesz rosszul a kisgatyában is elviselhetetlen melegtől (vagy csak én vagyok hidegvérű, az 50-60 év átlagéletkorú utazóközönséget láthatólag csak ritkán zavarta a szottyasztó meleg).
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Az a gaz, hogy meg itt Ujpesten is vannak, nem is keves. Pedig miota itt lakok, nem lattam egy darab szunyogot sem a kornyeken. Iden eloszor.
Talan a sok eso miatt van, nem tudom.... -
lorcsi
veterán
nálam meg nincs szúnyog

redőnyön meg nem fognak átjönni a kis szarságok
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Ez nem egy rossz ötlet, esetleg költözzetek ki az udvarra, ha minden szúnyog bent van a házban.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Nem tudom, mi van ma? Az összes szúnyog a szobában rán pályázik. Már 4 szúnyogtetem fekszik mellettem.
-
Skipp
senior tag
A Fanta reklámokat én nem értem, vagy ne is keressek bent értelmet?
-
Tithian
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Ne bántsd a MÁV-ot, látod, most sem volt bekapcsolva a fűtés a vonaton, pedig megtehették volna, hogy rátok kapcsolják.
Olyan jó kis fűtéstechnikát alkalmaznak... A másodosztályú vagonokban is van hajszártó-alapú fűtés, ami télen is úgy kiszárítja az embert, de még a szemgolyóit is, hogy a klímabetegség szelétől megcsapva tantorog le a 80-100C-ra felcsavart fűtőtest mellől. A falakon pedig lehet állítani a hőmérsékletet (?), de a tekerő szerencsére semmit sem tesz nehogy az utasok elrontsák.
Az igazán jó ablak pedig a nem nyíló ablak, mert azon nem fog beesni télen sem a hó. Bezzeg mekkora élmény februárban olyan vagonban ülni hajnali ötkor, amiben nincs világítás, nincs fűtés, s csak a becsukhatatlan ablakon át beszűrődő hó zavarja meg a vonat irdatlan kattogását... Romantikus, a Caspar Friedrich-i értelemben.
Tessék többet vonatozni, errefelé 60 km megtétele 90-120 percig tart, de csak hogy le ne égjen a hajunk, s élvezhessük a kopár pusztaság belvíz formálta tavakkal szabdalt látványát.
Hogy on topic is legyek hányós smiley témában:[link] Genmay, mi más lenne. -
válasz
parandroid
üzenetére
Ja és akkor elmondhatom, hogy 1 cm hideg a víz.

Lehet csinálok majd képeket, hogy lássátok milyen kínokat élek át
[Szerkesztve] -
Újabban sem Rececam sem Tiv Sr nincs fenn ilyenkor? Hogy a többi offolót ne is említsem.
[Szerkesztve] -
válasz
burgatshow
üzenetére
Ne robbbanj, drága a falfesték.
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Szerencsére már itthon.
Kint dolgozok a tóparton, szedem a strand belépőket.
A jó sorra meg inkább nem írok semmit.
[Szerkesztve] -
Jó estét/reggelt földrészeknek megfelelően.
Rececam nem késtem el, bár nem sok híjja volt. (5 perc még belefért, főleg, hogy nem volt kint a főnök.
)
A víz pedig igenis ömlik az emberről a vízesés alatt is, mert különben hogy nézne ki
.
PeterkeT: lehet vízesés alatt is aludni, csak akkor már teljesen mindegy az illetőnek.
Tehát ezeket a smiley-kat akarjátok töröltetni:

Akkor most csak a ti kedvetekért egy díszítősor:

Na jó nem csinálom végig, gondolván szegény modemesekre is.
Jelentem a tóban a víz 26°C, a hőmérséklet az én napernyőm alatt 35°C kint parton kb 40°C. Lányok a parton ezrével.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Jóvanna, legközelebbi PH talira viszek neked! De komolyan! Én fogom sütni, mint ahogy a mostanit is!
Tudom, abból inkább nem kérsz. Sebaj, több marad nekem!
-
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Az a szerencséd, hogy nem vagyok éhes...
p -
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Képet kérsz a palacsintáról?

-
Kidus
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha en letiltom a custom smileokat, akkor nem hogy a kep nem jelenik meg, de a szoveg sem, amire bejonne. So az adott szo, vagy par betu helyen egy nagy semmit latok.
Ez elegge megneheziti az erthetoseget.
Viszont ezeket a mozgo cipoket, meg napocskakat, meg villodzo szarokat egyszeruen en nem birom idegekkel.
Ha valakivel beszelek, erteni akarom, amit ir, nem kuzdeni minden szonal.
Igy aztan nem is beszelek senkivel, aki tele van ilyenekkel, megmondom neki, hogy majd akkor irjon, ha kiszedte azt a sok szart a szovegbol. -
parandroid
félisten
-
Skipp
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Megtörtént a figyelmeztetés, nem használt, utána Loretto által felvázolt elköszönés következett be. Sértődés megvolt, fel nem foghatom miért.
ToBeY: de gondolom akkor a sajátjaimat se tudom használni nem? Pár smilemhoz ragaszkodok
-
anaqer
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Azaz nem automatikusan kerülnek fel, hanem átnézik őket előtte, ahogy sejtettem elsőre?
Ja, csak azok a posztok mennek ki amiket bateman aprúvolt. -
parandroid
félisten
A szánin miért nincs hétvégén sose frissítés? Oda mindenki csak melóhelyről postol? Most nézem, hogy van 48 várakozó hír. Azaz nem automatikusan kerülnek fel, hanem átnézik őket előtte, ahogy sejtettem elsőre?
p -
Chandler
senior tag
szerintetek nem nagyon nagy kamu ez a danone actimel fosás?

-
egyébként én is most értem haza Hegyaljáról.
direkt megszerveztem, hogy IC-vel jövök, mert azon van légkondi.
bevitettem magam Szerencsre, (mert csak úgy lehet elérni,
vonat-csatlakozás nincs ám hozzá)
felszálltam a vonatra, hát persze, hogy nem ment a légkondi. cserébe
voltak kis 10 centis ablakocskák, amin valami légáram-szerű be tudott
szűrődni, így csak 36 fok volt a vagonban.
basszus, a síma gyorsvonaton jobb lett volna, ott legalább normál méretű ablakok vannak... igaz, nem lett volna ülőhelyem.
ja, és késtünk is, mert görbülnek a sínek...
MÁV, 2006
(MÁV = Mindig állni és várni)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hazaértünk. Úgy megsütött a nap, lehet napszúrást is kaptam. Kidibaby merre leledzik?
-
Racecam
nagyúr
Egyébként ez a legjobb sírós szerintem:
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/a065.gif)
Ez meg a legjobb hányós:![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/ekelig/a014.gif)
-
Eagl3
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.allfreeclipart.com/smiley/smile7.gif)
Ez elég beteg![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Megyek benyomok a fejembe pár palacsintát!
Muszáj, mert van! 
-
Eagl3
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.goudgrijp.nl/emoticon-3d/Yelling/steamed2.gif)

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/f070.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/e073.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Diszkréten hányós, esetleg?

u.i.: Nincs topik?
[Szerkesztve] -
Eagl3
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor hajrá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
u.i.: mióta kiveséztük a tapsikólós smile-t, azóta ha meglátom felmegy bennem a pumpa, cselekedjetek
-
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Pályázik a halál! Télleg frankón mellé ütöttem!

-
Eagl3
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
De lehetne olyan is ami nem mozog... hasonló mint ami MSN-ben van

Jöhet a topic

-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Na jó, meggyőztetetek. Pusztuljon atapsikolós szmájli.

Eagl3: Nyelvtologatós amúgy van, az jó is.
Még egy homlokára csapós alkalomadtán jól jönne.
Meg tildy szokott linkelni valami táncolva örülőset, az is elég jó.
Meg jó lenne valami földet csapdkodva fetrengve röhögős pl a gurgulázós helyett.
Nyissak topikot Új szmájlikat a Ph!-ra címmel?
Thom: így melléütni... nediddlo babérjaira pályázol?
p -
Eagl3
veterán
Tényleg lehetne bővíteni a smilekat... ez a behodólós, tapsikolós elég tré, lehetne vmi nyelvnyujtogatós még

-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
miert pont a tapsikolos? az mind kozul a legtrebb
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
A tapsikolós a legidegesítőbb szerintem...

Olyan infantilis benyomást kelt, ha valaki sűrűn használja.
És van ilyen lúzer, sajnos elég sok.
u.i.: Ja, és
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Nem, Ő tud helyesen írni - manapság ritka gyöngyszem. Persze ez csak egy a rengeteg jó tulajdonsága között. Rossz meg nincs is. (Nem,még mindig nem tudja a jelszavamat, magamtól írtam.
)
Az egy palacsintasütéssel kapcsolatos vita volt, amiből aztán elég rosszul jöttem ki...
Más: nem lehetne a leborulós, a tapsikolós és a visítós szmájlit törölni a gyűjteményből? Na jó, talán a tapsikolós maradhatna, ha mindenki megígéri, hogy csak indokolt esetben használja.
p -
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Aha. Gondolom kedvesed is ezért tiltott le téged.

-
Skipp
senior tag
Jáááájjjbázzze.
Fellépek msnre, egyik ismerősömmel elkezdek beszélni. És nem értem mit ír!
A következő szavak szerepelnek dögivel: ien, hnap, vt, meek, mek, lnk, frk, lemünk. Ez még csak hagyján ezt értem is talán. Node minden apró szavacska, aminek értelme van át van alakítva ilyen kis smilevé. pl: nap, hát, hülye, hi, jóvan, ok, m betű, o betű, pá.
Soha nem fogom megérteni, hogy minek szótagnak is beillő kis szavakat besmilezni, amik kb minden 2. magyar szóban előfordulnak.
Na de tudom ez legyen a legnagyobb bajom életemben.
-
neduddki
nagyúr
HI!
NAa qva anyat csak lezaertam, de az update muxik:- )))
udv
neduddki -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Attól függ mihez! Lebarnulni, lehet, hogy kevés....
Egyébként ne izgulj, van olyan lista is, ahol csak egyedül vagy.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
/![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)