Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Na, kedveseim... hülye egy világ van. Ma is mire kelek ? Forgalmi vizsga lesz 13 óra körüli kezdettel. Újabban ilyen vizsgákra kilencre kell bemenni. No de ez semmi. Ezt a vizsgát is a szóbeli vizsga utánra teszik, nehogy a magyar proletár inni tudjon. De tud ! Azt meg nem is mondtam, hogy a tegnapi vizsgám ötös lett. 6 órát aludtam

[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Ha Linus Torvalds-ra gondolsz (aki a kernelt fejleszti) ő Minixnek nevezte el anno a programját, ha jól tudom valamelyik amerikai egyetemen nevezték el Linuxnak, de ahogy honnan ez a betűszó nem tudom..
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
na asztamanyana
bar kezdunk feljonni baseballban -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
mer a feher haz kertjeben szilvafa
haggya man telapo
aztan ott fozik helyben a palinkat
ne farassza mar
most megszolalt a gyermeki lelkiismeretem is, hogy a szilvabol lekvart is lehet...
mert nagymamam fozott is, de lehet a dedi
de lekvart sem foznek a feher haz udvaraban
ugyhogy szilfa volt az
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
na csak ugy kapasbol
'Hatalmas eső hullott hétfőn az Egyesült Államok fővárosa környékén az autópályákra, a nagy mennyiségű csapadék miatt helyenként csónakokkal mentettek ki embereket. Kidőlt a Fehér Ház kertjében egy szilfa, több kormányzati épületet bezártak, így a Nemzeti Archívumot is, ahol az amerikai Függetlenségi Nyilatkozatot is őrzik.'
szilfa apukam, szilfa, nem nyarfa... ugyan
meg csonak
ah, haggyuk -
tiv61us
őstag
ne legyel mar konzervativ

amugy nem is ertek egyet, sot protestalok!
szerintem a hajnal nem negyig tart hanem 6-ig
ugy 3-4-tol 6-ig
6-tol reggel maybe 8-9-ig aztan delelott
nekem tok maskeppen volt, de szvsz ez pontosabb
bar lehet az 5 mar reggel 5?
de a negeyd 5 az tuti hajnal
amugy biztos igazad van, mert ugy remlik, mikor annak idejen hazaertem akkor a radiot bekapcsoltam, es azt mondta hajnali 4 ora van, aztan meg reggel 5
de ezt tulhaladta az ido, a hajnal delig tart lecet
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
-
Loretto
veterán
Azt hiszem itt a vihar és a csapadék, a mecsekoldal kezd homályosodni.
-
tiv61us
őstag
reggel 6-kor talalkszunk mind a ketten hajnalban kezdunk
\
atadom, persze szoban, mer hulyen jonne ki ha a 23 eves csemetemet puszilgatnam a hotelben
bash: lehet hogy gyenge volt, de humor volt
lett volna
telapo: akkor is bebizonyitjak, hogy a biro miatt nyertek a franciak
sot a taccsbiro miatt -
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Ha valasztani lehet, remelem alszik mint a bunda, es kipiheni magat.
Nekem tetszik nagyon a melo, a hobbim is ez ( 5 evig puszira csinaltam : ) ) bar meg nem kezdhettem el, amig az oltasokat meg nem kapom, elvileg nem nyulhatok allathoz.
Mondjuk ezt ugysem fogom betartani, valamit muszaj lesz addig is csinalni.
Viszont legkozelebb csak penteken kell mennem.
Addig intezek mast, amit kell, amig van idom ra.
Egyebkent megeri. Nagyon nehez, de nincs az az isten, hogy feladjam. Azt hiszem, o is igy van ezzel.
Ha talalkozol vele holnap, legyszi mondd meg neki, hogy csokolom
-
tiv61us
őstag
nem tudom reggel egyutt kezdtunk, mikor eljottem meg dolgozott, de most meg nincs telefonja igy elrni nem tudom, jovo heten veszunk neki is, mert a regit leadta mikor hazament
szoval vagy dolgozik, vagy alszik, mert a 2 haverja akikkel agyutt lakik azok tuti delutanosok, tehat nem mehettek sehova
tetszik a melod?
ha holnpa melozol inkabb fekudj le
tegnap megbeszeltuk ki kell birni egy kis idot es ez fajdalmakkal jar, de megeri, bar ezt Ti tudjatok
ps.azert a kesi valasz mert elment a netem, kellett itt viharrol filozofalni, itt elektromos vihar nelkuls is elmegy a terero, es mekkora -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Egyszer régen
, a Balatonparton kapott el minket egy olyan vihar (éppen a parton aludtunk, valamilyan okból kifolyólag), hogy közvetlen mellettünk dőlt ki egy 186 éves nyárfa. Kicsit meglepődtünk.....
Persze ez nem érhet fel azokkal a viharokkal amelyek nálatok tombolnak, és egyszerre döntenek ki egy egész nyárfaerdőt!!
mod.: Hűs husi? Megfontolandó.....
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
persze hogy eljatszotta, mint mindenki, de az allat legalabb a mellkasahoz kapott volna, de itt a fejkornyeki tenyerelesk mar pirosat igernek, igy megprobalta a szerencsetlen
amugy egesz meccsen lesen tartozkodott
ja, az indok jo, elneztek egy szogletet es gol lett, akkor a partjelzo csalt
ilyen a szint
ja meg zidanet is reg ki kellett vfolna allitani
beleolvastam de tobbet igyekszem nem tenni
mire hazaersz, hatha jo husi fogad
\na ez ket , vagy inkabb 3 ertelmu igy ekezet nelkul
-
tiv61us
őstag
marha sokat dolgozik, es elvezi is amit csinal, nem mellkesen tobbet keres mint en

meg 1 honap es osszekoltozunk a vegleges apartmanba, hagy legyen a szemem elott az ebadta
aztan ev vege fele ugy nez ki sikerul ujra hazalatogatnia\
ezen vagyunk
amugy meg is sertettel, pedig lett volna egy medvekalandom is elektronikus viharban
-
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
es meg csak azt sem mondhatnam, hogy a biro elnezte, mert igen is tok feleslegesen mellbekonyokolte
elkepeszto abban a topicban a csolatas
a szineszkedes utana persze megvolt
ezt a meccset Te talaltad el, de en is a franciaknak drukkoltam
megyek vetelzek kis sort, latom megjott a jarmuved is, ahogy hallhiret keltettem megjelent
klima? -
Kokkantas
senior tag
Most már kezd itt is durvulni. Kapcsolom is ki a gépet, mert már ingadozik is az áram.
Jóccakát mindenkinek.
Ui.:Mobilon nincs térerő, vagy ha van akkor alig-alig és folyamatosan eltűnik a hálózat. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Én már túl vagyok rajta, és szerintem az évtized elektromos vihara vonult át Salgótarján fölött. Átlagos mennyiségű esővel, de ennyi villámot én még filmekben sem láttam. Amikor folyamatosan világít az ég, és egyszerűen olyan gyorsan villog, hogy a szem nem tudja követni, másodpercenként szinte minden irányból 4-5 villanás, és folyamatos dörgés, szinte állandó mély mormogás egy-egy nagyobb csattanással, hát, tudom hogy vannak durva trópusi viharok, de ez helyi mértékkel mérve nagyon durván félelmetes és nagy volt. Még apám is azt mondta, hogy nem emlékszik ilyenre, pedig ő is alulról karcolja a 60-at.
Hiába no, változik az éghajlat.. -
Skipp
senior tag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Itt Szombathelyen már vége lett. Jött, villámlott, dörgött, esett, végig nagyon erős szélfújással, be kellett csuknom az ablakot. Utána meg olyan meleg lett, hogy mondom én ezt kinyitom akkor is, ha beesik kicsit, erre elállt. Már csak a szélnek van romboló szándéka.
-
Kokkantas
senior tag
Vihar van kialakulóban. Nagyon szépen villámlik, megyek is kifelé nézni. Már 1 órája látni, hogy villámlik, most már hallani is lehet a dörgést.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Bundás)
üzenetére
gondolom viktor lefelejtette a zaro [/i] tag-et, es a rios egy korabbi, azota mar javitott hibaja miatt lezaratlanul is maradt (de mintha valaki mar rendbetette volna)
szerk.: most nezem, meg is tettek rendbe, mindossze arrol van szo, hogy sem az opera, sem az ie nem dolti el a tobbit, csak a bugroka teszi azt
a hiba opka pedig, hogy a [i] nyitotag-hez [/u] zarotag tartozik a hozzaszolasban
Xpod: kivancsi lennek, hogy tud az hasznalni egy linux-ot, az, aki egy ftp szervert nem kepes normalisan osszerakni
mas: a linux-osok nyugtassanak meg, hogy a linux nem a Linux Is Not UniX rekurziv roviditese
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
Kérdés: [link] topic, 137-dik hozzászólástól visszafele miért dőlt betű minden?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
és ki állította ennek az ellenkezőjét?
amúgy az én winem egy jó fél éve nem fagyott, nem hibázott, nem volt vele gond. a melóhelyen szaraxik, de az ottani rendszergizdák nem mindig állnak a helyzet magaslatán... -
-
(Kolombusz)
veterán
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
csak azért, mert ingyen van, intimbetétet is rendelnél? osszad szétfele a népnek, akinek szüksége van rá.
ja, és a wint ok nélkül nem szoktam fikázni. se a linuxot ok nélkül dícsérni. mindkettőről megvan a véleményem, egyik se 100%-os, de mindkettő jó valamire.
P.H.: jövő hónap elején veszek egy kultúrált házikót, tehát költözik. addig meg nem fogok uptime-csúcsot dönteni, tehát ki is kapcsolhatom. majd ősszel/télen, mikor kisebb a zivatarveszély. -
tbs
addikt
Erről jut eszembe: ma megkaptam a gyári Ubuntu cdket...
kolombusz: nekem pont a mac kellett elsősorban, megy egy ppc-re...
Remélem arra érdemeseknek osztod szét azér'
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nekem vékonyak a betűk. legalábbis a linuxéhoz képest.
ha pedig elvakult linux-fan lennék (akkora, mint vagyok), akkor nem 1-2 nap múlva gyalulnám le a wint, hanem fél éve megtettem volna. és akkor lehet, hogy most nem tudtam volna valakinek segíteni.
kiváncsi vagyok, ki fogja lecsapni a magas labdát... tippem van
-
ngabor2
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Elképzerlhető, hogy 640*480ban birni fogja, az ati kártyákon jobban megy az oblivion.
-
Eagl3
veterán
Miért nem a Hajdu közvetíti az összes meccset...
Szerk.: Hopsz, mellément.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Nem arról van szó, hogy nem merem leíni, hogy akkor viszont kinyalhatnád, hanem arról, hogy Neked én nem írnék ilyet, mert szeretlek.
Sőt, másnak sem. (Na jó, azért a jövőre nézve erre garanciát nem vállalok....)
Másrészt ilyet nem is illik leírni itt, mert ez nagyon csúnya, és ráadásul könnyen sérüléseket okozhat a fiatal, még kialakulatlan lelkekben....
mod.: Hopp, közben meccset is nézek, és közben látom Vladi egyből megfejtette. Talán nem véletlen....
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért minden minimumon csak lesz valami... Ha nem megy mégse, akkor felpakolom a Neverwinter Nights-ot.
p -
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
A hűtés tényleg lazán van megcsinálva.

Az oblivionban ne reménykedj szerintem, nekem 1024*768ban közepes beállitások mellett megy jól, pedig a vga-m 3x olyan erős, mint a tied.
A heroes viszont tuti menni fog. -
Nincs akkora farkam mint egy lónak, nem vagyok olyan erős, mint egy medve, de úgy nyalok mint Lassie.

-
Kidus
őstag
Na, ferfiak....

Oktatas volt, allatok kezeleserol a rendeloben. Lefogas, pofa bekotese agressziv kutyanal, ilyesmik.
Nem mondtak/mutattak semmi ujat szerencsere, ezek szerint pont megfeleloen kezeltem az allatokat eddig is
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
neked is az ugrott be elsore, hogy szinesznonek allt?
-
válasz
parandroid
üzenetére
Milyen banner?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ez eszembe se jutott, sosem hasznaltam. Nem is tudom pontosan, ezzel csoportokat lehet beallitani, kik erhetnek el?
Egyebkent annyira faradt voltam, hogy csak azt tudtam, hogy nem kapcsolhatom ki, eldoltem, nem lett volna erom allitgatni
mas: Melohelyen jo napom volt, csak rovid. Mar kutyaval is volt dolgom. Menni fog ez, mar nem aggodok rajta
-
P.H.
senior tag
-
Kidus
őstag
Imadom, hogy egesz nap melyen kussol a telefonom, de mikor 2 napja nem aludtam, es vegre beajulok az agyba, orankent hiv valaki. De veletlenul sem elobb, vagy kesobb, nem. Pontosan orankent. Mindenfele baromsaggal. Pont akkor, mikor vissza tudok epp aludni.
A negyediknel ugy felb*sztam az agyam, hogy felkeltem.
Ennyit az alvasrol....
Azt is kifejezetten imadom, mikor megkerdezi: Alszol?
Valasz: Igen.
Erre: Jah, akkor gyorsan mondom.
( inkabb gyorsan tenned le.... ) -
parandroid
félisten
Ma elegem lett, hogy itt a szuper asztali gépem, csak pont játszani nem lehet rajta. Rendeltem egy Connect3D Radeon 9550-et a sarki fűszeresnél 10500 pénzért. Régen volt egy Connect3D 9600Pro-m, ahogy elnéztem, ez kb ugyanazt fogja hozni, tekintetbe véve, hogy némi utánaolvasás után arra jutottam, hogy szinte mindegyiknek a magját el lehet húzni 400MHz-ig biztosan. Sose gondoltam volna, hogy játékhoz veszek egy 10e-s videókártyát.
Persze speciális igényeim nemigen vannak, minden minimumon menjen játszhatóan a Heroes 5 például. No meg az Obliviont is szeretném kipróbálni, meg hát a Most Wanted sem volt igazán élmény a notebookon. Bár ez utóbbi minden minimumon elment az i900GMA-n is...
Ha belegondolok, hogy sokak szerint egy videókártya 40-50e forintnál kezdődik, valószínűleg egy igyéntelen szarvasmarha vagyok.
Utánaolvasgatás közben egyébként találtam egy ilyet: [link]. Különösen a hűtési megoldásra hívnám fel a nagyközönség figyelmét. Zseniális.
p -
Kokkantas
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Kösz, de nekem konkrétan példákra lenne szükségem.
Pl.: Cserélje meg a DE tartalmát a HL tartalmával! Ezt hogy oldom meg? vagy Adjon össze a 39D és a HL decimális eredményt tárolja a 8000h címen!
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Van egy ilyen tesztprogram a futuremark oldalán érhető. A neve windows game advisor.
LOL, a gépemet berakta fastest systemnek, a legjobb 1% között van.
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
mit adjak el?
a hulyesegeimet?
az mar megvolt.... => Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
az meg kenyelmesebb, sot, poenosabb lenne, ha hulyesegekkel etetned a nepet, pl.:
-''meghekkeltem a ph-t, azota sem tudjak visszairni, hiaba allitgatjak le ejjelenkent a szervert''
-''bementem a szerkesztosegbe, mondtam ilyen kell, aztmondtak nem, bevertem a kepuket, ideadtak''
-''hol latsz te itt harcmuveszt? ha nem innal annyit, latnad te is, hogy az ott PH! addikt''
-''micsodaaaa??? harcmuvesz lettem??? jajj, neeee, mar megint.....''
;p -
DragonR+
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Semmi probléma.
Azt kell mondjam, hogy teljesen jogos.
-
Loretto
veterán
Na elkezdtem - remélem nem reménytelem - harcom a kilokkal. Aztán arra jutottam, ha nem is mennek le, de lesz némi kondim, szóval csak nyerhetek

-
rocket
nagyúr
A nyar slagere, napszemuveg es mp3 lejatszo egyben

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060627/usb_napszemuveg_fekete_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
föccer
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Bővebben link barátunk mindenre tudja a választ

Más: Visszajöttem Hajdúszoboszlóról. Király volt a pancsolás meg a csózdázás. Egyetlen szépséghibája volt az almúlt 1 hétnek: kb 60 km-ert sétáltunk, aminek következtében még 3 napig tart kipihenni a nyaralást
.
A múlt hét befejezéseként tegnap voltunk a kedvesemmel egy jó kis étteremben <reklám: Dzsungel étterem: [link]>, majd utánna átsétáltunk az Operettszínházba, és megnéztük a Rómeó és Júliát.
Az étterem jó handulatú, viszonylag szolíd árakon marha nagy adagot adnak, és nem is főznek olyan rosszul
. A Rómeó és Júliát pedig senkinek nem kell ecsetelnem 
A legnagyobb baj az egészben, hogy véget ért és most mehetek vissza dolgozni
.
üdv.: föccer
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.