Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Végre esik az eső és van net is, kicsit tudomPH!-zni. Tegnap miután 2-szer bőrig áztam még mindig kint kellett lennem a pénztárban
, de már várom a hétfőt, mi sül ki ebből a nagy marhaságból és fejetlenségből, ami itt van/volt. Hogy is szokták mondani, legszebb öröm a káröröm? 
-
Vajon mennyire lehetek fáradt, ha megszerkesztetem a loitumát csnegőhangnak és feltöltöttem a mobilomra?
-
Végre esik az eső, kicsit kifújhatom magam. Kiváncsi leszek a hétvégi rendezvényből mi lesz.

-
Szerintem ott is így van, csak legfeljebb nem mozogsz annyira közvetlenül abban a környezetben. MOndjuk szerintem ezt a ''kúltúrát'' nagyban befolyásolja, a szülők hozzálllása. Egyszer az ilyen ''szép'' beszéd alkalmával szájonvágnák a srácot gyorsan leszokna róla szerintem.
[Szerkesztve] -
Mindig csak annyit engedj meg magadnak, amit még te is elviselsz.
Kedves szobatársam elment sörözni a munkatársaival, beszólogatott a srácoknak rendesen, erre az egyik visszaszólt neki hasonló stílusban, majdnem renőrt kellett hívni.
jasszer: szeintem a Kidus a viselkedésre gondolt, nem az önpusztítás korai kezdetére, bár amit írtál kicsit ledöbbentett.
[Szerkesztve] -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azt nem írtad, hogy a fél erdőt is ráraktátok.

-
Üdv.
Most, hogy bőrig áztam amíg beraktam a kasszát táskámba és kezdem a szárítkozást, van időm kicsit végigolvasni a mai OT termést. Jó sok hsz született egy-két megjegyzésből.
Lehet csinlnom kellet volna képeket nekem is, egyik percről a másikra tök sötét lett, akkora szél volt az elején, hogy kicsi hijján fellökött bepakolás közben.
[Szerkesztve] -
válasz
Racecam
üzenetére
Az állatvédők is tudnak sötétek lenni, mikor a szegény öreg kutyát a gazdája elakarja elaltni, hogy ne szenvedjen tovább, mert már nem bír menni se és ekkor a kedves állatvédők feljelentik, hogy a gazda elakarja altatni a kutyát mert egy állatgyilkos.
Léptem melóba, meg már úgy is felmérgesítettem magam itt.
[Szerkesztve] -
válasz
VladimirR
üzenetére
egyebkent nem jol kezelik oket - mikor odalancoljak magukat valamihez, egesz jol el lehetne beszelgetni veluk....
Vegy esetleg ha fához láncolják oda magukat akkor ki lehetne vágni a fát, velük együtt.
Vajon a grínpísz központjában nem szokták megnézni kik az aktivisáik és mi ellen tiltakoznak? Mert azért ez a sok marhaság amit az ő nevükben csinálnak egy elég visszatetsző dolog és lassan a hülyék gyülekezete nevet is felvehetik, annyi értelmetlen dolgot csinálnak. Egyébként tiltakozni könnnyű, miért nem tudnak valami hasznosat is csinálni, ötletekkel előálni? -
válasz
parandroid
üzenetére
Ha Linus Torvalds-ra gondolsz (aki a kernelt fejleszti) ő Minixnek nevezte el anno a programját, ha jól tudom valamelyik amerikai egyetemen nevezték el Linuxnak, de ahogy honnan ez a betűszó nem tudom..
[Szerkesztve] -
-
Nincs akkora farkam mint egy lónak, nem vagyok olyan erős, mint egy medve, de úgy nyalok mint Lassie.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Milyen banner?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
A nyár meleg miatt éjfélkor kezd el pörögni a topic? Ne csesszetek ki velem, én akkor már rég alszok.
-
Béláim akkor gondolkozzunk, mert a nemzetközi helyzet egyre fokozódik, a gátvédemel is fontos, de a Gáborok lassan elözönlik az országot.

-
Kidus sok sikert a munkához, remélem megkapod.
Jelenleg 30°C van, már szakad rólam a víz, pedig még ki se menem dolgozni.
Körhinátára, segőre, forgóra, lácosra visszatérve elég sok néven ismerik szerte az országban.
Mondjuk soha nem ültem még rajta. Nem szeretem ugyanazt a kaját egymás után 2 féle verzióban látni.
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Ez nem egy rossz ötlet, esetleg költözzetek ki az udvarra, ha minden szúnyog bent van a házban.
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Ja és akkor elmondhatom, hogy 1 cm hideg a víz.

Lehet csinálok majd képeket, hogy lássátok milyen kínokat élek át
[Szerkesztve] -
Újabban sem Rececam sem Tiv Sr nincs fenn ilyenkor? Hogy a többi offolót ne is említsem.
[Szerkesztve] -
válasz
burgatshow
üzenetére
Ne robbbanj, drága a falfesték.
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Szerencsére már itthon.
Kint dolgozok a tóparton, szedem a strand belépőket.
A jó sorra meg inkább nem írok semmit.
[Szerkesztve] -
Jó estét/reggelt földrészeknek megfelelően.
Rececam nem késtem el, bár nem sok híjja volt. (5 perc még belefért, főleg, hogy nem volt kint a főnök.
)
A víz pedig igenis ömlik az emberről a vízesés alatt is, mert különben hogy nézne ki
.
PeterkeT: lehet vízesés alatt is aludni, csak akkor már teljesen mindegy az illetőnek.
Tehát ezeket a smiley-kat akarjátok töröltetni:

Akkor most csak a ti kedvetekért egy díszítősor:

Na jó nem csinálom végig, gondolván szegény modemesekre is.
Jelentem a tóban a víz 26°C, a hőmérséklet az én napernyőm alatt 35°C kint parton kb 40°C. Lányok a parton ezrével.
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk ez azokra nem vonatkozik, akik vízesés alatt alszanak.

-
Üdv
Bár nem tudom hiányoztam-e valakinek, de még itt vagyok.
Igaz fáradtan, de benéztem. Dúrva ez a 10 órázás. -
válasz
burgatshow
üzenetére
Senki nem mondta, mert ez alap dolog.

-
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem rossz, de hol az én részem?
tbs köszi a linket, majd valahogy megpróbálom elmagyarázni, mit kell csinálnia. (Mondjuk ez lesz a kihívás, mert még életembe nem állítottam be ADSL modemet.) -
válasz
Kokkantas
üzenetére
D tárolós előre/hátra számlálót már taltáltam. Ha jól emléxem akkor ha a JK-t összekötödkötöd akkor D tárolót kapsz. Mindjár scannelem.
tbs akkor ha jól sejtem, a modem beállításaináűl kell valamit bütykölni. Ez így necces lesz, de köszi. Majd valamit kitalálok, hogy tudom megcsinálni.
[Szerkesztve] -
Srácok miért lehet az, hogy uncsitesóm sehonnan sem tud letölteni, mert megszakad a letöltés? MSN-en ha küldök át valamit az is megszakad, az én gépemről is kb a file 1/3-ád tudja csak leszedni.
-
Vizsgaidőszak letudva, index leadva. Holnaptól irány dolgozni.
-
-
Erre a lezárásokra visszatérve, szerintem az is elég lett volna, ha bemondják, hogy mely járatok nem fognak közlekedni.
-
-
Na 1,5 óra alatt felraktam a Windows az összes szükséges segédprogival együtt. Mostmár csak a beállítgatás maradt.
-
Köszi a bíztatást, de már a 4. félévnél tartok.
Elvileg a 2 félév végén lettek volna a szigorlatok, de mivel akkor csak egyszer tudtam vizsgázni és az nem sikerült így februárban és most pótoltam.
Rececam még van egy évem a suliból, illtve szeretnék majd elmenni kooperatív képzésre, mert ott könnyebb megírni a szakdogát, illetve lesz 1 év szakmai gyakorlatom is.
Kokkantas köcce, neked mennyi van még hátra?
Jut eszembe, szakdogához majd szeretnék segítséget kérni, egész pontossan számítógépes hálózatok biztonsága érdekelne. (hardveres-szoftveres tűzfalak, titkostások stb.) De asszem van is szakdogás topic.
[Szerkesztve] -
Dufresne ,pussy_cat : köszi a gratulációkat. Úgy érzem megdolgoztam érte, még ha egy évvel később is raktam le mint kellett volna.
-
Hurrá, meg van a matekszigóm. Igaz jelenleg nem vagyok alkalmas semmire, úgy kész vagyok, de megvan és ez a lényeg.
-
válasz
deniro2
üzenetére
Ha a múlt heti esetre gondolsz, akkor azért én megnézném először a biztonsági kamera felvételét, mert nem hiszem, hogy csak az őr volt a hibás, hogy találat érte az egyik alkalmazottat.
Mellesleg szerintem ez a baj, hogy aki cselekszik még nagyobb bajba kerülhet, mint ki nem csinál semmit. Viszont a rendőrség meg képtelen teljesen ellátni a feladatát.
Dufresne a távolság igazaló papír, nem minősül okiratnak, így azt elkérheti, de jegyzőkönyvezni kell, mert a te tulajdonod.
[Szerkesztve] -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Biztos, hogy csókolni akarod, lehet egyszer behajtja

Mondjuk az érdekes látvány lehet, egy birka csókolgat egy papírzacsit.
LOTR #3031: ne merészeld! Ide kérjük a linket róla.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de már várom a hétfőt, mi sül ki ebből a nagy marhaságból és fejetlenségből, ami itt van/volt. Hogy is szokták mondani, legszebb öröm a káröröm?