Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
tiv83us
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Termeszetesen felhivtam a sajat szamomat, egy uriember valaszolt. Ezt mondta: ''I was wondering where that weird music was coming from.''
A csengohangom egy nepszeru Prodigy nota, ami igy hangzik: ''Change my pitch up, smack my bitch up!''
Szoval egy fel oraja visszakaptam
Imadom a telefont, de tobbet nem hordok a zsebemben ilyesmit, tul vekony es konnyu. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Vettünk úgy családilag. S2-t akartam, de apám meggyőzött, hogy időtállóbb az S3-as. Ha már majd csak múzeumokban lesz crt-tv, és még a barlangok falán is lcd lóg, akkor milyen jól jön majd a 16:9-es képarány lehetősége. Meg úgyis sok képet csináltatunk majd papírra, főleg az esküvőmről meg a gyerekeimről(gondoltam magamba arra még várhattok egy cseppikét) Meg hát amúgyis, az S3-as mégiscsak egy finomodott S2. De végülis nem bántam meg. 3nap eredménye meggyőzött arról hogy jó választás volt, és ha reális elvárásokat támasztunk, akkor azokat tökéletesen kielégíti.
Topikot nem nyitok neki, azt már kinőttem
A Milyen digitális gépet... topikban meg úgyis kap hideget meleget, amíg nem tartok vele 5000 képnél addig beleszólni sincs értelme, meg az állandó S2 - FZ5 - H1 és S3 - FZ7 - H2 háború megy, és bár én is ezek közül választottam ki, mivel saját összehasonlítási alapom nincs, most hogy az S3 megvan, nekem ez a legjobb. Amúgy nagyjából minden igaz amit írnak róla mind pozitív mind negatív oldlaról, de utóbbiakhoz ügyesen kell alkalmazkodni.
De az milyen dolog hogy Starjánban 3 helyen lehet kapni, csak rendelésre(kb 10nap), és 154, 162, 165 ezerért, az edigitalból meg 24órán belül ingyen kihozták 122e-ért!
Tokkal vonóval kártyával akksival is olcsóbb volt mint máshol.
ngabor2: ok, köszi, bekukkantok -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
ah, a targyilagossag teljes hianya, megha feketen feheren bebizonyitjak akkor sem
'' ha nyerunk akkor minden biroi dontes super, ha kikapunk kocsog a biro, az ellenfel, meg a parkoloor
hat szerintem, ha jol szamolom nekunk mar a 9-ik VB-nk, en meg a muncshenire emlekszem, elobbre mar nem
Nemet-Holland 2-1, egyet rugott Cruyff, egyet Gerd Muller, az egyenlito nemet golra nem emlekszem, de az is 11-es volt, mint Cruyyfe
szoval lattunk mar ezt azt, es nem kell elfogadni, de hogy meg le is ugatnak
amugy szazaval megy, hogy a brazilok eddig is gyengek voltak, a franciak meg egyre jobbak
eddig az volt, hogy a brazilok mindenkit agyonvernek olaszok, nemtek, franciak csomagolnak
ilyen ez
en mindig mondtam, es nem igazolni akarom magam, a 8 kozott mar minden lehet
es a 4 kozott is ez lesz
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Nem unatkozom, Garfield-ot néztünk a lányokkal. Ez a párbeszéd valahogy megérintett.
Különösen az utolsó mondat. 
Most néztem amúgy a káromkodós topikot. Azóta is azon ámulok, hogy mekkora lelki törést okoz egyeseknek, ha elmarad a kedvenc szappanoperájuk egy epizódja. Milyen lelki defektus kell ahhoz, hogy ez valakit ennyire kiborítson?
Bővebben: [link].
p -
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Nem hangzik túl jól. Majd ahogy jönnek elő az új, eddig nem tapasztalt problémák, kérdezhetek?
Ilyen csupa praktikus és mindennapi dolgokra lennék kíváncsi, hogy:
Milyen hőmérsékletű vízzel öntöd őket nyakon, ha hisztiznek?
Hogyan közlöd vele, hogy az adott ruhákban úgy néz ki, mint egy szakadt ribanc?
Hogyan tartod távol a kitartóbb udvarlókat, akiket a légpuska és a 80 kilós németjuhász nem riaszt el?
stb...
Na, de most megyek, mert végre odaengedett a gépemhez.
p -
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Épp neki akartam állni, hoyg kipróbáljam az Obliviont, erre nagyobbik lányom kitúrt a gép elől. Tegnap vettem végre VGA-t az integrált waczak helyett, de tegnap is csak azután tudtam Heroes-ozni kicsit, hogy lefeküdtek... Alig várom, hogy legyen saját szobám.
Zárható ajtóval.
Belülről zárhatóval, természetesen. 
p -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
pont mikor jottunk vissza Indianabol, akkor volt egy oriasplakat amin fegyvereket hirdettek, gyerek kerdezte is megalljunk-e, de akkor meg remenykedtem elerjuk a meccs 2-ik felidejet....
amugy magameva tettem a mondast, aki kardot rant kard altal vesz el
igy nem nagyon foglalkozom vele
a medveket is pusztakezzel, tudod -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ezzel nincs is baj, de ha a minket is már anno kritikusan szemlélők a mi korosztályunkat összehasonlítják a mostaniakkal, akkor ők is azt mondják hogy ég és föld, pedig nekik több idő távlatából is van rálátásuk. És vannak dolgok amiket én(mi) gondolni sem mertünk, a maiak meg ugyanannyi idősen pofátlanul és gátlástalanul és korlátozás nélkül megcsinálják. És nem csak azzal van baj hogy bevállalósak, hanem hogy nem érzik hogy bármi is korlátozhatná őket, míg mi azért magunktól is tudtuk hogy hol a határ, de sosem léptünk át egy lépésnél jobban rajta.
Mindegy, egyben tuti biztos vagyok, engem a fiatalabbak sosem fognak úgy tisztelni, mint én tisztel(t)em az idősebbeket. -
Kidus
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
24 ( mindjart 25
)
Ocsem 10 evvel fiatalabb nalam. Viszont szerencsere belole teljesen normalis fiatal lett, es ugy nez ki, folytatja ezt a jo iranyt. Szuleim nagyon figyelnek ra, en is igyekszem beszelni vele, ha latom hogy nem helyes iranyba tart ( pl. mikor korahoz hiven buzgon szidja a tanarokat, probalom megertetni vele, hogy ket oldala van az eremnek, vagy mikor anyummal ugy beszel, ahogy nem kene, es hasonlo okossagok ).
Persze az ilyen hulesegei nem gyakoriak, es eleg ertelmes ahhoz, hogy meghallgasson minket
En remenykedek, mert otthon odafigyelessel es sok beszelgetessel sikerult. Neked ( nektek ) is biztosan fog! -
válasz
Racecam
üzenetére
Az állatvédők is tudnak sötétek lenni, mikor a szegény öreg kutyát a gazdája elakarja elaltni, hogy ne szenvedjen tovább, mert már nem bír menni se és ekkor a kedves állatvédők feljelentik, hogy a gazda elakarja altatni a kutyát mert egy állatgyilkos.
Léptem melóba, meg már úgy is felmérgesítettem magam itt.
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Hangos-huzatos+ pillanat alatt meg tudok tőle fázni <szerencsére most ez nem következett be>.
Arrol meg nem is beszélve, hogy a külső egység alatti szobában is nehezen tudnak aludni, mert interferál az ablak üvegével a klíma ventije, <men veszéjes, de nagyon zavaró> minek következtében reggel engemet nyösztet a kedves mama, hogy nem tudott aludni... -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
mer a feher haz kertjeben szilvafa
haggya man telapo
aztan ott fozik helyben a palinkat
ne farassza mar
most megszolalt a gyermeki lelkiismeretem is, hogy a szilvabol lekvart is lehet...
mert nagymamam fozott is, de lehet a dedi
de lekvart sem foznek a feher haz udvaraban
ugyhogy szilfa volt az
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
na csak ugy kapasbol
'Hatalmas eső hullott hétfőn az Egyesült Államok fővárosa környékén az autópályákra, a nagy mennyiségű csapadék miatt helyenként csónakokkal mentettek ki embereket. Kidőlt a Fehér Ház kertjében egy szilfa, több kormányzati épületet bezártak, így a Nemzeti Archívumot is, ahol az amerikai Függetlenségi Nyilatkozatot is őrzik.'
szilfa apukam, szilfa, nem nyarfa... ugyan
meg csonak
ah, haggyuk -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
persze hogy eljatszotta, mint mindenki, de az allat legalabb a mellkasahoz kapott volna, de itt a fejkornyeki tenyerelesk mar pirosat igernek, igy megprobalta a szerencsetlen
amugy egesz meccsen lesen tartozkodott
ja, az indok jo, elneztek egy szogletet es gol lett, akkor a partjelzo csalt
ilyen a szint
ja meg zidanet is reg ki kellett vfolna allitani
beleolvastam de tobbet igyekszem nem tenni
mire hazaersz, hatha jo husi fogad
\na ez ket , vagy inkabb 3 ertelmu igy ekezet nelkul
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
es meg csak azt sem mondhatnam, hogy a biro elnezte, mert igen is tok feleslegesen mellbekonyokolte
elkepeszto abban a topicban a csolatas
a szineszkedes utana persze megvolt
ezt a meccset Te talaltad el, de en is a franciaknak drukkoltam
megyek vetelzek kis sort, latom megjott a jarmuved is, ahogy hallhiret keltettem megjelent
klima? -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
most ugyse hiszi el senki de elso nagy szerelmem, ugy 12 evesen, najo, mar ugy elso, mert mar az oviban is volt, szoval egy egri uszolany volt akit ritanak hivnak
najo, nem lett belole eletreszolo
de igy tortent
a noveret Eszternek hivtak es az volt benne a csoda, hogy az egyi k szeme kek volt a masik barna,/de lehet hogy zold
/
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
igy van
es raadasul akkor is 11-es volt
mrgint megneztem
jovanma ne nosztalgiazza, most meg ilyenek vagyunk, meg elottunk az elet ertelmesebb reszenke fele
mert a szmaitasaim szerint az elso 15 ev ugye jobbara gyermekkor, soso, aztan 70-tol 85-ig a masodik gyerekkor, az oreggkor
namost kozte van 55 ev, aminek a fele 27,5
tehat eppen az igazi elet felenel tartunk
ez egyszeru
most nem tudom miert szamoltsam ilyen bonyolultan, mikor 90 evig fogok elni es ugyanez jon ki
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
hat ugy gondolom telapo, bizonyos dolgok meglatasahoz, megertesehez, aterzesehez, kell tapasztalat is, van amihez 40 telet vagy annal tobbet is meg kell elni
ettol meg jo volt 17 eveseknek is lenni meg 27-nek is, es nekik most jo, es mi i voltunk elvakultan szenvedelyesek, meg most is tudunk szvsz, csak mar ertjuk is ami tortenik, hogy mi es miert
az ertelem, erzelem es tapasztalat 3-as egysege, hat ehhez kell 4 evtized
mondjuk 10 ev mulva nem tudom mi lesz, mert ha ilyen tempoban fejlodunk, akkor meg az elet ertelmet is megertjuk, talan ,meg a versemet is befejezzuk, nem csak egy 11-es lelektanat
70 folott mar tudom mi lesz, kezdjuk elolrol a gyerekkort, aztan hasta la vista
a legteljesebb mertekben arra gondoltam!!!!!
sorsdonto kibirnak -e egy par honapot, a hatralevo 50-60 ev erdekeben
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Jah értem, de akkor jól emlékszem.

Én azért nem jöttem rá, mert a SMART-ban nem láttam és nincs is semmilyen rossz érték. Viszont az utolsó 2-3 próbálkozás során elkezdett kattogni a winyó és újraindult 1 perc után. Így derült ki... Nagyon remélem hogy nem az alaplapi IDE vezérlő a ludas. Majd most kiderül.
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
ja es gondolj bele ha a szitu 15-m-re a kaputol tortenik es a csatr megtolja a kapus mellett aki tetsel elsodorja a labat, megha ra is jatszik, de hat nem koteles atugralni mikor O futni akar nem kenguru, akkor most jogos lenne
szvsz az volt
na hagyom, csak meg akartam beszelni, az erre illtekes topicba meg nem megyek -
Kidus
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Nalam minden nyitva, erkelyajto is, osszes ablak, es megy a szobaventi.
Igy most olyan 25 kornyeke lehet. Egesz kellemes, nappal vannak gondok kint az utcán.
Ezt nem lehet naptej, furdoruha, torolkozo, es strand nelkul birni
mod: hjajj, azok a jo kis tengerparti fuvallatok.... -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
mittudomain
kemeny fizikai munka, ez meg ok
napi 9-12 oraban, ez is ok
ehberet, ez mar annyira nem tetszik, de rendben, muszaj csinalni
de az, hogy hol van melo, hol nincs es a fonok nem is kozli elore, az mar kevesbe tetszik - mibol lesz igy zseton?
starnbd, viz van a kozelben, de most kihagyom
megyek melotkeresni (csak keljen fel haver, hogy meg tudjam kerdezni tole a cimet)
mas: sztaki szotar nektek is forbidden-t dobal?
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Hat ez ilyen
en is biztos strsszben leszek es szopok ha jon Gyurcsany
mert remelm nalunk szall meg
foleg ha meccs is lesztrefat felreteve asszem amerikai elnoknek lenni nem is olyan nagyon jo dolog
bar nagy erzes lehet
en nyugodtan kijelenthetem nem vallalnam, mivel nem is lehetnek -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
na latod, en sosem tudom

most ez nem vicc rendszeresen meg kell neznem az oramon, de azt nem hiszem el es akkor a telefonom
de ugy szep az elet ha zajlik, dolgozzunk amig tudunk, aztan majd elgolfozgatok floridaban
ps. nehogy sajnaltatasnak vedd , en szeretek a hotelszakmaban dolgozni, elvezem
bar sok a stressz, sokszor kivagyok mint a liba de nekem bejon
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
azt meg el szerettem volna mondani, hogy errol a RI/OS 5 rol mindig egy del-amerikai katonai puccs jut eszembe
en legalabbis ilyen fedonevet adnek neki
na magameva teszek egy sort asszem megerdemlem
azert be kene vezetni, hogy az off topicbol at lehessen emelni a komolyabb szakmai hozzaszolasokat
szvsz mar addikt lennek
na mind1
Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De engem így kell elfogadni. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tokkal vonóval kártyával akksival is olcsóbb volt mint máshol.
Különösen az utolsó mondat.

(