Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem hinném, hogy vigasztal, hogy van ennél rosszabb helyzet is : pl. ha már nincs mit enned...
-----------------------------------------------------------------------------------
Frenetikus élményben volt ma részem. Hugomat költöztettük ki a koliból, majd jöttem fel vonattal, merthogy megint este 8 hajnali 4 közt melózom ( A vége a legrosszabb, mert a ph is pang). És én csak néztem a Balatont, meg a tájat, és valami megfoghatatlan érzés kapott el, és mosolyra görbült a szám. Nem tudom milyen érzés volt, de jól éreztem magam, amolyan minden mindegy, bármi jöhet állapotban. Nem voltaka fejemben gondok, sőt talán igazán gondolataim sem voltak. egyszerűen csak lenyűgözött az egész. Boldog voltam, hála égnek így maradt estére is.
Nektek is azt ajánlom, kicsit felejtkezzetek el az ''észosztásról'' , és fogadjátok el azt amit láttok. Ez van.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
hazaértem anyámékhoz szerencsésen......
Basszus, éeletemben először érzem úgy, hogy lehet készült rólam célfotó... Nem jöttem gyorsan, csak lakott területen kívűl 90-100 közt. (táblát nem láttam, hogy lett volna
)
na most reménykedünk... Ciki
Jahma legfontosabb: dörög, villámlik és végre látok rendes esőt!!!! -
tildy
nagyúr
Most mondják, olyan vihar van veszprémben, hogy fákat csavar ki

-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Tök fura módon néemtben enm pattognak a környezetvédők, hogy jaj a szélerőmű elijeszti a madarat, emg elcsúfítja a tájat (nem csúfítja el...)
Emmelett nem pattognaka körgyűrűk miatt, amikor a Hungárián meg lehet fulladni a sok kamiontól, az általuk okozott rengésekrőkl nem is beszélve. És a legnagyobb gondjuk nem az, hogy jaj a körgyűrű elcsúfítja a csömöriek kilátását a Gellért hegyre.
Rotflmao.
Van amikor igazuk van a zöldeknek, de pl. körgyűrű témában illene befogniuk a pofájukat. -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Itt semmi nem volt, hogy vinné el az ördög a meleget

-
tildy
nagyúr
[link]
Ez a láncsergő. De az összes többi búcsús , forgó játék is sergő. Gyerekektől is gyakran kérdezikk, hogy na melyik sergőben ültél?
Nekem mondjuk a hali-gali (nem tudom hogy írják) a kedvencem, azon van egy döntött lap, a döntött lapon, még négy kör alakú lap,és azon vannak a kétszemélyes ülések. Jól be lehet forgatni, meg hat az emberre a centrifugális erő keményen. Imádom
)Wgíébként ez utóbbi előre és hátra is megy, na ott tényleg ki szoktak dobni páran egy nagy taccsot.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Sergőről jut eszembe: hugom azt beszéli, hogy dunántúlon (Veszprémbe jár suliba) nem ismerik a dunántúli évfolyamtársai ezt a szót. Nem értették, amikror mesélte, hogy a búcsú teli van sergővel.. .Csak pislogtak nagyokat. Arrafelé azt mondja ringlispilnek hívják.
Na mondom és a láncsergőt hogy hívják, azt mondja lánchintának... Pff. De a hinta az nálam előre hátra mozog, és ennek bár az ülései megegyeznek, de ez körbe megy... Mondom neki, a lánchinta az az régi, előző rendszerből való hinta, ami a játszótéren van, nem a sergő...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hazaértünk. Úgy megsütött a nap, lehet napszúrást is kaptam. Kidibaby merre leledzik?
-
tildy
nagyúr
Üdv mindenkinek Egerből!
jo helye vagyunk, most epp az egyik uszoda ingyenes termialjarol irok. Baromi szep varos,csodalom , hogy eddig nem szerettem. Na mentem is strandolni -
tildy
nagyúr
Köszi
Rám illetve ránk fér. Üdülési csekkes móka, fejenként 5000ft/fő/éj
na gyorsan össze is cuccolok, még egy telefont várunk amcsiból, utána indulás.
Mindenkinek jó hétvégét, egyetek sok palacsintát, meg ilyenek
Kár hogy vasárnap el kell hagyni 11kor a hotelt, lehet kinézünk akkro majd Egerszalókra
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Fiúk - lányok
Mi alssan lelépünk Egerbe, úgyhogy pár napig nem vok netközelben
(pancsikolok a jacuzziban
) -
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Pedig azt mondják nem nehéz. olvass ezermester magazint, ha még van, vagy túrd fel a netet. Én pl. magam akarok majd tapétázni, padlólapozni, csempézni, meg tudjuk azt magunk is csinálni.
fokukac: nem kell lottó kertes házhoz, szomszédunkban, otthon anyáméknál két és fél milla lenne a ház. Csak ott meg ugye munka nincs, vagy max szalaf mellett...
ha ez a meló bejött volna, amit írtam, akkor pénzem is lenne, mwg boldog is lennék, mert azzal foglalkozhatok amit szeretek... De nem ...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
A kilátás szép. Tényleg. Mondom szerencsések vagytok, hogy meg tudtátok szokni.
Mi olyan szinten nem tudunk meglenni a négy fal közt, hogy hétvégente rendszeresen el kell utaznunk, menni kell. Kertben meg lehetne saját németjuhász kutyuskánk
ajj bakker, és akkor eszembe jut, hogy itt iylen körülmények közt nekem sosem lesz. -
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Nos én laktam tégla''panel''ban, merthogy kb ezek a házikók is kb azok, csak ugye nem betonelemekből állnak, de kinézetben, meg felépítésben van közük hozzá. (oldalt beton, egyébként az ablakoknál, ajtóknál tégla...)
Hát: mennénk már innét a csába. Nem nem és nem akarunk többet ilyen soklakásos társasházban lakni. Egyszerűen bezüzülünk tőle. Bezüzülünk attól, hogy nem tudjuk lemosni a kcosit, hgoy nem tudunk kifeküdni a napra, hogy egész nap a lakásba vagyunk zárva, vagy ha nem, akkor kocsikázni kell a friss levegőért... Sosem értettem , hogy tudnak egyesek megmaradni panelban, mi nem tudunk. Egyszerűen zavar, feszélyez, rosszul érezzük magunkat benne. Ebben az albinkban ez a 2. év, de ennyi, ha találunk, akkor kertesház... -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát akkor legalább neked jó, mégha vannak is dolgok, ami miat ''óvatoskodnod'' kell. . Ennek örülök

Viszont én hiba nézelődöm, ez az egy lett volna, ami megérintett, ami megfogott, és igen ezt akartam, szívből akartam, és értek is hozzá, és szeret(t)em is csinálni. erre egy paraszthajszállal lemaradtam, két ember közül vaciláltak, és én maradtam alul

Szeretnék már végre úgy dolgozni, hogy maximálisan kielégíti a munkával kapcsolatos vágyaimat. -
tildy
nagyúr
Jó reggelt!
Már akinek jó

Legszívesebben t*k*n szúrnám magam, annyira szenvedek, dehát uyge még ezt sem tudom... ÉS a poén, hogy én csinálom a fesztivált az agyamban magamnak. Na és akkor kezdjünk vidám pofát vágnia munkához.. Brooááá. -
tildy
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Párom nem tudott bemenni a munkahelyre, Hungária már megint állt. Meg ugye az Erzsébet híd is. De jó dolga van

Na kijelenthető , hogy elszakították megint Budát Pesttől. (természetesen át lehetett volna menni, csak kérdés , megéri-e annyit kerülni, ha otthonról is tud dolgozni...)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Elmenni el lehet, csak felesleges...Tudod én rákos(borzasztó) környékén lakom, nekem jobb délről kerülni. ....
Kötekedés helyett meg olvassál , leírtam, hogy ha már így jártunk, elmentünk vásárolni... Így csak kb 5-10 percet álltunk dugóban.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más: úgylátszik odakinn is érzika vízum dolog kényes mivoltát:
''Bush also plans to meet Hungarian Prime Minister Ferenc Gyurcsanyi for talks that could include Hungarian requests for a lifting of visa requirements for Hungarian visiting the United States.''
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Akinek szüksége lehet rá, ma is ez lesz a harci helyzet , este 6-7 körül:
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0606/belfold/bushvonul//.gdata/gp_08map.jpg)
forrás:index
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Nem lenne az egésszel semmi gond, ha nem kéne, kelett volna egészen az m0sig kerülni, hogy az ember átjusson ''nyugatról, keletre''vagy várni több mint fél órát, és közben ''malmozni''.
Egy autóval még megteszi ezt az ember, de egy gyalogos hogy megy el eddig?
Szóval nem annyira bushhal van a gond, mitn azzal, ha ennyi időre lezárják az üllőit, és nincsenek átjárások sem, az faszán megbénítja budapest forgalmát. Értsd: egyetlen menekülőútvonal a hungáriáról kb az m5-s felé volt, ha épp budáról jössz. -
tildy
nagyúr
Figy kidus, én úgy vagyok vele, ha már szopás van legyen nyalás is
(tudom, magas labda
)
nem fogok akkor sem ugrabugrálni érte, de legalább lesz valami értelme is annak, hogy jött.
Egyébként meg tényleg jellemző ilyesmire a totál fejetlenség. Ugyanúgy ahogy 2 hónapja Orbán miatt megbénult fél délbuda...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Abszolút igazat adok. Mi 3/4 8kor indultunk haza 11.kerből, 8 előtt 10 perccel már le volt zárva a hungária arrafelé. Mit tegyünk, ki az m5ösre, na majd átsliszsolunk az ecseri vagy melyik úton.. ÁÁÁ nem, lezárva mint a huzat. Menekülőútvonal, hogy valahogy átjusson az ember kispestről kőbányára : nuku. Választhattunk: kimegyünk m5ösön m0ig, majd megkerülve pestet, bejövünk ecser és maglód fele. Pff. Lol.
Vagy bemegyünk fürdőruhát venni a soroksári auchanba.. Így tettünk, így mikro 9kor jöttünk, már nyugi volt.
De abszolút igazat adok neked.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Hm. Eddig még nem gondolkodtam el rajta, max annyiban, hogy nem értem a tanárokat, miért kell oylan valakit szívatni , aki ért hozzá (MAx nem ''magolja'' be szó szerint, vagy a tanár szája íze szerint az anyagot).
A legnagyobb röhej az volt,mikor a tisztelt kolleganak nem hitte el , hogy ő csinálta az assembly félévest
Szóval úgy gondolom, nemcsak nekem kell magamba szállni.
ad 2: mindenütt vannak sokkal jbobak. De én ezt akartam tanulni, ezt akartam csinálni. És innentől kezdve nem érdekel, hogy vannak nálam sokkal jobbak is.
Villmérnökin egyelőre ilyen szempontból is pozitív a tapasztalat. Itt aki ért hozzá, az jó jegyet kap. (infón is volt ilyen jellegű tapasztalatom, de sajnos az ellentetjére is akadt példa)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Láttam pár olyan emebrt magam körül, aki sokkal jobban programozott , mint én. Annak idejéén bootmanagert satöbbiket irogatott... Erre kivágták. Őszintén szólva én sem vagyok büszke a puskás jegyeimre, évekig nem is puskáztam, aztán volt amikor annyira besokalltam (10 tantárgy / félév), hogy muszáj volt, különben...
Hála égnek ilyen szempontból villmérnökin tiszta vagyok
-
tildy
nagyúr
válasz
Kokkantas
üzenetére
Te egyébként hol vagy villamos?
Nem gáz, ha egy évvel a rendes villanyszigó után teszem le a szigót szerintetek? Tényleg nicns időm megtanulni 1 nap alatt 3 félévet. Előzőleg (januárban) sem sikerült...
Mondjuk így nem választhatok modult. Lehet behalasztok vagy valami. Villany szigó nélkül nem mehetek tovább, csak sallangtárgyakkal... (Bár talán elektro3t , digit 2t fel tudom venni...) -
tildy
nagyúr
válasz
pussy_cat
üzenetére
Köszi

2 pont kellett volna a 4eshez
Eszem megáll.
Xpod: Hát mit rontottam el? differősítő: Ic* Rc= 5.5V.. És ezt le kellett volan vonni a +tápfeszből
Én emg beírtam ezt a fenti értéket Ic-nek... 
2 pont kellett volna a 4eshez
Így cak 3as, na de végre megvan.
Villanyszigorlatott meg skippelem, egy nap alatt nem tudom megtanulni 3 félév anyagát... Sajnos előző félévben nem sikerült, most meg időm nincs rá, evvan... Remélem nem lesz gondom belőle. -
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
fura , nekem most nem emgy a falsh, ami itt a fórumon van, jobbra..Ezt írja ki
CWSĘxěźTTď÷7zîî)i4î)éîiINéNĄ¤É;řűřý
˙ßťŢ÷ŢuďZwÝ÷Ă˝?űŮűł÷çgfsŻ @ -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Igen tudtuk
kiírja bekkapcskor
-
tildy
nagyúr
Megvan a digitem
2es
Ehh. Holnap még elektronika, meg délután mégvalami lenne (de szvsz arra már nem megyek be)..
Villanyból meg szigorlat, de szerintem el fogom tolni jövőre...Nincs rá időm. -
tildy
nagyúr
Bevágoma szunyát. Holnap digit vizsga.fax kivan.
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Akkor mond, minek külön papírfecni, ha úgyis ott a diák hátuljána lakóhely?

98ban még nem kellett. Akkor még a régi m papíralapú diákigazolvány volt.
3180-ra:ja ebben mondjuk igazad lehet, báááár msot már sulikódosak az érvényesítők, nem a régi móka megy...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
A poen az, hogy budapesten is van diákbérlet, ide meg nem kell semmi plecsni, még az sem kell, hogy pesti lakos legyél...
ad2: vidéken b.sznak nyáron bérletet adni, mivel úgysem jár a gyerek iskolába...no comment.
''miszerint szukseges egy igazolas, hogy a diakberletet az iskolad es lakohelyedd kozotti utazasra veszed igenybe, mert masra nem vagy jogosult)'' 98ban még iylen f.sság nem kellett.Amúgyis ott van a diákon a lakcím is. Újabb felesleges hülyeség, amit okosok kitaláltak...
kovsol:én nemcsak hogy hallottam, hanem tapasztaltam is , hugommal egyetemben. Nyáron járt be Jászberénybe gimis nyelvvizsgaelőkészítő németre, és vehette a jegyeket. (Jászkun volán)
Magyarán sem júlisúban sem augusztusban nem vehetett bérletet, de a szeptemberi bérlet már aug 25-től érvényes volt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Pff. De
Csak az dolgozik
(gondolom én.)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Nem is meséltem, tegnap megmentettem egy ladybugot. Szegénykém majdnem öngyilkos lett, fejjel lefelé úszott a strandona vízben. Kiemeltem, és a lábaira fordítottam. Úgy vettem észre, örült neki
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hűha , jó kis medence
A lányoknak jó dolguk van

-
tildy
nagyúr
poa, ppt? archi, bst, gia, oosfet?
poa: problémaosztályok és algoritmusok
ppt: programozási paradigmak és technikák
archi: architektúrák
Bst: bevezetes a szoftvertechnikába
gia:gazdasági informatika alapjai
oosfet
bjektum orientált szoftverfejelsztés és technikák
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Pedig de

-------------------------------------------
Az életben vannak olyn dolgok, ami ha nem megy nem kéne erőltetni. Valószínűleg az is, hog yén villmérnök legyek.. .Nos az is lehet ilyen... Volt cirka 4 órám tanulni digit vizsgára.. Hát ha ez meglesz, akkor örömtáncot lejtek. Csak félő, hogy nem lesz meg.
Sok... majd két óra múlva kezdődik a vizsga
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Párom annak idején csinált valami hasonlót. Rákérdezek, oké?
Hm, meg is van [link] -en a javas alkalmazás, de ez az alacsonyabb frekvenciatartományban van, meg másra való ... Szóval nem az ami kéne. Majd mondom neki, hogy írja át teljes frekitartományra, és nem hemisyncesre.
Egy kis érdekesség egyébként a hemisyncről:
Ismert tény, hogy a megváltozott tudatállapotok és az agyhullámok között szoros összefüggés van. Monroe, mivel zeneszerzõ, ezért a hanghullámokhoz fordult segítségért, de egy kis probléma adódott az elsõ idõkben, mivel az emberi fül nem képes érzékelni a 30 Hz-nél alacsonyabb frekvenciájú hanghullámokat. Monroe a fizikát is bevetette, mivel neki a béta 16 Hz és az alfa 7-16-Hz-nél alacsonyabb hullámokat kellett kelteni, ezért hívta segítségül a fizikában tanult hullámlebegés elméletét. Ez annyiból áll, hogy két különbözõ frekvenciájú hullámot vezetett a jobb illetve a bal fülbe, ekkor két hallható hullámmal a 100 és 104 Hz hullámokat használta, ezek a különbözõ hullámok egy periodikusan ismétlõdõ, erõsödõ-gyengülõ hullámszerû jelenséget produkáltak. Az emberi fülek, pontosabban az emberi tudatos agy a kettõ különbségét nem érzékelte, de a nem tudatos agy (a tudatalatti) igen, és létre jött a csoda. A kísérletek alkalmával csodálatos meditációs élmények következtek be. Egyeseknél testen kívüli élmények is, és a csoda csúcsa a szivárványhíd létrejötte. A szivárványhíd az, ami összeköti bennünk a logikát és az érzelmeket, a nõit és a férfit, a kis énünket magasabb énünkkel, úgy is mondhatnánk az Isteni Énünkkel, vagy egyenesen a Fénnyel. Valószínûleg azzal, amit a felsõbbrendû énünk szükségesnek lát.
Hm, vlad megelőzött programügyileg
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
NÉhgy pont hiányzott a ketteshez
Most mehetek megint...
Viszont két nap alatt, mi két nap, másfél nap alatt ideértek amerikából az órák
Nem volt semmie xtra kedvezmény, pedim a''cégem'' hozta. -
tildy
nagyúr
A Tranzisztor az 3 lábú állat
beforrasztom mind a 3 lábat
begerjed az erősítő mégis
mehetek a pótvizsgára én is...
Persze csak akkor, ha most neki nem kezdek rendesen a tanulásnak.
Xpod: drukkolj majd nekem. -
tildy
nagyúr
VÁÁÁÁÁÁÁ, úgy néz ki sínen az életem.
(képletesen persze
Ha összejön. Meglátjuk (vak galamb is ezt mondta)
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Linux haladóknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Szal nekem nem sikerült még sose kilátnom ilyenből semmit.

![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/yahoo.gif)
bjektum orientált szoftverfejelsztés és technikák