Hirdetés
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Nem tudja valaki veletlenul, hol van Lidl Ujpesten?
Valahol elvileg van.... -
kovsol
titán
igen egy nagyon kevés vizzel meg kell locsolni és akkor lemegy róla a zsír és a bundája nem ragad rá hanem szépen elválik róla mindig (jó most lesz majd a szókiforgatás, hogy annak hisz rajt kell maradnia... , de én úgy szeretem ha rajt van de mégis lazán van rajt)
amugy meg tök mind1 milyen rántott hús nekem ... de rántott csirkecomb a nyerő nálam
de sokkal jobbak a sült és töltött husok rántott hús az akkor is egy hétköznapi étel marad akárhogy csinálod és kizárolag saját magunk által nevelt álatok husát esszük.. szóval tudom mit eszek és anyit eszek amenyi belém fér nem kell néznem, hogy van-e rá pénzem
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Kokkantas
üzenetére
Te egyébként hol vagy villamos?
Nem gáz, ha egy évvel a rendes villanyszigó után teszem le a szigót szerintetek? Tényleg nicns időm megtanulni 1 nap alatt 3 félévet. Előzőleg (januárban) sem sikerült...
Mondjuk így nem választhatok modult. Lehet behalasztok vagy valami. Villany szigó nélkül nem mehetek tovább, csak sallangtárgyakkal... (Bár talán elektro3t , digit 2t fel tudom venni...) -
faster
nagyúr
akkor a legfinomabb amugy a rántotthús amikor frissen kiveszed a zsírból/olajból aztán a csap alatt kis fizzel lelocsolod és két perc mulva burkolhatjuk is
Én fűrészporba szoktam áztatni, adok hozzá egy kis kakaóvajat, 1 evőkanál cementet, csipetnyi ecetet, és a végén porcukorral behintem. Valami isteni az íze, nekem elhiheted! -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Hmm... Tegnap vettem egy kis doboz normand camambert sajtot. Akkor hagyom érni. Jóóó fehér penészesre. Ja, és jelentem, a konyhámban estefelé nincs túl meleg.

Anno haveri társasággal vettünk olyan sajtokat (eredeti, juhász-készítette), amelyeknek a külső burkolata is folyós volt. A belsejét le sem lehet írni, a társaság nagy része rosszul lett a látványtól. Másodjára akkor, amikor a szaga elkezdett terjengeni.
Majd még egyszer, s száműztek a sarokba, mert elkezdtem jóízűen falatozni. Illetve szürcsölni.
Sipi -
kovsol
titán
na én most jöttem a kajából
rántothús szerintem egy totál hétköznapi étel nem tudom miért kell ráizgulni
(mondjuk mi évente 3 disznó 100csirke 15 kacsa elpusztítói vagyunk szóval nem épp vegetáriánus életmódot folytatunk ehh ha még lenne egy péksegünk is a sok álat mellett.. nem akarom folyatatni inkább)
akkor a legfinomabb amugy a rántotthús amikor frissen kiveszed a zsírból/olajból aztán a csap alatt kis fizzel lelocsolod és két perc mulva burkolhatjuk is
én amugy a tengeri halra esküszöm, de az is frissen a legjobb (nem hiába szeretek én horvátországban nyaralni)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Elmondtam neki, megértő volt. A rántott hús egyébként sokkal hamarabb készen van, úgyhogy most áttérünk erre. Ennek is éppen úgy fog örülni.
És nokedli is csak ősszel lesz megint, vagy ha esős nyári nap lesz. Teljesen leizzadok a tűzhely mellett. Nem fogok hőgutát kapni egy ebéd miatt. -
kovsol
titán
kb 20 órája nem ettem
jó hogy eszembejutattátok
de hogy lettem így 110kg ?
-
ladybug
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
A sajtoknak pont ez a lényege. Minél tovább érik, azaz penészesedik, annál finomabb.
Egyébként én is nagyon szeretem őket. Kedvesem szerint túl nagy mennyiséget eszek meg belőle.
Más: Nincs több palacsinta. Legalábbis ebben a melegben nincs. majd ősszel, vagy max este pár darabot.
-
Joco
aktív tag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Most akkor tényleg nem értem mit akartok. Ha már odatoltam a képem, akkor végigvárom, hátha az utolsó 10 percben kerül elém 3 lap, amit csak le kell másolni. Hamár jelentkeztél, meg odamentél, ne mond, hogy azt a 2 órát nem tudod rászánni. Az hogy BSC-ben mi van, nem tudom, régen még úgy müködött, hogy az első alkalom, mikor nem mész oda, tehát nem jelensz meg, sehova nem számít. Ha jófej a tanár, akkor meg alapból lehúz és nem számít alkalomnak. Szóval innen nézve az odamegyek és 2 perc múlva eljövök, a legnagyobb lúzerség, mert kapsz egy karót, eggyel kevesebb alkalmad lesz, kifizeted a pótdíjat és még el is cs*sztél fél-1 órát az életedből

-
Kokkantas
senior tag
Általában azért mászok/unk el, mert lehet h szerencsénk van és vki tud segíteni, de amikor már bentülök a vizsgán akkor már lehet tudni, h mivan és jobb ha elhúzol onnan, mert minek ülj bent ha úgysem tudod. Most már BSC-ben ha nemmész el 1 vizsgára és felvagy jelentkezve akkor 800 pézt kell fizetni. És próbálkozni mindig kell, ha feladod akkor egy nagy marha vagy.
Tildy: Ügyi vagy te, de figyelj oda, h mitcsinálsz. Bárcsak nekem is így mennének a dolgok. -
tildy
nagyúr
válasz
pussy_cat
üzenetére
Köszi

2 pont kellett volna a 4eshez
Eszem megáll.
Xpod: Hát mit rontottam el? differősítő: Ic* Rc= 5.5V.. És ezt le kellett volan vonni a +tápfeszből
Én emg beírtam ezt a fenti értéket Ic-nek... 
2 pont kellett volna a 4eshez
Így cak 3as, na de végre megvan.
Villanyszigorlatott meg skippelem, egy nap alatt nem tudom megtanulni 3 félév anyagát... Sajnos előző félévben nem sikerült, most meg időm nincs rá, evvan... Remélem nem lesz gondom belőle. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Na ez egy rossz tárolás eredménye, ez egy sima fehér nemespenésszel borított közepes érlelésű sajt volt valamikor, de hagyták kiszáradni. Ha a Camambert sajtot nem csomagolják légzáró csomagolásba, akkor hasonlóképpen megbarnul a penész a külsején, de a belseje, a lágy rész a kéreg alatt ugyanolyan jó, ízletes, simán le kell hántani róla amikor még nagyon hideg, de fogyasztáshoz mindig melegen kell hagyni előtte legalább félórán keresztül, viszont ha jó a sajt akkor melegen már úgy meglágyul, nehéz hámozni.
Megyek is lefelé veszek vagy fél kiló jó érett Camambert-t (szájnyalós szmájli) -
BlacKSouL
addikt
L]http://sajt.lap.hu/[/L]

Ja, ezt akartam, de mindegy már: [link][
[Szerkesztve] -
Joco
aktív tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Bár elég erős a gyomrom, szóval ne biztos, hogy ez alapján kell döntened, de nekem semmi bajom nem szokott az ilyentől lenni. Ettem már olyat camembert is, amit ha megvágtál, akkor szétfolyt az egész, mert csak a külső penészes réteg volt, aminek volt valami struktúrális integritása, Gorgonzolával is jártam már úgy, hogy bentfelejtődött a hűtőben, de a legdurvább az volt, mikor a Roquefort zöld penészére még a sajt szélén nőtt egy másik fehéres réteg
Na annak volt igazán meghatározó íze 
Szóval szerintem kalandra fel
[Szerkesztve] -
Joco
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Még mindig jobb, mint jégen ködben vizsgázni
Meg különben is ki az az állat, aki ilyen időben délben mászkál?(én, de nem arra fogok tekerni) Úgyhogy szerintem csak nyugalom. Jobban is fog menni, ha nem görcsölsz. Mondjuk könnyen beszélek, mert faternak hála, minden nap olyan, mintha vizsgáznék és picit azért többet sejt, mint az oktatóm, úgyhogy nekem a vizsga egy laza kocsikázás volt anno 
-
Lord Zero
addikt
szeretitek a sajtokat? a jó büdöseket, éretteket, íztől pompázóakat, zamatokban tobzódóakat...
na, akkor szerintetek lehet vmi bajom, h egy 1 hónapja lejárt (de jobbára hűtve tárolt) sajtot elfogyasztok?
(ifjúkorában camambert volt, de idővel amolyan pálpusztaivá érett, már-már cseppfolyós halmazállapotban leledzik, penetráns szagmolekulákkal - ellenben kurva finom) -
burgatshow
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem van légkondim és elég jól bírja. Mondjuk 2 kW-os!

Totál para vagyok kezdek síkideg lenni. Fél 12-kor indulunk Vácra mert forgalmi vizsga lesz. Remélem sikerülni fog mert hát jó lenne, meg nem hiszem, hogy lenne még erőm újra pár órát venni majd újra vizsgázni.
Gödöllőn amúgy már most a 30-as mellett dekkol a Hg szál, szal faxa. Remélem az oktatóm nem fog lehúzott ablakkal mellettem ülni. Jobban örülnék, ha inkább az A/C gomb világítana.
Valaki esetleg tud vmit a váci dél táji forgalomról?
ladybug: egyszerre csak egy utód.
Mod 2: Gambit kolléga megelőzött

[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
just one offspring at a time
Ez mit jelent? Fordítsa le nekem vki légyszi. -
tiv83us
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Leginkabb az Eddie Murphy filmhez tudnam hasonlitani az ''Amerikaba jottem'' cimu film kapcsan. Engem egy ket meteres napszemuveges fekete uriember nyirt meg, napszemuveggel a fejen, mobiltelefonnal az egyik fulen. Erdekes volt. ''Maradando'' elmeny, de a frizum jo lett legalabb

-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Nyár van, ilyenkor mindenkinek akad jobb dolga is, minthogy punnyadjon a gép előtt. Elég az ha télen meg a fagyos tavaszban itt ücsörgünk. Ilyenkor menni kell és csinálni kell. Mit? Hát amit máskor nem. Másrészt a nagy meleg jobban fáraszt mindenkit, éjszaka is nyugtalanabbul alszunk (tényleg, kinek van otthon légkondija?) így az alvási időnek is hosszabbnak kéne lennie, hogy kompenzálja. Mondjuk nekem most speciel szerencsém van, talán egyetlenként a PH-sok közül, hogy lecsapott itt szűkebb pátriámban a nagy mutatóujj, mert míg máshol 20-22fok van odakint ma éjszaka is, addig én a most behozott hőmérőn mindössze 13fokig láttam felkúszni a hőmérő alkoholszálát. Amúgy jó, vihar előtt 29fok, vihar után 2óra szellőztetéssel 26fok, most félórája szellőztetve 22fok van a szobában, de mivel át vannak melegedve a falak, reggelre visszamászik 25fölé. Érdekes módon most jobban bírom a meleget, mint tavaly ilyenkor, igaz akkor ott az albiban 33fok volt a szobában éjszaka!!
..Szóval ilyen nyáridőben az ember legyen kicsit optimistább, always look on the bright side of life!, legyen szerelmes/újra szerelmes, legyen kicsit bolond, lássa meg a szépet, meg úgy egyáltalán...
-
Viszlát
addikt
Üdv,
ha valaki még ébren van, legyen ítélőbíró a következő kérdés felett. Adott egy párbeszéd, amiben elhangzik a következő három mondat:
Szilárd üzenete:
szegény csak hősiesen tükrözi a valóságot... szar meló
Nem üzenete:
ez a tukrok vegzete
Nem üzenete:
ha maar nem birjak,megrepednek)
Kérdésem az, hogy miként értelmezitek. A végzet mire utal ebben a helyzetben? A valóság tükrözésére vagy a megrepedésre? -
Kokkantas
senior tag
Amint látom megint kihalt a OT, valahogy ez a 32. nincs tele élettel. Mindenki nyaral vagy kint fekszik és bámulja a csillagokat. Bezzeg amikor dolgom van akkor meg pörög a topic.
További Szép jó éccakát mindenkinek! -
Bash
őstag
Kezdem visszanyerni jó színem hála a mai napnak (tiv83us kollégának sem ártana). Megint úgy adódott, hogy egész nap a napon dolgoztam, vízparton. Délután 6 múlt nem sokkal, 36°C van most, napközben egész kellemes volt. Kicsit megizzadtam, csobbantam párszor a medencében, attól eltekintve jó volt, hogy megcsípett egy darázs. Egy kisebb alligátort is láttunk, 5 méterre volt a parttól, kb. 4 feet hosszú lehetett.
7-re hivatalos vagyok Carrabba's-ba [link] egy vacsorára, szerintem Chicken Marsala vagy Grilled Salmon lesz a tányéromon, bár legutóbb is azt ettem. -
piqla
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Aaaaa, az tul urias

Nekem ide az alberletem tagas nagyszobajaba kellene egy medansz egyseg, aminek habjait a besuto napsugarak lagyan melengetnek ezzel is elosegitve az algasodast.
Szoval nem tudsz segiteni ?
Amugy rantott hushoz visszaterve. Az az egyik kedvenc kajam, eljen-eljen; leszel a ferjem, vagy ladybugot vehetem el? -
piqla
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Ajajajajj... Nalatok mikor NINCS palacsinken?

Peterket jol jart veled, persze o (ofkorz) meg oldalak szazezreit tudna teleirni, hogy MEG miert jart jol veled, de en azoknak satnya hanyadat sem tudhatom. Na ezt az ertelmetlen mondatot
Szerk.: Ti biztos tudtok valamit ajanlani. Lakasba vennek gumi uszomedencet, lenyeg, hogy elferjek benne (185 centi a kedves testem) keves levegot igenyeljen a felfujasa, valamint esetlegesen kibirja, ha egy hiperaktiv magyar vizsla beleugrik.
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
En gyorsan ideirom, hogy ettem egy baromi szar pizzat egy ezresert es izzadok mint a kurva a templomban... De remelem Te/Ti jol vagytok

Draga tiv61!
Nyugodtan irhatnal tobb ilyet, szeretem olvasgatni az effele kis utielmenyeket, plane ha az az ut mar tart par evtizede
_az: Mi lenne, ha elmennel valamelyik nap vele a lakasra, hogy lassak hogy vagy, es ha nagyon antipatikus, akkor vesd be mindazt, amit a harcmuveszet topik alapjan tudsz.
Komolyra forditva: a lany koltozzon el mar most...
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
ujabb amerikai elmennyel lettem gazdagabb, elmentem a gyerekkel fodraszhoz, olyan 30 eve voltam utoljara, amerikaban sosem, de megerte

az uzlet a Brodwayen, 3 fekete fodrasz, minden kuncsaft fekete vagy latin, meg mi ketten
de ez nem csak fodraszuzlet, 5 percenkent jon valaki leul beszelgetnek, elmegy, zajlik az elet, egy oreg lejatsza a tegnapi baseballmeccs 4 inningjet komplett, az egyik fodrasz szivarozik, a masik borotvalas kozben mobilozik, kozben jonnek mennek a nepek
ilyen csak a filmeken van azt hittem,
mar csak Al Pacino hianyzott mellolem
amugy egesz jo serot csinalt 15 dolcsiert
elkepeszto, egyre jobban szeretem ezt a helyet, egy igazi amerikai nagyvaros, nem a gazdagabbak kozul
hu ez hosszu lett de meg akartam osztani az elmenyt
-
parandroid
félisten
Igen, ugyanez volt, pkusz amikor etöltötte az oldalra, akkor feljött a fájl-letöltés ablak, hogy mit akarok vele csinálni. Itt kiválasztottam a plugin használatát, erre közölte, hogy le kell szednie hozzá egy macromedia plugint, aztán semmi, már épp azt hittem lefagyi, erre beugrott a két flash (fent és jobboldalt). Nem tudom, mit csináltam másképp, ezzel próbálkoztam már korábban is...
Amúgy nekem nem szólt a tetű, pedig nem kapcsoltam ki a verzióellenőrzést. Mondjuk be sem... Kellett volna? Nem az a default?
Ja, és ez a magyar változat (amit felajánlott telepítéskor, én meg rutinból elfogadtam) valami iszonyat mód szokatlan. Asszem uninstall lesz, és megy fel az English version. Vagy lehet nyelvet váltani valahol?
p -
ladybug
őstag
Idejét sem tudom, mikor voltam itt a PH-n egy óránál tovább. Senkiről nem tudok semmit, mire visszaolvasnék, elalszom. Így jártam. Tudom...
Remélem mindenki jól van.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ha már graffiti, akkor nézzétek meg ezeket : [link]. Bár ez stencil, azért szépek.
Pécs város galériájában található fotókat mind szerény személyem készítette. ^.^ -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
fura , nekem most nem emgy a falsh, ami itt a fórumon van, jobbra..Ezt írja ki
CWSĘxěźTTď÷7zîî)i4î)éîiINéNĄ¤É;řűřý
˙ßťŢ÷ŢuďZwÝ÷Ă˝?űŮűł÷çgfsŻ @ -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Igen tudtuk
kiírja bekkapcskor
-
parandroid
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Ez az egyik leginkább értékelhető feature benne.
Amúgy tudtátok, hogy megjelent az Opera 9?
És végre sikerült belőnöm vele a Ph! főoldalának flash-eit, ami újaban nem akart menni - érdekes amúgy, mert előtte szinténa bétával működött, meg semmi más flash nem hisztizett. Gondolom valami user incompatibility lehetett...
p -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Basszus... tényleg... ...jókor mondod. Ha előbb tör rám a felismerés, nem veszek új tévét

ToBeY: El biztosan nem vettem volna semmit, de rendőrt hívtam volna. Az hogy a város szélén ledőlt gyárfalakra fújnak nem érdekel, de frissen festett házakra, buszokra stb, az már vérlázító.
Aki ezt egy kicsit is komolyan gondolja, az nem fekete sprével/filccel ír krikszkrakszokat remegő kézzel a házfalakra.
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Anno én ismertem igazi kemény graffitis srácokat.Azoktól tuti nem vettél volna el semmit

Mondjuk azok komoly rajzokat csináltak filatorigátnál,és nem ilyen suhancok voltak mint azok,hanem 17-22éves srácok voltak.Bandájuk neve PNC Painter not criminals (remélem jól írtam
) -
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az én zsebemben is kinyílik a bicska a firkálóktól.
Korábban már meséltem, hogy Győrben két aluljárót is kifesthettek a graffitisek. Lettek is szép rajzok és jól nézett ki az aluljáró. Aztán jöttek a kis surmók és azokat is összefirkálták. Ezek még egymás munkáját se tisztelik.
Kábé fél éve jöttem hazafelé a kedvesemmel, mikor ő észrevette, hogy előttünk 2 suhanc a vadiúj lépcsőház ajtókra ''önmegvalósít''. De akkor éppen abbahagyták, tettenérni nem tudtam. Aztán elhaladtunk mellettük, de figyelgettem visszafelé. Ahogy sejtettem...
A következő ajtónál megáltak firkálni.
Visszaléptem, majd ráförmedtem, nem emlékszem pontosan mit mondtam.
Aztán elszedtem a filcüket, és kiürítettem a zsebeiket, hátha van még náluk. Nem volt több.
Azt a filcet (jó büdös festék van benne) azóta őrzöm.
Ennél többet nem igen lehet tenni. Illetve lehetne rendőt hívni, de 14-16 éves tirpákokra minek... Talán majd legközelebb
Itt a filc (jó vastag, lehet hogy ki kellett volna húznom a srácok szemöldökét vele
): [link]
szerk.: 0,6 inch, vagyis 1,5cm széles
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
ezt most olvastam egy másik fórumon

60év körüli nagypapa és nagymama netett rendel!
Antenna felrak,vonal behúzva,nagypapa gépet mutogatja p1 166mhz 32mb edo ram!LoL ebből nem fog jó kisülni!
Hálókártya install majd winfos98 cd-kér.Én mint optimista ember megkérdezem hátha van win98 install cd a háznál!Nagymama felugrik márt hozom is,vissza térve nagy a döbbenet:lerakja elém a csinibaba videjókazettát meg suprahits akcijós 500pénzes audio cd-t,elmondása szerint ezen biztosan rajta van amit keresünk. Kollégával összenézünk,belső lélektani nagyröhögés.
Helyszínről való távozás után nagy röhögés!
No comment!
Aktív témák
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem épp Váci út
, de közel van...

Nem gáz, ha egy évvel a rendes villanyszigó után teszem le a szigót szerintetek? Tényleg nicns időm megtanulni 1 nap alatt 3 félévet. Előzőleg (januárban) sem sikerült...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.tejtermekgyartok.hu/img/camembert.jpg)