Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Kvadratikus mátrixú inhomogén lineáris egyenletrendszerek... Kell ez nekem? Valahogy nem érzem a vonzalmat kettőnk közt.

Winner_Hun : Mentos-t tesz bele, de amúgy tökmindegy, ha erősen szénsavas folyadékba magas cukortartalmú anyagot raksz hirtelen, az így ki fogja csapni a folyadékból az elnyelt széndioxidot, és kb ez lesz az eredménye. Különösen jó ezt meleg kólával kipróbálni. A lényeg hogy olyasmit tegyél bele, ami heves reakcióba lép a szénsavval
mod: Jó a kristálycukor is, sőt az lehet még jobb, mert hatalmas az összfelülete! ki kell próbálni először egy kevéssel egy pohárban, 1deci kólához egy fél kiskanál cukor, aztán az üvegbe egyszerre egy nagy evőkanál
Várom az eredményeket (Vagy van még1 módszer a kib@szásra: végy a szádba egy kanál kristálycukrot, tartsd ott, és gyorsan igyál rá kólát)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ugyanezen teszt, kisse modositott korulmenyek kozott => Bovebben: [link]
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A video címe: mentos + diet coke/pepsi explosion
ebből következőleg: mentos - da fressméker
-
Winner_hun
félisten
Mit rak a kólába? [link]
-
válasz
Kokkantas
üzenetére
Robotlábakat? Fenéket, falábakat hogy tudjon mezítláb dióttörni és ha megvakarja a talpát szálka menjen a körme alá.

Rececam: én ugyan nem ilyeszgetlek, erre ott van a szarvasod, elég aha ő irányítja a szánt.
Rececam
mod:
A télapó is kaphat ám virgácsot, illetve sörmegvonást![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Szerdán csapunk egy jéger patyt ha sikerül a vizsgád azért, ha nem akkor azért.

Bízom bennne, hogy a matekszigóm sikerülni fog kedden.
Nappalin 2 féléves a digit.
És ne add fel, mondj ellent a sorsnak, legyen villamosmérnők belőled is meg kokkantas-ból is, meg természetesen belőlem is.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Pedig de

-------------------------------------------
Az életben vannak olyn dolgok, ami ha nem megy nem kéne erőltetni. Valószínűleg az is, hog yén villmérnök legyek.. .Nos az is lehet ilyen... Volt cirka 4 órám tanulni digit vizsgára.. Hát ha ez meglesz, akkor örömtáncot lejtek. Csak félő, hogy nem lesz meg.
Sok... majd két óra múlva kezdődik a vizsga
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Küdljek privátot is?
Nem is vagy letiltva. Már megint be akarsz mocskolni.
Amúgy meg, nyomás fürdeni.
Mod: Jó éjt mindenkinek.
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Ti csak a neten kommunikáltok egymással?

ezt nem lehetne messengeren?
-
Szerdán érdekelne valakit egy villám PH! tali valahol pesten?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Holnap linal vizsgám lesz..
Tudom hogy ezt mindenki magasról, de akkoris..
Lehet, holnap Neo megkérdezi tőlem: Mi az a mátrix?
-
Kidus
őstag
Egyebkent hol van Grafi? Egesz heten nem lattam.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
zsiga667
üzenetére
fotózd le, küldd el, és akkor virtuálisan koccintunk

nekem is van egy pár doboz söröm, egy (eddig) bontatlan üveg martini, meg némi szamorodni édes, meg egy kis tömény (a jäger tegnap elfogyott, a kommerszet meg meg se fogom bontani). meg egy zsák gumicukor, ropi, meg minden egyéb nélkülözhetetlen kellék. no, igyunk, hogy könnyebb legyen hülyeséget beszélni
és különben is: gyere te debrecenbe, oszt iszunk.
-
zsiga667
addikt
Papírkutyuskák vagytok... Pedig van itthon 20 doboz söröm meg 6 üveg borom.

-
BlacKSouL
addikt
Valamelyik topikban olvastam, de nem emlékszem mi volt a kifejlet, hogy a linkelés anno megváltozott Bövebben:Link-ről [link]-re, de arra már nem emlékszem, hogy végülis engedélyezett vagy megoldott lett-e az, ha valaki nevesíteni akarja a linket, tehát tetszöleges szöveget akar megjeleníteni a [link] helyett, és ha igen, hogy?
-
-
piqla
őstag
[link] Valamelyiken tuti van valami vagy valaki

-
Lord Zero
addikt
volt/van egy einstein-i koncepció (miszerint 100 kísérlet sem igazolja, h igazam van, de egyetlen kísélet is igazolhatja, h nincs igazam), kb ehhez hasonlóan állok hozzá: azt tagadni, amiről nem tudunk, botorság
nem raboltak el, nem erőszakoltak meg (
) (
), nem jelentek meg félálmaimban - mindez nem lehet elég arra, h tagadjam létük eshetőségét - ergo (a szó klasszikus értelmében véve) ''hiszek bennük''
de - mint említettem - ez alapvetően nem hitvita, a hit amúgy is megvan köszöni szépen jól bizonyságok nélkül is
számomra elképzelhetetlen, h ne legyen semmi, csak a humanoid überevolúció és kicsinyke földjük
szerk. aki ''nem hisz'' bennük, az olyan, mintha egy soha ki nem nyitott ajtó mögött álló mr. dzsekszonra vagy akárkire azt mondaná, h ott nincs is semmiféle mr. dzsekszon - pusztán azért, mert az ajtót zárva látja
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Azonosítatlan repülő tárgy. Olyan volt tényleg, mint egy élére állított csészealj, az egyik irányba megdöntve, és a ''felénk dőlő'' oldalán egymástól egyenlő távolságra 3 piros fény világított nem tompán, de nem is vakítóan. Közepes tempóban haladt el a focipálya felett, és tovább már nem láttuk mert az emeletes házak kitakarták. Innentől kezdve csakis fényképezőgéppel fogok közlekedni az esti órákban. Kb. olyan 10 másodpercig volt szem előtt és mind a hárman ugyanazt láttuk.
-
BlacKSouL
addikt
Úgy érted a földönkívüli értelmes (vagy épp nem értelmes) életformában? Mert a többség ezt nevezi ufónak, holott az ugye az azonosítatlan repülő tárgy rövidítése.
Én elhiszem, de nem feltétel nélkül. Mivel magam sosem érzékeltem, ezért mondhatnám hogy nincsenek, de ez sok mással is így van, amit viszont el kell hogy higyjek. Mint a MIB-ben is volt, 3000 éve az emberek szentül hitték hogy a Föld lapos...stb. Tehát nem biztos hogy vannak, de akár lehetnének is. Abban viszont biztos vagyok, hogy amennyiben a Földi élet nem mesterséges úton jött létre, hanem természetes módon, akkor az a másik életforma akár semmiben sem hasonlít a Földiekhez. Ellenben ha mesterséges módon jött létre, akkor valamilyen hasonlóság kell hogy legyen, de akkoris mi hasonlítunk rájuk és nem fordítva. -
MarKoo
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Én eddig kopp hülyének tartottam, azt aki 100%-osan hitt benne, egészen tegnap 23:46-ig. Hárman olyan dolgot láttunk az égbolton elhaladni amit előtte soha, vagy max filmekben (de ott is csak hasonlót). Egyszerűen hihetetlen volt, főleg azért mert egy olyan dolgot láttál amire azelőtt azt mondtad hogy csak azok találják ki, akiknek feltünési viszketegségük van. Nagyon sajnálom hogy nem kamerás a mobilom, mert most képekkel is szolgálhatnék.
-
MarKoo
addikt
Hisz itt valaki abban a valamiben, amit a többség UFO-nak nevez?
Ne nézzetek ám hülyének. -
Panther-D
PH! technikus
NewsFlash: [link]
-
neduddki
nagyúr
HI!
JUHEJJJJJJJ!!! Most kaptam ajo hirt!!!
Gyuvo het pintek azaz jun23-an HajogyariSzigeten ujra tuzonjaras!!!!
udv
neduddki
p.s. eszt meg majd elmondom egy parszor!!!:- )))
nem tugya vki a hol a totyik ahol ijjen temkarol beszelgettunk??? -
Lord Zero
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
tudom, a szemetek... kicsinálták kennyt..!

tavaly majdnem egész évben alkalmazott voltam
aztán év vége felé váltás vissza a vállalkozásba -> eva
ergo ha semmi sem változott volna, akkor is más lenne számomra a mérleg 06 és 05 között, ezért nem tudom majd igazán összevetni
ettől függetlenül, a lakáshiteles dolog (nem csak magam miatt) kisebb merénylet, az eva pedig (csak magam miatt
) ááááá
nem tartozom sehová, érteni sem értek hozzá - csak így érzem -
Lord Zero
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
volt lakáshiteletek? vagy hogy jött ki ez a szép summa?
szerk. természetesen nem a számra vagyok kíváncsi, inkább a százalékos összetételre - én elestem a lakáshitel adóvisszatérítésétől, párom pedig szeptemberig gyesen volt, szóval az ő ''jövedelme'' lol volt, így maradt az életbiztosítás(ok)+családi kedvezmény után járó térítés - soványka volt
[Szerkesztve] -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Talán van rá esély hogy idén végre süssön akkor is a nap mikor idehaza elmegyek valami vízközeli nyaralásra. Amúgy meg kontinentális éghajlat, a tél hideg, a nyár meleg, és ennek ez lenne a rendje még akkoris, ha télen nem szeretjük a nagyon hideget, nyáron meg a nagyon meleget. Sz@r helyre születtünk. 
Amúgy a City-vel van már bővebb tapasztalat? -
azoknak, akik itt sirdogáltak heteken át, hogy egész nyáron szar idő lesz, meg nem is lesz igazi nyár,
küldöm a következő cikket!
[link]
én ennek egyébként nem örülök, mert hiába fürdök le 7:45-kor, ha 8:10-kor a buszmegállóban már patakokban csorog rólam az izzadtság... (árnyék a könréyken sincs) -
BlacKSouL
addikt
Köszi

Amúgy ez sem rossz, csak valóban másra való, de arra viszont tényleg jó, most próbálgattam, de tényleg csak fülessel van értelme, mert a hangfalakkal már nagyon szóródik, törik a hang, és vegyesen érkezik mindkét fülbe, illetve a gyengébb hangfalak berezonálhatnak, az meg elrontja a lényeget. Ráadásul nekem most alapon 4hangszórós a rendszer, és nem tökéletesen négyzet alakban van körém rakva, és így kioltja egymást.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Várom az eredményeket (Vagy van még1 módszer a kib@szásra: végy a szádba egy kanál kristálycukrot, tartsd ott, és gyorsan igyál rá kólát)

![[kép] [kép]](http://img261.imageshack.us/img261/3194/crw5180rj4ag.th.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/h030.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/musik/f045.gif)
Én már márciusban el is költöttem az adóvisszatérítésem.