Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Ehh, rohadt szófosó banda. Má megen frissíthetem a listám.

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
El sem hiszem, hogy alcim nelkul megusztuk ezt a topicot

-
ngabor2
nagyúr
nem egészen szeressem az ilyen hálót, ami nekem van... elkezdtem torrentezni (persze csak legálisan, linux-image-eket
), erre olyan belassulások vannak... nézegetem a modkert, mire valakinek a kérésére reagálnék, már végre van hajtva... iszonyú lag...
(amúgy meg nincs itthon söröm
) -
törölt tag
![[kép] [kép]](http://img.vatera.hu/photos/8023/300/8848600.jpg)
''Eladó a Japán TDK együttes lightscribe címü albuma. A lemez hatalmas sikereket aratott a siketek világában remélem a ti tetszéseteket is elnyeri. SZÜKSÉG ESETÉN AKÁR DEDIKÁLTATOM IS!'' -
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt is megértem, de itt audio CD-ről és CD Text-ről volt szó, amiről te beszélsz, az pedig nem audio CD, még akkor sem, ha történetesen zenét hallgatsz róla.
tbs!
Életemben nem hallottam róluk. -
parandroid
félisten
Viszont a kocsiban nem kell váltogatni a lemezeket. 6-10 album elfér egy CD-n mp3-ként. Nekem vagy 8 lemezem van a kocsiban, és ez egész szép gyűjtemény, ha belegondolsz. Arról nem is beszélve, hogy a drága eredeti lemezeket nem fogom kitenni a kocsiba, ahol télen -10, nyáron akár 40, vagy még több fok is lehet. Celsiusban.
p -
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Részemről teljes mértékben el vagy fogadva!

(u.i.: Egyébként ''igaziból'', én sem voltam kitiltva.) -
Bash
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Nyilván az sem mindegy, hogy az mp3-k össze lettek válogatva vagy pontosan egy album lett felírva. Az én értelmezésemben az ember akkor ír mp3-ból audio CD-t, ha saját maga válogatta össze a track-eket. Ha kell egy album, akkor nem mp3-ból fogom megírni, egyszerűbb ha megveszem a CD-t, minősége is jobb.
Egyébiránt CDDB-vel kapcsolatban igazad van. -
ngabor2
nagyúr
Mp3-ból írt audio CD-nél a CDDB lehetőség pedig nem játszik.
ezt cáfolnám. nem egy olyan mp3-albumom volt, amit a cddb helyesen megcímzett. innentől pedig nem hinném, hogy gondot jelent a végső formátum.
ha jól tudom, a cddb-nek a számok mennyisége, sorrendje és hossza számít. ezek után meg már mindegy, hogy flac, wma, mp3, vagy audiocd... -
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Mert Te egy nagyon rendes, udvarias, visszafogott, kicsit sértődős (úgy is írhattam volna, hogy kissé hisztis), harcművész vagy.

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Össze ne piszkítsd az adatlapomat......

(u.i.: Bár én már ideiglenesen, többször is ki voltam tiltva....
)
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Persze, mindent csináljon meg Panther automatikusra, és akkor moderátorokra semmi szükség nem lesz.

Figyelem!
Ön túl sok szmájlit használt, ezért Önt figyelmeztetjük.
Még két figyelmeztetése maradt a kitiltásig.
Üdvözlettel,
Prohardver Fórum -
Sátán44
addikt
Valaki tudna nekem olyan konvertáló programot mondani,amelyik a zenei cd-ről mp3-ba konvertál és az id3tagot is átveszi? Ugyanis mikor kiírom a számokat mp3-ból audió-ra,akkor beállíthatom hogy a zenei fájlok címei is jelenjenek meg és ezt szeretném visszanyerni. Remélem érthető volt

-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
...és szépen be kellene írni, hogy ''Igen''
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
esetleg a tc-hez hasonlóan: ha be akarod illeszteni a szmájlit, akkor nyomd meg a köv. számot: (0-9, hogy legyen bőven variáció
) -
Végre esik az eső és van net is, kicsit tudomPH!-zni. Tegnap miután 2-szer bőrig áztam még mindig kint kellett lennem a pénztárban
, de már várom a hétfőt, mi sül ki ebből a nagy marhaságból és fejetlenségből, ami itt van/volt. Hogy is szokták mondani, legszebb öröm a káröröm? 
-
Skipp
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Inkább legyen olyan, mint a nyereményjátékok, lehessen választani több variáció közül.
1. kérdés: Hány éves vagy?
a, 0-13
b, 13-16
c, 16-20
d, 20 fölött
e, RULLLZZZZ

2. kérdés: Melyik nem illik ide?
a, ICQ
b, MSN
c, hülyeszarfoslinux
d, GAIN
3. kérdés: Hogyan írnád le?
a, Tegnap a Balatonnál voltunk pár barátommal, és jól éreztük magunkat, lehetséges, hogy holnap is lemegyünk.
b, Tnap a Balcsin vtunk nh ismivel, kir vt, hnap +int münk.
c, Tennap lecsapattunk a Balcsihoz vazze, spanoltunk a bulákkal igen kúl vót hónap is lenyomjuk az arcunkat a helyre a tagokhoz, mer full fílinges a dolog, vágod?
Talán ennyire azért nem kritikus, de hátha segítene....
-
parandroid
félisten
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hozzászólások tiltása?

-
Ha van sok-sok outlook express levelem, akkor azokat hogyan tudom tömegesen exportálni valami szöveg, v. word file-ba?
csak egyenként lehet?
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hát ezt is melgfogják trükközni szerintem.Valamelyik smile gyüjtő oldalról belinkelik azt annyi.Ugyan úgy lesz mindenféle smile, sok sok darab!
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
A párduc éjszaka vadászik....
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Jaja, lányka. A rövid rajzfilmeket már végigbírja: a hellboy-on lévő boing-boingok és a hihetetlen cs. két extra filmje tetszett neki. A gyerekgyőszösön hangosan röhögött!

És szereti az autókat/motorokat...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Panther, ha vagy valahol:
Ki kéne valamit találni a szmájli-floodolásra.
Valami olyasmire gondoltam, hogy alapból legfeljebb 3 szmájlit engedne a motor egy hozzászólásban, és kb 100 karakterenként még egyet, ha valaki esetleg hosszú hozzászólást ír.
Elegem van a tapsikákból, a visítozókból, meg a behódolós szmájli-huszárokból. Az a térdeplős rettenet amúgy is pont a 'respect' szó eredeti feelingjét vette el...
p -
tbs
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Javaslom a ''Hihetetlen család'' című film megtekintését. Különös tekintettel az extrák között helyet kapó 2 kisfilmre, melyek rövidségük okán apróságok számára is élvezhetők: az egyik szerves kiegészítője a nagyfilmnek, a másik egyszerűen szuper.
Nagyon komoly, gyerek számára is érthető rajzfilm (Boing-Boing sorozat) van a HellBoy című nem gyerekfilm mellett is. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Az lehet, viszont Barbiekultusz miatt a gyerekeket célozzák meg vele. És emiatt ugye a felnőtt réteg is kapcsolatba kerül vele, mert egy csomó kiegészítő (baba, pohár, újság, törölköző stb) jelenik meg ezzel a mintázattal.
Amúgy a rajzfilmek zöme azért lássuk be gyerekeknek készül, de a felnőtt is odaül és megnézi vele. Milyen jó is újra gyereknek lenni ilyenkor... -
parandroid
félisten
A Shrek inkább felnőtteknek szól, lányom annyira nem is szereti, bár azt is láttuk párszor. Valószínűleg túl sok benne a multikulturális átcsengés,amit ő még 5 évesen nemigen ért meg. Garfield viszont tipikus gyerekmozi, gondolom épp ezért nem jön be annyira felnőtteknek. És még mindig nagyságrendekkel jobb, mint a Barbie és a bűvös pegazus. Brrr...
p -
ToBeY
nagyúr
Szerintem a Garfield film nagyon béna volt...Viszont a Shrek-et láttam vagy 10X legalább

-
Skipp
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Egyszer néztem meg moziban, meg itthon beletekerve pár jelenetet, nekem annyira nem jött be. Gondolom gyerekkel más.

Egyébként félreérthetően fogalmaztam, ez tény.
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nos igen, én csak a kérdésre válaszoltam, és nem a vásárlás történetét akartam feleleveníteni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
''Garfield az jó, csak az igazi Garfieldot sajna nehéz lenne átvinni mozgóképre, pedig úgy lehetne tőle borulni nagyokat.''
Ez Garfield mozifilm, és azt hiszem egészen jól sikerült. Az egész család szereti, legalább tizennegyedszerre néztük meg. Aki már szülő, az azt hiszem tudja, miről beszélek. A végén mindig együtt pityergünk, amikor megtalálja Odie-t.
p -
tiv83us
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Termeszetesen felhivtam a sajat szamomat, egy uriember valaszolt. Ezt mondta: ''I was wondering where that weird music was coming from.''
A csengohangom egy nepszeru Prodigy nota, ami igy hangzik: ''Change my pitch up, smack my bitch up!''
Szoval egy fel oraja visszakaptam
Imadom a telefont, de tobbet nem hordok a zsebemben ilyesmit, tul vekony es konnyu. -
Esmein
nagyúr
Oldboy

-
Bash
őstag
Szakad az eső, gondoltam lemegyek úszok egy kicsit a medencében. Szomszéd kisgyerek féltett engem a villámoktól. Biztos igaza volt, de jólesett.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Vettünk úgy családilag. S2-t akartam, de apám meggyőzött, hogy időtállóbb az S3-as. Ha már majd csak múzeumokban lesz crt-tv, és még a barlangok falán is lcd lóg, akkor milyen jól jön majd a 16:9-es képarány lehetősége. Meg úgyis sok képet csináltatunk majd papírra, főleg az esküvőmről meg a gyerekeimről(gondoltam magamba arra még várhattok egy cseppikét) Meg hát amúgyis, az S3-as mégiscsak egy finomodott S2. De végülis nem bántam meg. 3nap eredménye meggyőzött arról hogy jó választás volt, és ha reális elvárásokat támasztunk, akkor azokat tökéletesen kielégíti.
Topikot nem nyitok neki, azt már kinőttem
A Milyen digitális gépet... topikban meg úgyis kap hideget meleget, amíg nem tartok vele 5000 képnél addig beleszólni sincs értelme, meg az állandó S2 - FZ5 - H1 és S3 - FZ7 - H2 háború megy, és bár én is ezek közül választottam ki, mivel saját összehasonlítási alapom nincs, most hogy az S3 megvan, nekem ez a legjobb. Amúgy nagyjából minden igaz amit írnak róla mind pozitív mind negatív oldlaról, de utóbbiakhoz ügyesen kell alkalmazkodni.
De az milyen dolog hogy Starjánban 3 helyen lehet kapni, csak rendelésre(kb 10nap), és 154, 162, 165 ezerért, az edigitalból meg 24órán belül ingyen kihozták 122e-ért!
Tokkal vonóval kártyával akksival is olcsóbb volt mint máshol.
ngabor2: ok, köszi, bekukkantok -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
ah, a targyilagossag teljes hianya, megha feketen feheren bebizonyitjak akkor sem
'' ha nyerunk akkor minden biroi dontes super, ha kikapunk kocsog a biro, az ellenfel, meg a parkoloor
hat szerintem, ha jol szamolom nekunk mar a 9-ik VB-nk, en meg a muncshenire emlekszem, elobbre mar nem
Nemet-Holland 2-1, egyet rugott Cruyff, egyet Gerd Muller, az egyenlito nemet golra nem emlekszem, de az is 11-es volt, mint Cruyyfe
szoval lattunk mar ezt azt, es nem kell elfogadni, de hogy meg le is ugatnak
amugy szazaval megy, hogy a brazilok eddig is gyengek voltak, a franciak meg egyre jobbak
eddig az volt, hogy a brazilok mindenkit agyonvernek olaszok, nemtek, franciak csomagolnak
ilyen ez
en mindig mondtam, es nem igazolni akarom magam, a 8 kozott mar minden lehet
es a 4 kozott is ez lesz
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ejj, hát milyen ember vagy te, hogy nem érinti meg lelked, hogy nem tudod meg, hogy mi történt Andreával, aki befogadta Kingát, mert kidobta Géza, mert közben kiderül, hogy már volt egy férje? És hogy Miklós tovább parázik-e Klaudiától? Ezt nem akarod tudni? Megértelek...

Garfield az jó, csak az igazi Garfieldot sajna nehéz lenne átvinni mozgóképre, pedig úgy lehetne tőle borulni nagyokat.
Racecam: még nem szoktál hozzá, hogy a magyarok értenek legjobban a focihoz?
Azért nem vagyunk ott a világversenyeken, mert nálunk a szurkoló a futball igazi ereje, nem a játékos, meg az edző. Ha lenne szakértővb, mi magyarok a döntőben kezdenénk, nem lenne értelme előbb küzdeni. Amúgy tényleg hihetetlen mi megy ott, délután még kis káromkodáseső is volt.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Egyébként tudod én mit szeretek a legjobban?
Például azt, hogy abba a bizonyos topikba, ahová nem írok többet, mert nem szeretnék egy oldalon szerepelni mindenféle ''hozzáértő'' drukkerrel, akiknek még a szabályokról sincs halvány fogalmuk sem, de fikázni, meg pocskondiázni, azt nagyon jól tudnak, na itt írtam mikor megtippeltük a legjobb négy közé jutást, hogy a Franciák legyőzik a Brazilokat.
Azóta persze több jelentkező is akadt, az ugye én megmondtam címre.
Nem nagyon zavar, csak valahogy utálom az ilyet.
-
GeorgeBerger
tag
közösségi témák
Foci VB 2006
Formula-1 2006
Tour de France 2006
MotoGP
-
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Nem unatkozom, Garfield-ot néztünk a lányokkal. Ez a párbeszéd valahogy megérintett.
Különösen az utolsó mondat. 
Most néztem amúgy a káromkodós topikot. Azóta is azon ámulok, hogy mekkora lelki törést okoz egyeseknek, ha elmarad a kedvenc szappanoperájuk egy epizódja. Milyen lelki defektus kell ahhoz, hogy ez valakit ennyire kiborítson?
Bővebben: [link].
p -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Unatkozol?

Nézd a focit.
-
parandroid
félisten
- Garfield! Megetted mind a négy doboz Lasagne-t?
- Ártatlan vagyok. Ők kezdték.
- Most mit csináljak veled?
- Szeress, etess, légy hűséges.
p -
P.H.
senior tag
Ma 4 után volt egy halálos baleset a lakásom előtt. Két négysávos út kereszteződésébe berombolt egy srác Astrával, át a piroson, egy robogót, utána még egy autót is elkapott. A motoros a kórházba szállítás után meghalt, a hibás sofőr persze sértetlen maradt. A motor 20 méterrel távolabb állt meg. Mindez a Békés Megyei Rendőrfőkapitányság épülete előtt, azon kevés olyan jelzőlámpa egyikénél, amelyik hétvégén is működik, nem sárgán villog.
Szerencsére nem láttam, de sajnos végig hallottam a balesetet. Iszonyú.
Megadta a mai este, és az egy hetes friss jogsim alaphangulatát...
[Szerkesztve] -
anyukám szkennerét szeretném használni az én gépemen.
a CD-je nincs meg.
gondoltam, töltök hozzá egy drivert.
meg is találtam. mindössze 209 MB...
HP Power. az agyam leszakad. kb. századekkorának kéne lennie... -
(Kolombusz)
veterán
Itt olyan fránya borult idő van, tisztára őszies hangulatom lett.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Aha, ahogy megjött az edigitaltól a 2 pakk 4db-os 2500mAh-s a géppel együtt, raktam fel az egyik csomagot töltőre, és mikor a kijelző szerint feltöltött, illetve már ki is hűlt picit azzal estem neki kattogni. Az egeremhez már eredetileg is volt egy töltő+4akksi csomag, és azzal is tapasztaltam hogy eleinte hamar lemerült, de aztán bejáródtak az elektronok
Energizer minden, gonoltam ha egérhez bevált akkor dig.géphez is jó lesz.
Arra emlékeztem hogy pl régebben a mobiloknál is amikor még Ni-MH akksik voltak, azokat is formázgatni kellett, 4óra helyett 14-et kellett tölteni első 3 alkalommal, gondolom ezeknél sem megy másként, ezek is Ni-MH-k. Csak az a bajom, hogy 12órát kell ülniük rajta, de gyorstöltőt meg nem akartam hozzá, mert az nem kis mértékben veszi igénybe őket, és nem akarom kipurcantani idő előtt.
Amúgy 12óráig tölti a már formázott akksit, de amíg nincs formázva addig ezt is hosszabb ideig kell töltőn hagyni? A csomagoláson nincs erre vonatkozó infó, meg a honlapon sincs ilyen jellegű tájékoztatás. A legelső töltésnél a töltésjelző led fokozatosan halványult el, és pont 12 óra után teljesen elaludt, illetve kihűlt a töltő is akksik is. A későbbi töltéseknél viszont már végig teljes fénnyel égett a led, és 12 óra után elalszik. Lehet hogy elegendő a formázásához a normál ideig való töltés is?
Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(nem, nem szeretném
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

De engem így kell elfogadni.

, de már várom a hétfőt, mi sül ki ebből a nagy marhaságból és fejetlenségből, ami itt van/volt. Hogy is szokták mondani, legszebb öröm a káröröm?