Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Valami baja van a tápomnak
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A zengői hiszti vegytiszta politika volt. Az egyik összeszedte a rokonságot hogy ilyetén módon tüntessen a másik ellen.
Most kellene okosan dózerbe vágnia magát az illetékeseknek, aztán mire a motorzajra felriad a város aggódó lakossága, már tarvágás volna a csúcson. Most úgysincs ott senki
Tudomásul kell venni, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni. (lásd még a szegényember meg a szamár c. sztori)
Győrben a Fehérvári út mentén lakó párszáz ember sírt évek óta, hogy elkerülő kell, mert nagy a forgalom. Nagy dugók is voltak, meg már az út is szar volt.
Most, hogy elkészült az ''elkerülő'', sír 50 ember, hogy az ő utcájukban most naponta tízzel több teherautó megy át. Most akkor melyik ujjamat harapjam meg. (persze ez is politika, hiszen jönnek a helyhatósági választások és az egyik jelölt már fel is karolta az ügyet.)
Tipikus hozzáállás, hogy persze kell a négyes metró, meg a híd, meg a körgyűrű, meg a vidámpark és a koncertek, csak ne az én házam alatt-melett-felett.
Sosem felejtem el, hogy régen (kb 15 éve) a nyári napközi az iskola négy fala közé szorult, mert a suli melletti (50m) jó nagy játszótér körül lakók panaszkodtak a gyerekzsivajra délutánonként. Játszótér bazmeg!
Sajnos akkoriban még pici voltam, hogy a helyzetet a kívánatos módon kezeljem. (Értsd: banda szervezése és bézbólütőkkel felszerelkezve a panaszkodó lakókkal való asszertív elbeszélgetés)
[Szerkesztve] -
tibby87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Atomenergia -> környezetbarát?
Tényleg nem akarok kötekedni, nem vagyok fizikus-kémikus-akármi, de most pl. Csernobilban az az egyik legnagyobb gond, hogy miből teremtsék elő a pénzt a betonszarkofágra...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest