Hirdetés
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Nézd tovább. Én se próbálkoztam eddig ilyen képekkel, de ha egyszer rájössz hogy kell, hamar elkezdenek körvonalazódni a háttérben levő dolgok. Először nézd a kis lovas képet és utána az oroszlánosat.
Egyébként az a legkirályabb, hogy ha már egyszer megvan a kép, forgathatod jobbra-balra, fel-le, előre-hátra a fejed, az ábra megmarad, csak olyan mintha kicsit mozogna.
-
MarKoo
addikt
Mit jelent ha valakinek szó szerint kinyílik a bicska a zsebébe?
-
MarKoo
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Jah értem, de akkor jól emlékszem.

Én azért nem jöttem rá, mert a SMART-ban nem láttam és nincs is semmilyen rossz érték. Viszont az utolsó 2-3 próbálkozás során elkezdett kattogni a winyó és újraindult 1 perc után. Így derült ki... Nagyon remélem hogy nem az alaplapi IDE vezérlő a ludas. Majd most kiderül.
-
-
MarKoo
addikt
Már megint Windowst installálok. Szerintem 1 héten belül ez a 30. alkalom.

-
MarKoo
addikt
Nem tud valaki ajánlani valami normális készlet nyilvántartó programot? Egy olyan gépre menne, amin azthiszem 98 van, de talán még az XP is felmegy. A következő kérésekkel fordultak felém:
- vonalkód leolvasóval lehessen a nyilvántartást megcsinálni (lehet alap dolog, nem értek hozzá)
- számlával és számla nélkül is ki lehessen adni a dolgokat (ehhez a részéhez szintén nem sokat konyítok)
- ha valami bizományi cucc, szal szállítólevélre érkezett, akkor annak is meglegyen a nyoma
Jah és ami a legfontosabb. Normális árban legyen. -
MarKoo
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
1 pohár rizst megpirítasz kicsi olajban, majd 2 pohár vizet öntessz hozzá, és kb. addig főzöd amíg a víz elfogy róla, majd kicsit hagyod párolódni (de végülis ezt nem muszáj). Jah és ízlés szerint fűszerezed!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Valaki itt van még?

-
MarKoo
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Jaja. Lassan illene lefeküdnöm, mert holnap egy cirka 6 órás Windows reinstall vár rám, és utána roppant élvezetes hardver teszt. Nem is kéne újrarakni a Windowst, csak azt szeretném hogy egy friss rendszeren mérjek, nehogy hibás eredményekkel kábítsuk az olvasókat, mert akkor nekem annyi.

Amúgy meg akartam magam kímélni ettől a 6 órás munkától, éppen ezért készítettem is 2 ghost image-t, viszont nevetséges módon mindkettő használhatatlan. NTLDR-t hiányol, amikor meg megkapja, akkor újraindul még mielőtt elkezdene tölteni a Windows.
-
MarKoo
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
A bukásra célzol? Ott volt az a 0.1% esély, hogy nem húznak meg, és amilyen szerencsés vagyok, így is történt. Anyám meg kihagytam a dologból, van neki elég baja így is, nem akartam álmatlan éjszakákat okozni neki. Elmentem a nővéremhez és vele beszéltem meg.
Basszus nem tudok kihívni valakit sétálni, mert sms-ben csak számokat tudok írni, és nincsen kedvem a telefonomon a Windowst újrarakni.
Pedig olyan szívesen sétálnék, de persze nem egyedül egy ilyen szép nyári estén. -
MarKoo
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Azonosítatlan repülő tárgy. Olyan volt tényleg, mint egy élére állított csészealj, az egyik irányba megdöntve, és a ''felénk dőlő'' oldalán egymástól egyenlő távolságra 3 piros fény világított nem tompán, de nem is vakítóan. Közepes tempóban haladt el a focipálya felett, és tovább már nem láttuk mert az emeletes házak kitakarták. Innentől kezdve csakis fényképezőgéppel fogok közlekedni az esti órákban. Kb. olyan 10 másodpercig volt szem előtt és mind a hárman ugyanazt láttuk.
-
MarKoo
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Én eddig kopp hülyének tartottam, azt aki 100%-osan hitt benne, egészen tegnap 23:46-ig. Hárman olyan dolgot láttunk az égbolton elhaladni amit előtte soha, vagy max filmekben (de ott is csak hasonlót). Egyszerűen hihetetlen volt, főleg azért mert egy olyan dolgot láttál amire azelőtt azt mondtad hogy csak azok találják ki, akiknek feltünési viszketegségük van. Nagyon sajnálom hogy nem kamerás a mobilom, mert most képekkel is szolgálhatnék.
-
MarKoo
addikt
Hisz itt valaki abban a valamiben, amit a többség UFO-nak nevez?
Ne nézzetek ám hülyének. -
MarKoo
addikt
Mostmár biztos, hogy nekem meg a nyaramnak annyi.
Haza se megyek. Ez a tanár rettentően utál. Ha előtte ugrok ki az ablakon, akkor is megszopat.
-
MarKoo
addikt
Kivonom magam a forgalomból. További jó társalgást.

-
MarKoo
addikt
Most még a csokinak se a megszokott íze van....

Racecam: tudom hogy igazad van. ha nem lenne más problémám is, akkor tuti nem fognám fel a dolgokat ilyen tragikusan. igazából nem szégyellem annyira a megbukást, de persze nem is vagyok rá húdenagyonbüszke. viszont ha nem én, akkor a családom fog kinyírni...no meg a nyár.... nah közbe felöltöztem.... kimegyek meglesem, hogy milyen ilyenkor a patak. mindenhol csak fű, fák, madarak csicsergése, felkelő nap és ezt a nagy nyugalmat csak a néha elhaladó vonat töri meg. csak hideg van ezért jól felöltözök. majd jövök, legyetek jók. -
MarKoo
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
De nem csak ez a kurva iskola. Más is. Miért nem lehet olyat, hogy hetekig semmi. Engedjenek át és élvezhessem a rohadt nyarat (azt a 2 hetet). ááá
Racecam: Azért szerintem én nem igen tudnám elfogadni ha meghúznának tényleg..
tivapukája: Sajna van aki nem így gondolja: ''fiatalság bolonság''
-
MarKoo
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Zacsis vizet osztogatnak az egyetemvárosban. Mostmár a forralt vizet sem ajánlják használatra. Eleinte úgy volt, hogy aki 80km-es körzetben lakik, az hazamehet, majd kitalálták hogy mégsem kellene a cseppfertőzés miatt. Ennek ellenére 40 diák hazament, de mindenkinek felírták a címét.
-
MarKoo
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem lesznek gondok mert beláttam amit mondtak. A géppel leállni tényleg kurvanehéz. Mindig csak olyankor sikerül amikor gáz van és olyankor sorra jönnek a jó jegyek. Lehet nem is kéne nekem ez a krva gép.
MOD: Sajnos nem minden tantárgy engedi meg hogy egész évbe ne tanulj belőle semmit...
-
MarKoo
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Középsuli 2. Tudom hogy egy istenverte hülye fasz voltam, hogy nem tanultam....
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát nem csodálom. Nem is tudom mi lesz most. Addig nem bírom elhinni teljes mértékben, amíg nem fogom a kezembe a bizit, addig pedig bevetek mindent. Ha tényleg megteszi szerintem nem lesz már aki elmenjen pótvizsgára.
Ha túlélem esküszöm hogy jövőre tényleg a tanulás és nem a gép lesz az első.
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Aham.
Biológiából a 2-esért hajtottam és 3-ast kaptam, angolból viszont azt mondta a tanár, hogy ez kijár nekem, és nem lenne fair a többiekkel szemben ha javíthatnék. Nagy valószínűséggel találkozunk augusztus 28.-án.
Kész, nem is sikerült még teljesen felfogni. Este elmegyek és soha-soha többet nem jövök haza. -
MarKoo
addikt
Valaki nem pörgetné vissza az időt? Legyen úgy 2 és fél év. Annak nagyon örülnék...
Istene anyám ki fog készülni. Miért nem mehet minden jól, úgy mint régen? 
-
MarKoo
addikt
Kegyetlen: [link] Annyira... elvont... .. !?!
-
MarKoo
addikt
És mekkora bunkók tudnak lenni az alkalmazottak. Tegnap fel akartam váltatni 10k-t, de a amint nyújtottam a pénzt, a csaj rávágta hogy nem váltok fel, nem fogom megszopatni magam. Eleve nem köszönt, de hogy még így is beszélt, kicsit felidegesített. Levettem a polcról egy rágót, tejet, etc. (mert tudtam hogy úgyis kell) és közölte hogy így se tudja felváltani. Ekkor szóltam másnak (talán főnöke volt), hogy ugyan beszéljenek már a hülye pics@'val, hogy hogyan kell valakit kiszolgálni aki normálisan megy oda. Remélem azóta hetvenhétezerszer kirugták. Meg is fogadtam hogy többet nem megyek, mert amúgy is nevetséges, hogy egy 1,5 literes Sió rostot ~350 ft, ami máshol fele ennyibe kerül. Minden 2* annyiba kerül, vagy még többe.
No meg amúgy is köztudott hogy csak 20-as IQ alatt vesznek fel oda embereket, nem csoda hogy minden második nap új eladók vannak... -
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az f@sza. Akkor a ma esti sétának lőttek....

-
MarKoo
addikt
Nem tudja valaki ennek a számnak a címét? [link] Hallás után nem értek valami jól és még csak próbálkozni se tudok.
----------
Ugye nem fog egész este esni?
Remélem eláll rövid időn belül... -
MarKoo
addikt
Azthiszem sejtem mire gondolsz, de most jó pihizni a székemben.
Ma végre egy szót nem fogok tanulni és egyetlen egy könyvet nem fogok a kezembe - még a táskába is csak be fogom rugdosni.
Este pedig elmegyek lazulni a haverokkal, csak előbb legyek túl az angol dolgozaton. -
MarKoo
addikt
Ohh, egy órával hamarabb keltem, mint kellett volna. Most meg már hogy nézne ki, ha visszafeküdnék? Szóval inkább kénytelen vagyok interneten eltölteni a szabadidőm.
Végre.. 
Aktív témák
- World of Warships
- Háztartási gépek
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Autós topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Flashback rula?! 

_
Tudom hogy onnan van, mert én is abból vettem fel, csak a soundtrackjében nincsen benne ez a szám. Viszont egyelőre semmit nem találtam róla. Keresem tovább.