Hirdetés
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Fura a divat arrafele.
Ilyenkor orulok, hogy epp nem dolgoztok.... osszeszedve az infokat igy leirva, en nem biztos, hogy kiseret nelkul kimennek az utcara ( de amugy sem akarnek
).
Telo nekem is tecc, de nekem Nokia marad, azt hiszem, amiota csak mobilom van, bevalt. Az elso 3-4 evig birta, aztan tulsagosan tegla lett a tobbihez kepest, a mostani meg tan 3 eves. Evente egyszer ha kikapcsolom, es soha semmi gond nem volt vele. Bar jo lenne ujitani, fenykep meg video hasznos dolog, de egyelore fajna
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Vazze, ettől az almabortól megindult bennem valami.
Egyszer voltunk kirándulni a nem tudom hol, és mire odaértünk ránk estledett. De mindenáron meg akartuk találni a menedékházat, vagy minek hívják az erdő közepén.
Nem akarom hosszúra nyújtani, de a korom sötét erdőben voltak kalandjaink.... a turistaházat viszont nem találtuk meg....
És, hogy hogy jön ide az almabor? Baromi nehéz volt tőle a hátizsákunk, ezért gyorsan megittuk. Baromi rossz volt. Viszont olcsó.
u.i.: Ez így leírva egyáltalán nem érdekes, megélve sokkal jobb volt.
[Szerkesztve] -
-
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Ha valasztani lehet, remelem alszik mint a bunda, es kipiheni magat.
Nekem tetszik nagyon a melo, a hobbim is ez ( 5 evig puszira csinaltam : ) ) bar meg nem kezdhettem el, amig az oltasokat meg nem kapom, elvileg nem nyulhatok allathoz.
Mondjuk ezt ugysem fogom betartani, valamit muszaj lesz addig is csinalni.
Viszont legkozelebb csak penteken kell mennem.
Addig intezek mast, amit kell, amig van idom ra.
Egyebkent megeri. Nagyon nehez, de nincs az az isten, hogy feladjam. Azt hiszem, o is igy van ezzel.
Ha talalkozol vele holnap, legyszi mondd meg neki, hogy csokolom
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Egyszer régen
, a Balatonparton kapott el minket egy olyan vihar (éppen a parton aludtunk, valamilyan okból kifolyólag), hogy közvetlen mellettünk dőlt ki egy 186 éves nyárfa. Kicsit meglepődtünk.....
Persze ez nem érhet fel azokkal a viharokkal amelyek nálatok tombolnak, és egyszerre döntenek ki egy egész nyárfaerdőt!!
mod.: Hűs husi? Megfontolandó.....
[Szerkesztve] -
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Jó van, már befejeztem.

(Baromi unalmasak lehetünk ilyenkor....
Le merem fogadni, hogy azok között akik ezt olvassák véletlenül, akad olyan is, aki azt hiszi, hogy csak marhára megjátszuk magunkat, és úgy csinálunk, mintha a korunknál fogva, bölcsebbek lennénk másoknál. Pedig.....) -
Racecam
nagyúr
-
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Ott meg a meleg is melegebb

Melo holnaptol mar megy ( illetve ma reggeltol ), igaz csak lajtosan, mert kell mindenfele alap oktatas ( biztonsagi meg tudomisen ), meg orvosi vizsgalat, kell kapnom veszettseg oltast is (
), es annyi papirt be kell vinnem, hogy be se fer a taskamba 
Aztan elsejetol elesben.
Kitartas megvan, most mar konnyebb lesz nekem is, latastol vakulasig melo.... egy elethez merten ez a par honap semmisenem
-
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Jo neked, en is el tudnam viselni azt a legkondit... meg a sorocst is

Amugy viselheto, csak sajna a tomegkozlekedes, meg a napon 10 perceket varakozas nagyon le tudja farasztani az embert. Jol jonne neha egy oto
Vagy majd beszerzek egy olyan tuti sapit, amin van kis elemes venti, nagybatyam olyanban rohangalt vagy 20 eve
Jelenleg csak hideg vizben tocsogo csuklovedo megy.
Azt meg mondja meg valaki, mert van az, hogy a hasam mindig jeghideg, mikor kanikula van
telapo: neked is ajanlom a hideg vizes kendot, meg a csuklovedot, jobbat nem tudok
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Akkor az lehet a baj.
Én fiatal koromban (hmm..., ez elég hülyén hangzik), szinte faltam a könyveket (na ja, akkor még nem volt Internet...), a 22-es csapdáját kb. 12 éves koromban próbáltam meg elolvasni, de 20 oldal után félredobtam, mert egyszerűen nem értettem az egészet. Később (néhány év múlva), a környezetemben (magyarul a haverok), nagyon sokat beszéltek erről a könyvről, idéztek belőle, és közben jókat röhögtek. Ekkor elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, én elolvasom ezt a könyvet. Úgy látszik addigra fogékony lettem az iróniára, mert szinte faltam az oldalakat, és mikor a végén letettem, azt gondoltam magamban, ez a legjobb könyv, amit valaha is olvastam (pedig volt jó néhány a világirodalom remekeiből is), és sajnáltam, hogy vége van.......
Marha jó így blogot írni ide az OFF-ba, mert itt legalább reagálhatnak is rá....
Gondolom nagy igény lehet rá!!!
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Nem lenne az egésszel semmi gond, ha nem kéne, kelett volna egészen az m0sig kerülni, hogy az ember átjusson ''nyugatról, keletre''vagy várni több mint fél órát, és közben ''malmozni''.
Egy autóval még megteszi ezt az ember, de egy gyalogos hogy megy el eddig?
Szóval nem annyira bushhal van a gond, mitn azzal, ha ennyi időre lezárják az üllőit, és nincsenek átjárások sem, az faszán megbénítja budapest forgalmát. Értsd: egyetlen menekülőútvonal a hungáriáról kb az m5-s felé volt, ha épp budáról jössz. -
Lord Zero
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
kételkedhetsz (én sem voltam ott, én is kételkedhetek), de a bíróság (lehet, h nem echte bíróság, csak kórházi bizottság volt? franctudja, de ügyvédet kellett fogadjon, miegymás) aszonta, h forget it, a srác meg nem mondta meg, h aszonták neki egyszer, h forget it (és h mire mondták ezt) - ezek szerint hibázott (?)
nekem innen (ismétlem: innen) az ő története egy elképesztően következetes és épp e következetesnek-lenni-akarásában bukdácsoló jogrendszer képét adta -
Lord Zero
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
ez nagyon kétélű, érzékeny rendszer ám
volt csoporttársam, gyermekkori jóbarátom belekeveredett egy igaztalanul (így aztán a bíróság által el nem ítélt) megkavart ''zaklatás'' ügybe (megfogta egy hülye picsa kolleganőjének a karját)
az adott kórházból ''közös megegyezéssel'' távozott
a leendő kórházi bizottság ezirányú (volt-e vmi gebasz az előző munkahelyén, stb) kérdéseire nemleges választ adott
majd mikor kiderült, h hoppá, mégis volt ott vmi, akkor erősen kétségessé vált nem csak a kórházon, de az egész államon belüli (!!!) jövője
hiába nem volt ''elítélve'', hiába nem volt bírósági végzés, a dolog ott bukott el, h elhallgatta a történteket
mit tehetett volna? ha azt nyilatkozza, igen, belekevertek egy ügybe, akkor szevasz (valószínűleg utána sem jártak volna, igaz/jogos volt-e vagy sem). ha azt nyilatkozza, h nem (mint ahogy tette), akkor hazugság címszó alatt szevasz
nem tudom mennyire helyes, h ha valaha vhol piszkáltad az orrod (pontosabban: azt mondták, h piszkáltad), akkor egész életedet végigkísérje a takony
szerk. hogy világos legyek: az alapkoncepció (miszerint don't ever lie) tulképp tetszik, de annak materializálódása néha egyenesen überlol
(és hogy pontot tegyek a történet végére: maradhatott ott a második kórházban, felvették végül, de akárhová menne is legközelebb, ott lóg ez a fiktív idióta damoklészi kard)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
Azt tudom, hogy ha nemmel válaszolok, de ők előszednek egy 1936-os aktát, ami szerint antináci tüntetésen aknát robbantottam, megölve ezzel 10 embert, akkor a büdös életbe nem kapok vízumot. De ha igennel válaszolok, és rákérdeznek, hogy melyik részét vállaltam el már ugyan, és a terrorizmust mondom, akkor ők engem nem fognak hülyének nézni? Mondhatnak mást azután mint nemet örökre?
-
tiv83us
veterán
-
Esmein
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Azért odafosni még 12 sort és utána belemagyarázni valamit még mindig könnyebb elismertebb és több embernek kenyeret adó foglalatosság talán régebben is az volt mint valójában körzővel verset szerkeszteni. Régen is az volt, írtak egy slágert mint most
Include ''szeret,útál,szárnyal,halál,élet,édes,keserű'' etc, aztán randomgenerátorral adjál neki.
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Én úgy vagyok a repüléssel, hogy minden percét utálom. Főleg, ha az egész családom ott van.
Valami fák között menő hullámvasutról van szó. Ilyesmikre még én is felülök, persze nálunk csak kisebbek vannak...
u.i.: Ja, azt nem tudom, hogy a két kisebb lányom az enyém-e, de az biztos, hogy testvérek, mert mindkettőnek a középső lábujja, ráhajlik a melette levőre a jobb lábukon.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Jó, akkor ezt megbeszéltük.
A rénszarvas miatt ne aggódj, majd teszünk ki neki szénát. Elvan vele, igénytelen jószág....
A lóversenyt nem csipázom annyira, bár egy ideig olyan '83-'85 környékén elég sokat jártam az ügetőre, de leginkább azért, mert nagyon jó buli volt. (Kaja, pia, izgalom...
) -
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
ti még tanultatok is oroszul? minket csak próbáltak tanítani, de masszív ellenállásba ütköztek. az egyik tanár ezt be is látta, azok voltak a jó oroszórák. a könyv azért előttünk volt, aki nagyon akart, az tanult is. nem sok ilyen volt.
amúgy amilyen mázlim volt: középsuliban az előttem járó évfolyam még oroszt is tanult, a következő meg már csökkentett színvonalon tanulta a kémiát/laborgyakorlatot (vegyipariba jártam, tehát ez volt a fő tantárgy), valamint mindenféle tölteléktárgyakat is tanultak (ének(!), földrajz...). -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Túl az üveghegyen, a kék-kerek tengeren,
Az égig érõ fa alatt, egy szép helyen,
Ott ahol a világ virágos bölcsõje állt,
Élt népével Puszta, magyar király.
Három fia volt az öreg Pusztának,
A vadászt hívták Jó Szél Fúvásának,
A kovácsot Szép Tüzek Lángjának,
A legkisebbet Szép Mezõ Szárnyának.
Szép Mezõ Szárnya jel alatt született,
Szívébe írva gyönyörû üzenet:
''A világon élni csak hõsként érdemes'',
Rajtad a sor, hallod, mondd tovább, énekes!
Az legjobb, hogy miközben írom, éneklem is folyamatosan.
Mivel ezt is felvettük a koncerten, és több százszor meghallgattuk, még ma is tudom a szövegét kívülről.....
De, lehet, hogy már baromi unalmasak vagyunk ezzel a nosztalgia show-val, egy picit erre következtetek Esmein posztjából is, meg egyébként is még állandóan Roma jár a fejemben, inkább megyek aludni.
Jövő nyáron Rómában találkozunk, és onnan jövünk haza, és megyünk a Balatonra. Ok?
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://donntu.edu.ua/pwt/pol/news/news2/miller/miller.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p045.gif)

), es annyi papirt be kell vinnem, hogy be se fer a taskamba