Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Apple MacBook
- Google Home/Nest
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Kokkantas
senior tag
Bírom Vladit, mindig beleköt mindenbe. Én is ilyen vagyok, de nem mindig. (Ebbe a 2 mondatba is belefog kötni tuti.)
-
Kokkantas
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszi, de nemkell. Már megnéztem, sok szevedés árán bejött az oldaluk.
-
VladimirR
nagyúr
azt aruld mar el nekem, ha tudod, hogy miert az a neve?
nincs neki magyar megfeleloje (usz)
nincs veletlen meg torveny is a magyar nyelv vedelmere?
tudom, nem miattad hivjak igy (ertsd: magadra ne vedd), nem is igazan neked megy a kerdes, de az ilyesmit sosem ertem, mire jo - mint magad is irod, csak azon keves kivetel tudja, mi az a cs, aki olyan helyen dolgozik - az atlagnak eszebe sem jutna, hogy customer service-t keressen pl a tescoban -
Kidus
őstag
Megkaptam a melot

erdeya: speci az jo, de reg ettem olyat
-
net84
őstag
én pl ezt a CS-t még soha nem hallottam...pedig most részben én is eztet csinálom...egyelőre még
Jeges -
- úgymond a gépemért én felelek...
Csak azért érdekelt a dolgo, mert találkoztam már olyan programokkal, amik magánfelhasználónak ingyenesek, cégeknek pedig fizetni kell érte...
De előző munkahelyemen is használtuk a céges gépeken, igaz ott cseppet lesz***uk, ha büntit kapott a cég valamiért - ennek ellenére mindig megúszott mindent
[Szerkesztve] -
-
net84
őstag
Adobe Acrobat Reader 7.0 Hun-t feltelepíthetem céges gépre free módban???
-
Bash
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Customer Service
Eléggé általános, szinte mindenhol így használják. -
Bash
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
CS

-
Kokkantas
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ügyfélszolgálat.
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
Egyre jobb, a gépemen már csak a PH! jön be semmi más. Még az ÜSZ telefonszámát sem tudom megnézni.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Hunterevil
üzenetére
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\Identities\{007CA72F-E5BA-4F35-9246-160E1BC66EAC} (vagy más ilyen szar)\Microsoft\Outlook Express
-
BlacKSouL
addikt
Én arra gondoltam amikor a pincér, meg a csaj is gondolat-monológokat nyomnak, meg van egy idősebb nő meg egy faszi is. Nagyon hasonlít a Szabó Erikára(Barátok közt) de tuti nem ő az. Dukai Regina meg a közelébe sem jöhet

erdey_a : Ilyen kajásak nálunk is vannak: macsánka, laska, rigli, gebe, ganca, macko. Jókat lehet mosolyogni azon aki hallgatja, de nem érti miről beszélünk
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Jajj de szeretem a tájanként más-más elnevezéseket ütköztetni.
Én még sosem hallottam azt hogy sergő...
Itten Győrben egyszerűen láncos-nak hívjuk. A lovacskásat, kisautósat meg ringlispilnek.
De a kedvencem az, hogy gyakorlatilag GYMS megyén kívül sehol nem tudják (legalábbis nem nagyon) hogy mit eszek, ha specit eszek. -
válasz
Hunterevil
üzenetére
Emlékeim szerint: a ''C:\Documents and Settings\[felhasználó neve]\Application Data\Microsoft\Outlook'' mappa.
-
Hunterevil
tag
Valaki nem tudná megmondani hogy hova teszi az outlook express a beérkező/ kimenő leveleket? (tudom h nem ide való de itt nagy a forgalom) Előre is kössz.
-
Sátán44
addikt
A powerdvd 7-es nem játsza le a dvd film hangokat,viszont a divx-esekét kitűnően.Más is tapasztalt már ilyet? Van rá vmi megoldás?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
nem az internetet unom (lenn4e eppen mit csinalnom a gepen is, pl kibovitett ph-s kereso v2 ;p), hanem a fonok hozzaallasat a dolgokhoz
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
nalam hol bejon, hol nem
es a forbidden-t is maskent dobalja - van, hogy a bongeszo hibauzenetet latom, van, hogy a szerveret -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
mittudomain
kemeny fizikai munka, ez meg ok
napi 9-12 oraban, ez is ok
ehberet, ez mar annyira nem tetszik, de rendben, muszaj csinalni
de az, hogy hol van melo, hol nincs es a fonok nem is kozli elore, az mar kevesbe tetszik - mibol lesz igy zseton?
starnbd, viz van a kozelben, de most kihagyom
megyek melotkeresni (csak keljen fel haver, hogy meg tudjam kerdezni tole a cimet)
mas: sztaki szotar nektek is forbidden-t dobal?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
ma sincs melo a valtozatossag kedveert - mar kezdem unni
-
VladimirR
nagyúr
az azsiaiak leszamolnak dart vader nagymesterrel => Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
net84
őstag
Jó Reggelt Mindenkinek!
Remélem mindenkinek kellemes/jó hétvégéje volt...
Sergő
dunántúli vagyok, gyerekkoromban nagyon sokat voltam falun (nagyszülők révén), de ezt még nem hallottam, vagy nem emléxem rá...
Láncos sergő -> ringispil -> hánytató
csak szökőévente ülyök fel ilyenre, még a sima hintába is hányingerem van. Ami fix tengely körül szabályos körkörös mozgást végez, vagy hintázik, abba nekem hányingerem van... -
Tithian
őstag
Én sem hallottam még a sergő szót, pedig buckalakó vagyok (vajon ezt a szót hányan ismerik modern, nem Star Wars-os értelmében?).
-
Kidus sok sikert a munkához, remélem megkapod.
Jelenleg 30°C van, már szakad rólam a víz, pedig még ki se menem dolgozni.
Körhinátára, segőre, forgóra, lácosra visszatérve elég sok néven ismerik szerte az országban.
Mondjuk soha nem ültem még rajta. Nem szeretem ugyanazt a kaját egymás után 2 féle verzióban látni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
[link]
Ez a láncsergő. De az összes többi búcsús , forgó játék is sergő. Gyerekektől is gyakran kérdezikk, hogy na melyik sergőben ültél?
Nekem mondjuk a hali-gali (nem tudom hogy írják) a kedvencem, azon van egy döntött lap, a döntött lapon, még négy kör alakú lap,és azon vannak a kétszemélyes ülések. Jól be lehet forgatni, meg hat az emberre a centrifugális erő keményen. Imádom
)Wgíébként ez utóbbi előre és hátra is megy, na ott tényleg ki szoktak dobni páran egy nagy taccsot.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Sergőről jut eszembe: hugom azt beszéli, hogy dunántúlon (Veszprémbe jár suliba) nem ismerik a dunántúli évfolyamtársai ezt a szót. Nem értették, amikror mesélte, hogy a búcsú teli van sergővel.. .Csak pislogtak nagyokat. Arrafelé azt mondja ringlispilnek hívják.
Na mondom és a láncsergőt hogy hívják, azt mondja lánchintának... Pff. De a hinta az nálam előre hátra mozog, és ennek bár az ülései megegyeznek, de ez körbe megy... Mondom neki, a lánchinta az az régi, előző rendszerből való hinta, ami a játszótéren van, nem a sergő...
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Jó reggelt...
-
Chandler
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
de most tényleg csak én nem találom?
-
piqla
őstag
en annyi embert utalok. engem vajon mennyi utalhat?
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gratula. 30.-a ugrott?

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/ekelig/a014.gif)