Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
csakhogy az ilyenek ''jogait'' védik a törvények. nem szabad pellengérre állíttani őket. pedig annak idején jól működött. meg a testi fenyítés. a börtön már nem olyan, mint régen volt, itt már gyakorlatilag olyan, mintha benn lakna egy helyen, minden megvan, csak épp ki nem mehet. no, ez aztán a büntetés...
-
Racecam
nagyúr
Én ezt úgy szoktam csinálni, hogy felrakom a szűz Windowst, online frissítés, beállítgatom magamnak úgy ahogy én szeretem, de semmi +driver, +progi, és akkor lementem. (Én HDCopy-t használok erre.) Aztán driverek, programok fel, és újra mentés. (Ez csak arra az esetre, ha valami ostoba dolog miatt újra kell telepíteni, ne Ádám és Évától kelljen indulni.)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Én a régebbi munkahelyemen pár napot dolgoztam egy illetővel, aki szintén ilyen firkálós társaság tagja volt, de nem a művészileg értékelhető stílus képviselői, hanem a ''lefújom a pofád álmodban mer az mekkora buli'' stílusé. Sokunknak egyszerre sem sikerült meggyőzni hogy mekkora gyökérség amit csinálnak, de egy idő után láttuk hogy fölösleges. Arra meg hogy mit szólna ha anyjáék házát meg mi fújnánk össze, csak röhögni tudott, meg mondogatta hogy próbáljuk meg, majd a kutya elintéz. Szóval az ilyeneket mégis mivel lehet ''nevelni'', vagy ráhatni vagy bármi? Se józan érv, se rábeszélés, se erőszak nincs hatással.
A lakóhelyén vagy az iskola előtti közmunka csak a mérhetetlen gyűlölet és bosszú alapja, ezt már megtapasztalhattam én is, meg már sztem sokan. -
Na 1,5 óra alatt felraktam a Windows az összes szükséges segédprogival együtt. Mostmár csak a beállítgatás maradt.
-
Kidus
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Vegulis ertheto, ez mar annyira siralmas es elkeserito, hogy szinte csak nevetni lehet rajta.
Aki szetszedi, es hasznalhatatlanna teszi, az megussza, arra senki ra se bagozik.
Aki meg lathatoan megprobalja megcsinalni, visz deszkat, szogeket, stb., annal meg egybol mejelennek magasan muvelt es nagy ralatassal rendelkezo rendoreink, es bilincsben viszik el kihallgatni, ugyan miert is probalta ''megrongalni'' azt, amin mar reg nincs mit.
Nem tudom en se, hogy sirjak, vagy nevessek. -
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
inkább szomorú... így próbáljon meg valaki segíteni. azokat kellett volna valami kellemes anyaggal pofánfújni (festékre gondolok, nem gázspray-re), akik rongáltak. nem mossák le magukról egy darabig, legközelebb meggondolják, hogy mit rongálnak meg...
-
Kidus
őstag
Nah, szep.
Bilincsbe vertek egy oregurat, mert egy buszmegalloban megprobalt megjavitani egy padot, ami olyan szinten szet volt mar esve, hogy alkalmatlan volt arra, hogy barki rauljon.
Rongalas vadjaval vittek be.
Gratulalok
-
Vérboci
addikt
Eldzsí a márkája (LG 29FS2RLX). Ilyen slim TV, mert a hagyományos puttonyosok nem férnének el a szekrény tetjén. Az más kérdés, hogy ez csak utóbb derült ki, szóval még szerencse, hogy ezt vettem és nem a grundigot

A képarány természetesen állítható (4:3, 16:9, nagyítás), ez állítólag már alapfunkció minden 72 centisnél.
Nagyon szép a képe és a hangja a turbó funkció bekapcsolásával valósággal életre kel.![[kép] [kép]](http://image.gmarket.co.kr/goods_image2/middle_img/34/104010134.jpg)
-
ngabor2
nagyúr
itt szép csendesen elvonult a vihar, úgyhogy az 51 nap folytatódhat

-
tildy
nagyúr
Megvan a digitem
2es
Ehh. Holnap még elektronika, meg délután mégvalami lenne (de szvsz arra már nem megyek be)..
Villanyból meg szigorlat, de szerintem el fogom tolni jövőre...Nincs rá időm. -
Rez_Grof
őstag
After yesterday's incident where a Microsoft France website was hacked and defaced:
[link] -
ngabor2
nagyúr
debrecenben is kezd beborulni... de itt lassan, komótosan kezdi. nem tudom, megkockáztassam-e a szúnyogháló-vásárlást, vagy inkább halasszam? az utóbbi 10 percben is elég sokat sötétedett a helyzet, de most még csend van, és kissé nyomott, álló meleg.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Na, kiba.. por volt az elején, a porviharban volt saccra 1km a látótáv, utánna mint írtam ~40m. Egyébként elment áram, internet minden, most jött vissza 3 perce. De már el is állt, még csepeg minden, de már kezd kivilágosodni. Az úton még áll a víz, csak a lejtősebb helyeken folyt le, de ahol összegyűlt, ott most 10-15centis víz áll.
Ja, és még mindig Starján..ki is kérdezte? mod: megvan: tbs
mod2: kárfelmérés eredménye: beázott a bejárati ajtónk, a műanyag redőnyt a konyhában kiemelte a tokjából, az erkélyen lévő régi konyhaszekrényre fektetett farostlemez-lapot lefújta a 7.-ről...egyelőre ennyi .. Jó buli vót na
[Szerkesztve] -
válasz
burgatshow
üzenetére
szádból vettem ki a szót, mi?

---------------
jajj, annyira nincs kedvem ma dolgozni...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Na ez visz mindent, ilyen vihart már vagy 7-8 éve nem láttam, kb 150-200méter magasan látni ahogy a fejem fölött ilyen alacsonyan keletkeznek a felhők, a levegő egy merő porréteg, a látótávolság kb 1000m, és ha dél felé nézek, akkor az égbolt 1/4-e verőfényes derült kék, mintha semmi nem lenne, de egy éles vágással olyan szürke-fehér-zöld-bordó szélű fergete halad arrafelé, hogy elképeszető. És szakad!!! JA, és már jégeső!
Mindjárt hozok be viszkihez egy marékkal. Na, redőnyt leengedtem, és asszem a város megszünt létezni egy pillanat alatt csak a riasztókat hallani, nagyon durván veri az ablakpárkányt..Eszméletlen vihar, bazzeeeg, diónyi jég esik folyamatosan.. áááá!! 5centi vastag jégréteg az erkélyen... 7-8... áh, életemben nem láttam még ilyen durva vihart!!
Kinéztem a kulcslyukon, a szembelévő ház kb 40 méterre van, és nem látni az esőtől, mintha köd lenne. Hát besírok komolyan...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Még csak Salgótarján környéke kapja, de még mindig nem ért a városba, kb most jön át a határon
De elég komoly. Bár abban nem vagyok biztos hogy Pestig elér vagy délebbre, alighanem itt a hegyek, meg legvégső esetben a Mátra-Cserhát vonal megfogja. Na, mire végigírtam már elkezdett csepegni, a város északi részéből már hozza az ázott betonszagot. Ilyenkor hatalmasat lehet aludni, bár bennem mindig olyan jóízű feszültséget szabadít fel az ilyen masszív vihar.
Bazz, van huzatja, a riasztók elkezdtek beindulni a nagy széllökésektől
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Szervusztok híveim
!
Rég jártam erre. A nagy meleg lefáraszt.
Tegnap hirtelen felindulásból vettem egy tévét. Nem mintha a régivel baj lett volna, csak hát ugye a 72cm jobb mint a 30. És végre van távirányítóm. Mindig is szerettem volna felkelés nélkül igazítani a hangerőn.
Örüljetek velem
-
BlacKSouL
addikt
Húú, ecsém milyen zuhé jön északról...Biztos nem akkora mint az ámerikaiak, de elég durva, 2másodpercenként egy villám. 5perc alatt beesteledett. Asszem ki kell húznom a gépet UPS híján.

-
Kokkantas
senior tag
Nekem sajnos egyre több van hátra, mert annyira ügyes vagyok hogycsak na. Elméletileg már csak 1 évem lenne hátra, de gyakorlatilag átmentem BSC-re és még van 2 és fél évem
hátra + 1 mert nemlett meg a Villtan II. és nemtok szigózni majd a 4. félév végén, és akkor nemmehetek elméletileg tovább. De dolgozok rajta, és reménykedek, hogy a villtan tanár elmegy nyugdíjba. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Köszi a bíztatást, de már a 4. félévnél tartok.
Elvileg a 2 félév végén lettek volna a szigorlatok, de mivel akkor csak egyszer tudtam vizsgázni és az nem sikerült így februárban és most pótoltam.
Rececam még van egy évem a suliból, illtve szeretnék majd elmenni kooperatív képzésre, mert ott könnyebb megírni a szakdogát, illetve lesz 1 év szakmai gyakorlatom is.
Kokkantas köcce, neked mennyi van még hátra?
Jut eszembe, szakdogához majd szeretnék segítséget kérni, egész pontossan számítógépes hálózatok biztonsága érdekelne. (hardveres-szoftveres tűzfalak, titkostások stb.) De asszem van is szakdogás topic.
[Szerkesztve] -
Dufresne ,pussy_cat : köszi a gratulációkat. Úgy érzem megdolgoztam érte, még ha egy évvel később is raktam le mint kellett volna.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nem tudja valaki így séróból (vagy akár netről, nekem az most korlátozott), hogy hol lehet TAJ kártyát csináltatni, és mennyiért? Sikeresen elhagytam az előzőt.

-
Hurrá, meg van a matekszigóm. Igaz jelenleg nem vagyok alkalmas semmire, úgy kész vagyok, de megvan és ez a lényeg.
-
Dufresne
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Azért én nem bánom, ha rendesen megázik

-
Dufresne
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Csatlakozunk még sokan és akkor fel sem jut oda

-
VladimirR
nagyúr
ma es elorelathatolag a het tovabbi reszen napkozben ne fog menni a kereso
-
tiv83us
veterán
-
Esmein
nagyúr
[link]
Tudom hogy a szánira volt linkelve de ide is befér mert ezen besírtam
-
-
Kokkantas
senior tag
-
QuarK
senior tag
mert megérdemled
(ehh, baffameg, most mondják; szépen beslattyogok majd a héten Bartalos bácsihoz, nézhetem azt a kopasz seggfejét; és bevarrhatja naaaaagy elégedettséggel az egyest)
Kokkantas: Kolis vagy; és ott van pont/kredithatár; vagy/és kell-e fizetned, ha nem érdel a minimum kreditet?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

2es

gyakorlat teszi a mestert.

hátra + 1 mert nemlett meg a Villtan II. és nemtok szigózni majd a 4. félév végén, és akkor nemmehetek elméletileg tovább. De dolgozok rajta, és reménykedek, hogy a villtan tanár elmegy nyugdíjba.