Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Részemről teljes mértékben el vagy fogadva!

(u.i.: Egyébként ''igaziból'', én sem voltam kitiltva.) -
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Mert Te egy nagyon rendes, udvarias, visszafogott, kicsit sértődős (úgy is írhattam volna, hogy kissé hisztis), harcművész vagy.

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Össze ne piszkítsd az adatlapomat......

(u.i.: Bár én már ideiglenesen, többször is ki voltam tiltva....
)
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Persze, mindent csináljon meg Panther automatikusra, és akkor moderátorokra semmi szükség nem lesz.

Figyelem!
Ön túl sok szmájlit használt, ezért Önt figyelmeztetjük.
Még két figyelmeztetése maradt a kitiltásig.
Üdvözlettel,
Prohardver Fórum -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hozzászólások tiltása?

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
A párduc éjszaka vadászik....
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nos igen, én csak a kérdésre válaszoltam, és nem a vásárlás történetét akartam feleleveníteni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Egyébként tudod én mit szeretek a legjobban?
Például azt, hogy abba a bizonyos topikba, ahová nem írok többet, mert nem szeretnék egy oldalon szerepelni mindenféle ''hozzáértő'' drukkerrel, akiknek még a szabályokról sincs halvány fogalmuk sem, de fikázni, meg pocskondiázni, azt nagyon jól tudnak, na itt írtam mikor megtippeltük a legjobb négy közé jutást, hogy a Franciák legyőzik a Brazilokat.
Azóta persze több jelentkező is akadt, az ugye én megmondtam címre.
Nem nagyon zavar, csak valahogy utálom az ilyet.
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Unatkozol?

Nézd a focit.
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Így van, végre lesz majd egy hely, ahol a lányod magára zárhatja az ajtót, és nyugodtan gépezhet.
(Én is a saját szobámból vagyok kidobva, ha játék van...
) -
Racecam
nagyúr
Jó reggelt!

Ma valahogy nem túl frissek az emberek.
Végre nincs kánikula, meg hétvége is van, és most mindenki kialussza magát?
-
Racecam
nagyúr
Innentől munka van, úgyhogy jó éjszakát mindenkinek!
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p045.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Vazze, ettől az almabortól megindult bennem valami.
Egyszer voltunk kirándulni a nem tudom hol, és mire odaértünk ránk estledett. De mindenáron meg akartuk találni a menedékházat, vagy minek hívják az erdő közepén.
Nem akarom hosszúra nyújtani, de a korom sötét erdőben voltak kalandjaink.... a turistaházat viszont nem találtuk meg....
És, hogy hogy jön ide az almabor? Baromi nehéz volt tőle a hátizsákunk, ezért gyorsan megittuk. Baromi rossz volt. Viszont olcsó.
u.i.: Ez így leírva egyáltalán nem érdekes, megélve sokkal jobb volt.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Valami lakásfelújítás is lesz nálatok, ha jól tudom, úgyhogy ne add fel, még aludhattok benne.

-
Racecam
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Temetni azért ne temessünk.
Magyarországon az úgynevezett csöves ''mozgalom'' képviselőire is azt mondták annak idején, hogy minden lesz belőlük, csak rendes ember nem, aztán mégis.
Egy generáció hajlamos mindig is, bizonyos kétségbeeséssel, értetlenséggel nézni az utána következő generációkra, ahol is a kétségbeesés mértéke egyenes arányban nő a generációk közötti időbeni távolsággal.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Ezzel vitatkoznék, mert ha valakik, akkor az én szüleim nagyon rendben voltak.
A gyerekük viszont (az egyik), nagyon nem.
Aztán, egyszercsak rendben lett Ő is.
Nem tudom, hogy ez hogyan működik, nyilván bennem is megvolt már a csírája annak amivé lettem, legfeljebb később kezdtem felismerni.
Én csináltam elég durva dolgokat, viszont úgy érzem nem léptem át egy bizonyos vonalat, amit ma már sokan átlépnek.
Persze lehet, hogy túl van lihegve a dolog, és a mai ''rosszak'' is megjavulnak, ha igazán felnőtté válnak.... -
Racecam
nagyúr
Kidus, hány éves is vagy Te?
Ha nem akarsz ne válaszolj.
Akármennyi is, nagyon éretten gondolkozol, és ez tetszik!
Amit írsz, azt tapasztalom sajnos én is. És teljes erőmből igyekszem, hogy ezt az értékrendet - ha egyáltalán értékrendnek lehet nevezni - mint elrettentő példát vázoljam fel a gyermekeimnek.
A nagylányomnál ez úgy érzem teljes mértékben sikerült (20 éves), és hasonlóan gondolkodik ezekről a dolgokról, mint én. -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Szoktunk, de ezt most egyedül csináltam.....
-
Racecam
nagyúr
Basszus, azt hiszem fogyóznom kellene.....
Leszakadt az ágyam!!!
-
Racecam
nagyúr
Sajnos egy kis azonnal megoldást kívánó apró üzemzavar támadt a melóhelyen, ezért kicsit késve, de nem felejtve: erdey_a, VladimirR: bea?
u.i.: Pakson dolgozom..... -
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Jó, mivel rólatok volt szó, ezt megkockáztattam...
tibby87: ''Én meglebegtettem, hogy nem esne jól a fejem főlé egy kis radioaktív szmog, erre mindnkinek én vagyok a köcsög.''
Te nem csak ezt lebegtetted meg, köcsögözni meg itt egyelőre rajtad kívül senki nem köcsögözött.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Az egyik kedvencem, mondjuk ez nem köthető hozzájuk, hogy karácsokor miért kell kivágni azt a sok fenyőfát, inkább állítsunk műfenyőt.
Mintha ezeket a fenyőfákat nem csak ezért ültették, nevelték volna.
Ilyen megfontolásból a malacokat, csirkéket sem kellene levágni. inkább engedjük el őket, had futkossanak szabadon....
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És megfogadtad?

u.i.: (Csabda!!)
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem mindegy az, ha Neked úgy sem lehet?

-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Egyszer régen
, a Balatonparton kapott el minket egy olyan vihar (éppen a parton aludtunk, valamilyan okból kifolyólag), hogy közvetlen mellettünk dőlt ki egy 186 éves nyárfa. Kicsit meglepődtünk.....
Persze ez nem érhet fel azokkal a viharokkal amelyek nálatok tombolnak, és egyszerre döntenek ki egy egész nyárfaerdőt!!
mod.: Hűs husi? Megfontolandó.....
[Szerkesztve] -
-
Racecam
nagyúr
Nem arról van szó, hogy nem merem leíni, hogy akkor viszont kinyalhatnád, hanem arról, hogy Neked én nem írnék ilyet, mert szeretlek.
Sőt, másnak sem. (Na jó, azért a jövőre nézve erre garanciát nem vállalok....)
Másrészt ilyet nem is illik leírni itt, mert ez nagyon csúnya, és ráadásul könnyen sérüléseket okozhat a fiatal, még kialakulatlan lelkekben....
mod.: Hopp, közben meccset is nézek, és közben látom Vladi egyből megfejtette. Talán nem véletlen....
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Jó van, már befejeztem.

(Baromi unalmasak lehetünk ilyenkor....
Le merem fogadni, hogy azok között akik ezt olvassák véletlenül, akad olyan is, aki azt hiszi, hogy csak marhára megjátszuk magunkat, és úgy csinálunk, mintha a korunknál fogva, bölcsebbek lennénk másoknál. Pedig.....) -
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Nálam is minden nyitva, de nincs semmi légmozgás.
Ez itt egy panel, ráadásul az a szoba, amit én egy kicsit nagyképűen dolgozószobának hívok (nem azért nagyképű, mert nem szoba, hanem azért, mert nem dolgozom benne), ez a legmelegebb, és ilyenkor itt ülök talpig vízben, mint az urad Floridában, és megpróbálok jópofi lenni.... -
Racecam
nagyúr
30.2°C van a szobámban....

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Igen.
Nem tudom, már próbáltam felvenni a kapcsolatot az illetékessel, de nem sok sikerrel.
Holnap megint rákérdezek.
Vladi: Védve van tőlem..... -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem!!!

(Na jó, is...
) -
Racecam
nagyúr
válasz
Hunterevil
üzenetére
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\Identities\{007CA72F-E5BA-4F35-9246-160E1BC66EAC} (vagy más ilyen szar)\Microsoft\Outlook Express
-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt...
Aktív témák
- Meta Quest 3 512Gb
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Predator Helios Neo 18 18" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus GTX 1060 - 6GB
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/g086.gif)

![[kép] [kép]](http://donntu.edu.ua/pwt/pol/news/news2/miller/miller.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/ekelig/a014.gif)