Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
ah, a targyilagossag teljes hianya, megha feketen feheren bebizonyitjak akkor sem
'' ha nyerunk akkor minden biroi dontes super, ha kikapunk kocsog a biro, az ellenfel, meg a parkoloor
hat szerintem, ha jol szamolom nekunk mar a 9-ik VB-nk, en meg a muncshenire emlekszem, elobbre mar nem
Nemet-Holland 2-1, egyet rugott Cruyff, egyet Gerd Muller, az egyenlito nemet golra nem emlekszem, de az is 11-es volt, mint Cruyyfe
szoval lattunk mar ezt azt, es nem kell elfogadni, de hogy meg le is ugatnak
amugy szazaval megy, hogy a brazilok eddig is gyengek voltak, a franciak meg egyre jobbak
eddig az volt, hogy a brazilok mindenkit agyonvernek olaszok, nemtek, franciak csomagolnak
ilyen ez
en mindig mondtam, es nem igazolni akarom magam, a 8 kozott mar minden lehet
es a 4 kozott is ez lesz
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
pont mikor jottunk vissza Indianabol, akkor volt egy oriasplakat amin fegyvereket hirdettek, gyerek kerdezte is megalljunk-e, de akkor meg remenykedtem elerjuk a meccs 2-ik felidejet....
amugy magameva tettem a mondast, aki kardot rant kard altal vesz el
igy nem nagyon foglalkozom vele
a medveket is pusztakezzel, tudod -
tiv61us
őstag
nem olyan veszes am, mint en is hittem elsore
ejszaka bizonyos helyekre nem erdemes menni, a nem bizonyosokon is jobb az ovatossag
amugy ezek vaktoltenyek, meg tuzijatekok lehettek
szoval van itt elet az teny, de az elso napok utan rosszabbra szamitottam
ettol fuggetlenul nem itt fogok letelepedni
marmint nem ebben az allamban -
tiv61us
őstag
na asztamanyana
bar kezdunk feljonni baseballban -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
mer a feher haz kertjeben szilvafa
haggya man telapo
aztan ott fozik helyben a palinkat
ne farassza mar
most megszolalt a gyermeki lelkiismeretem is, hogy a szilvabol lekvart is lehet...
mert nagymamam fozott is, de lehet a dedi
de lekvart sem foznek a feher haz udvaraban
ugyhogy szilfa volt az
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
na csak ugy kapasbol
'Hatalmas eső hullott hétfőn az Egyesült Államok fővárosa környékén az autópályákra, a nagy mennyiségű csapadék miatt helyenként csónakokkal mentettek ki embereket. Kidőlt a Fehér Ház kertjében egy szilfa, több kormányzati épületet bezártak, így a Nemzeti Archívumot is, ahol az amerikai Függetlenségi Nyilatkozatot is őrzik.'
szilfa apukam, szilfa, nem nyarfa... ugyan
meg csonak
ah, haggyuk -
tiv61us
őstag
ne legyel mar konzervativ

amugy nem is ertek egyet, sot protestalok!
szerintem a hajnal nem negyig tart hanem 6-ig
ugy 3-4-tol 6-ig
6-tol reggel maybe 8-9-ig aztan delelott
nekem tok maskeppen volt, de szvsz ez pontosabb
bar lehet az 5 mar reggel 5?
de a negeyd 5 az tuti hajnal
amugy biztos igazad van, mert ugy remlik, mikor annak idejen hazaertem akkor a radiot bekapcsoltam, es azt mondta hajnali 4 ora van, aztan meg reggel 5
de ezt tulhaladta az ido, a hajnal delig tart lecet
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
reggel 6-kor talalkszunk mind a ketten hajnalban kezdunk
\
atadom, persze szoban, mer hulyen jonne ki ha a 23 eves csemetemet puszilgatnam a hotelben
bash: lehet hogy gyenge volt, de humor volt
lett volna
telapo: akkor is bebizonyitjak, hogy a biro miatt nyertek a franciak
sot a taccsbiro miatt -
tiv61us
őstag
nem tudom reggel egyutt kezdtunk, mikor eljottem meg dolgozott, de most meg nincs telefonja igy elrni nem tudom, jovo heten veszunk neki is, mert a regit leadta mikor hazament
szoval vagy dolgozik, vagy alszik, mert a 2 haverja akikkel agyutt lakik azok tuti delutanosok, tehat nem mehettek sehova
tetszik a melod?
ha holnpa melozol inkabb fekudj le
tegnap megbeszeltuk ki kell birni egy kis idot es ez fajdalmakkal jar, de megeri, bar ezt Ti tudjatok
ps.azert a kesi valasz mert elment a netem, kellett itt viharrol filozofalni, itt elektromos vihar nelkuls is elmegy a terero, es mekkora -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
persze hogy eljatszotta, mint mindenki, de az allat legalabb a mellkasahoz kapott volna, de itt a fejkornyeki tenyerelesk mar pirosat igernek, igy megprobalta a szerencsetlen
amugy egesz meccsen lesen tartozkodott
ja, az indok jo, elneztek egy szogletet es gol lett, akkor a partjelzo csalt
ilyen a szint
ja meg zidanet is reg ki kellett vfolna allitani
beleolvastam de tobbet igyekszem nem tenni
mire hazaersz, hatha jo husi fogad
\na ez ket , vagy inkabb 3 ertelmu igy ekezet nelkul
-
tiv61us
őstag
marha sokat dolgozik, es elvezi is amit csinal, nem mellkesen tobbet keres mint en

meg 1 honap es osszekoltozunk a vegleges apartmanba, hagy legyen a szemem elott az ebadta
aztan ev vege fele ugy nez ki sikerul ujra hazalatogatnia\
ezen vagyunk
amugy meg is sertettel, pedig lett volna egy medvekalandom is elektronikus viharban
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
es meg csak azt sem mondhatnam, hogy a biro elnezte, mert igen is tok feleslegesen mellbekonyokolte
elkepeszto abban a topicban a csolatas
a szineszkedes utana persze megvolt
ezt a meccset Te talaltad el, de en is a franciaknak drukkoltam
megyek vetelzek kis sort, latom megjott a jarmuved is, ahogy hallhiret keltettem megjelent
klima? -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
most ugyse hiszi el senki de elso nagy szerelmem, ugy 12 evesen, najo, mar ugy elso, mert mar az oviban is volt, szoval egy egri uszolany volt akit ritanak hivnak
najo, nem lett belole eletreszolo
de igy tortent
a noveret Eszternek hivtak es az volt benne a csoda, hogy az egyi k szeme kek volt a masik barna,/de lehet hogy zold
/
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
igy van
es raadasul akkor is 11-es volt
mrgint megneztem
jovanma ne nosztalgiazza, most meg ilyenek vagyunk, meg elottunk az elet ertelmesebb reszenke fele
mert a szmaitasaim szerint az elso 15 ev ugye jobbara gyermekkor, soso, aztan 70-tol 85-ig a masodik gyerekkor, az oreggkor
namost kozte van 55 ev, aminek a fele 27,5
tehat eppen az igazi elet felenel tartunk
ez egyszeru
most nem tudom miert szamoltsam ilyen bonyolultan, mikor 90 evig fogok elni es ugyanez jon ki
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
hat ugy gondolom telapo, bizonyos dolgok meglatasahoz, megertesehez, aterzesehez, kell tapasztalat is, van amihez 40 telet vagy annal tobbet is meg kell elni
ettol meg jo volt 17 eveseknek is lenni meg 27-nek is, es nekik most jo, es mi i voltunk elvakultan szenvedelyesek, meg most is tudunk szvsz, csak mar ertjuk is ami tortenik, hogy mi es miert
az ertelem, erzelem es tapasztalat 3-as egysege, hat ehhez kell 4 evtized
mondjuk 10 ev mulva nem tudom mi lesz, mert ha ilyen tempoban fejlodunk, akkor meg az elet ertelmet is megertjuk, talan ,meg a versemet is befejezzuk, nem csak egy 11-es lelektanat
70 folott mar tudom mi lesz, kezdjuk elolrol a gyerekkort, aztan hasta la vista
a legteljesebb mertekben arra gondoltam!!!!!
sorsdonto kibirnak -e egy par honapot, a hatralevo 50-60 ev erdekeben
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
ja es gondolj bele ha a szitu 15-m-re a kaputol tortenik es a csatr megtolja a kapus mellett aki tetsel elsodorja a labat, megha ra is jatszik, de hat nem koteles atugralni mikor O futni akar nem kenguru, akkor most jogos lenne
szvsz az volt
na hagyom, csak meg akartam beszelni, az erre illtekes topicba meg nem megyek -
-
tiv61us
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
En utoljara ugy 96 kornyeken vonatoztam Vac-Budapest viszonylatban
ha nem kaptam el valami szlovak expresszt akkor jo egy ora volt
valamikor 120 vagy tobb eve ez volt az elso vasutvonal az orszagban
szinten egy ora menetidovel futott
/amugy tudom az abaj, hogy azon a par km-en felszed mindenkit es olyan 8 megalloja van, lehet 9, most nem szamolok tana, de akkoris vicces volt/
mondjuk ritkan vettem igenybe, de volt hogy bizonyos okok miatt vonattal kellett mennem, merhogy a hazaerkezes ugye nem ment volna autoval
/
errol ennyit
telapo: ez elottem nem kerdeses, sorry, csak az idopontja
lehet iden mar lopikulat sem kapok karacsonyra
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Hat ez ilyen
en is biztos strsszben leszek es szopok ha jon Gyurcsany
mert remelm nalunk szall meg
foleg ha meccs is lesztrefat felreteve asszem amerikai elnoknek lenni nem is olyan nagyon jo dolog
bar nagy erzes lehet
en nyugodtan kijelenthetem nem vallalnam, mivel nem is lehetnek -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
na latod, en sosem tudom

most ez nem vicc rendszeresen meg kell neznem az oramon, de azt nem hiszem el es akkor a telefonom
de ugy szep az elet ha zajlik, dolgozzunk amig tudunk, aztan majd elgolfozgatok floridaban
ps. nehogy sajnaltatasnak vedd , en szeretek a hotelszakmaban dolgozni, elvezem
bar sok a stressz, sokszor kivagyok mint a liba de nekem bejon
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
drukkolas az meg van ezerrel
kozben elment a netem amugy
a kidolgozott felsotested izgathatja oket
nem sok joval kecsegtethetlek
telapo, itt az eltelt evek alatt egyet szoktam meg, minden nap egyforma, a szallodaiparbvan plane, van offod, meg hogy dolgozl, de hogy ez kedd vagy vasarnap
tok mindegy
de igy nem varom a penteket es nem zavar a hetfo
most pl 110 szazalekon megy a Hotel, igy valoszinuleg olyan 14x 10 orat lehuzok zsinorban
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
azt meg el szerettem volna mondani, hogy errol a RI/OS 5 rol mindig egy del-amerikai katonai puccs jut eszembe
en legalabbis ilyen fedonevet adnek neki
na magameva teszek egy sort asszem megerdemlem
azert be kene vezetni, hogy az off topicbol at lehessen emelni a komolyabb szakmai hozzaszolasokat
szvsz mar addikt lennek
na mind1 -
tiv61us
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
az mas, en a Da Vinci kodnal meg a THC kodnal leragadtam
de megnezem ezt a PHP-t is majd -
tiv61us
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
hat ez furabb a szarnal

en kerek elnezest
-
tiv61us
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
a klotyon netezel?
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
most ferfiasan be kell vallanom valamit..
az ajtok es a belmagassag sokkal kisebb
ez ahol lakok 32 emeletes de kozel sem 2-szerese a pl a Tomo utcai hazaknak....
hat ez van
viszont....
ez mindenhol csak uveg meg ablak es hatalmas a kilatas
na jo azert tobb mint masfelszerese
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
vazze az ice tea itt nepital, vedelik minden kaja elott kozben, utan
jo vacsorahoz mar nem annyira
a klima az meg ugy jar egy lakashoz mint a falak, meg az ajto
bar ma beszoptam elromlott a hotelben, es qrwa meleg volt
ps. persze itt akkora klimak vannak, hogy a multkor egy jegesmedve megfagyott miutan betert egy nyitvahagyott lakasba
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
eccaka van alszik minden modi
bejott nekem is, es en is tobbszor belevagtam meg vegigolvastam
a film is megvan
de ugy idezet nem maradt meg
van par konyv amit szinte kivulrol, mert tizszer is
amerikai irodalmat rengeteget olvastam, amerikai haborus filmet, II.VH, Vietnam sok megvan es jok
ps. az en bibliam Esterhazy Harmonia Cealestis, ha akarod elmeselem szo szerint
szakad az eso, es nincs sorom, a kocsim meg a garazsban ami messzebb van mint a sorlelohely
ez a kentucky parkolas szempontjabol maga a csod
metro meg nincs -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
mentsegemre szoljon kozel 30 eve olvastam es tobb mint 20 hogy lattam
alapmu, de megmondom oszinten nekem annyira nem jott be, jo a temaban az elso 10-ben ott van az igaz, talan
ja, ha hozzateszed a bombazotiszted en akkor is a gyaloggaloppra szavaztam volna
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
nem rossz de en mar beleszerettem az Appalchebe, ott Asheville korul lattam olyan kerokat.... a hegyoldalban
szoval ott szeretenem folytatni par ev mulva es vegezni is, azt egy kicsit meg kesobb
Persze nem ragaszkodom North Carolinahoz, lehet Tenesse, Virginia is, majd kiderul
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
ja azt nem is meseltem, hogy tegnap nalunk ebedelt kentucky allam kormanyzojanak csaladja, amugy ez egy kis etterem aranylag, 3 holgy es 1 kislany
a csaladi ktodesekt nem simerem de szerintem 2 nagyi, remekul kinezo nagyi
, feleseg, kislany
es kiserte Oket 2 testor,/tobb mint testapolo/ szoval olyan fura volt, toluk tavolabbi asztalhoz ultek, mindent atezteknagyjabol mikor bejottek, ok is kajaltak a sajat szamlajukra, amikor telefonja volt a holgynek es kiment az eloterbe az egyikuk ment vele, persze normalis tavolsagbol, ha wc-re mentek elment a mosdo sarkaig
fura volt na, tudom mar otthon sem ritka a szemelyi testor de nekem erdekes volt, es latszott hogy verprofik
ps. lehet mar meseltem tegnap ejjel
kezd romlani a rovidtavu memoriam
-
tiv61us
őstag
válasz
szatocs
üzenetére
en nem tudom nekem olyan 3 nyomtatom porosodik a gardrobban, mert qrwa olcso volt de utana a festek patron meg a papir olyan draga, hogy inkabb ujat erdemes venni, persze meg az elso eresztes tartott, amit hozzaadtaka addig nyomtattam en is minden szart meg fotokat, de valahogy nem olyan....
aztan a harmadiknal rajottem egyszerubb ha erre szakosodott helyen adom le a CD-t es kivalo minoseget kapok, asszem megcsak nem is dragabban osszessegeben -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Erdekes az Orseg nekem is mindig beugrott mint letelepedesi celpont. Azt mar nem is mondom , hogy en is 25 evesen voltam katona....
Persze, hogy mindenki inkabb lakna hazban, mint panelban, en mar laktam vagy 25 fele lakasban-hazban, de nem mindenki teheti meg, Aztan az a haz sem mindegy hol van, mekkora telekkel, milyen szomszedokkal, es a panelban is siman el lehet elni, es azok kozott is hatalmas kulonbsegek vannak
most eppen egy 300 lakasos ''panelban'' elek atmenetileg, de semmi hatranyat nem erzem, kutyat nem akarok most, a kocsimat meg mossa az aki abbol el
persze en is hazban gondolkodom, par even belul meg is veszem, olyat szeretnek ami a hegyek kozott van es 3-4 merfoldre nincs senki a kornyeken
csak annyi biztos meg, hogy ez amerikaban lesz -
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
a honvedsegnel anno Lidi torzsormester erre azt mindta volna: golyoja maganak van katonam, ez lovedek, aravaszra az volt a dumaja, ravasz a roka, ez elsuto billentyu
ilyen szellemes volt
szoval alenyegre terve, ha nem kerul legkoron kivulre, ami tulkeppen 100 szazalekosan valoszinusitheto, akkor az visszaesik
namost, hogy ez valakire raessen annak az eselye a nullahoz konvergal
mondjuk mintha fellonel egy sorozatot es a labaidhoz leesene egy golya egy sas meg egy sarkanyrepulo
de azert megkernelek ne lovoldozz
thx -
tiv61us
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
korhazi bizottsag mar sokka hihetobb
itt is volt egy srac akinek jo kedve volt meg szulinapja es jobbrol balrol adott egy nonek 2 puszit/ a csavo azsiai volt, de ez mindegy is/ a no meg bepanaszolta, es szepen el is kuldtek a sracot a szallobol
ilyenek vannak
de ha uj munkahelyet keres ezt le kell irnia, mert ha kikerik az anyagat akkor rajta lesz
es ebbol akkor nem eri hatrany ez tuti, de ha nem irja le akkor igen
en nem mondom, hogy a az angolszasz jogrend,a precedensjog jo, vagy a legjobb, de kell hozza alkalmazkodni aki itt akar elni
vagyis nem kell, csak ajanlatos
vannak fura ugyek az teny, de ha esznel vagy es betartod a torvenyeket akkor az meg is ved teged -
tiv61us
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
nem akarok ketelkedni, de ilyen karmegfogasokbol nem szoktak birosagi ugyek lenni, hacsak valami multimilliomost akarnak levenni loveval
de ha a tortenet igy korrekt, akkor azt kelll mondjam, bizony hogy azt kellett volna mondania, hogy volt egy ugye amiben a birosag vetlennek talalta
emiatt siman felvettek volna, sot emiatt nem utasithattak volna el, mivel a birosag felmentette
igy lett gvyanus, hogy nem mondta el
eppen errol beszeltem itt a hazugsagnak, elhallgatasnak a mi jogrendszerunknel sokkal de sokkal komolyabb kovetkezmenyei vannak
amugy minden buntetesi tetelednek meg vannak az elevulesi idejei, iottas vezetes , lopas stb. addig van rajta a recordodon
de ha letelt, vagy nem voltal elitelve nyugodtan lenyilatkozhatod, hogy ez volt, ennyit kaptam
lattam en a volt szallodamban jelentkezesi lapot, azon is rajta van ilyen kerdes
aztan a srac rairta kokain fogyasztas autovezetessel kombinalva, tanfolyam utana elvegezve, buntetes lerova
siman felvettek
jo, nem szallodaigazgatonak, de az is csak a vegzettsege miatt nem
mas vilag ez -
tiv61us
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nem ilyen egyszeru
mondok egy peldat, mondjuk mazr nincs sok eselye de pl. egy naci bunos kimegy valaki felfedezi, es keri a kiadatasat, az egy hossszu procedura lenne, de mivel a visakerelmene nem mondott igazat, igy megsertette a torvenyt es rogton kiutasitjak
meg a visa ado alkalmazottak lefedese, hogy korultekintoen jartak el stb.
az teljesen egyertelmu, hogy aki visat akar az akarmit csinalt, nem fog igennel valaszolni, de a kesobbi jogi kovetkezmenyek miatt szamit ,, hogy hazudott IS
ez van -
tiv61us
őstag
szoval
Bush azert ment , mert gondolom hivtak, ez a politika termeszete allamfok meglatogatjak egymast, mindenki mindenfele utazik
a szomszedok is meglatogatjak egymast, a rokonok is, a politikusok is
ha Bushrol van szo akkor az felhajtassal jar az teny, koszonjuk tobbek kozott arab baratainknak 09.11-et
a Bush papa 89-ben meg viszonylag normalis korulmenyek kozott mondott beszedet ha jol emlekszem a Kossuth teren
mas lett a a vilag
es elhiszem ez idegesito problemakat okozott az amugyis zsufolt pesti kozlekedesben
de azt azert meg sem lehet, hogy ne haragudj Mr. Bush de ide ne gyere, mer igy is be vagyunk dugulva
a vizumrol..
a kongresszus donthet benne, az elnok nem, bar termeszetesen lobbyzhat erte, de itt nem ugy megy hogy szol es akkor az osszes republikanus megszavazza, itt mas a rendszer
a szenatusban pl. a demokratak tobben megszavaztak a tervezetet mint a republikanusok, pedig rep. szenator nyujtotta be es Bush tamogatta
szovalnyugi gyerekek, egy darabig nem fog menni, ez van, es kivancsian varom a holnapi beszedet, itt is eloben adjak majd -
tiv61us
őstag
ujabb amerikai elmennyel lettem gazdagabb, elmentem a gyerekkel fodraszhoz, olyan 30 eve voltam utoljara, amerikaban sosem, de megerte

az uzlet a Brodwayen, 3 fekete fodrasz, minden kuncsaft fekete vagy latin, meg mi ketten
de ez nem csak fodraszuzlet, 5 percenkent jon valaki leul beszelgetnek, elmegy, zajlik az elet, egy oreg lejatsza a tegnapi baseballmeccs 4 inningjet komplett, az egyik fodrasz szivarozik, a masik borotvalas kozben mobilozik, kozben jonnek mennek a nepek
ilyen csak a filmeken van azt hittem,
mar csak Al Pacino hianyzott mellolem
amugy egesz jo serot csinalt 15 dolcsiert
elkepeszto, egyre jobban szeretem ezt a helyet, egy igazi amerikai nagyvaros, nem a gazdagabbak kozul
hu ez hosszu lett de meg akartam osztani az elmenyt
-
tiv61us
őstag
hat vazze en mar lattam sok csodat, floridaban is Carolinaban is de ilyen vihart ami most van es ilyen jellegut 45 telem alatt megkozelitoleg sem
orulet
fuggoleges esofuggony robog horizntalisan, latotavolsag 2 m
a villamok itt csapkodnakhat ez csucs
szoval itt a viharok is sokkal de sokkal...
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
a reggelt te csak hiszed
neki nem kell 11-ig kicsekkolni igy meglatogatta ettermunket ez english grillt a kedves nejevel es megebedelt
pont az en asztalmohoz ultettek
nem adott valami extra tipet
holnap atugrok ,haggyatok a borbol egy pharral
csak meg kell kostolnom mit iszik a ven lokoto
amugy tok disztingvalt felesegevan, asztem valami pipivel rohangal de korban hozzaillo es semmi extra, fenykoraban sem lehetett bombano, es most mar reg tul van a fenykoran
kedves normalis idosodo hazaspar
es tenlyeg szereti a magayarokat
gondolom ki volt nyalva a sejhaja mikor nalunk volt
na ennyit a Dallasrol, az oreg New Yorkba repult aztan megy haza Texasba -
tiv61us
őstag
ja, az elso sor telaponak ment
-
tiv61us
őstag
amig nok vannak, addig el a szerelem
QuarK: setalok en 20 percet ha setalni akarok, de ha hamburgerezni akkor nem
fiam, ne viszkizzel dzsokival, majd en felmegyek helyetted -
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
Samanthat nem hozta
na megyek sorozni, meghivasom van
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
telapo, amugy tenyleg itt van az oreg jockey

azt hittem sokkal oregebbnek nez ki en is emlekszem alkoholgondjai voltak, talan majatultetese is volt, az nem tuti
szoval egesz jol tartja magat, bar en kozvetlen kozelrol nem lattam, mert meashol dolgozom,\azert remelem holnap nalunk kajal
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aztan ev vege fele ugy nez ki sikerul ujra hazalatogatnia\