Hirdetés
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
A sajtoknak pont ez a lényege. Minél tovább érik, azaz penészesedik, annál finomabb.
Egyébként én is nagyon szeretem őket. Kedvesem szerint túl nagy mennyiséget eszek meg belőle.
Más: Nincs több palacsinta. Legalábbis ebben a melegben nincs. majd ősszel, vagy max este pár darabot.
-
Joco
aktív tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Bár elég erős a gyomrom, szóval ne biztos, hogy ez alapján kell döntened, de nekem semmi bajom nem szokott az ilyentől lenni. Ettem már olyat camembert is, amit ha megvágtál, akkor szétfolyt az egész, mert csak a külső penészes réteg volt, aminek volt valami struktúrális integritása, Gorgonzolával is jártam már úgy, hogy bentfelejtődött a hűtőben, de a legdurvább az volt, mikor a Roquefort zöld penészére még a sajt szélén nőtt egy másik fehéres réteg
Na annak volt igazán meghatározó íze 
Szóval szerintem kalandra fel
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na annak volt igazán meghatározó íze