Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
Joco
aktív tag
Mindenkinek kellemes nyarat! Aki teheti ne kockuljon, hanem legalább meló után vegye be magát vlmi nedves helyre egy hideg lötty társaságában. Ja és élvezze mindenki a hiányom
Majd jövök, ha úgy érzem eléggé lebarnultam. 
Hf, csüsz, meg hasonlók
-
-
Joco
aktív tag
válasz
Racecam
üzenetére
Te meg már gondolom voltál amerikai elnök
Az egy dolog, hogy mi van papíron meg egy másik, hogy ebből az ipséből nem nézném ki, hogy erőfeszítés nélkül kimondja háború, pedig az 3 betű 
Egy szóval nem állítottam, hogy úgy van, ahogy mondtam, ez a személyes véleményem. Valahogy nekem szimpatikusabb, mint a sok maszlag, mint amit pl. a tv-ben nyomnak. Szerintem a legnagyobb naivság ma, ha elhiszed informált vagy. Van egy képem a dologról, ami lehet hogy alapjaiban hülyeség, mert téves információkra épül, de legalább tisztában vagyok ezzel. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy olajért mentek vagy fegyverért, hogy viktor vagy péter stb. Mert ezek mind legalább 3. kézből származó információk, amiknek a tartalmi értéke erősen közelít a 0-hoz. Saját szememmel nem láttam, másnak meg nem igen hiszek, de legalábbis fentartással kezelem, ergo legfeljebb véleményem van róla... -
Joco
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
offtopicolsz?
Harcművészt mikor szerezted? 
-
Joco
aktív tag

Kb. az uccsó 30 hsz erről szólt, tehát a nem érdekel világos, csak én értettem félre. A rossz úton jár szintén régi magyar szókapcsolat, csak én is mertem rosszul, azt hittem azt jelenti, vlki megtévedt és helytelen dolgokat cselekszik, de kösz, hogy kijavítottál
Ja szmájlit értem
Remélem Te is a cinizmust
Kis morci 
-
Joco
aktív tag
Próbálom magyarabbul
Ha nem akarod bántani, mit érdekel mennyi páncél van rajta?
Az meg, hogy rossz úton meg stb. hát... Lehet, hogy ez is csak álca, de én ebből a csókából azt nem nézem ki, hogy kibírna egy éjszakát egyedül az erdőben úgy, hogy ne sírná el magát
Nem hinném, hogy kell neki hasonmás, mert ő maga is báb. Még ha vlki a kongresszust szídja megértem, de ezt a szerencsétlen flótást csak sajnálni tudom. 
-
Joco
aktív tag
válasz
Kalandor
üzenetére
De ezen Te sem lepődsz meg, ugye? Magyar mentalitás. Nálunk mindenki a külföldiét nyalja, külföldön meg mindenki a sajátját. A melon mindenhol 50 ft-al olcsóbb, mint a dinnye

Itt sem lett volna baj a csinadratta, csak vlhol a sorrend csúszik. A magyar hatóság első dolga az lett volna, hogy gördülékenyen lebonyolítsa a dolgot. A védelem technikai részét úgysem rájuk bízták, foglalkozhattak volna a bkv-val. Csak kényelmesebb hátratett kézzel mondogatni, hogy Bush-t fogom védeni, mint csinálni is vlmit
-
Joco
aktív tag
Nyugi. Ilyen az ember. Mint Te is mutatod. Ő nem egy ember, hanem egy jelkép. A többi ember adja neki az értéket ezáltal. Az pedig szintén emberi tulajdonság, hogy ha valami ellen lázad, akkor a célját szimbolumok lerombolásával próbálja elérni. Erre épül szinte az egész társadalom, az ember lényéből fakad. Ha nem lenne ő, lenne más. Ha nem lenne elnök, lenne király vagy lenne más. Valahol a vallásnak is ez az alapja és ezért van kaszás. Kell egy az emberen kivüli dolog, olyan, aminek alakja van, nevén tudod nevezni és amire rá lehet aggatni azokat a dolgokat, amiket nem bírunk vagy nem szeretnénk elbírni.
Ugyanúgy kell ő is, hogy a világ baját a nyakába kenhessük, miközben tudjuk, hogy ez önámítás, de mégis kell, hogy élhesse az életét.
-
Joco
aktív tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Ebben tudod mi az igazán félelmetes? Hogy közülük ugyanúgy meglesz a százalék, aki ugyanazt a diplomát kapja, mint Te. Belegondolt abba valaki, mi lesz itt? Nemcsak az lesz a hirdetésben, hogy gáborzsazsások nem kellenek, hanem meg lesz adva, melyik egyetemen melyik évben kinél szereztél diplomát? Vagy mint a versenysportnál megfigyelők járják az iskolákat tehetségek után kutatva? Mert ahogy megfigyeltem a dolognak elég nagy hátulütője, hogy a nagypofájúak, akik nem ésszel jutnak előre eléggé eltiporják azokat, akiknek lenne tudások, de teszem azt nem annyira életrevalóak. Így pl. egy külső céges diplomamunkát nem az fog kiharcolni magának, aki a szakmához ért, hanem aki el tudja adni magát. Nem az zavar, hogy ő nem hal éhen, hanem hogy közben meg lezuhan az űrrepülő, mert oda meg ész kéne és nem egy jó prezentáció

-
Joco
aktív tag
A felhigult felső oktatás egyértelmű. A fejpénzzel alapjaiban gyalázták meg az egészet. De hogy ne érezd annyira rosszul magad, az általános és középiskolák szintjét is sikerült lerángatni a béka feneke alá...
VladimirR: én pl. azért puskáztam, mert volt pl. egy félévben 6 vizsgám, abból az egyik mocskos módon nem értettem, miért kell nekem, köze nem volt ahhoz, amivel foglalkoztam, éppen ezért a legcsekélyebb mértékig nem is érdekelt. Ha lett volna rá időm, megtanulom 3 nap alatt és másnapra elfelejtem. Értelme ugyanannyi lett volna, de mivel 1 napom volt... Persze lehet azt mondani erre, hogy sokkal okosabb emberek találták ki a tanrendet és erre még egyszer szükségem lehet, de azért lássuk be, hogy ez már nem alapműveltség és 2x évesen vlki csak el tudja dönteni, hogy vlmi a szakterületéhez tartozik-e vagy sem. Ha mégsem, akkor nem oda való, mert onnantól kezdve jogos a kérdés, hogy választ szakirányt... -
Joco
aktív tag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Most akkor tényleg nem értem mit akartok. Ha már odatoltam a képem, akkor végigvárom, hátha az utolsó 10 percben kerül elém 3 lap, amit csak le kell másolni. Hamár jelentkeztél, meg odamentél, ne mond, hogy azt a 2 órát nem tudod rászánni. Az hogy BSC-ben mi van, nem tudom, régen még úgy müködött, hogy az első alkalom, mikor nem mész oda, tehát nem jelensz meg, sehova nem számít. Ha jófej a tanár, akkor meg alapból lehúz és nem számít alkalomnak. Szóval innen nézve az odamegyek és 2 perc múlva eljövök, a legnagyobb lúzerség, mert kapsz egy karót, eggyel kevesebb alkalmad lesz, kifizeted a pótdíjat és még el is cs*sztél fél-1 órát az életedből

-
Joco
aktív tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Bár elég erős a gyomrom, szóval ne biztos, hogy ez alapján kell döntened, de nekem semmi bajom nem szokott az ilyentől lenni. Ettem már olyat camembert is, amit ha megvágtál, akkor szétfolyt az egész, mert csak a külső penészes réteg volt, aminek volt valami struktúrális integritása, Gorgonzolával is jártam már úgy, hogy bentfelejtődött a hűtőben, de a legdurvább az volt, mikor a Roquefort zöld penészére még a sajt szélén nőtt egy másik fehéres réteg
Na annak volt igazán meghatározó íze 
Szóval szerintem kalandra fel
[Szerkesztve] -
Joco
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Még mindig jobb, mint jégen ködben vizsgázni
Meg különben is ki az az állat, aki ilyen időben délben mászkál?(én, de nem arra fogok tekerni) Úgyhogy szerintem csak nyugalom. Jobban is fog menni, ha nem görcsölsz. Mondjuk könnyen beszélek, mert faternak hála, minden nap olyan, mintha vizsgáznék és picit azért többet sejt, mint az oktatóm, úgyhogy nekem a vizsga egy laza kocsikázás volt anno 
-
Joco
aktív tag
válasz
Kokkantas
üzenetére
''Gábor :
Héber eredetű bibiliai név, a Gabriel magyar alakváltozata. Jelentése: Isten embere, Isten bajnoka vagy ''Isten erősnek bizonyult''.
Az evangéliumok és a hagyomány szerint Gábriel arkangyal Isten küldönce. Nevének jelentése más olvasatban: ''én erőm: az Isten''.
A zsidó hagyomány szerint Gabriel választotta szét a Vörös-tenger vizét, amikor a zsidók Egyiptomból menekültek.
Az iszlám úgy tartja, hogy Gabriel (Gibril, Dzsibril) az Igazság szelleme, aki lediktálta Mohamednek a Koránt.
Gábriel egy Hold-arkangyal, őt úgy is hívják, hogy a születés arkangyala, mivel az ember születési folyamatát segíti elő. Ő az, aki az evangéliumokban bejelenti Jézus születését a szülőknek. Amikor az ember megszületik, mindig vannak körülötte segítő lények, segítő angyalok, a születés angyalai. Ők a gábrieliták, Gábriel arkangyal tanítványai. A halál folyamatát, azt, hogy ott minden helyesen történjen, a michaeliták segítik elő. Amikor Gábriel arkangyal domináns, tehát amikor az ő hatása a legerősebb az emberiségre, akkor mindig egy nagyot lépnek elő a Földön az emberi tudományok. Őt a tudományok arkangyalának is hívják, mivel elősegíti a Földön a természettudományok fejlődését. Ezzel szemben Michael a szellemi tudományok, a szellemi tanítások fejlődését segíti elő.''
-
Joco
aktív tag
válasz
deniro2
üzenetére
Azért ha más megvilágításban nézzük a dolgot, akkor inkább olyan lőjön, akit erre képeztek ki és talált alkalmasnak egy megfelelő testület. Ha pedig mindenki tisztában van vele, hogy pl. a biztonsági őr lőhet, talán könnyeben áll el a szándékától és rendeződik vér nélkül a helyzet. Persze ez kicsit ördögi kör, mert kéne hozzá, hogy megbecsült szakmák legyenek a rendőr, biztonsági őr, stb. és ne a hatalommániás, kisebbségi komplexusban szenvedők közül kelljen összevadászni a jelölteket.

-
Joco
aktív tag
válasz
deniro2
üzenetére
Hát bizony nem mindenki Salamon.

Sokkal nehezebb eldönteni, hogy ki bűnös, mint azt, hogy milyen büntetést kapjon. Az érem egyik oldala, az ártatlanok védelme, hogy ne kerülhess ártatlanul börtönbe, míg a másik oldala az ártatlanok védelme, hogy ne lehess áldozat. A töketlenkedésnek van egy jó és egy felesleges része. Az hogy nem hurcolnak meg mindenekit, hanem normális bizonyítási eljárás van, abban éppésszel azt hiszem nem lehet kivetni való. Az hogy a biztonsági őrnek, de kb. még a rendőrnek is el kell dobnia a fegyvert ha jön a bankrabló, azért picit vicc. Erre lehet azt mondani, hogy bárkinek lehet rossz pillanata, ami ráviszi, a különbség, hogy igen kevesen jutnak el idáig és ha egyszer megtette, semmi biztosíték, hogy nem fogja még1x... -
Joco
aktív tag
Harmadszor már nem lopna, igaz?

Nem értem különben, miért kell az erőszakra erőszakkal válaszolni. Kezdjük ott, hogy egyetemes értékrend nincs. Ergo a többség ítél, innen kezdve önkényesen, ezért talán nem is kéne ilyen irreverzibilis döntéseket hozni. Aki képtelen megfelelni a társadalmi normáknak, annak nem kell itt élnie, ennyi. Régen ez frankón müködött, száműzték, törvényen kivül helyezték. Viszlát.
Az hogy mi jó és rossz, szubjektív dolog. Hadd alakítsa ki minden közösség ezt magának, egy dolgot kéne meghagyni egyetemesen a szabad távozás jogát. Mindenki ott él, ahol szeretne és befogadják. Ha vlki veszélyes a társadalomra, akkor ki kell dobni egy szigetre, aztán oldja meg maga. Ennyi. Szerintem. -
Joco
aktív tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Pécsett sok szép hely van, a belváros érdemes töviről-hegyire bejárni. Hogy mit érdemes megnézni az főleg Rajtad múlik(egyedül mész-e, mennyi időd van, érdeklődési kör).
Olcsón és jót szerintem kifőzdékben tudnál enni, de valahogy nekem nem igazán volt olyan, ami ízére és mennyiségre is bejött volna.
Jó étterem van, csak ház az meg ugye drágább pöttyet. 
Aktív témák
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Linux haladóknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd jövök, ha úgy érzem eléggé lebarnultam. 

Meg aztán a zacskós sincs kész gyorsabban, pedig egyedül azzal tudna magához vonzani
)

Remélem Te is a cinizmust