Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen széket vegyek?
- Mini PC
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Nyár van, ilyenkor mindenkinek akad jobb dolga is, minthogy punnyadjon a gép előtt. Elég az ha télen meg a fagyos tavaszban itt ücsörgünk. Ilyenkor menni kell és csinálni kell. Mit? Hát amit máskor nem. Másrészt a nagy meleg jobban fáraszt mindenkit, éjszaka is nyugtalanabbul alszunk (tényleg, kinek van otthon légkondija?) így az alvási időnek is hosszabbnak kéne lennie, hogy kompenzálja. Mondjuk nekem most speciel szerencsém van, talán egyetlenként a PH-sok közül, hogy lecsapott itt szűkebb pátriámban a nagy mutatóujj, mert míg máshol 20-22fok van odakint ma éjszaka is, addig én a most behozott hőmérőn mindössze 13fokig láttam felkúszni a hőmérő alkoholszálát. Amúgy jó, vihar előtt 29fok, vihar után 2óra szellőztetéssel 26fok, most félórája szellőztetve 22fok van a szobában, de mivel át vannak melegedve a falak, reggelre visszamászik 25fölé. Érdekes módon most jobban bírom a meleget, mint tavaly ilyenkor, igaz akkor ott az albiban 33fok volt a szobában éjszaka!!
..Szóval ilyen nyáridőben az ember legyen kicsit optimistább, always look on the bright side of life!, legyen szerelmes/újra szerelmes, legyen kicsit bolond, lássa meg a szépet, meg úgy egyáltalán...
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Horgász topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Star Trek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026.11.03-ig garis karcmentes üvegfóliás dobozos jó microSD olvasóval!
- ASUS Geforce GTX1060 OC 6GB
- Dell Latitude E6540 (i7 4 th.gen, 250 ssd, 8 GB, FHD, 2 GB Radeon) AkciÓÓ
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Update 01.21. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest